Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastane degilki asko tip merkezi

Bulutum oyuna devam mı ya
Hemde 2 pc
Bari oyunun getirisi varmı
Bulutm ben engellemedm ama açmıormda
Fakat annem benm gibi değil
Farklı bi yapısı var iyi niyetli susar..
Kv benm annemden büyik, annemde saygıda kusur etmek istemior ama kendini ezdirio

he ya devambirdi 2 ye çıktı getirisi de yok ki zevkine oynuyor. geliştirirsek ayda 200 getirir belki
annene kıyamam hep iyi niyetli insanlar eziliyor :/ enişte halletsin bu durumu.senin annen onunda annesi sayılır.burda konuşacak tek kişi enişte.şimdi sen de annen de konuşsa kötü olcaksınız zaten :/ ama halledilmeyecek mesele değil yakında çözülür

Ben son uyarımı yaptım
Alırım lenayı giderim ciddiyimde..
Babamda ona son uyRısını yaptı
Bakalm artık

Ben son uyarımı yaptım
Alırım lenayı giderim ciddiyimde..
Babamda ona son uyRısını yaptı
Bakalm artık
aa babanda mı yaptı.baya iş ciddiye binmiş o zaman o zaman akıllanır yakında..yani akıllanmalı kızı için değil üçünüz için..zamana bırak bakalım düşünsün taşınsın hayırlısı olsun bal0ncuğum sen bebene işine odaklan bunları düşünme

İnşallah bulutum

Ulan abnahsjajjahaha kahkaha attım hakahahhahahanaha hakshsjshsjhamahakabma

Bana demediler ki rapor Veremeyiz diye ne bilem ben ben çıktıktan sonra yeni yere taşınıp büyüttuler isi vardır sandim bende uhuu
Tekrarı da çekilecek bir şey değil amaaaağn. Bari şey yap şu CD'yi birkaç bilgisayarda açmaya çalış
Hemen alıştırmıycam ama alıştırmak zor olcak. Onu dedim de. Ayyy zor bu işler
Daha oralara varsa kafanı onlarla doldurma şimdiden
he ya devambirdi 2 ye çıktı getirisi de yok ki zevkine oynuyor. geliştirirsek ayda 200 getirir belki
Twitch yayını mı yapıyor

Onu anladım da yayında mı oynuyor yani? Üff benim model de boyuna adam öldürülp savaşıyor. "Kendine barış dolu oyunlar bul. Çocuğum bu seslere ve görüntülere maruz kalamaz" dedim geçen
yok yayın mayın yok siz yayın mı yapıyosunuz iyi demişsin çocuğun yanında oynamazlar herhalde o kadar da değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…