- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.501
Hastane degilki asko tip merkeziOlabilemez. Kabul etmiyoruz. Protestolar için pankartları hazırlayalım. Bir şey diyeceğim ya hiç mi yok arkadaş kossssskoca hastanede radyoloji uzmanı? Ebediyen de olmayacak mıymış? Düzgün bir muhatap bulup sorularını soramayacak mısın kimseye? Ellerinde illa ki o görüntülerin kayıtları duruyordur. "Bir mail atın be hacı" diyemiyor muyuz bunlara?
Sen eski çalıştığın şu hastaneler zincirinin dev şubesinde çektirmedin miHastane degilki asko tip merkezi
Noo asko ilk mezun olduğumda ordaydim, mobinge dayanamayıp cikmistimSen eski çalıştığın şu hastaneler zincirinin dev şubesinde çektirmedin mi
Yok tamam da hsg'yi sanki orada çektirecektin. Ben neden orada çektirdin sanıyorum kiNoo asko ilk mezun olduğumda ordaydim, mobinge dayanamayıp cikmistim
Yok kiz en son çalıştığım yerde yaptırdım sen karistiriyonYok tamam da hsg'yi sanki orada çektirecektin. Ben neden orada çektirdin sanıyorum ki
Bulutum oyuna devam mı yaYok bal0ncuğum öğlen kalktım zaten sonra eşim 2 pc bıraktı onun oyunuyla ilgilendim işsiz gördü baktı doğurmuyorumEsra Erol falan izledim toka yapımlarına falan baktım yarın malzeme alıp cici şeyler yapıcam inşallah.. o zaman pek giremem
bana kalırsa annen de sende telefondan engelleyin.eşine de demişsin masaya yumruğunu vur diye görüşmeyi kesmez öyle yapsın.uyarını yapmışsın gerisi ona kalmış yakında düşünür ona göre bir orta yolu bulur merak etme her şey yoluna girer
Sen de ne demeye öyle yerde çektiriyon hayret bir şey kızdım bak şimdi.Yok kiz en son çalıştığım yerde yaptırdım sen karistiriyon
Bana demediler ki rapor Veremeyiz diye ne bilem benSen de ne demeye öyle yerde çektiriyon hayret bir şey kızdım bak şimdi.Paresilaaa 'nın çektirdiği yerde çektireydin ya :/
Hemen alıştırmıycam ama alıştırmak zor olcak. Onu dedim de. Ayyy zor bu işlerÇok erken değil mi oda ayırmak için ya ben bu işin doğrusu ne hiç kestiremiyorum
he ya devamBulutum oyuna devam mı ya
Hemde 2 pc
Bari oyunun getirisi varmı
Bulutm ben engellemedm ama açmıormda
Fakat annem benm gibi değil
Farklı bi yapısı var iyi niyetli susar..
Kv benm annemden büyik, annemde saygıda kusur etmek istemior ama kendini ezdirio
Ben son uyarımı yaptımhe ya devambirdi 2 ye çıktı getirisi de yok ki zevkine oynuyor. geliştirirsek ayda 200 getirir belki
annene kıyamam hep iyi niyetli insanlar eziliyor :/ enişte halletsin bu durumu.senin annen onunda annesi sayılır.burda konuşacak tek kişi enişte.şimdi sen de annen de konuşsa kötü olcaksınız zaten :/ ama halledilmeyecek mesele değil yakında çözülür
aa babanda mı yaptı.baya iş ciddiye binmiş o zamanBen son uyarımı yaptım
Alırım lenayı giderim ciddiyimde..
Babamda ona son uyRısını yaptı
Bakalm artık
İnşallah bulutumaa babanda mı yaptı.baya iş ciddiye binmiş o zamano zaman akıllanır yakında..yani akıllanmalı kızı için değil üçünüz için..zamana bırak bakalım düşünsün taşınsın hayırlısı olsun bal0ncuğum sen bebene işine odaklan bunları düşünme
Geceyi hızlı bitirdin herhal. Neler yaptın bağalım ahahhs
Bu üç günde düşünecek bol vaktim oldu. Ne düşünsem diye de hiç düşünmeme gerek kalmadı. BenceParesilaaa Hemsirecik cukulatam ve @anonimbirbayan aynı kişiler. Aynı zamanda burada onlayn olmuyorlar. Farklı zamanlarda farklı bir hikayeyle geliyor bu her kimse. Birinde Van'da, ikisinde İstanbul'da, birinde yurt dışı şubesi işte, yersek... Ağam bizimle eğlenir yani. Ee büyük oyunu bozdum. Madalyamı nereden alıyorum
Tekrarı da çekilecek bir şey değil amaaaağn. Bari şey yap şu CD'yi birkaç bilgisayarda açmaya çalışBana demediler ki rapor Veremeyiz diye ne bilem benben çıktıktan sonra yeni yere taşınıp büyüttuler isi vardır sandim bende uhuu
Daha oralara varsa kafanı onlarla doldurma şimdidenHemen alıştırmıycam ama alıştırmak zor olcak. Onu dedim de. Ayyy zor bu işler
Twitch yayını mı yapıyorhe ya devambirdi 2 ye çıktı getirisi de yok ki zevkine oynuyor. geliştirirsek ayda 200 getirir belki
yok ya canavar öldürüyor adamlarla savaşıyor falanTekrarı da çekilecek bir şey değil amaaaağn. Bari şey yap şu CD'yi birkaç bilgisayarda açmaya çalış
Daha oralara varsa kafanı onlarla doldurma şimdiden
Twitch yayını mı yapıyor
Onu anladım da yayında mı oynuyor yani? Üff benim model de boyuna adam öldürülp savaşıyor. "Kendine barış dolu oyunlar bul. Çocuğum bu seslere ve görüntülere maruz kalamaz" dedim geçenyok ya canavar öldürüyor adamlarla savaşıyor falan
Niyaptıng yav ay oldu yıl olduUnutmuşum me yaptığımı ahjshsj anca girebildim
yok yayın mayın yok siz yayın mı yapıyosunuzOnu anladım da yayında mı oynuyor yani? Üff benim model de boyuna adam öldürülp savaşıyor. "Kendine barış dolu oyunlar bul. Çocuğum bu seslere ve görüntülere maruz kalamaz" dedim geçen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?