- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.521
Şey kadar ev. Aynı evde olduğumu sürece oynamasın mümkünse. İlla ki duyar, görür çocuk. Yok yav "Parar getirirdi bari" dedin ya onun için dedim. Twitch'te canlı yayın açıp oyun oynayarak para kazananlar var ya o işlere mi girdi eşin acaba dedim. Benimki yapabilse ona da atlardıyok yayın mayın yok siz yayın mı yapıyosunuziyi demişsin çocuğun yanında oynamazlar herhalde o kadar da değil
yok benimki kendi çapında öyle 2 saat falan takılıyor tüm gün oynamadığı sürece sıkıntı yapmıyorum hatta bazen bende eşlik ediyorum ona. çocuk uyuduktan sonra oynarlar yada başka oda da :/ çocuk odası var mıydı sizinŞey kadar ev. Aynı evde olduğumu sürece oynamasın mümkünse. İlla ki duyar, görür çocuk. Yok yav "Parar getirirdi bari" dedin ya onun için dedim. Twitch'te canlı yayın açıp oyun oynayarak para kazananlar var ya o işlere mi girdi eşin acaba dedim. Benimki yapabilse ona da atlardı
Çocuğa oda yapmadık. 1-2 yıl bizimle yatar gibi. Evdeki çocuk odası olabilecek tek odada da bunun pc üssü, ütü masası, çamaşır askısı, ayakkabı dolabı ve kitaplık var. Nasıl olacak bilmiyorum. O zamana daha çok var diye öteliyorum bu derdiyok benimki kendi çapında öyle 2 saat falan takılıyor tüm gün oynamadığı sürece sıkıntı yapmıyorum hatta bazen bende eşlik ediyorum ona. çocuk uyuduktan sonra oynarlar yada başka oda da :/ çocuk odası var mıydı sizin
hm 1 yıl sonra toplanır enişteÇocuğa oda yapmadık. 1-2 yıl bizimle yatar gibi. Evdeki çocuk odası olabilecek tek odada da bunun pc üssü, ütü masası, çamaşır askısı, ayakkabı dolabı ve kitaplık var. Nasıl olacak bilmiyorum. O zamana daha çok var diye öteliyorum bu derdi
Bizim olay zor ya. Pandeminin başından beri evden çalışıyor. Ondan önce de haftanın üç günü evden çalışıyordu zaten, işi böyle yani. Ona ayrı oda lazım, çocuğa ayrı. Şu an oturduğumuz evden çıkıp bunun gibi bir eve bile çıksak kirası 5000'den aşağı değil. Daha fazla odası olana hiç bakmadık bile. Zaten kiralık ev yok. Buralarda emlak olayları çok feci durumda son 5-6 aydır. Hiç girmek istemiyorum bu kısımları düşününce içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Zamanı gelince düşünürüzhm 1 yıl sonra toplanır enişteboşver şimdiden düşünme dediğin gibi o zaman gelince sen demeden kendi düzenler belki de.bir tanecik oğlu olcak sonuçta :) bizde oda yapmadık 1 yaşına kadar bizle diye.küçük bir oda var ufak bir koltuk kitaplık var herhalde orayı yaparız.1 yıl sonra ev almak nasip olabilir o zaman değişir durumlar..
aynen öyle yaparsınız sizin durumlar sıkıntılıymış biraz..ama nereymiş orası ya sahil kenarı falan mı 5000tl kira mı olur ev kredisine girilirBizim olay zor ya. Pandeminin başından beri evden çalışıyor. Ondan önce de haftanın üç günü evden çalışıyordu zaten, işi böyle yani. Ona ayrı oda lazım, çocuğa ayrı. Şu an oturduğumuz evden çıkıp bunun gibi bir eve bile çıksak kirası 5000'den aşağı değil. Daha fazla odası olana hiç bakmadık bile. Zaten kiralık ev yok. Buralarda emlak olayları çok feci durumda son 5-6 aydır. Hiç girmek istemiyorum bu kısımları düşününce içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Zamanı gelince düşünürüz
İstanbul'un her yeri sapıtık yaz başından beri falan. Hiç normal değil fiyatlar. Zaten dediğim gibi ev yok. Bir noktada patlayacak bu emlak balonu ama bakalım nerede :/ Göçmenler çok arttı, bir de üniversiteler açılınca akın akın geldi öğrenciler. Sanırım bunlardan dolayı böyle oldu. Hala buraya üniversite açıp finans merkezi kurmak da yani neyse...aynen öyle yaparsınız sizin durumlar sıkıntılıymış biraz..ama nereymiş orası ya sahil kenarı falan mı 5000tl kira mı olur ev kredisine girilirbelki başka semtlere bakarsınız? instagramda nisan hakan var o da evden çalışıyor kiralar fazla diye istanbuldan adanaya gitti.hava çok sıcak diye bu seferde eskişehire taşındı
Niyapiyim ya bende sizin gibi mal kocamla uğraşıyor idim. Sbjsbsjsn erkekler mal.Niyaptıng yav ay oldu yıl oldu
Aa seninki de mi? Benden hepimizinkilere kocaman birer SUFFIR SUFIR SUFIR!Niyapiyim ya bende sizin gibi mal kocamla uğraşıyor idim. Sbjsbsjsn erkekler mal.
evet ondan dolayı piyasa bu hale gelmiştir.üni açmayı artık bıraksalar keşke.üni mezunu işsiz bu kadar fazlayken bir de kalkmış hala şu kadar üni açtık diye hava atıyolar..burda kiralar değil de satılık evler çok pahalandı nedendir bilmemİstanbul'un her yeri sapıtık yaz başından beri falan. Hiç normal değil fiyatlar. Zaten dediğim gibi ev yok. Bir noktada patlayacak bu emlak balonu ama bakalım nerede :/ Göçmenler çok arttı, bir de üniversiteler açılınca akın akın geldi öğrenciler. Sanırım bunlardan dolayı böyle oldu. Hala buraya üniversite açıp finans merkezi kurmak da yani neyse...
Nisan Hakan bence karısının saçmalıklarına kurban gidiyor. Eskişehir'de onlara bir sene veriyorum. Hele de Adana'dan sonra o çocuğu her gün hasta edip Eskişehir'e bir yıl dayanabilirler mi ondan bile emin değilim. Adamı peşinden sürükledi kendi memleketi diye Adana'ya götürdü. Sonra kendi barınamadı orada. Bana sonuçta dönüp dolaşıp İstanbul'a geleceklermiş gibi geliyor
Aaa ben henüz olmamış şeyleri kafaya takip bugünümü zehir etmekle meşhurumdur amaTekrarı da çekilecek bir şey değil amaaaağn. Bari şey yap şu CD'yi birkaç bilgisayarda açmaya çalış
Daha oralara varsa kafanı onlarla doldurma şimdiden
Twitch yayını mı yapıyor
evet ondan dolayı piyasa bu hale gelmiştir.üni açmayı artık bıraksalar keşke.üni mezunu işsiz bu kadar fazlayken bir de kalkmış hala şu kadar üni açtık diye hava atıyolar..burda kiralar değil de satılık evler çok pahalandı nedendir bilmem
nisanısı tam bir hanımcı napsın adamcağız :) senin dediğin gibi hasta edecekler çocuğu dönecekler ama istanbula değil başka şehreşehir şehir gezmek de güzel ama taşınma faslı zor olmuyor mu acaba.hele bebeyle
Semtten ilçeden bağımsız ya. Ağustosta evlenen arkadaşım her iki yakada da ev baktı. 5000'den aşağı kira yok diye krediye girip ev aldılar. Size birkaç ilan bulup atmak istedim ama çok üşendim şu anAaa ben henüz olmamış şeyleri kafaya takip bugünümü zehir etmekle meşhurumdur ama
Bana da 1500 lira kira çok geldi ev sahibinden yüzüm gülmedi de ev aldık meğer daha beteri varmış.Merak ettim semti valla.
evet ondan dolayı piyasa bu hale gelmiştir.üni açmayı artık bıraksalar keşke.üni mezunu işsiz bu kadar fazlayken bir de kalkmış hala şu kadar üni açtık diye hava atıyolar..burda kiralar değil de satılık evler çok pahalandı nedendir bilmem
nisanısı tam bir hanımcı napsın adamcağız :) senin dediğin gibi hasta edecekler çocuğu dönecekler ama istanbula değil başka şehreşehir şehir gezmek de güzel ama taşınma faslı zor olmuyor mu acaba.hele bebeyle
Bina yaşına (genelde yalan), ilçeye, net metrekareye falan da bakın. İstanbul'da deprem öncesi binalarda kimse oturmak istemiyor bu arada ama artık onlar bile değerlendiAaa ben henüz olmamış şeyleri kafaya takip bugünümü zehir etmekle meşhurumdur ama
Bana da 1500 lira kira çok geldi ev sahibinden yüzüm gülmedi de ev aldık meğer daha beteri varmış.Merak ettim semti valla.
Oraları anladım da güngöreni anlamadım nasıl o kadar pahalı
valla garip bir durum yaşanmaz hale gelmiş İstanbulBina yaşına (genelde yalan), ilçeye, net metrekareye falan da bakın. İstanbul'da deprem öncesi binalarda kimse oturmak istemiyor bu arada ama artık onlar bile değerlendi
Şehremini Kiralık Daire Fiyatları ve Kiralık Ev İlanları - sahibinden.com
Şehremini Kiralık daire ilanları ve kiralık ev fiyatları burada! 1+1, 2+1, 3+1 evler ve diğer seçenekler ile tüm kiralık ev ve daireler sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Rasimpaşa Kiralık Daire Fiyatları ve Kiralık Ev İlanları - sahibinden.com
Rasimpaşa Kiralık daire ilanları ve kiralık ev fiyatları burada! 1+1, 2+1, 3+1 evler ve diğer seçenekler ile tüm kiralık ev ve daireler sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Güngören Kiralık Daire Fiyatları ve Kiralık Ev İlanları - sahibinden.com
Güngören Kiralık daire ilanları ve kiralık ev fiyatları burada! 1+1, 2+1, 3+1 evler ve diğer seçenekler ile tüm kiralık ev ve daireler sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Heh aramıza hoş geldin. Hepsini bir odaya tıkıp falakaya yatıralım bunlarıKızlar günaydın
Dün eşimle kavga ettik dünya yansa umrunda değil bıktım artık bu ailesinden 1500 km uzaktan bizi huzursuz ediyorlar.
Çok ağladım dün biraz da ani hareket ettim kalktım hışımla başka odaya falan geçtim.
Şimdi de korkuyorum bebeğime bir şey olmuş mudur diye
Bebeğe zarar verir mi acaba bu stres durumu daha 7 haftalık
Her şey siz ikna olun diye. Öyle böyle değil ya iyice çığrından çıktı burada her şeyOraları anladım da güngöreni anlamadım nasıl o kadar pahalıRecep İvedik in dediği gibi istanbulun orta göbeği herhalde
valla garip bir durum yaşanmaz hale gelmiş İstanbul
Daha küçücük ya dediğin gibi ben bebeği düşünürken adamın umrunda bile değil nefret ettim dün akşam. Şimdi kara kara düşünüyorum bir şey oldu mu diye çıldırtacak beni sonunda. Adam hala ailem de ailem kucağına çocuk vereceğim hala ailem diyor. Herhalde bunlar ayda 1 hep beraber regl stresi çekiyorlar triplere giriyorlar falanHeh aramıza hoş geldin. Hepsini bir odaya tıkıp falakaya yatıralım bunları
İki gün öncesine kadar aynı şeyleri yaşadım. Sonra "Bebeğe bir şey olduysa" diye bir tur da onun için ağladım. Bu stres daha kötü etkiliyor bence. Duanı et, gerisi Allah'a emanet. Üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?