- 19 Kasım 2019
- 53.618
- 136.120
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.541
neoşun dediği gibi aramıza hoşgeldin balımKızlar günaydın
Dün eşimle kavga ettik dünya yansa umrunda değil bıktım artık bu ailesinden 1500 km uzaktan bizi huzursuz ediyorlar.
Çok ağladım dün biraz da ani hareket ettim kalktım hışımla başka odaya falan geçtim.
Şimdi de korkuyorum bebeğime bir şey olmuş mudur diye
Bebeğe zarar verir mi acaba bu stres durumu daha 7 haftalık
günaydın neoşGünaydın günaydın
Dün akşam annesigil aradı ev alacaklarmis köyde durmayacaklarmis para istiyorlar yok ya cildirtacaklar beni sonunda. 1500 km ya yanlarında olsak herhalde çoktan boşanmıştık.neoşun dediği gibi aramıza hoşgeldin balım
keşke bu konuda aramızda olmasaydın...
bunların hepsi aynımı olur ya
derdi neymiş seninkinin ?
günaydın neoş
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışım ben bunları evliliğimin ilk zamanlarında yaşadım ama ev için değilDün akşam annesigil aradı ev alacaklarmis köyde durmayacaklarmis para istiyorlar yok ya cildirtacaklar beni sonunda. 1500 km ya yanlarında olsak herhalde çoktan boşanmıştık.
Ev dizerken 5 kuruş yardımları olmadı benim ailem bir sürü şey yaptı varsa yoksa diğer çocukları ama benim kocam annem babam diye ölecek.
Çocuğuma bir şey olacak diye korkuyorum
Yok güzelim görüşmezsem evliliğimiz yurumezmis öyle dedi dün akşam beyimiz gönüllerini hoş tutacakmışım. Bize geleceklerdi ama şimdi dua ediyorum bir şey çıksın da gelmesinler diye.hemen hemen aynı şeyleri yaşamışım ben bunları evliliğimin ilk zamanlarında yaşadım ama ev için değil
çift maaşlıymışız birini verebilirmişiz gibisinden
cnm takma diecem ama mümkün değil.. böyleleri arsız oluyor...4. seneme girdim hala yetişio.. yüzsüzler..
en iyisi görüşmemek.. ben çareyi bunda buldum
cnm gelirse doğumuna felan bence stresten sütün bile kesilirYok güzelim görüşmezsem evliliğimiz yurumezmis öyle dedi dün akşam beyimiz gönüllerini hoş tutacakmışım. Bize geleceklerdi ama şimdi dua ediyorum bir şey çıksın da gelmesinler diye.
Kocam da gelemezler zaten gelmesinler falan dedi uzaktan hoş tut işte diyor
Annem hasta zaten bende bari kv gelsin destek olur hamilelikte dedim ama nasıl olduklarını unutmuşum daha çok köstek olurlar
Yok canım malesef erkek kardeşim var sadece ama annem şükür şu an ayakta dolaşabiliyor yani normal bir kanser hastasından daha iyi 8 aya ne olur bilmiyorum ama kimseyi istemiyorum zaten.cnm gelirse doğumuna felan bence stresten sütün bile kesilir
gelmesin bırak
kendin yap
gerçi özellikle ilk 10 gün insan birne ihtiyaç duyuyr kız kardeşin ablan ykmu
valla bi ara banada bu konuda yem attılar ama asla taviz vermedimYok canım malesef erkek kardeşim var sadece ama annem şükür şu an ayakta dolaşabiliyor yani normal bir kanser hastasından daha iyi 8 aya ne olur bilmiyorum ama kimseyi istemiyorum zaten.
Bunlar şimdi gelecekti yanımıza nasıl biliyor musun kış geldi ya köyde oturuyorlar soba falan buraya gelecek doğalgazlı evde rahat edecek böyle diyor çıkara bakar mısın gelini düşünen yok
Bir de 2-3 ay kalacakmış o kadar yol gelecekmiş de. Ayy çıldıracağım. Yok dün söyledim zaten onlar gelirse ben giderim dedim nereye gideceksem çalışıyorum ama işte ne bileyim o sinirle söyledimvalla bi ara banada bu konuda yem attılar ama asla taviz vermedim
katiyen gelemezler
annenin evine ? valla alttan almayla olmuorBir de 2-3 ay kalacakmış o kadar yol gelecekmiş de. Ayy çıldıracağım. Yok dün söyledim zaten onlar gelirse ben giderim dedim nereye gideceksem çalışıyorum ama işte ne bileyim o sinirle söyledim
Çalışıyorum güzelim memurum kafama esince bırakıp gidemem ama o raddeye gelecek bir şey olursa çıkar giderim gözüm görmez zatenannenin evine ? valla alttan almayla olmuor
ben neşemi kaybettm.. gülüşlerimi kaybettm.. çok mücadele ettm.. hep bastırdım kendimi eşim için.. sonra baktım o ne yapıor ?
şimdide öyle alışmışki yapmayınca yapmadın oluyor yüzsüzce... o yüzden artık tepkim net... yapmıorum yapmıacam
evime girmeside yasak..
bırak yapma... ben olsam yapmam.. bırak evi pok götürsün... kendide yaşıor o evde..Çalışıyorum güzelim memurum kafama esince bırakıp gidemem ama o raddeye gelecek bir şey olursa çıkar giderim gözüm görmez zaten
Yaa bizdeki problem adamın dünyaya karşı ilgisiz olmasi ben o kadar bağırıp çağırıyorum asla tepki yok
Asla yardım etmiyor ev işlerine dün kalktım tenizlik yaptım akşam tartisinca sancılarım arttı diyor ki çocuğa bir şey yapacaksın temizlik yapma. Evi bok götürecek kendisi üstünkörü yapıp geçiyor
Yani bir şey olsa direk suçlu benim asla kendisi bir şey yapmıyor sinir eden başkasi sanki
S.ttret. Ailem demese başka bir şey diyecek, yine çıldırtacak. Neden? Çünkü bozuk Y kromozomu. Olan sana oluyor. Onlar hayatında hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorDaha küçücük ya dediğin gibi ben bebeği düşünürken adamın umrunda bile değil nefret ettim dün akşam. Şimdi kara kara düşünüyorum bir şey oldu mu diye çıldırtacak beni sonunda. Adam hala ailem de ailem kucağına çocuk vereceğim hala ailem diyor. Herhalde bunlar ayda 1 hep beraber regl stresi çekiyorlar triplere giriyorlar falan
bozuk Y kromozomuS.ttret. Ailem demese başka bir şey diyecek, yine çıldırtacak. Neden? Çünkü bozuk Y kromozomu. Olan sana oluyor. Onlar hayatında hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor
Ailesini de çağırma. Kendi kendinize bir şekilde idare edersiniz. Olmazsa bir süre yardım alırsınız parasıyla birinden
Bırak evi bok götürsün. İş yapmaÇalışıyorum güzelim memurum kafama esince bırakıp gidemem ama o raddeye gelecek bir şey olursa çıkar giderim gözüm görmez zaten
Yaa bizdeki problem adamın dünyaya karşı ilgisiz olmasi ben o kadar bağırıp çağırıyorum asla tepki yok
Asla yardım etmiyor ev işlerine dün kalktım tenizlik yaptım akşam tartisinca sancılarım arttı diyor ki çocuğa bir şey yapacaksın temizlik yapma. Evi bok götürecek kendisi üstünkörü yapıp geçiyor
Yani bir şey olsa direk suçlu benim asla kendisi bir şey yapmıyor sinir eden başkasi sanki
Doğru söylüyorsun biraz da kendim kasiniyorum bu temizlik konusunda ama eminim o olmasa başka bir sorun çıkarırdı suçu benim üstüme atacak.bırak yapma... ben olsam yapmam.. bırak evi pok götürsün... kendide yaşıor o evde..
bence erkeklere bazen yaşatmak lazım
yaşamadan anlamıorlar
ben bu konuda hakkını yemem temizlik ev ütü herşeyini kendi yapar... benden de iyi yapar
sorunumuz sadece kaynanamın dilinin kemiğinin olmaması
Ayy Neal güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün inşallahS.ttret. Ailem demese başka bir şey diyecek, yine çıldırtacak. Neden? Çünkü bozuk Y kromozomu. Olan sana oluyor. Onlar hayatında hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor
Ailesini de çağırma. Kendi kendinize bir şekilde idare edersiniz. Olmazsa bir süre yardım alırsınız parasıyla birinden
Daha da ellemem ona da bahane buluyor gerçi bundan sonra toplu ama kirli bir evim olsun bakalım öyle istiyor beyimizBırak evi bok götürsün. İş yapma
bırak atmasın.. sende atma... kaçan kovalanır cidden..Doğru söylüyorsun biraz da kendim kasiniyorum bu temizlik konusunda ama eminim o olmasa başka bir sorun çıkarırdı suçu benim üstüme atacak.
İse gitti sabahtan beri ne bir mesaj ne bir arama ben tripliyim ama o benden daha tripli. Ben hamileyim ama o benden daha çok hamile. Beni anlamıyorsun diyor akşam şaka gibiGülsem mi ağlasam mı bilmiyorum
Yok konuşmayacağım zaten sabah işe bile ugurlamadim bakalım ne zamana kadar triplesecegiz ne kadar sürecek bir de bunu deneyeyimbırak atmasın.. sende atma... kaçan kovalanır cidden..
biz çok şımartıyoruz.. uzak kalınca sırnaşıorlar
ben artk bunu anladm
ama tüm bunlar olurken takmaman lazımYok konuşmayacağım zaten sabah işe bile ugurlamadim bakalım ne zamana kadar triplesecegiz ne kadar sürecek bir de bunu deneyeyim
Aynen öyle kuzum doğru söylüyorsunama tüm bunlar olurken takmaman lazım
şimdi diyeceksinki zor.. evet zor ama sana şunu hatırlatıorum
bu bebek için ne kadar uğraştın ne kadar bekledin ne kadar üzüldün?
lütfen düşündüğün şeyler bunlar olsun.. kocan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?