Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen de ne demeye öyle yerde çektiriyon hayret bir şey kızdım bak şimdi. Paresilaaa 'nın çektirdiği yerde çektireydin ya :/
Evet doğru İstanbul'da çektirmiştin sende keşke diyeydim sana da Hemsirecik
Gerçekten işlemi yaparken herşeyi anlatıyorlardı rapora bakmama bile gerek kalmamıştı

Ah balım ah aynı dert bende de var hatta çoğumuz da var şimdi bu durumu düşünüp daha da fazla strese girme olur mu. Bebeğin annesine sıkı sıkı bağlı

Kızlarrrrr napıyosunuz kızlaaaar
Hemsirecik Beybi alabildin mi net bilgiyi, okuyamadım tüm yazılanları?

Ben de dün eşimle Zeynep Kamil ürolojiye gittim. Spermiyogram testini gösterip kan vermesi lazımdı eşimin. Doktor da spermiyograma bakarak rapor yazacaktı dosyamız için. Adamın sonuçlara baktığını bile görmedik ama rapora "yardımcı üreme sistemleri aşılama/tüp bebek önerilmiş uygundur" diye yazdı. Yani bir tedaviye başlıyoruz artık şükür. Birçok yerde erkek faktörü varsa aşılama yapmadan direkt tüp bebeğe geçiyor Zeynep Kamil diye okudum. Bu faktörde sorun oranı önemli mi acaba ya bileniniz var mı? Yani misal belli bir sayının altında spermi olduğu için sorun yaşayanlarda mı direkt tüp bebeğe geçiyorlar yoksa erkek kaynaklı sperm sayısı üst sınırı olmadan tüm sorunlarda mı? Çünkü dosyayı oluşturduktan sonra aşılamamı tüp bebek mi olucanı söylicekler. Şimdilik doktor ikisini de yazmış.

Bu arada muayene saatini beklerken doktorun odasından bir çift çıktı. Kadın çok üzgündü ve ağlıyordu eşi onu sakinleştirmeye çalışıyordu. Çok üzüldüm kadıncağıza kim bilir ne dedi ki doktor o hale geldi. Çözümsüz bir derdi falan var herhalde

cnmm gözün aydın... başlamak yolun yarısıdır

Allah kimseye çözümsüz dert vermesin

Amin hepimizi güldürsün ama güzel şeylere gülelim inşallah. Ya bırak toplu da olmasın amaaaağn. Öyle rahatlar maalesef. Benimki de ben zırıl zırıl ağlarken çekirdek çitleyip oyun oynuyordu. Ölür müsün öldürür müsün
Gözün aydın. Rast gitsin bundan sonrası
Bana Zeynep Kamil'de gittiğim doktor "Prosedür kısmından emin değilim. İnfertiliye git orada bilgi verirler" dedi

cnmm gözün aydın... başlamak yolun yarısıdır

Allah kimseye çözümsüz dert vermesin

Sağolun kızlar, inş ben de hızlıca çözüme ulaşırım. Devlet hastanesinden rapor almak da tam bir zulüm. Meme ultrasonu istiyorlar ama randevuları Aralık'a kadar doluymuş. Ne zaman yenileri açılcak diye sordum mahsustan, ben zaten dışarda çektiricem. Adam ne zaman açılcanı bilmiyor. Yani şansa randevu almak için gittiğinde yeni randevular açıldıysa alıyorsun.

Gözün aydın canım... Tüm işlerin sorunsuz bir şekilde devam etsin... Allah'ım derdi olana da derman versin

Öyle oluyor devlette maalesef. Bir de rapor için heyete meyete giriyormuşsun. Biz göze alamadık o süreci, direkt özele geçtik

Ah balım ah aynı dert bende de var hatta çoğumuz da var şimdi bu durumu düşünüp daha da fazla strese girme olur mu. Bebeğin annesine sıkı sıkı bağlı
Ahh kuzum ya elimden geleni yapıyorum işte olmamış bu adamlar gerçekten buyuyememisler. İnşallah öyledir canım çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize sabır versin bu kocalarla
Bilerek yapıyorlar daha da sinir olalım diye. Ellemeyecegim bakalım ne zamana kadar devam edecek bu durum

netten bakılmıyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…