Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin amin ön dişler tamamen çekilecek 6 tane implant takılacak. ne kadar surer bilmiyorum ama haftasonu da alt dişler için diş eti çekilmesi ile ilgili tedavi görecek
İmplant biraz sürüyor sanırım. Vidaları taktıktan sonra vücudun adaptasyon süreci oluyormuş. İnşallah en kısa sürede biter gider hepsi

Evet doğru İstanbul'da çektirmiştin sende keşke diyeydim sana da Hemsirecik
Gerçekten işlemi yaparken herşeyi anlatıyorlardı rapora bakmama bile gerek kalmamıştı
Ya benim ev cok uzak istanbul merkeze o yuzden calistigim yere gitmiştim, esim yoktu yanimda anam babamda çalışıyor ☹ kardesim yakin diye izin alip geldi yanima, bileydim oraya giderdim ya sinirim bozuldu
Asko iste bi kagit verildi sadece sag tupte kismi tikaniklik varmis, gecen seneki ameliyata bağlıyorum ben onu. Seninde gozun aydin inşallah bekletmen gelir bebisin❤❤❤ bu arada alakasız olacak ama liseyi zeynep kamilde okudum ben senin yazinda ismini gördükçe kalbim pit pit ediyor ❤

Öyle oluyor devlette maalesef. Bir de rapor için heyete meyete giriyormuşsun. Biz göze alamadık o süreci, direkt özele geçtik
Evet kuzum öyle maalesef ben şansımı denemeyi düşünüyorum bakalım. Belki yarı yolda lanet eder bırakır özele giderim ama eşim araba da almak istiyor bilemiyorum şu ara
netten bakılmıyormu ?
Hayır baluş. Hastaneye gidip radyolojiden direkt alman gerekiyor. Neden açmıyorlarsa internete di mi? Hangi çağdayız yani
Nasilsiniz canimsular
İyiyiz kuzuuu sen nasılsın bebiş nasıl? Hoşgeldin

Paresilaaa kuzuuuuumm çok oldu denk gelemedik nasılsın iyi misin? Senin bir sıkıntın vardı geçmiş yazışmalardan gördüğüm kadarıyla ama hızlı hızlı okurken tam da anlayamadım. İyisin di mi?

Sağol canım benim Ne zaman yorumlatabiliceksin bir doktora? Bence ciddi bir şey değildir kısmiyse

İmplant biraz sürüyor sanırım. Vidaları taktıktan sonra vücudun adaptasyon süreci oluyormuş. İnşallah en kısa sürede biter gider hepsi
Valla bu geldiğimiz doktor biraz değişik farklı bir uygulama yapıyor. Bugün 8 tane dış çekip 6 tane implantı takacak. Yarında geçici dişleri takacakmis 3 ay sonrada kalicilari.. ilginç bir uygulama olacak
Bozma bozma sinirini. Ben inanıyorum ki o kısmi tıkanıklık açıldı verdikleri ilaç ile...
Ayy allah yardim etsin ☹☹
Amin N Neal e dediğim gibi ilginç bir uygulama yapılacak. Nasıl olacak bilmiyorum
Evet canım çok oldu görüşmeyeli... İyi demek adettendir... Kalp kırılınca kırılıyor düzelmiyor normal hayata dönsen bile o kırıklık devam ediyor...

Nedir bu erkeklerden çektiğimiz Şimdi nasılsınız toparlayabildiniz mi?

Denemelerle ilgili ne durumdasınız? Dargınlık girince ara mı verdiniz?

Bırak götürsün, temizlik falan yapma, yapanlara madalya takmıyorlar. Şimdiki aklım olsa yerimden kalkmazdım dokuz ay. En ağır zamanlarımda bile üç dört günde bir temizlik yaptım da ne oldu çok mu takdir gördüm.
Kalkma, çocuğunu düşün. Gerisi düşünmeye değmiyor.

İnşallah parisim ya

Oo hızlıymış. Bu iyi bir şey herhalde
Hiç bilmiyorum ki bu kadar hız duvara toslamasak iyi
Nedir bu erkeklerden çektiğimiz Şimdi nasılsınız toparlayabildiniz mi?

Denemelerle ilgili ne durumdasınız? Dargınlık girince ara mı verdiniz?
Kırgınlığım hala var. Evet ben vitamin almıyorum yediğime ictigime dikkat etmiyorum. Şu dişleri bitsin ürolojiye gitsin. Bakarız duruma

Öyleymiş cidden canım. Bir sıkıntı olduğunda direk ben suçlanacakmışım bu olay bana bunu öğretti bundan sonra ellemem artık zaten ne olursa olsun, onlar bizi hiç düşünmüyorlar bundan sonra bende ona göre davranırım

O yüzden mi bugün ya da yarın değil de haftaya çağırdı acaba :/
Bu da senin geri sayım. Unutmadık
Ondandır acelesi yok gibisinden, hem kontrol edilmis olursun manaynan

Eneeem boyle helecanli oliiii
İyiyim ben deee, beklemedeyiz merkezzz, ama bebis raaad, gelmeye niyetli degil atak yapmazsa
10 gunnn 101010101
Anaaagm asss kaldiiiggg geliyur gelmekte olaaaggnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…