Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ondandır acelesi yok gibisinden, hem kontrol edilmis olursun manaynan
Benim doktor bi rahat ya ben anlamadım gitti. Tahlilleri kendim isteyip yaptırıyorum. D vitamini sadece multivitaminin içinde eser miktarda var onu kullanıyorum. İlk defa bugün baktırdım d vitamini, onu da ben istedim öyle yaptı. 19 çıkmış ama yeni bir şey almaya gerek yok diyor. Nasıl yok enteresan. Haftaya gidince tekrar soracağım. Tokluk şekeri 116 çıkmış. Nörmel mi acaba bu. Ona da bir şey demedi ahshns Ben ne kadar kaygılıysam doktorum bir o kadar rahat. Sadece kiloyla tansiyonu düzenli takip ediyor

Son düzenleme:
Aslinda rahatlik iyi biliyo musun ama fazlasi zarar tabii. Bana da d vitamini hemen verilmemisti diye hatırlıyorum ama ne zaman verildi hatirlamiyorum. 19 değer kötü mu ki ben bilmiyom onu hic bu hikayede rahat olan benmisim sanırım tokluk normal sanirim ya, 140i gecerse sorun benim bildigim kadarıyla. O diil de doktorun da kaygili olsaydı düşünsene bi ajdhshdhshdh. Aman benimki de o tartiyi bir turlu unutmyo pehhh

Hemen derken 25 hafta doluyor yarın işte. Daha önce sordum "Bağa d vitamini yok mu" diye. "Yok" dedi. Demiri de dibi görene kadar umursamadı. Sonra başlattı ilaca. Şimdi günde iki tane alıyorum. D vitamini 19 ben tek kişiyken bile takviye veriyorlardı. Şimdi bir de bebek çekiyor olanı neblem zaten güneş gördüğüm de yok. Görsem de benim tenim d vitamini çekmiyor galiba. Öğlen saati malak gibi güneş altında kollarımı açıp denedim bir yaz. Olan d vitamini değerim de düştü. Öyle de ters bir insanım. Haftaya tekrar salağa yatıp istesem verir mi acaba "Hadi be hacı yazıver oradan bir şeyler" diyeyim

Nasilsiniz canimsular
İyiyiz dayloşşşş sen nasılsınnn

Aynen hangi çağda yaşıoruz?
Üstelik öyle kalabalık bir şehirde
Şaka gibiler gerçekten......

Kontrole geldim ben ama açlık tokluk kan şekeri istedi. Sonuçlarla haftaya gel dedi ama şeker yüklemesi istemedi :/
Sen neden bize bugn kontrolüm var vs demiosn?
Sebep ne?
Oğlun olacak die bu havalar civalar..
Tüm bu kaprisler sünnet düğünü içinmi
Dipnot:doktorlar artk açlk toklk bakıolar, keşke benmkide öyle baksaysı

Bilin bakalım kimin kocasi yumurtlama döneminde yine göreve gidiyor
Şakamııııııııı??????????????

Amin amin ön dişler tamamen çekilecek 6 tane implant takılacak. ne kadar surer bilmiyorum ama haftasonu da alt dişler için diş eti çekilmesi ile ilgili tedavi görecek
İmplant annem yaptırmıştı baya zorlu oluyor Allah şifa versin şimdiden ağız baya şiş kalıyor konuşamıyorlar falan zor Konuşmaması iyi olur belki her dediğini onaylamak zorunda kalır

Sen neden bize bugn kontrolüm var vs demiosn?
Sebep ne?
Oğlun olacak die bu havalar civalar..
Tüm bu kaprisler sünnet düğünü içinmi
Dipnot:doktorlar artk açlk toklk bakıolar, keşke benmkide öyle baksaysı
Şimdi doktor bey şöyle oldu ben ne bileyim ya ilanen duyurmadım öyle. Bir yerim bozuksa o zaan haber veririm diye düşündüm. Haftaya kontrolüm var cuma sabah. Şimdiden yazdım bak ahahhsjs
İmplant annem yaptırmıştı baya zorlu oluyor Allah şifa versin şimdiden ağız baya şiş kalıyor konuşamıyorlar falan zor Konuşmaması iyi olur belki her dediğini onaylamak zorunda kalır
Ulan tam böyle hüzünçlü hüzünçlü okuyordum o nasıl bir final tövbeest ama kendi suçları yani biz durup dururken böyle şeyler düşünmüyoruz bunlar hakkında

Direkt kendin al canım ben ocean kullanıyorum fisfis olanini, ya da saglik ocakları ucretsiz veriyor, yani bizimki veriyordu ama hepsi oyle mi bilmiyorum. Hem d vitamini bu zamanda onemli, ek olarak al yani. Degerlerle ilgili bilgim yok sen daha iyi bilirsin nasil olması gerektiğini. Sıklıkla sorun yaşıyormuşsun bak doktorun yazmasina bakma, covid icin de iyi neticede.
Demir benim sınırdaydi 2ye cikarmistik takviyeyi. Hala oyle devam ediyorum. Bi de regenesis ve magnezyum kullaniyorm. Doğurunca da bir sure devam ederm bu takviyelere ben, enerji kaybetcez neticede, iyi olur herhalde. Yine bi sorcam da tabii.

İyiyim yevrummm, bugun de dogurmadim beklemedeyim usta da geldi eve şimdi dusakabin için zemin yapıyor, dogurana kdr olur ins

Ocean sprey daha önce kullandım bir halta yaramadı. Hem de güneşte malak gibi durduğum yaz kullandıydım ama olduramadım. Belki dozu az geldi. Soracağım ya kesin. Demiri ben de iki tane alıyorum. Bir ayda ancak 20 birim yükselmiş işte günde iki taneye rağmen. Oldum olası çok zor yükseliyor benim ikisi de. Bebek için korkuyorum yoksa ben alıştım da
İyiyim yevrummm, bugun de dogurmadim beklemedeyim usta da geldi eve şimdi dusakabin için zemin yapıyor, dogurana kdr olur ins
Teknik tamir ustası, mühendis, marangoz, tesisatçı kocan kendi yapmadı mı onu ahshhs O değil de badanasına kadar her şeyi yaptınız bitti duşakabinin günahı neydi de sona bıraktınız. Oğlana süfriz mi?

Dozlar belli ama neticede, yani ona gore artirirsin hangi marka olursa olsun. Fazla damla ya da fıs sıkarsın, eczaciya ya da sağlık ocağina bi danis bakalim ne dicekler. Benim de demir yine sınırin bu sefer accik ustundeydi ki ben anlamadim bu işi korkma baska birilerine de yorumlattir degerlerini, sağlık ocaginda filan, onlar da destek olr.

Ahdhshhdh ona da niyetlendi, zibilyor video izledi, cabuk olsun diye usta cagirdik, su tesisatı isi var işin içinde, bi de zemin doseme, gerisini gene kendi yapcak yani dusakabinleri eşim çıkardı, yenilerini takcak, eski dolaplari sokcek, yenilerini aldik ikeadan onlari takcak. Yine isin icinden tamamen çıkaramadı kendini yani ona da hak veriyorum, kotu is yapan ustalarla karsilasa karsilasa bunu ben yaparım ya böyle olcaksa diye el atmaya basladi her şeye takıntılı da çünkü.

Çoğhaklısın o kadar haklısın ki yine bir tarafını mı incitsen kırsan evde yatsa
Adam yokmus goreve gidicek, az kisilermis ☹☹☹
Az once gitti ya aglicam

Sürekli bir oraya bir oraya ama galiba yine aile hekimine gideceğim o da bir baksın diye. Bugün anksiyetem biraz tavanlara vurdu yine. Çok çaktırmayaya çalışıyorum ama kafa hiç rahat değil
Allam ya rahat durmuyor. Bunun da defosu bu demek ki. Neyse en azından sana bir zararı yok. Kendi köşesinde oynasın, yapsın ne yapıyorsa

Az once gitti ya aglicam
Sevenleri ayırmasınlar, onlar çocuk yapacak Hüff seni de vereceğim görevlere ha çadırda mı şaaparsınız ne yaparsınız artık... Bir hal çaresi bulunsun

Demek ki senin doktor da evhamli olaymış z.cmistin sen ahdhshdh, kizim bi sakin ol, bebeni de tetenek yapcan

Yok durmaz, her şey bitse evde neyi degistirsek diye bi bakinip bsy cikarir illa, zaten ben bunu hic sevmyodum cok gozume batiyodu hic güzel diil boyle filan diye diye ulan oyle mi cidden diye bi sorgularken bulursun kendini hshdhshd. Misal ben diyom ki ya ne alaka sapasağlam şey mis gibi, ayrica hic de kotu degil daha su kdr zaman da gider vs, oyle bakcak olursan ohooo omur boyu mu kalcak diyo

Acı tatlı bir arada bence de kendi suçları.bize acımayana biz hiç acımayalım
Benim planimda bu şekilde
helal sana koca yürekli parem

Töbeeee hiç bi yerini bozma sağlam dur
Bem dün ne yediğimi unutuorm
Cumaya tekrar hatırlat

Zemin derken teknemi?

Az once gitti ya aglicam
Valla tehh böle şansn

Vuralım mı kırbacı
Paresilaaa da doğru yolu buluyor değil mi sahiden onu bile bezdirdiler. Öyle bir pis enerji
Paresilaaa mı ı ıh özüne döner tekrar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…