- 19 Kasım 2019
- 53.608
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.621
Yok cnm, tekneyi attık, normal taşın üstüne 2.bi taş doseniyor, dusakabin onun ustune oturtulacak, hemzemin olacak yaniTöbeeee hiç bi yerini bozma sağlam dur
Bem dün ne yediğimi unutuorm
Cumaya tekrar hatırlat
Zemin derken teknemi?
Valla tehh böle şansn
Paresilaaa mı ı ıh özüne döner tekrar bence
buldu benceVuralım mı kırbacı
Paresilaaa da doğru yolu buluyor değil mi sahiden onu bile bezdirdiler. Öyle bir pis enerji
Nasıl oldu daha iyi mi acaba
Nie böyle bir karar verdn merak ettmYok cnm, tekneyi attık, normal taşın üstüne 2.bi taş doseniyor, dusakabin onun ustune oturtulacak, hemzemin olacak yani
Daha iyi cnm toparlanmşbuldu bencepis enerjiler bize uzak olsun pozitif olalım Gerçi bende enerji falan kalmadı çok yorgun hissediyorum kendimi hep uyuyasım var
Nasıl oldu daha iyi mi acaba
Amin amin güzel şeyler olsun. Ben de çok feci uyandım. Dünkü stres gerdi galiba, boynum, sırtım, kollarım kasılmış bir tuhaf. Daha uyuyasım varbuldu bencepis enerjiler bize uzak olsun pozitif olalım Gerçi bende enerji falan kalmadı çok yorgun hissediyorum kendimi hep uyuyasım var
Tekneye ikimz de gicik oluyoruzNie böyle bir karar verdn merak ettm
Aradaki farkı
Daha iyi cnm toparlanmş
Haftaya doğumu var :)
Kız birgnde mükemmelim iyiym harikatm felan deAmin amin güzel şeyler olsun. Ben de çok feci uyandım. Dünkü stres gerdi galiba, boynum, sırtım, kollarım kasılmış bir tuhaf. Daha uyuyasım var
Tekne daha kullanışlı derli toplu geliyor bana amaaaaa temizliği gıcık ediorTekneye ikimz de gicik oluyoruztemizligi duruşu vs taş daha cok hosumuza gidiyor, kabinleri zaten degstrecektik, buyuk banyodakini küçültecektik, yuvarlak geliyor dikdörtgen yapacağız. Ebeveyn banyosunda tekne olunca ölçüye uymamis kenari kocaman silikonlarla doldurmuşlar saçma sapan duruyordu. Daha sade ve şık olacak inşallah bakalım
aa sezeryan miydi onun çok heyecanlıNie böyle bir karar verdn merak ettm
Aradaki farkı
Daha iyi cnm toparlanmş
Haftaya doğumu var :)
bir masaj çok iyi gelirdiAmin amin güzel şeyler olsun. Ben de çok feci uyandım. Dünkü stres gerdi galiba, boynum, sırtım, kollarım kasılmış bir tuhaf. Daha uyuyasım var
İste biz de o uzerimize gelen 1 gun, baltaynan dasnan, zopaynan yok ettik tekneyiKız birgnde mükemmelim iyiym harikatm felan de
Tekne daha kullanışlı derli toplu geliyor bana amaaaaa temizliği gıcık edior
Birgün elime balta alıp kıracam
İnşallah gönlüne göre olur dayloş
İnşallah cnmaa sezeryan miydi onun çok heyecanlıhadi bakalım sağlıcakla gelsin küçük hanım sen nasılsın lena hanım 3 buçuk aylık oldu bile muhabbet ediyor musunuz agucuk bugucuk
bir masaj çok iyi gelirdi
Neynnnn aşkoş?Gunaydin beybisular, bugun biraz suratsiz uyandim
Cukommmm naber beybisiTünaydın sinem kobal ikinciyi doğuruyomuş biz hala 0 ahjsbsnsnnd
İyi cnm
Hadi ya o kadar diyorsun maşallah ne anlatıyor sana kim bilir
Bence de taş daha kullanışlı ve şık duruyor. Tekne leş. Bitince foturaf at bizeTekneye ikimz de gicik oluyoruztemizligi duruşu vs taş daha cok hosumuza gidiyor, kabinleri zaten degstrecektik, buyuk banyodakini küçültecektik, yuvarlak geliyor dikdörtgen yapacağız. Ebeveyn banyosunda tekne olunca ölçüye uymamis kenari kocaman silikonlarla doldurmuşlar saçma sapan duruyordu. Daha sade ve şık olacak inşallah bakalım
Mükemmelim iyiym harikatmKız birgnde mükemmelim iyiym harikatm felan de
Akşam yaptırdım 3 dk.da yoruldu. Sabah dokununca bile ağrıyordu boynum ve sırtım. Şööööyle sıcaklık da veren bir masaj yatağı olaydıbir masaj çok iyi gelirdi
Benim emekliliğim gelmiş
Ama o da ilkine zor hamile kalmıştı ikincisi hemen olduğuna göre bizde öyle olacazTünaydın sinem kobal ikinciyi doğuruyomuş biz hala 0 ahjsbsnsnnd
3 dakika fayda etmez kiBence de taş daha kullanışlı ve şık duruyor. Tekne leş. Bitince foturaf at bize
Mükemmelim iyiym harikatm
Akşam yaptırdım 3 dk.da yoruldu. Sabah dokununca bile ağrıyordu boynum ve sırtım. Şööööyle sıcaklık da veren bir masaj yatağı olaydı
Benim emekliliğim gelmiş
İyi cnm
Aşılama ne zaman
Aa ilkine nasıl olduğunu bilmiyodum kuzu, ahh inşallahhhh paremmmAma o da ilkine zor hamile kalmıştı ikincisi hemen olduğuna göre bizde öyle olacazpeşpeşe pat pat yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?