Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Töbeeee hiç bi yerini bozma sağlam dur
Bem dün ne yediğimi unutuorm
Cumaya tekrar hatırlat

Zemin derken teknemi?

Valla tehh böle şansn

Paresilaaa mı ı ıh özüne döner tekrar bence
Yok cnm, tekneyi attık, normal taşın üstüne 2.bi taş doseniyor, dusakabin onun ustune oturtulacak, hemzemin olacak yani

Yok cnm, tekneyi attık, normal taşın üstüne 2.bi taş doseniyor, dusakabin onun ustune oturtulacak, hemzemin olacak yani
Nie böyle bir karar verdn merak ettm
Aradaki farkı
buldu bence pis enerjiler bize uzak olsun pozitif olalım Gerçi bende enerji falan kalmadı çok yorgun hissediyorum kendimi hep uyuyasım var

Nasıl oldu daha iyi mi acaba
Daha iyi cnm toparlanmş
Haftaya doğumu var :)

buldu bence pis enerjiler bize uzak olsun pozitif olalım Gerçi bende enerji falan kalmadı çok yorgun hissediyorum kendimi hep uyuyasım var
Amin amin güzel şeyler olsun. Ben de çok feci uyandım. Dünkü stres gerdi galiba, boynum, sırtım, kollarım kasılmış bir tuhaf. Daha uyuyasım var

Aradaki farkı

Daha iyi cnm toparlanmş
Tekneye ikimz de gicik oluyoruz temizligi duruşu vs taş daha cok hosumuza gidiyor, kabinleri zaten degstrecektik, buyuk banyodakini küçültecektik, yuvarlak geliyor dikdörtgen yapacağız. Ebeveyn banyosunda tekne olunca ölçüye uymamis kenari kocaman silikonlarla doldurmuşlar saçma sapan duruyordu. Daha sade ve şık olacak inşallah bakalım

Amin amin güzel şeyler olsun. Ben de çok feci uyandım. Dünkü stres gerdi galiba, boynum, sırtım, kollarım kasılmış bir tuhaf. Daha uyuyasım var
Kız birgnde mükemmelim iyiym harikatm felan de

Tekne daha kullanışlı derli toplu geliyor bana amaaaaa temizliği gıcık edior
Birgün elime balta alıp kıracam
İnşallah gönlüne göre olur dayloş

Aradaki farkı

Daha iyi cnm toparlanmş
aa sezeryan miydi onun çok heyecanlı hadi bakalım sağlıcakla gelsin küçük hanım sen nasılsın lena hanım 3 buçuk aylık oldu bile muhabbet ediyor musunuz agucuk bugucuk
bir masaj çok iyi gelirdi

Tekne daha kullanışlı derli toplu geliyor bana amaaaaa temizliği gıcık edior
Birgün elime balta alıp kıracam
İnşallah gönlüne göre olur dayloş
İste biz de o uzerimize gelen 1 gun, baltaynan dasnan, zopaynan yok ettik tekneyi bana da duz zemin daha düzenli derli toplu geliyor, tekne kaba ve goz yorucu geliyor. Bakalim deneyimleyince nasil olacak göreceğiz, belki de daha zordur bilmiyoruz

aa sezeryan miydi onun çok heyecanlı hadi bakalım sağlıcakla gelsin küçük hanım sen nasılsın lena hanım 3 buçuk aylık oldu bile muhabbet ediyor musunuz agucuk bugucuk

İnşallah cnm
Ay evet olduk teyzesi... Çenesi hiç susmuo desem
Bide buldğmz herşeyi ağzımıza götürüorus

Gunaydin beybisular, bugun biraz suratsiz uyandim
Neynnnn aşkoş?

Tünaydın sinem kobal ikinciyi doğuruyomuş biz hala 0 ahjsbsnsnnd
Cukommmm naber beybisi

N Neal yine magazin haberini başkalarndan öğreniorm

İyiyim baluşummm sen nasılsın lenoş nasıııl

N Neal görevini ben devraldım hemde erkekmiş

Hadi ya o kadar diyorsun maşallah ne anlatıyor sana kim bilir Seni çok özlediğini mi yoksa bezini değiştirip karnını doyurmanı mı yesinler onu elini baya aktif kullanmaya başlamış o zaman ya da diş mi çıkaracak erkendir sanırım

Bence de taş daha kullanışlı ve şık duruyor. Tekne leş. Bitince foturaf at bize
Mükemmelim iyiym harikatm
Akşam yaptırdım 3 dk.da yoruldu. Sabah dokununca bile ağrıyordu boynum ve sırtım. Şööööyle sıcaklık da veren bir masaj yatağı olaydı
N Neal yine magazin haberini başkalarndan öğreniorm
Benim emekliliğim gelmiş

3 dakika fayda etmez ki keşke öyle bir yatak olsaydı ama olsaydı da alamazdık ne gerek var derdi eşim koltukta falan yatmadıysan stres de kasılmana tutulmana sebep olmuştur.mükemmelim iyiyim demen işe yarayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…