Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 dakika fayda etmez ki keşke öyle bir yatak olsaydı ama olsaydı da alamazdık ne gerek var derdi eşim koltukta falan yatmadıysan stres de kasılmana tutulmana sebep olmuştur.mükemmelim iyiyim demen işe yarayabilir
Şakasına 3 dedim ya biraz daha uzun ama benim için yeterince uzun değil. Saatlerce masaj yapılsa hayır demem. Stresten olduğuna eminim. Dün çok gerildim
Biz aşılamadan vazgeçip martta tüp için koşuşturmacalara girmeye karar verdik baluşum martta borçlarımız biraz hafifliyor. O yüzden marta kadar beklicez olmazsa hemen tüp çalışmalarına başlicaz
Biriktirebilirseniz kenara da bir şeyler atmaya çalışın. İnşallah tüpe gerek kalmadan bebeğiniz sürprizi yapar kendi gelir

Biz aşılamadan vazgeçip martta tüp için koşuşturmacalara girmeye karar verdik baluşum martta borçlarımız biraz hafifliyor. O yüzden marta kadar beklicez olmazsa hemen tüp çalışmalarına başlicaz
Nurzfr kankim de yılbaşından sonra düşünüyordu aynı anda yada daha erken güzel haberlerinizi alırız inşallah
dün ne oldu y kromozomu iş başında mı

Bakalm meraktaym ins daha iyi olur ustaya saydiriyoz yine, gidince ardindan Su terazisi ile denedik, hesaplamamis usta, pis usta, hayın usta

Tüp bebek hikayelerini bilmiyordum bak sen sineme! Erkek faktörü mü acaba? Kenan'da bile sorun varsa ooohhooooo
Bu haberi eşime söylediğimde "Genetik olarak ne kadar mükemmel duruyorlar halbuki, demek ki olunca onlarda da oluyormuş" dedi ahshjsjsjdj Sinem'in neresini beğendiyse bilemiyorum
Aa bilmiyordum.inşallah iyidir minik oğlun Allah’a emanet korkma
Amin inşallah hepimizinkiler iyi olsun
Bakalm meraktaym ins daha iyi olur ustaya saydiriyoz yine, gidince ardindan Su terazisi ile denedik, hesaplamamis usta, pis usta, hayın usta
Piii yamuk mu olmuş? Ustalardan tissskiniyorum. Biz evlenmeden önce duşakabini hiç kullanmadık. Evin genel temizliğini de bir şirketten gelip yaptılar. Neyse evlendiğimiz gün acı bir şekilde öğrendik ki duşakabin teknesinin üstüne kapıları sadece oturtmuşlar. Nasıl duruyorsa öyle, uhuyla mı yapıştırdılar ne yaptılar artık bütün banyoya taştı duşakabindeki sular. Ertesi gün pazardı ve usta musta bulamadık. Koçtaş'a gidip silikon tabancası ve silikon aldık. Eşim bir şişe silikonu boca edip ancak doldurabildi boşlukları ve o gece zehirlenmemek için ben annemlere gittim o da kendi annesine. Sonra bunu ablamlara anlattım. Ablam dedi ki "Neden otele gitmediniz?" Sonra eşimle kavga ettim "Neden beni otele götürmeyi akıl etmedin? Daha ikinci günümüzde ayrı evlerde kaldık!!!" diye. Bu da böyle sevimli mi sevimli bir anımız ahshhsjs
Üfffff bir sürü şeyler dedi ne bileyim. İdrar yolunda yine enfeksiyon olmuş, karaciğer değerlerin sınırda dedi. Gerçi sonra kadın doğumcu ikisini de umursamadı ama bana dert oldu. Bir de endokrinci birden gözlerime kilitlenip "Senin gözlerinin beyazı mavi mi?" dedi. Göz doktoru bulup göstermeye çalıştı ama ikisi de çıkmıştı. "Bir dahaki gelişinde hatırlat baktıralım" dedi. Genetik bir hastalıkmış, farklı çeşitleri varmış, ileri seviyesinde cam kemik hastalığı oluyormuş falan tövbe estağfurullah. Dün bütün gün bununla kafayı yedim ama şimdi daha iyiyim. Pazartesi bir göz doktoruna gideceğim bakalım inşallah yanılmıştır endokrinci. Bunu daha fazla düşünüp kendimi daha da dibe çekmek istemiyorum o zamana kadar

Güleyim mi üzüleyim mi bilemedim 2.gün baba evine mi gittin pinti enişte ablan haklı enfeksiyon benim de geçen ay vardı.bol suyla toz ilaçla geçer sende biliyorsundur.göz akı demir eksikliğindende olabilirmiş hemen kötüye yorma bir şey yoktur inşallah bence de bunları daha fazla düşünme

Kızlar bu arada aşılama ve tüp bebek için merkez araştırıyorum. İstanbulda olanlarınız nereye yaptırdı ne kadara yaptırdı sonucu ne oldu kaç kere denedi gibi beni bilgilendirebilirseniz süper olur. Bahçeci ile görüştüm bugün, sanırım oraya bir ön görüşmeye gidicem ilerleyen günlerde . Erkek faktöründe aşılamayı genelde önermiyoruz çünkü erkek faktörü aşılamanın başarı oranını düşürüyor dedi Bana tüplü dalış yolları görünüyor gibi geliyor

Artık araba kredisi + tüp kredisi çekicez gibi Sağlık, iş güç olsun da çalışır öderiz napalım

Biraz birikmişimiz var marta kadar biraz daha atarız kenara. Fiyat ne çıkar hiç bilmiyorum
Ah inşallah o biriken parayı bebemin ihtiyaçlarına harcarım

Nurzfr kankim de yılbaşından sonra düşünüyordu aynı anda yada daha erken güzel haberlerinizi alırız inşallah

dün ne oldu y kromozomu iş başında mı

Amin amin amiiiiinnn
ahahah aynı haberi okuyup ben de aynısını düşündüm

Tüp bebek hikayelerini bilmiyordum bak sen sineme! Erkek faktörü mü acaba? Kenan'da bile sorun varsa ooohhooooo

Hahahah ay beni güldürdün sende çok güüll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…