- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.641
Onların tüp tedavisi gördüğünü yazıyorlardı her yerlerde ama doğru mu bilmiyorumAma o da ilkine zor hamile kalmıştı ikincisi hemen olduğuna göre bizde öyle olacazpeşpeşe pat pat yapacağız
Tedavi ile olmuştu o yüzden herkesten saklamislardi kaç ay.Aa ilkine nasıl olduğunu bilmiyodum kuzu, ahh inşallahhhh paremmm
İşte ben de öyle biliyorum o yüzden saklamislardi hamileliğiOnların tüp tedavisi gördüğünü yazıyorlardı her yerlerde ama doğru mu bilmiyorum
Şakasına 3 dedim ya biraz daha uzun ama benim için yeterince uzun değil. Saatlerce masaj yapılsa hayır demem. Stresten olduğuna eminim. Dün çok gerildim3 dakika fayda etmez kikeşke öyle bir yatak olsaydı ama olsaydı da alamazdık ne gerek var derdi eşim koltukta falan yatmadıysan stres de kasılmana tutulmana sebep olmuştur.mükemmelim iyiyim demen işe yarayabilir
Biriktirebilirseniz kenara da bir şeyler atmaya çalışın. İnşallah tüpe gerek kalmadan bebeğiniz sürprizi yapar kendi gelirBiz aşılamadan vazgeçip martta tüp için koşuşturmacalara girmeye karar verdik baluşummartta borçlarımız biraz hafifliyor. O yüzden marta kadar beklicez olmazsa hemen tüp çalışmalarına başlicaz
Ben de öyle hatırlıyorum, evetİşte ben de öyle biliyorum o yüzden saklamislardi hamileliği
Biz aşılamadan vazgeçip martta tüp için koşuşturmacalara girmeye karar verdik baluşummartta borçlarımız biraz hafifliyor. O yüzden marta kadar beklicez olmazsa hemen tüp çalışmalarına başlicaz
dün ne oldu y kromozomu iş başında mıŞakasına 3 dedim ya biraz daha uzun ama benim için yeterince uzun değil. Saatlerce masaj yapılsa hayır demem. Stresten olduğuna eminim. Dün çok gerildim
Biriktirebilirseniz kenara da bir şeyler atmaya çalışın. İnşallah tüpe gerek kalmadan bebeğiniz sürprizi yapar kendi gelir
Yok ya endokrine de kontrole gittim ya. Tahlil sonuçlarına ve dediği birkaç şeye moralim bozuldu. Bebek için endişelendim bayağı. Bugün daha iyiyim. İnşallah o da iyidirdün ne oldu y kromozomu iş başında mı
Senin kocan var reyiz, senin kocan var! Sadece şimdilik yanında değilKocam olmadigi icun
İnşallah kusumm hayırlısı diyorum artıkNurzfr kankim de yılbaşından sonra düşünüyordu aynı anda yada daha erken güzel haberlerinizi alırız inşallah
dün ne oldu y kromozomu iş başında mı
ahahah aynı haberi okuyup ben de aynısını düşündümTünaydın sinem kobal ikinciyi doğuruyomuş biz hala 0 ahjsbsnsnnd
Tüp bebek hikayelerini bilmiyordum bak sen sineme! Erkek faktörü mü acaba? Kenan'da bile sorun varsa ooohhoooooİşte ben de öyle biliyorum o yüzden saklamislardi hamileliği
Aa bilmiyordum.inşallah iyidir minik oğlunYok ya endokrine de kontrole gittim ya. Tahlil sonuçlarına ve dediği birkaç şeye moralim bozuldu. Bebek için endişelendim bayağı. Bugün daha iyiyim. İnşallah o da iyidir
Bakalm meraktaym ins daha iyi olurBence de taş daha kullanışlı ve şık duruyor. Tekne leş. Bitince foturaf at bize
Mükemmelim iyiym harikatm
Akşam yaptırdım 3 dk.da yoruldu. Sabah dokununca bile ağrıyordu boynum ve sırtım. Şööööyle sıcaklık da veren bir masaj yatağı olaydı
Benim emekliliğim gelmiş
Noldu ki kuzumYok ya endokrine de kontrole gittim ya. Tahlil sonuçlarına ve dediği birkaç şeye moralim bozuldu. Bebek için endişelendim bayağı. Bugün daha iyiyim. İnşallah o da iyidir
Bu haberi eşime söylediğimde "Genetik olarak ne kadar mükemmel duruyorlar halbuki, demek ki olunca onlarda da oluyormuş" dedi ahshjsjsjdj Sinem'in neresini beğendiyse bilemiyorumTüp bebek hikayelerini bilmiyordum bak sen sineme! Erkek faktörü mü acaba? Kenan'da bile sorun varsa ooohhooooo
Amin inşallah hepimizinkiler iyi olsunAa bilmiyordum.inşallah iyidir minik oğlunAllah’a emanet korkma
Piii yamuk mu olmuş? Ustalardan tissskiniyorum. Biz evlenmeden önce duşakabini hiç kullanmadık. Evin genel temizliğini de bir şirketten gelip yaptılar. Neyse evlendiğimiz gün acı bir şekilde öğrendik ki duşakabin teknesinin üstüne kapıları sadece oturtmuşlar. Nasıl duruyorsa öyle, uhuyla mı yapıştırdılar ne yaptılar artık bütün banyoya taştı duşakabindeki sular. Ertesi gün pazardı ve usta musta bulamadık. Koçtaş'a gidip silikon tabancası ve silikon aldık. Eşim bir şişe silikonu boca edip ancak doldurabildi boşlukları ve o gece zehirlenmemek için ben annemlere gittim o da kendi annesine. Sonra bunu ablamlara anlattım. Ablam dedi ki "Neden otele gitmediniz?" Sonra eşimle kavga ettim "Neden beni otele götürmeyi akıl etmedin? Daha ikinci günümüzde ayrı evlerde kaldık!!!" diye. Bu da böyle sevimli mi sevimli bir anımız ahshhsjsBakalm meraktaym ins daha iyi olurustaya saydiriyoz yine, gidince ardindan Su terazisi ile denedik, hesaplamamis usta, pis usta, hayın usta
Üfffff bir sürü şeyler dedi ne bileyim. İdrar yolunda yine enfeksiyon olmuş, karaciğer değerlerin sınırda dedi. Gerçi sonra kadın doğumcu ikisini de umursamadı ama bana dert oldu. Bir de endokrinci birden gözlerime kilitlenip "Senin gözlerinin beyazı mavi mi?" dedi. Göz doktoru bulup göstermeye çalıştı ama ikisi de çıkmıştı. "Bir dahaki gelişinde hatırlat baktıralım" dedi. Genetik bir hastalıkmış, farklı çeşitleri varmış, ileri seviyesinde cam kemik hastalığı oluyormuş falan tövbe estağfurullah. Dün bütün gün bununla kafayı yedim ama şimdi daha iyiyim. Pazartesi bir göz doktoruna gideceğim bakalım inşallah yanılmıştır endokrinci. Bunu daha fazla düşünüp kendimi daha da dibe çekmek istemiyorum o zamana kadarNoldu ki kuzum
Güleyim mi üzüleyim mi bilemedimBu haberi eşime söylediğimde "Genetik olarak ne kadar mükemmel duruyorlar halbuki, demek ki olunca onlarda da oluyormuş" dedi ahshjsjsjdj Sinem'in neresini beğendiyse bilemiyorum
Amin inşallah hepimizinkiler iyi olsun
Piii yamuk mu olmuş? Ustalardan tissskiniyorum. Biz evlenmeden önce duşakabini hiç kullanmadık. Evin genel temizliğini de bir şirketten gelip yaptılar. Neyse evlendiğimiz gün acı bir şekilde öğrendik ki duşakabin teknesinin üstüne kapıları sadece oturtmuşlar. Nasıl duruyorsa öyle, uhuyla mı yapıştırdılar ne yaptılar artık bütün banyoya taştı duşakabindeki sular. Ertesi gün pazardı ve usta musta bulamadık. Koçtaş'a gidip silikon tabancası ve silikon aldık. Eşim bir şişe silikonu boca edip ancak doldurabildi boşlukları ve o gece zehirlenmemek için ben annemlere gittim o da kendi annesine. Sonra bunu ablamlara anlattım. Ablam dedi ki "Neden otele gitmediniz?" Sonra eşimle kavga ettim "Neden beni otele götürmeyi akıl etmedin? Daha ikinci günümüzde ayrı evlerde kaldık!!!" diye. Bu da böyle sevimli mi sevimli bir anımız ahshhsjs
Üfffff bir sürü şeyler dedi ne bileyim. İdrar yolunda yine enfeksiyon olmuş, karaciğer değerlerin sınırda dedi. Gerçi sonra kadın doğumcu ikisini de umursamadı ama bana dert oldu. Bir de endokrinci birden gözlerime kilitlenip "Senin gözlerinin beyazı mavi mi?" dedi. Göz doktoru bulup göstermeye çalıştı ama ikisi de çıkmıştı. "Bir dahaki gelişinde hatırlat baktıralım" dedi. Genetik bir hastalıkmış, farklı çeşitleri varmış, ileri seviyesinde cam kemik hastalığı oluyormuş falan tövbe estağfurullah. Dün bütün gün bununla kafayı yedim ama şimdi daha iyiyim. Pazartesi bir göz doktoruna gideceğim bakalım inşallah yanılmıştır endokrinci. Bunu daha fazla düşünüp kendimi daha da dibe çekmek istemiyorum o zamana kadar
Tedavi ile olmuştu o yüzden herkesten saklamislardi kaç ay.
Bizde yaşayacağız bak gör hatta burdaki çoğu arkadaş tedaviye başlayacaklari zaman olmuştu
Şakasına 3 dedim ya biraz daha uzun ama benim için yeterince uzun değil. Saatlerce masaj yapılsa hayır demem. Stresten olduğuna eminim. Dün çok gerildim
Biriktirebilirseniz kenara da bir şeyler atmaya çalışın. İnşallah tüpe gerek kalmadan bebeğiniz sürprizi yapar kendi gelir
Nurzfr kankim de yılbaşından sonra düşünüyordu aynı anda yada daha erken güzel haberlerinizi alırız inşallah
dün ne oldu y kromozomu iş başında mı
ahahah aynı haberi okuyup ben de aynısını düşündüm
Tüp bebek hikayelerini bilmiyordum bak sen sineme! Erkek faktörü mü acaba? Kenan'da bile sorun varsa ooohhooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?