Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum analarınızla ayni memleketteyseniz otelde napcaniz be alt tarafi 1 gun ya bu ustalar hakkat değişik olyorlar, usta 20dk kaldi bugun, şimdi eşim 2bucuk saattir arkasindan duzeltme islemini yapıyor yani oyle olunca da hak veriyorum bu takintililigina, ustasin sen yahuu, işin o degil mi

Canim bsy yoktur ya, düşünme bunları, o gidip en kötüsünü soylemistir. Sey gibi dusun, internete bas agrisi yazıyorsun, oha kanserim diyosun endokrinci yanılmıstr bence tabii ki dusunup de dibe cekme, pozitif dusunuyoruz yavrukussss. Bak gor mis gibin cikcak sonuclar dertlerden dert begenme kendine

Hadi bismillah güzel haberlerle gel inşallah miniş sağlıcakla gelsinde o krediler ödenir gider

Ben bahçeci ve memorial hakkında çok şey duydum. Tüp bebe düşünmeden önce bile heryerde bu ikisi çıkıyodu karşıma ama hala araştırmış değilim
Bahçeciyi ben de duydum çok. Hatta bugün aradım bile. Ücretsiz ön görüşmeleri oluyormuş buranın belki bu ücretsiz görüşmeye giderim diye düşünüyorum genel bir bilgi için. Bir de acıbadem maslakı çok duyuyorum. Orayı da aradım ikisinin de fiyatları hemen hemen aynı. Bu iki yerin fiyatları olabilecek en yüksekleri herhalde diye düşünüyorum.

Gülün diye yazdım gül tabii. Yeterince can sıkıcı şey duyup görüp yaşıyoruz. İnşallah her şey yolundadır da doktor yanılmıştır bakalım
Ben Anadolu yakasında yaptırdım. İsim burdan vermeyeyim sonra reklam meklam diye iş açılmasın başımıza. İlk denememizde oldu. Bize de aşılamayı önermemişlerdi. Sayı çok yüksek olsaymış belki bir deneyebilirmişi ama zaman kaybetmeyin tüpe geçin dedi bize hem kadın doğumcular hem de ürolog
Ben bahçeci ve memorial hakkında çok şey duydum. Tüp bebe düşünmeden önce bile heryerde bu ikisi çıkıyodu karşıma ama hala araştırmış değilim
Şişli Memorial'ı ben de çok okudum buralarda. Genelde memnun gibiler oradan ama Bahçeci bende hiç iyi çağrışımlar yapmıyor. Bir de bize ürolog o tarz kalabalık yerlerden uzak durun demişti. 5 dk bile vakit ayıramazlar, doğru düzgün ilgilenemezler öyle yerler yoğunluktan dedi. Bir kere fiyat almak için telefon açtım, muameleyi görünce fiyattan bile vazgeçtim. Kayıt kuyut istiyorlar deli midirler nedirler

Ücretsiz ön görüşme hemen hemen hepsinde var bu arada aklında olsun. Talep et aradığın yerlerden. Yok derlerse de "Diğer merkezlerde var ama" diye damardan gir ve evet o ikisi en yüksek skaladakiler

Bana özelden yazsana canım gittiğin yeri sana zahmet.
Ücretsiz ön görüşme hemen hemen hepsinde var bu arada aklında olsun. Talep et aradığın yerlerden. Yok derlerse de "Diğer merkezlerde var ama" diye damardan gir ve evet o ikisi en yüksek skaladakiler
Valla acıbadem yok dedi şaşırdım. Deli midir nedir gidip direkt muayene olacakmışsın, o zaman bilgi alabilirmişsin. Hem o kadar para bayılıcam hem de ön bilgi vermek için görüşme yapmıyorlar. Adına güveniyor herhalde acıbadem

Yazıyom

Oraya ünlüler neyin gidiyor bacım. Bize gelmez ya. Bize ürologun önermediği yerlerden biri de oraydı. Tıraş falan yanlış okumadıysam diğer doktorlara yaptırıyormuş işlemleri takibi falan galiba. Sadece über zenginlerle kendi ilgileniyor galiba

Ben de Mr.Tıraş için aramıştım. Çok ismi duyulanlardan ben de bir çekiniyorum ne yalan söylim. Deneyimi olanlardan tavsiye almak istedim. Bir acıbadem maslak tavsiyesi geldi bir de kıbrısta eur ile çalışan bir doktor tavsiyesi geldi. Hepiniz mi zenginsiniz ulaaaayyyynnn

Bizim maalesef önceliğimiz fiyattı çünkü sürecin her adımı masraf zaten. Sadece sana söyledikleri o fiyatla bitmiyor yani. Bir de eve yakın olmasını istemiştik. İyi ki öyle yapmışız. Ohss olduğumda şükretmiştim yakın olmasına

Bahçecide DR MRA gibi yakınlığım benim canim

Yandık valla daha fiyatlara eklenecek desene Yakın tercih etmek iyi olabilir haklısın bunu da değerlendiricem mutlaka
Bahçecide DR MRA gibi yakınlığım benim canim
o ne demek canım anlamadım

Dr Mehmet reşit asoglu (MRA) instegramdan Dr MRA yaz çıkar canım
Bir diğer adı bence mavi kalp doktoru

Kızzz adam hamilelere yıldızlı pekiyi verir gibi mavi kalp basıyo kağıtlarına ilk defa gördüm ben bunu. Öneriyor musumuz yokda şovmen midir

Fiyatları paylaşabilir misin benimlede

Bende o kadar para verince özel ilgi isterim tabi yani hakkımız değil mii? hof çok zor bi seçime yapması gerçekten ama bahçecide mra cok iyi diyolar bilmiyorum

Evet cnm cok şükür
Evet diş etleri kaşınıo diş cıkarmasada 2 ay önceden etkileri başlıo

Biz seni ayırmıorus neoş
Nasıl oldun?

Biz aşılamadan vazgeçip martta tüp için koşuşturmacalara girmeye karar verdik baluşum martta borçlarımız biraz hafifliyor. O yüzden marta kadar beklicez olmazsa hemen tüp çalışmalarına
Valla cukom ben şimdiki aklm olsaydı asla aşılama olmazdm
Boşa o kdae hormon aldm para koydm
Bu msjı Katre_g için de yazıorm
Sizin aklınızı bulandırmak istemedm ama doğru karar vermişsimiz kızlar gerçekten

Kocam olmadigi icun
Yaaa kıyamam
Asker eşlerinin bahtı

İnşallah kusumm hayırlısı diyorum artık
Nurzfr hadiiii
Bahçeci mide bulandırıo artk.. Boş hava basar gibi durmadan reklam...
Bence memorial yada acıbadem düşün yada N Neal in gittiği merkezle görüş
Bahçeci cok itici

Bakalım ilk dişi kim görecek hediye alcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…