- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.661
Kuzum analarınızla ayni memleketteyseniz otelde napcaniz be alt tarafi 1 gunBu haberi eşime söylediğimde "Genetik olarak ne kadar mükemmel duruyorlar halbuki, demek ki olunca onlarda da oluyormuş" dedi ahshjsjsjdj Sinem'in neresini beğendiyse bilemiyorum
Amin inşallah hepimizinkiler iyi olsun
Piii yamuk mu olmuş? Ustalardan tissskiniyorum. Biz evlenmeden önce duşakabini hiç kullanmadık. Evin genel temizliğini de bir şirketten gelip yaptılar. Neyse evlendiğimiz gün acı bir şekilde öğrendik ki duşakabin teknesinin üstüne kapıları sadece oturtmuşlar. Nasıl duruyorsa öyle, uhuyla mı yapıştırdılar ne yaptılar artık bütün banyoya taştı duşakabindeki sular. Ertesi gün pazardı ve usta musta bulamadık. Koçtaş'a gidip silikon tabancası ve silikon aldık. Eşim bir şişe silikonu boca edip ancak doldurabildi boşlukları ve o gece zehirlenmemek için ben annemlere gittim o da kendi annesine. Sonra bunu ablamlara anlattım. Ablam dedi ki "Neden otele gitmediniz?" Sonra eşimle kavga ettim "Neden beni otele götürmeyi akıl etmedin? Daha ikinci günümüzde ayrı evlerde kaldık!!!" diye. Bu da böyle sevimli mi sevimli bir anımız ahshhsjs
Üfffff bir sürü şeyler dedi ne bileyim. İdrar yolunda yine enfeksiyon olmuş, karaciğer değerlerin sınırda dedi. Gerçi sonra kadın doğumcu ikisini de umursamadı ama bana dert oldu. Bir de endokrinci birden gözlerime kilitlenip "Senin gözlerinin beyazı mavi mi?" dedi. Göz doktoru bulup göstermeye çalıştı ama ikisi de çıkmıştı. "Bir dahaki gelişinde hatırlat baktıralım" dedi. Genetik bir hastalıkmış, farklı çeşitleri varmış, ileri seviyesinde cam kemik hastalığı oluyormuş falan tövbe estağfurullah. Dün bütün gün bununla kafayı yedim ama şimdi daha iyiyim. Pazartesi bir göz doktoruna gideceğim bakalım inşallah yanılmıştır endokrinci. Bunu daha fazla düşünüp kendimi daha da dibe çekmek istemiyorum o zamana kadar
Hadi bismillah güzel haberlerle gel inşallahKızlar bu arada aşılama ve tüp bebek için merkez araştırıyorum. İstanbulda olanlarınız nereye yaptırdı ne kadara yaptırdı sonucu ne oldu kaç kere denedi gibi beni bilgilendirebilirseniz süper olur. Bahçeci ile görüştüm bugün, sanırım oraya bir ön görüşmeye gidicem ilerleyen günlerde . Erkek faktöründe aşılamayı genelde önermiyoruz çünkü erkek faktörü aşılamanın başarı oranını düşürüyor dediBana tüplü dalış yolları görünüyor gibi geliyor
Artık araba kredisi + tüp kredisi çekicez gibiSağlık, iş güç olsun da çalışır öderiz napalım
İnş kuzu yaaa haberimi de vermek nasip olsunHadi bismillah güzel haberlerle gel inşallahminiş sağlıcakla gelsinde o krediler ödenir gider
İnş kuzu yaaa haberimi de vermek nasip olsun
Deneyimliler beni bilgilendirin ama piliiiiizzzz
Bahçeciyi ben de duydum çok. Hatta bugün aradım bile. Ücretsiz ön görüşmeleri oluyormuş buranın belki bu ücretsiz görüşmeye giderim diye düşünüyorum genel bir bilgi için. Bir de acıbadem maslakı çok duyuyorum. Orayı da aradım ikisinin de fiyatları hemen hemen aynı. Bu iki yerin fiyatları olabilecek en yüksekleri herhalde diye düşünüyorum.Ben bahçeci ve memorial hakkında çok şey duydum. Tüp bebe düşünmeden önce bile heryerde bu ikisi çıkıyodu karşımaama hala araştırmış değilim
Gülün diye yazdım gül tabii. Yeterince can sıkıcı şey duyup görüp yaşıyoruz. İnşallah her şey yolundadır da doktor yanılmıştır bakalımGüleyim mi üzüleyim mi bilemedim2.gün baba evine mi gittin pinti enişte ablan haklı enfeksiyon benim de geçen ay vardı.bol suyla toz ilaçla geçer sende biliyorsundur.göz akı demir eksikliğindende olabilirmiş hemen kötüye yorma bir şey yoktur inşallah bence de bunları daha fazla düşünme
Ben Anadolu yakasında yaptırdım. İsim burdan vermeyeyim sonra reklam meklam diye iş açılmasın başımıza. İlk denememizde oldu. Bize de aşılamayı önermemişlerdi. Sayı çok yüksek olsaymış belki bir deneyebilirmişi ama zaman kaybetmeyin tüpe geçin dedi bize hem kadın doğumcular hem de ürologKızlar bu arada aşılama ve tüp bebek için merkez araştırıyorum. İstanbulda olanlarınız nereye yaptırdı ne kadara yaptırdı sonucu ne oldu kaç kere denedi gibi beni bilgilendirebilirseniz süper olur. Bahçeci ile görüştüm bugün, sanırım oraya bir ön görüşmeye gidicem ilerleyen günlerde . Erkek faktöründe aşılamayı genelde önermiyoruz çünkü erkek faktörü aşılamanın başarı oranını düşürüyor dediBana tüplü dalış yolları görünüyor gibi geliyor
Artık araba kredisi + tüp kredisi çekicez gibiSağlık, iş güç olsun da çalışır öderiz napalım
Şişli Memorial'ı ben de çok okudum buralarda. Genelde memnun gibiler oradan ama Bahçeci bende hiç iyi çağrışımlar yapmıyor. Bir de bize ürolog o tarz kalabalık yerlerden uzak durun demişti. 5 dk bile vakit ayıramazlar, doğru düzgün ilgilenemezler öyle yerler yoğunluktan dedi. Bir kere fiyat almak için telefon açtım, muameleyi görünce fiyattan bile vazgeçtim. Kayıt kuyut istiyorlar deli midirler nedirlerBen bahçeci ve memorial hakkında çok şey duydum. Tüp bebe düşünmeden önce bile heryerde bu ikisi çıkıyodu karşımaama hala araştırmış değilim
Ücretsiz ön görüşme hemen hemen hepsinde var bu arada aklında olsun. Talep et aradığın yerlerden. Yok derlerse de "Diğer merkezlerde var ama" diye damardan gir ve evet o ikisi en yüksek skaladakilerBahçeciyi ben de duydum çok. Hatta bugün aradım bile. Ücretsiz ön görüşmeleri oluyormuş buranın belki bu ücretsiz görüşmeye giderim diye düşünüyorum genel bir bilgi için. Bir de acıbadem maslakı çok duyuyorum. Orayı da aradım ikisinin de fiyatları hemen hemen aynı. Bu iki yerin fiyatları olabilecek en yüksekleri herhalde diye düşünüyorum.
Bana özelden yazsana canım gittiğin yeri sana zahmet.Gülün diye yazdım gül tabii. Yeterince can sıkıcı şey duyup görüp yaşıyoruz. İnşallah her şey yolundadır da doktor yanılmıştır bakalım
Ben Anadolu yakasında yaptırdım. İsim burdan vermeyeyim sonra reklam meklam diye iş açılmasın başımıza. İlk denememizde oldu. Bize de aşılamayı önermemişlerdi. Sayı çok yüksek olsaymış belki bir deneyebilirmişi ama zaman kaybetmeyin tüpe geçin dedi bize hem kadın doğumcular hem de ürolog
Şişli Memorial'ı ben de çok okudum buralarda. Genelde memnun gibiler oradan ama Bahçeci bende hiç iyi çağrışımlar yapmıyor. Bir de bize ürolog o tarz kalabalık yerlerden uzak durun demişti. 5 dk bile vakit ayıramazlar, doğru düzgün ilgilenemezler öyle yerler yoğunluktan dedi. Bir kere fiyat almak için telefon açtım, muameleyi görünce fiyattan bile vazgeçtim. Kayıt kuyut istiyorlar deli midirler nedirler
Valla acıbadem yok dedi şaşırdım. Deli midir nedir gidip direkt muayene olacakmışsın, o zaman bilgi alabilirmişsin. Hem o kadar para bayılıcam hem de ön bilgi vermek için görüşme yapmıyorlar. Adına güveniyor herhalde acıbademÜcretsiz ön görüşme hemen hemen hepsinde var bu arada aklında olsun. Talep et aradığın yerlerden. Yok derlerse de "Diğer merkezlerde var ama" diye damardan gir ve evet o ikisi en yüksek skaladakiler
YazıyomBana özelden yazsana canım gittiğin yeri sana zahmet.
Valla acıbadem yok dedi şaşırdım. Deli midir nedir gidip direkt muayene olacakmışsın, o zaman bilgi alabilirmişsin. Hem o kadar para bayılıcam hem de ön bilgi vermek için görüşme yapmıyorlar. Adına güveniyor herhalde acıbadem
Ben de Mr.Tıraş için aramıştım. Çok ismi duyulanlardan ben de bir çekiniyorum ne yalan söylim. Deneyimi olanlardan tavsiye almak istedim. Bir acıbadem maslak tavsiyesi geldi bir de kıbrısta eur ile çalışan bir doktor tavsiyesi geldi. Hepiniz mi zenginsiniz ulaaaayyyynnnYazıyom
Oraya ünlüler neyin gidiyor bacım. Bize gelmez ya. Bize ürologun önermediği yerlerden biri de oraydı. Tıraş falan yanlış okumadıysam diğer doktorlara yaptırıyormuş işlemleri takibi falan galiba. Sadece über zenginlerle kendi ilgileniyor galiba
Bizim maalesef önceliğimiz fiyattı çünkü sürecin her adımı masraf zaten. Sadece sana söyledikleri o fiyatla bitmiyor yani. Bir de eve yakın olmasını istemiştik. İyi ki öyle yapmışız. Ohss olduğumda şükretmiştim yakın olmasınaBen de Mr.Tıraş için aramıştım. Çok ismi duyulanlardan ben de bir çekiniyorum ne yalan söylim. Deneyimi olanlardan tavsiye almak istedim. Bir acıbadem maslak tavsiyesi geldi bir de kıbrısta eur ile çalışan bir doktor tavsiyesi geldi. Hepiniz mi zenginsiniz ulaaaayyyynnn
Bahçecide DR MRA gibi yakınlığım benim canimBahçeciyi ben de duydum çok. Hatta bugün aradım bile. Ücretsiz ön görüşmeleri oluyormuş buranın belki bu ücretsiz görüşmeye giderim diye düşünüyorum genel bir bilgi için. Bir de acıbadem maslakı çok duyuyorum. Orayı da aradım ikisinin de fiyatları hemen hemen aynı. Bu iki yerin fiyatları olabilecek en yüksekleri herhalde diye düşünüyorum.
Yandık valla daha fiyatlara eklenecek deseneBizim maalesef önceliğimiz fiyattı çünkü sürecin her adımı masraf zaten. Sadece sana söyledikleri o fiyatla bitmiyor yani. Bir de eve yakın olmasını istemiştik. İyi ki öyle yapmışız. Ohss olduğumda şükretmiştim yakın olmasına
o ne demek canım anlamadımBahçecide DR MRA gibi yakınlığım benim canim
Dr Mehmet reşit asoglu (MRA) instegramdan Dr MRA yaz çıkar canımYandık valla daha fiyatlara eklenecek deseneYakın tercih etmek iyi olabilir haklısın bunu da değerlendiricem mutlaka
o ne demek canım anlamadım
Belli degil bugunde olabilir 20 gun sonradaSenin kocan var reyiz, senin kocan var! Sadece şimdilik yanında değil
Ne zaman gelecekmiş
Dr Mehmet reşit asoglu (MRA) instegramdan Dr MRA yaz çıkar canım
Bir diğer adı bence mavi kalp doktoru
Bahçeciyi ben de duydum çok. Hatta bugün aradım bile. Ücretsiz ön görüşmeleri oluyormuş buranın belki bu ücretsiz görüşmeye giderim diye düşünüyorum genel bir bilgi için. Bir de acıbadem maslakı çok duyuyorum. Orayı da aradım ikisinin de fiyatları hemen hemen aynı. Bu iki yerin fiyatları olabilecek en yüksekleri herhalde diye düşünüyorum.
Gülün diye yazdım gül tabii. Yeterince can sıkıcı şey duyup görüp yaşıyoruz. İnşallah her şey yolundadır da doktor yanılmıştır bakalım
Ben Anadolu yakasında yaptırdım. İsim burdan vermeyeyim sonra reklam meklam diye iş açılmasın başımıza. İlk denememizde oldu. Bize de aşılamayı önermemişlerdi. Sayı çok yüksek olsaymış belki bir deneyebilirmişi ama zaman kaybetmeyin tüpe geçin dedi bize hem kadın doğumcular hem de ürolog
Şişli Memorial'ı ben de çok okudum buralarda. Genelde memnun gibiler oradan ama Bahçeci bende hiç iyi çağrışımlar yapmıyor. Bir de bize ürolog o tarz kalabalık yerlerden uzak durun demişti. 5 dk bile vakit ayıramazlar, doğru düzgün ilgilenemezler öyle yerler yoğunluktan dedi. Bir kere fiyat almak için telefon açtım, muameleyi görünce fiyattan bile vazgeçtim. Kayıt kuyut istiyorlar deli midirler nedirler
Evet cnm cok şükürHadi ya o kadar diyorsun maşallah ne anlatıyor sana kim bilirSeni çok özlediğini mi yoksa bezini değiştirip karnını doyurmanı mı yesinler onu elini baya aktif kullanmaya başlamış o zaman ya da diş mi çıkaracak erkendir sanırım
Biz seni ayırmıorus neoşBence de taş daha kullanışlı ve şık duruyor. Tekne leş. Bitince foturaf at bize
Mükemmelim iyiym harikatm
Akşam yaptırdım 3 dk.da yoruldu. Sabah dokununca bile ağrıyordu boynum ve sırtım. Şööööyle sıcaklık da veren bir masaj yatağı olaydı
Benim emekliliğim gelmiş
Valla cukom ben şimdiki aklm olsaydı asla aşılama olmazdmBiz aşılamadan vazgeçip martta tüp için koşuşturmacalara girmeye karar verdik baluşummartta borçlarımız biraz hafifliyor. O yüzden marta kadar beklicez olmazsa hemen tüp çalışmalarına
Yaaa kıyamamKocam olmadigi icun
İnşallah kusumm hayırlısı diyorum artık
Bahçeci mide bulandırıo artk.. Boş hava basar gibi durmadan reklam...Kızlar bu arada aşılama ve tüp bebek için merkez araştırıyorum. İstanbulda olanlarınız nereye yaptırdı ne kadara yaptırdı sonucu ne oldu kaç kere denedi gibi beni bilgilendirebilirseniz süper olur. Bahçeci ile görüştüm bugün, sanırım oraya bir ön görüşmeye gidicem ilerleyen günlerde . Erkek faktöründe aşılamayı genelde önermiyoruz çünkü erkek faktörü aşılamanın başarı oranını düşürüyor dediBana tüplü dalış yolları görünüyor gibi geliyor
Bakalım ilk dişi kim görecek hediye alcakEvet cnm cok şükür
Evet diş etleri kaşınıo diş cıkarmasada 2 ay önceden etkileri başlıo
Biz seni ayırmıorus neoş
Nasıl oldun?
Valla cukom ben şimdiki aklm olsaydı asla aşılama olmazdm
Boşa o kdae hormon aldm para koydm
Bu msjıKatre_g için de yazıorm
Sizin aklınızı bulandırmak istemedm ama doğru karar vermişsimiz kızlar gerçekten
Yaaa kıyamam
Asker eşlerinin bahtı
Nurzfr hadiiii
Bahçeci mide bulandırıo artk.. Boş hava basar gibi durmadan reklam...
Bence memorial yada acıbadem düşün yada N Neal in gittiği merkezle görüş
Bahçeci cok itici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?