- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.681
Evleneli iki gün olmuştu ya insan azıcık yalnız kalmak ister karısıyla. Hayır yani ben de akıl edemedim de o niye etmiyorKuzum analarınızla ayni memleketteyseniz otelde napcaniz be alt tarafi 1 gunya bu ustalar hakkat değişik olyorlar, usta 20dk kaldi bugun, şimdi eşim 2bucuk saattir arkasindan duzeltme islemini yapıyor yani oyle olunca da hak veriyorum bu takintililigina, ustasin sen yahuu, işin o degil mi
Bakalım inşallah yanılmıştır. Pozitivizm akımı oluyor bu di mi, bildim hemen de. Genel kültürüm çok iyidir ahsdddgdjhCanim bsy yoktur ya, düşünme bunları, o gidip en kötüsünü soylemistir. Sey gibi dusun, internete bas agrisi yazıyorsun, oha kanserim diyosunendokrinci yanılmıstr bence tabii ki dusunup de dibe cekme, pozitif dusunuyoruz yavrukussss. Bak gor mis gibin cikcak sonuclar dertlerden dert begenme kendine
Zınk diye kapıyı açıp gelir inşallah hemencecikBelli degil bugunde olabilir 20 gun sonrada
Şov ya bana acayip itici geliyor o olay. Burada başka bir sayfada biri amh düşüklüğüyle yurt dışından gelip tek denemede altın embriyoyla hamile kaldı ama işte hiç memnun kalmayan da var. Tüp olayı biraz şans olayı sanırımKızzz adam hamilelere yıldızlı pekiyi verir gibi mavi kalp basıyo kağıtlarınailk defa gördüm ben bunu. Öneriyor musumuz yokda şovmen midir
Zor zor sahidenBende o kadar para verince özel ilgi isterim tabi yani hakkımız değil mii?hof çok zor bi seçime yapması gerçekten ama bahçecide mra cok iyi diyolar bilmiyorum
Daha iyiyim sağ olasınBiz seni ayırmıorus neoş
Nasıl oldun?
Bahçeci'yi seninle daha önce de konuşmuştuk. Adının karıştığı skandal yüzünden ben zaten mesafeliydim oraya. Bir de bir yakınımın orada iki farklı doktorda toplamda üç başarısız denemesi olduktan sonra eşinde varikosel olduğunu öğrenmeleri faciasını duyduktan sonra iyice soğudum oradan. Ona rağmen fiyat almak için aramıştım. Kayıt açmamız lazım, şu şu şu bilgileriniz lazım falan dediler. Sadece fiyat alacağım kayıt açtırmak istemiyorum dedim. Uygulamaları o şekildeymiş. Yemişim uygulamalarını, kapattım telefonu fiyat falan almadan
Aaa öyle bişimi var?Bakalım ilk dişi kim görecek hediye alcak
Ne yemek yaptn bugn bize?Evleneli iki gün olmuştu ya insan azıcık yalnız kalmak ister karısıyla. Hayır yani ben de akıl edemedim de o niye etmiyor
He ya bir yapacakları o, onu da yapamıyorlar. Ülkede işini layığıyla yapan kimse kalmamış. Ben uzun zamandır aldığım hiçbir hizmetten memnun kalmıyorum, sadece ustalar değil yani
Bakalım inşallah yanılmıştır. Pozitivizm akımı oluyor bu di mi, bildim hemen de. Genel kültürüm çok iyidir ahsdddgdjh
Zınk diye kapıyı açıp gelir inşallah hemencecik
Şov ya bana acayip itici geliyor o olay. Burada başka bir sayfada biri amh düşüklüğüyle yurt dışından gelip tek denemede altın embriyoyla hamile kaldı ama işte hiç memnun kalmayan da var. Tüp olayı biraz şans olayı sanırım
Zor zor sahiden
Daha iyiyim sağ olasınYemek yapmak zorunda kalınca mecburen kafam dağılmış oldu
Bahçeci'yi seninle daha önce de konuşmuştuk. Adının karıştığı skandal yüzünden ben zaten mesafeliydim oraya. Bir de bir yakınımın orada iki farklı doktorda toplamda üç başarısız denemesi olduktan sonra eşinde varikosel olduğunu öğrenmeleri faciasını duyduktan sonra iyice soğudum oradan. Ona rağmen fiyat almak için aramıştım. Kayıt açmamız lazım, şu şu şu bilgileriniz lazım falan dediler. Sadece fiyat alacağım kayıt açtırmak istemiyorum dedim. Uygulamaları o şekildeymiş. Yemişim uygulamalarını, kapattım telefonu fiyat falan almadan
Canım hiç gitmedim oraya sadece videolarını izliyorum.. gülmesi enerji veriyor sadece... Ordaki insanların sevinçleri ile bende ağlıyorum. Furkan kayabasoglu var bir de sürekli takip ettiğim ... Ama şu var ki tüp bebek işi şans biraz da... Doğal hamilelik%20 ise tüp ne bilim %35-40 gibi geliyorKızzz adam hamilelere yıldızlı pekiyi verir gibi mavi kalp basıyo kağıtlarınailk defa gördüm ben bunu. Öneriyor musumuz yokda şovmen midir
PizzaaaaaağNe yemek yaptn bugn bize?
Bahçecş = hava cıva
Of ben de izleyip izleyip duygulanyordum ama onlardansa İrenbe'nin Youtube videoları daha güzeldi. Uzun uzun hikayelerini anlatıyordu tedavisi başarılı olan çiftler, yanlarında da minikleriyleCanım hiç gitmedim oraya sadece videolarını izliyorum.. gülmesi enerji veriyor sadece... Ordaki insanların sevinçleri ile bende ağlıyorum. Furkan kayabasoglu var bir de sürekli takip ettiğim ... Ama şu var ki tüp bebek işi şans biraz da... Doğal hamilelik%20 ise tüp ne bilim %35-40 gibi geliyor
Hamurmu açtn?Pizzaaaaaağ
Of ben de izleyip izleyip duygulanyordum ama onlardansa İrenbe'nin Youtube videoları daha güzeldi. Uzun uzun hikayelerini anlatıyordu tedavisi başarılı olan çiftler, yanlarında da minikleriyle
Tüpte başarı oranı çok değişken. Çiftlerin geçmiş hastalık, infertilite şu bu öyküleri, yaş, kilo, o bu her şey etkiliyor bence
Her şeysini yaptım. Ton balığı ve işlenmiş et yasak olduğu için dana eti kavurdum, mantar haşladım, biber doğradım, hamurunu mayaladım açtımHamurmu açtn?
İnşallahEvleneli iki gün olmuştu ya insan azıcık yalnız kalmak ister karısıyla. Hayır yani ben de akıl edemedim de o niye etmiyor
He ya bir yapacakları o, onu da yapamıyorlar. Ülkede işini layığıyla yapan kimse kalmamış. Ben uzun zamandır aldığım hiçbir hizmetten memnun kalmıyorum, sadece ustalar değil yani
Bakalım inşallah yanılmıştır. Pozitivizm akımı oluyor bu di mi, bildim hemen de. Genel kültürüm çok iyidir ahsdddgdjh
Şov ya bana acayip itici geliyor o olay. Burada başka bir sayfada biri amh düşüklüğüyle yurt dışından gelip tek denemede altın embriyoyla hamile kaldı ama işte hiç memnun kalmayan da var. Tüp olayı biraz şans olayı sanırım
Zor zor sahiden
Aman bana bakma ben ota b.ka ağlarım.. ama bu videolarda artı daha fazla etkileniyorum. Ne kadar bakmayacagim desemde izliyorum... Hem tüp Bebek hem instamom mu diyorlar ne onlarin bebislerini izliyorum..sonra ağlıyorum... Ece ve defne diye ikiz çocuklar var artık onları izliyorum tekrar tekrar... ikiz isteğim artıyorPizzaaaaaağ
Of ben de izleyip izleyip duygulanyordum ama onlardansa İrenbe'nin Youtube videoları daha güzeldi. Uzun uzun hikayelerini anlatıyordu tedavisi başarılı olan çiftler, yanlarında da minikleriyle
Tüpte başarı oranı çok değişken. Çiftlerin geçmiş hastalık, infertilite şu bu öyküleri, yaş, kilo, o bu her şey etkiliyor bence
Ben tedaviye başladığımda izlemeye başlamıştım. Ben de o günleri görür müyüm diye duygulanıp ağlıyordum. Ece ve Defne'yi Instagram'da görmüştüm. İkizler çok tatlı, birlikte büyümeleri çok güzel evet ama hamileliği de bakımı da çok zor. Kuzenimin var ikizleri, şu an 5 aylıklar ve inanılmaz zorlanıyorlar. Bana zaten yasal değil diye direkt tek transfer dediler ama çift hakkı verselerdi de ben cesaret edemezdimAman bana bakma ben ota b.ka ağlarım.. ama bu videolarda artı daha fazla etkileniyorum. Ne kadar bakmayacagim desemde izliyorum... Hem tüp Bebek hem instamom mu diyorlar ne onlarin bebislerini izliyorum..sonra ağlıyorum... Ece ve defne diye ikiz çocuklar var artık onları izliyorum tekrar tekrar... ikiz isteğim artıyor
Evet anne tarafimda ikiz çok.. ve ne kadar zorlandıklarini görüyorum ama işte belki evlat isteğim yüzünden istiyorumdurBen tedaviye başladığımda izlemeye başlamıştım. Ben de o günleri görür müyüm diye duygulanıp ağlıyordum. Ece ve Defne'yi Instagram'da görmüştüm. İkizler çok tatlı, birlikte büyümeleri çok güzel evet ama hamileliği de bakımı da çok zor. Kuzenimin var ikizleri, şu an 5 aylıklar ve inanılmaz zorlanıyorlar. Bana zaten yasal değil diye direkt tek transfer dediler ama çift hakkı verselerdi de ben cesaret edemezdim
Tekiz bir tane yapalım da baktık üstesinden gelebiliyoruz, o zaman ikinci tekizi de düşünürüz. Hayırlısıyla şu diş işleri hallolsun da inşallah bir an evvel girişirsiniz tedavi işlerineEvet anne tarafimda ikiz çok.. ve ne kadar zorlandıklarini görüyorum ama işte belki evlat isteğim yüzünden istiyorumdur
Evet ya benim de önüme fazla reklamı çıktı. Tabi bunca reklam veren yerler de sıklıkla fos çıkabiliyo neyse bakalım nealin yeri de değerlendirmeye alıcamEvet cnm cok şükür
Evet diş etleri kaşınıo diş cıkarmasada 2 ay önceden etkileri başlıo
Biz seni ayırmıorus neoş
Nasıl oldun?
Valla cukom ben şimdiki aklm olsaydı asla aşılama olmazdm
Boşa o kdae hormon aldm para koydm
Bu msjıKatre_g için de yazıorm
Sizin aklınızı bulandırmak istemedm ama doğru karar vermişsimiz kızlar gerçekten
Yaaa kıyamam
Asker eşlerinin bahtı
@Nurzfr hadiiii
Bahçeci mide bulandırıo artk.. Boş hava basar gibi durmadan reklam...
Bence memorial yada acıbadem düşün yada N Neal in gittiği merkezle görüş
Bahçeci cok itici
Evet şansa da bağlı. Peki nealcim sorarım sana garibanın yüzü gülür müEvleneli iki gün olmuştu ya insan azıcık yalnız kalmak ister karısıyla. Hayır yani ben de akıl edemedim de o niye etmiyor
Zor zor sahiden
Ay izleme izleme yaaaaa ben sırf artık önüme bebeklerle ilgili reklam düşürmesin diye az önce google hesabımdan bile çıkış yaptım telefondaCanım hiç gitmedim oraya sadece videolarını izliyorum.. gülmesi enerji veriyor sadece... Ordaki insanların sevinçleri ile bende ağlıyorum. Furkan kayabasoglu var bir de sürekli takip ettiğim ... Ama şu var ki tüp bebek işi şans biraz da... Doğal hamilelik%20 ise tüp ne bilim %35-40 gibi geliyor
Yasal değil mi birden fazla embryo artıkBen tedaviye başladığımda izlemeye başlamıştım. Ben de o günleri görür müyüm diye duygulanıp ağlıyordum. Ece ve Defne'yi Instagram'da görmüştüm. İkizler çok tatlı, birlikte büyümeleri çok güzel evet ama hamileliği de bakımı da çok zor. Kuzenimin var ikizleri, şu an 5 aylıklar ve inanılmaz zorlanıyorlar. Bana zaten yasal değil diye direkt tek transfer dediler ama çift hakkı verselerdi de ben cesaret edemezdim
Tabisi var kim görecek iyi izleyin kimisi görsede görmemiş gibi yapabiliyorAaa öyle bişimi var?
Ne yemek yaptn bugn bize?
Bahçecş = hava cıva
ince oldu mu iki kere denedim beceremedim şu pizzayıPizzaaaaaağ
Gülür inşallah ya, gülüversin artıkEvet şansa da bağlı. Peki nealcim sorarım sana garibanın yüzü gülür mü
Yok da olacak inşallah, deme öyle cık cık. Ben tedaviden önce şaapmıyordum da o 2-2,5 ay bayağı dadanmıştımAy izleme izleme yaaaaa ben sırf artık önüme bebeklerle ilgili reklam düşürmesin diye az önce google hesabımdan bile çıkış yaptım telefondaanacım izle izle içimiz şişiyor izledikten sonra kendime "senin bebeğin yok sen beni delirtmek mi istiyorsun?! Se nin bebe ğin yok! " diye sakince telkinde bulunuyorum
35 yaş altında ilk iki denemede tek, üçüncüde çift embriyo transfer ediliyor yasal olarak ama çoğu merkez buna uymuyor maalesef. İlk denemede de çoğul transfer yapıyorlar başarı oranı artsın diye. Hiç etik gelmiyor bu bana. Benim gittiğim yer hiç sormadı bile. Transfer için gittiğimizde embriyolog kağıtları imzalatırken açıklamıştı yasal haklarınız çerçevesinde bu şekilde dondurduk diyeYasal değil mi birden fazla embryo artıkbunu ilk defa duydum geçen sene bir arkadaşım yaptırdı hatta birkaç embro koyulduğuna eminim
Bunları ilk defa duyuyorum. Sonuncuyu duydum sadece, bebeklerin önüne kitap faln konduğunu ama dişle alakalı bir zamanda konduğınu bilmiyordum onun daTabisi var kim görecek iyi izleyin kimisi görsede görmemiş gibi yapabiliyordaha diş buğday partisi var inci gibi dişleri olsun diye buğday serpeceksiniz falan bunu zaten biliyorsundur önüne kalem çatal kaşık bir şeyler koyacaksın mesleğini seçecek 2 ay sonra yaparsınız belki ne çabuk büyüyorlar
Hayır. Oklava veya merdaneyle açılırsa muhtemelen ince olur bayağı ama ben tepsinin içinde avuç içiyle yayarak açıyorum. Zaten kalın seviyorum ben biraz cinsimince oldu mu iki kere denedim beceremedim şu pizzayı
Hatuna bak....Her şeysini yaptım. Ton balığı ve işlenmiş et yasak olduğu için dana eti kavurdum, mantar haşladım, biber doğradım, hamurunu mayaladım açtım
Hakkında hayırlısı olsun katroşşşEvet ya benim de önüme fazla reklamı çıktı. Tabi bunca reklam veren yerler de sıklıkla fos çıkabiliyo neyse bakalım nealin yeri de değerlendirmeye alıcam
Evet şansa da bağlı. Peki nealcim sorarım sana garibanın yüzü gülür mü
Ay izleme izleme yaaaaa ben sırf artık önüme bebeklerle ilgili reklam düşürmesin diye az önce google hesabımdan bile çıkış yaptım telefondaanacım izle izle içimiz şişiyor izledikten sonra kendime "senin bebeğin yok sen beni delirtmek mi istiyorsun?! Se nin bebe ğin yok! " diye sakince telkinde bulunuyorum
Yasal değil mi birden fazla embryo artıkbunu ilk defa duydum geçen sene bir arkadaşım yaptırdı hatta birkaç embro koyulduğuna eminim
Bizde o tarz şeyler yok bulutumTabisi var kim görecek iyi izleyin kimisi görsede görmemiş gibi yapabiliyordaha diş buğday partisi var inci gibi dişleri olsun diye buğday serpeceksiniz falan bunu zaten biliyorsundur önüne kalem çatal kaşık bir şeyler koyacaksın mesleğini seçecek 2 ay sonra yaparsınız belki ne çabuk büyüyorlar
ince oldu mu iki kere denedim beceremedim şu pizzayı
Sen kendini böyle saymıon
Yalnız bunlar yine bir dört saatimi aldı. Zaten normal değildim. Toksoplazma korkusuyla neyi nasıl yıkayacağımı şaşırdım iyice. Burada hazır pişmiş tavuğu bir daha pişiren biri vardı, nerede o?Hatuna bak....
Resmen efsane...
Benim görevim günü yaklaşanların geri sayımını yapmakSen kendini böyle saymıon
Çoğerken. Ben yine uyuyamadım. Halbuki deliler gibi uykum var. Burnum tıkanmış, midem gaz dolu uyandım, bir daha uyuyamadım. Sizin havalarınız sıcak mı hala?Bugnde sabahı ettiğimize göre
Günaydınnnn
Ahhahah sen dusunemiyosan o dusunmek zorunda çünkü erkek adam dedigin hatununa sahip cikacak! HddhhdhdjdEvleneli iki gün olmuştu ya insan azıcık yalnız kalmak ister karısıyla. Hayır yani ben de akıl edemedim de o niye etmiyor
Zor zor sahiden
Haydaa ton baligi neden yasak ben yiyom onuHer şeysini yaptım. Ton balığı ve işlenmiş et yasak olduğu için dana eti kavurdum, mantar haşladım, biber doğradım, hamurunu mayaladım açtım
Ahahahah gece aklima geldi bu kiz 5 dedi miydi ya dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?