Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarım

Bu detayı bilmiyordum kuzu hiç. O arkadaşım da 35 yaş üstüydü demekki ondan öyle transfer yapmışlar. Çoook önceden hani bu tüp bebeğin türkiyede ilk patladığı zamanlarda, herhalde yasa falan yoktu ki hatırlıyorum üçer beşer basıyorlardı embrioları, herkes çoğul gebelik yaşıyordu.

Çoğul gebelik hiç istemediğim bir şeydi. Bu tüp olayları işin içine girince çok korkmuştum hatta. Artık korkmim dicem de bu sefer de tek embriyoyla ya tutmazsa diye korkucam hadi bakalım

Ahhahah sen dusunemiyosan o dusunmek zorunda çünkü erkek adam dedigin hatununa sahip cikacak! Hddhhdhdjd
Herılt yani. Evlilikte hanımlar ve beylerin vazifeleri var. Beyin görevlerinden biri, evde kalınamayacak bir durum olduğunda hanımını anasına göndermeye kesin bir dille karşı çıkıp onu otele götürmek. Beş yıldızlı, denize nazır olması tercih sebebi ama olmazsa o da olur. Bilmemek ayıp değil Ajan D. Varsa merak ettiğin bir şey, sor. Seve seve bilgilendirme yaparım
Kesinlikle oyle, herkes isini sisirme ve gecistirmelik yapiyor, cok tuhaf ya, nasil böyle evrildik bilmem
Ben biliyorum da burada söyleyemem İş ahlakı tepeden tırnağa her kademede suffır sufır sufır. İşi layığıyla yapmak değil, bir şekilde mesai süresini doldurmak esas artık
Haydaa ton baligi neden yasak ben yiyom onu
Hatırlamıyorum ki cıvadan mıydı paketli diye miydi. Fazla konformistim galiba, kurallara yapışıp "Tamam güzel ablam sen ne dersen o" diyorum. Bunu doktor dememiş olabilir mi acaba ya, sağda solda da görmüş olabilirim :/
Ahahahah gece aklima geldi bu kiz 5 dedi miydi ya dedim neyse 4 de bizimdir hahshs
Yazacaktım akşam aklımdaydı da sonra dünyayı kurtarma mesaim uzayınca 00.00'ı geçirmişim. Olsun 4 de güzel bir sayı. Sana çok yakıştı. Güle güle kullan annesi. Tazeleyeyim bari
Nabuyonuz kizlarrrrrrrd
Oturuyoruz nabalım. Kahveye mi çağıracaksın?
Maalesef hala birçok yerde yapıyorlar bunu. Ben bu kadar kesin bir şekilde kurallara uyan bir kendi gittiğim yeri duydum bir de Eskişehir Acıbadem'de Nicel Taşdemir var. O da orada göreve başladığında bunu değiştirmiş ve yenidoğan yoğun bakımında yatan bebek sayısında ciddi düşüş olmuş çünkü başarı oranını artıracağız derken bebekleri de riske atıyorlar, anneleri de. Çoğul gebelik çok tatlı bir şey gibi pazarlanıyor ama ciddi riskleri var

Korkmak yok. Korku bu süreçte hiçbir işimize yaramıyor, aksine işleri daha da zorlaştırıyor. En temizi teslimiyet. Tüplü dalış süreci, ilginç bir şekilde hayatımda kontolü elden bırakma işinde başarılı olduğum tek dönemdi diyebilirim. O da nasıl oldu hala bilmiyorum ama iyi oldu. Bu merkezin oda kokusuna bir şey mi karıştırıyorlar diye dalga geçiyordum hatta. Oraya girince bir şeyler oluyordu bana, rahatlama geliyordu. Hiçbir şey sormuyordum. Ne derlerse onu yapıp geçiyordum. Eşimle benden yumurta toplama öncesi mi neydi kan aldılar mesela, hala niye aldılar bilmiyoruz ahhsjdh

Ohaaa, ben bu gorevleri hijjj bilmiyorummmmm, bundan sooora en azindan danışmanım var ki bu aşırı iyi bir şans, kimde var ki böylesi
Maalesef hemen her konuda mesaiyi dolduram gidem kafasi hakim, nalet gelsin oyle vicdana
Ya ne bilem balik bulamazsaniz ton baligi da olr diye dinledm hep, ama simdi sen deyince bi acaba neden laaggnn dedim, neyse cok tuketmedim zaten, saylanmaz
Dunyayi kurtarma mesaim noldu bari seyoldu mu yani bir ilerleme filan gibi ahhdshdh 4 iyidir iyi, belime de vurup duru ara ara 4 olmadan gelcek mi napcak gadasini aldiimm
Gel anam gel, tazecik cay yabdim, iceruk

Valla becerebilsemde 4 saatte uğraşsam keşke
Cok güzel yemek yaparm sofra kurarm ama hamur işleri sıfır sıfır sıfır.. Beceremem.. Elim yatkın değil...
Valla ben sen gibi takmadm hatta Miss Bride bir ara hamburger istemişti canı, o süreçte yazışnıştk
Ben herşeyi yidim içtim

Son 3

Bugn beni hatırlamasaydn cok pis küsecektim sana dayloş

Allah bir daha yaşatmasın canım iyi olun ailecek

Bal0ncuk rüyamda seni gördüm neden bilmiyorum ama çok pis kavga ediyorduk gerçi rüyalar tersine çıkarmış
Biz senle? Kavga?
Dünyanın sonu olmalı paroşummm
Allah korusun

Niye kuuuu, en son ben yazdim sanaaaa nabuyon leeeyyynnn

İyisin dimiiii iyisin dimi dimiiiiiii
On numara beş yildizim çok şükür canım bugünümuze iş yerini de hallediyorum sorun cikarani yolluyorum
Sen nasılsın minnak nasıl
He ya böyle karşılıklı resmen ağzımızdan köpük çıkıyordu ya o kadar sinirliydik kalktım bir an dedim ben neredeyim ne oldu bence sen kocani anlatıyordun ben kocamı bu kadar hararetli ne konuşacağız

Niye kuuuu, en son ben yazdim sanaaaa nabuyon leeeyyynnn
Benm sana yazdklarıma say diyip kavga ediomuşuz
İyiyim len senden naber
Ne zaman doğuracan damadı

Kızzz heriflerimi boşayacaz napcaz anlamadm ki

Benm sana yazdklarıma say diyip kavga ediomuşuz
İyiyim len senden naber
Ne zaman doğuracan damadı

Kızzz heriflerimi boşayacaz napcaz anlamadm ki
Yok yav bosamayiz burunlarını surteriz kıvılcım çıkartırız. Bir arkadaşım vardı bosayip napacam, bosanmayip burnundan getireceğim diyor

Ohaaa, ben bu gorevleri hijjj bilmiyorummmmm, bundan sooora en azindan danışmanım var ki bu aşırı iyi bir şans, kimde var ki böylesi
Tevazu iyi bir şey olmadığından kelli mütevazı olamayacağım. Gerçekten ne kadar da şanslısın
Maalesef hemen her konuda mesaiyi dolduram gidem kafasi hakim, nalet gelsin oyle vicdana

Ya ne bilem balik bulamazsaniz ton baligi da olr diye dinledm hep, ama simdi sen deyince bi acaba neden laaggnn dedim, neyse cok tuketmedim zaten, saylanmaz
Hamile kaldığımdan beri sıfır balık. Teşekkürler müsilaj, teşekkürler denizleri kirletenler
Dunyayi kurtarma mesaim noldu bari seyoldu mu yani bir ilerleme filan gibi ahhdshdh 4 iyidir iyi, belime de vurup duru ara ara 4 olmadan gelcek mi napcak gadasini aldiimm
Gel anam gel, tazecik cay yabdim, iceruk
Bizde geri vites olmaz, her daim dümdük ileri
Gelebilir de bekleyebilir de... Bu folik asit kuşağı bana pek güven vermiyor
Ben hala hiç çay ve kahve içmedim ya. Doktora da sormayı unuttum. Günde iki tane demir ilacı alıyorken içmeyi de vicdanıma nasıl sığdırabilirim bilmiyorum ama canım çok istiyor
Valla becerebilsemde 4 saatte uğraşsam keşke Cok güzel yemek yaparm sofra kurarm ama hamur işleri sıfır sıfır sıfır.. Beceremem.. Elim yatkın değil...
Ben hamur işi yapmayı yemek yapmaktan daha çok severdim. Zaten evlenmeden önce yemek yapmayı bildiğim söylenemez. Hamur işi, salatalar, tatlılar konusunda biraz daha tecrübeliydim. Yalnız bu evdeki fırın o kadar berbat ki hamur işlerinden de soğuttu beni
Valla ben sen gibi takmadm hatta Miss Bride bir ara hamburger istemişti canı, o süreçte yazışnıştk
Ben herşeyi yidim içtim
Hamburger hiç yemedim. Yiyemem de muhtemelen. Canım olabilecek en pis şeyleri çekiyor ama "Ye şunu gitsin ya" diyemiyorum bir türlü. Sonra bir şey olsa bir ömür kendimi suçlarım, biliyorum. Lahmacun, tantunu gibi içindeki etin iyice piştiğinden emin olduğum şeylerden yiyebildim. Onlar da yeterince pis olmadığından içimdeki şeytanı tam tatmin edemediler

Çok geçmiş olsun inşallah hastalık bir daha kapınızı çalmaz Doğum için gün verildi sanırım bu hafta mı olcakmış sezeryan mi dendi
Amin canım hiçbitimizin çok zordu gerçekten
Kan tahlili falan yapılacak yarın bişey çıkmazsa bu hafta sezeryan inşallah bulutum

Öyle mi gerçekten ya çantayı yeni kapattım

Amin canım hiçbitimizin çok zordu gerçekten
Kan tahlili falan yapılacak yarın bişey çıkmazsa bu hafta sezeryan inşallah bulutum
Amin hamileyken bakan yokken daha da zordur güçlüymüşsün çok şükür atlattın İnşallah kan tahlilleri temiz çıkar bende salı günü vericekmişim kansızlığa falan bakacak sanırım..
Sen bizden önce doğuruyorsun sağlıcakla kucağına al inşallah bize yazmayı da ihmal etme kasım annelerinin tablosuna ekledim seni kızçenin ismi belli olunca söyle de bebelerin arasına yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…