Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de her şeyi yedim içtim bir tek midye yiyemedim onu da sabırsızlıkla bekliyorum

Yok yav bosamayiz burunlarını surteriz kıvılcım çıkartırız. Bir arkadaşım vardı bosayip napacam, bosanmayip burnundan getireceğim diyor
Valla benm sağm solum belli olmaz

Bende evlenmeden önce asla hiç bişi bilmiodm evlendkten snra kmse benden bu performansı beklemiodu ama salatalar yemekler sofralar harika
Fakat tatlı hamur işi vasat
Bitek etimek tatlısında elime kimse su dökemez

Öyle mi gerçekten ya çantayı yeni kapattım
Zahmet oldu

Ben de her şeyi yedim içtim bir tek midye yiyemedim onu da sabırsızlıkla bekliyorum
Bak işte aynen onu yeme
Bende mayanoze cok dikkat etmşştim

Mayonez aylardır eve almıyordum ama artık dayanacak gücüm kalmadı.bu hafta dayanamadım aldım bir haftadır ketçap mayonez dökmek için makarna ve patates yiyorum şimdi sayende canım etimek tatlısı çekti

Pişmiş tavuğu pişiren bendim. Toksoplazma psikopattı.ahahahsfg

Yiyemedim

Ay ağlatma beni bacım ekledın mı Rabbim nasip edecek mi gerçekten mi hala inanamıorum
Rabbim nasip ederse kucağımıza alırsak Zahide Ela olacak ismi inşallah
Ih demeden ağrısız sızısız hıphızlı doğur inşallah bacım Rabbim yardımcın olsun

Pusetiyle çantası hazır sadece sağma pompa falan yıkanacak o kadar bacım annem geldi halettik bugün hepsini dua et de yarın ki kan sonuçları temiz çıksın

Offfff özür dilerim

Ben senin yerinw yemiştim

Pusetiyle çantası hazır sadece sağma pompa falan yıkanacak o kadar bacım annem geldi halettik bugün hepsini dua et de yarın ki kan sonuçları temiz çıksın
Dualarım seninle güzelim

Benm sana yazdklarıma say diyip kavga ediomuşuz
İyiyim len senden naber
Ne zaman doğuracan damadı

Kızzz heriflerimi boşayacaz napcaz anlamadm ki
Ahhssh durup dururken kavga malzemesi cikarma simdi dogum üstü papaz mi olak djsjdjsjdd.
Gelmeyo, inat çıktı. Bunun babaysi da yemek hazir gel gel gel dersin gelmez, huyu da mi benzeycek netcek bakeeenn
Ben de az balik yedim ya, cidden temiz degil ki. Gerci ne temiz allasen kiz deli hiç içmemek de delilik, azciktan nolcak. Yeter ki abarma kafeinsiz al kahveyi en kotu, ben oyle yapiyom, ama turk kahvesi de ictim yani. O gadacik da bsy olmaz eziyet etme kendine
dayler dayler Oğluna senin ağzından beste yaptık anacım

Yanniz onun soz ve muzii bana ait, biraz saygi ya!!

Şimdi hepimize etimek tatlısı yapmak zorundasın dın dın dın!!!
Şaka şaka ben etimek tatlısı sevmem Bulut'a kadar yap yeter
Özürrr yaaağğğğ
Bidaha ağzımı açmıacam pişmanm

Dayloş bol bol konuş
Selamımı ilet.
Bal0ncuk teyzen dioki anana çekme aferm oğlum babana çek

Özürrr yaaağğğğ

Dayloş bol bol konuş
Selamımı ilet.
Bal0ncuk teyzen dioki anana çekme aferm oğlum babana çek
Soylerim yavrum, sonra da size hayırlı isler, uğraşırsin bolca, sen istedin derim ben de oh miss

MNbeyaz nasil oldun ne durumdasin? Ben hc bsy okuyamadim..

Müessesemizde kendine eziyet esastır. Cuma unutmazsam soracağım doktora. İç derse içerim
Yanniz onun soz ve muzii bana ait, biraz saygi ya!!
He he tabii hıhı öyledir eet eet taam aynn aynn
Özürrr yaaağğğğ
Ohoooo saççalama olum burada neleri neleri konuşuyoruz. Ağzımızı açmamamız lazım öyle şaapacaksak

Senden önce doğuracağı kesin
Hadi yaaa, ne zamannnn
Hahshs doktora cok güveniyo ama tam da güvenmiyo

İnanma tamam, bu sozler baska kime ait olabilir ya!! Ajdhshhxh

Soylerim yavrum, sonra da size hayırlı isler, uğraşırsin bolca, sen istedin derim ben de oh miss

MNbeyaz nasil oldun ne durumdasin? Ben hc bsy okuyamadim..
Son durum ateşli bir hastalık atlattık ne yaşadık biz de anlamadık yarın kan sonuçlarına göre bu hafta sezeryan var ama kesin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…