- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.721
Ben de her şeyi yedim içtimValla becerebilsemde 4 saatte uğraşsam keşke
Cok güzel yemek yaparm sofra kurarm ama hamur işleri sıfır sıfır sıfır.. Beceremem.. Elim yatkın değil...
Valla ben sen gibi takmadm hattaMiss Bride bir ara hamburger istemişti canı, o süreçte yazışnıştk
Ben herşeyi yidim içtim
Son 3
Bugn beni hatırlamasaydn cok pis küsecektim sana dayloş
Biz senle? Kavga?
Dünyanın sonu olmalı paroşummm
Allah korusun
Valla benm sağm solum belli olmazYok yav bosamayiz burunlarını surteriz kıvılcım çıkartırız. Bir arkadaşım vardı bosayip napacam, bosanmayip burnundan getireceğim diyor
Bende evlenmeden önce asla hiç bişi bilmiodm evlendkten snra kmse benden bu performansı beklemiodu ama salatalar yemekler sofralar harikaTevazu iyi bir şey olmadığından kelli mütevazı olamayacağım. Gerçekten ne kadar da şanslısın
Hamile kaldığımdan beri sıfır balık. Teşekkürler müsilaj, teşekkürler denizleri kirletenler
Bizde geri vites olmaz, her daim dümdük ileri
Gelebilir de bekleyebilir de... Bu folik asit kuşağı bana pek güven vermiyor
Ben hala hiç çay ve kahve içmedim ya. Doktora da sormayı unuttum. Günde iki tane demir ilacı alıyorken içmeyi de vicdanıma nasıl sığdırabilirim bilmiyorum ama canım çok istiyor
Ben hamur işi yapmayı yemek yapmaktan daha çok severdim. Zaten evlenmeden önce yemek yapmayı bildiğim söylenemez. Hamur işi, salatalar, tatlılar konusunda biraz daha tecrübeliydim. Yalnız bu evdeki fırın o kadar berbat ki hamur işlerinden de soğuttu beni
Hamburger hiç yemedim. Yiyemem de muhtemelen. Canım olabilecek en pis şeyleri çekiyor ama "Ye şunu gitsin ya" diyemiyorum bir türlü. Sonra bir şey olsa bir ömür kendimi suçlarım, biliyorum. Lahmacun, tantunu gibi içindeki etin iyice piştiğinden emin olduğum şeylerden yiyebildim. Onlar da yeterince pis olmadığından içimdeki şeytanı tam tatmin edemediler
Zahmet olduÖyle mi gerçekten ya çantayı yeni kapattım
Bak işte aynen onu yemeBen de her şeyi yedim içtimbir tek midye yiyemedim onu da sabırsızlıkla bekliyorum
Mayonez aylardır eve almıyordum ama artık dayanacak gücüm kalmadı.bu hafta dayanamadım aldım bir haftadır ketçap mayonez dökmek için makarna ve patates yiyorumValla benm sağm solum belli olmaz
Bende evlenmeden önce asla hiç bişi bilmiodm evlendkten snra kmse benden bu performansı beklemiodu ama salatalar yemekler sofralar harika
Fakat tatlı hamur işi vasat
Bitek etimek tatlısında elime kimse su dökemez
Zahmet oldu
Bak işte aynen onu yeme
Bende mayanoze cok dikkat etmşştim
Pişmiş tavuğu pişiren bendim. Toksoplazma psikopattı.ahahahsfgYalnız bunlar yine bir dört saatimi aldı. Zaten normal değildim. Toksoplazma korkusuyla neyi nasıl yıkayacağımı şaşırdım iyice. Burada hazır pişmiş tavuğu bir daha pişiren biri vardı, nerede o?Miss Bride İşine bak kardeşim, obesesifliği senden öğrenecek değiliz
Benim görevim günü yaklaşanların geri sayımını yapmak
Çoğerken. Ben yine uyuyamadım. Halbuki deliler gibi uykum var. Burnum tıkanmış, midem gaz dolu uyandım, bir daha uyuyamadım. Sizin havalarınız sıcak mı hala?
YiyemedimValla becerebilsemde 4 saatte uğraşsam keşke
Cok güzel yemek yaparm sofra kurarm ama hamur işleri sıfır sıfır sıfır.. Beceremem.. Elim yatkın değil...
Valla ben sen gibi takmadm hattaMiss Bride bir ara hamburger istemişti canı, o süreçte yazışnıştk
Ben herşeyi yidim içtim
ahahahah biliyorum, o yüzden seni etiketledim. Senin yaptıkların benim yanımda masum kalır gibi oldu, hepten sıyırdım da ben o açıdan işine bak dedimPişmiş tavuğu pişiren bendim. Toksoplazma psikopattı.ahahahsfg
Ben toksoplazmaya çok pis kafayı takmıştım. Hâlâ salata yerken tereddüt ederken buluyorum kendimiahahahah biliyorum, o yüzden seni etiketledim. Senin yaptıkların benim yanımda masum kalır gibi oldu, hepten sıyırdım da ben o açıdan işine bak dedim
Benim de sonum o olacak gibi. Zavallı yeşillikleri yıkarken anasını ağlatıyorum. Dünyaya geldiklerine pişman oluyorlardırBen toksoplazmaya çok pis kafayı takmıştım. Hâlâ salata yerken tereddüt ederken buluyorum kendimi
Ay ağlatma beni bacım ekledın mı Rabbim nasip edecek mi gerçekten mi hala inanamıorumAmin hamileyken bakan yokken daha da zordur güçlüymüşsün çok şükür atlattınİnşallah kan tahlilleri temiz çıkar bende salı günü vericekmişim kansızlığa falan bakacak sanırım..
Sen bizden önce doğuruyorsunsağlıcakla kucağına al inşallah bize yazmayı da ihmal etme kasım annelerinin tablosuna ekledim seni kızçenin ismi belli olunca söyle de bebelerin arasına yazalım
Pusetiyle çantası hazır sadece sağma pompa falan yıkanacak o kadar bacım annem geldi halettik bugün hepsini dua et de yarın ki kan sonuçları temiz çıksınValla benm sağm solum belli olmaz
Bende evlenmeden önce asla hiç bişi bilmiodm evlendkten snra kmse benden bu performansı beklemiodu ama salatalar yemekler sofralar harika
Fakat tatlı hamur işi vasat
Bitek etimek tatlısında elime kimse su dökemez
Zahmet oldu
Bak işte aynen onu yeme
Bende mayanoze cok dikkat etmşştim
Offfff özür dilerimMayonez aylardır eve almıyordum ama artık dayanacak gücüm kalmadı.bu hafta dayanamadım aldım bir haftadır ketçap mayonez dökmek için makarna ve patates yiyorumşimdi sayende canım etimek tatlısı çekti
Ben senin yerinw yemiştimYiyemedim
Dualarım seninle güzelimPusetiyle çantası hazır sadece sağma pompa falan yıkanacak o kadar bacım annem geldi halettik bugün hepsini dua et de yarın ki kan sonuçları temiz çıksın
Şimdi hepimize etimek tatlısı yapmak zorundasın dın dın dın!!!Offfff özür dilerim
Ahhssh durup dururken kavga malzemesi cikarma simdi dogum üstü papaz mi olak djsjdjsjdd.Benm sana yazdklarıma say diyip kavga ediomuşuz
İyiyim len senden naber
Ne zaman doğuracan damadı
Kızzz heriflerimi boşayacaz napcaz anlamadm ki
Ben de az balik yedim ya, cidden temiz degil ki. Gerci ne temiz allasenTevazu iyi bir şey olmadığından kelli mütevazı olamayacağım. Gerçekten ne kadar da şanslısın
Hamile kaldığımdan beri sıfır balık. Teşekkürler müsilaj, teşekkürler denizleri kirletenler
Bizde geri vites olmaz, her daim dümdük ileri
Gelebilir de bekleyebilir de... Bu folik asit kuşağı bana pek güven vermiyor
Ben hala hiç çay ve kahve içmedim ya. Doktora da sormayı unuttum. Günde iki tane demir ilacı alıyorken içmeyi de vicdanıma nasıl sığdırabilirim bilmiyorum ama canım çok istiyor
Ben hamur işi yapmayı yemek yapmaktan daha çok severdim. Zaten evlenmeden önce yemek yapmayı bildiğim söylenemez. Hamur işi, salatalar, tatlılar konusunda biraz daha tecrübeliydim. Yalnız bu evdeki fırın o kadar berbat ki hamur işlerinden de soğuttu beni
Hamburger hiç yemedim. Yiyemem de muhtemelen. Canım olabilecek en pis şeyleri çekiyor ama "Ye şunu gitsin ya" diyemiyorum bir türlü. Sonra bir şey olsa bir ömür kendimi suçlarım, biliyorum. Lahmacun, tantunu gibi içindeki etin iyice piştiğinden emin olduğum şeylerden yiyebildim. Onlar da yeterince pis olmadığından içimdeki şeytanı tam tatmin edemediler
Yanniz onun soz ve muzii bana ait, biraz saygi ya!!
Özürrr yaaağğğğŞimdi hepimize etimek tatlısı yapmak zorundasın dın dın dın!!!
Şaka şaka ben etimek tatlısı sevmemBulut'a kadar yap yeter
Dayloş bol bol konuşAhhssh durup dururken kavga malzemesi cikarma simdi dogum üstü papaz mi olak djsjdjsjdd.
Gelmeyo, inat çıktı. Bunun babaysi da yemek hazir gel gel gel dersin gelmez, huyu da mi benzeycek netcek bakeeenn
Ben de az balik yedim ya, cidden temiz degil ki. Gerci ne temiz allasenkiz deli hiç içmemek de delilik, azciktan nolcak. Yeter ki abarma kafeinsiz al kahveyi en kotu, ben oyle yapiyom, ama turk kahvesi de ictim yani. O gadacik da bsy olmaz eziyet etme kendine
Yanniz onun soz ve muzii bana ait, biraz saygi ya!!
Soylerim yavrum, sonra da size hayırlı isler, uğraşırsin bolca, sen istedin derim ben de oh missÖzürrr yaaağğğğ
Bidaha ağzımı açmıacam pişmanm
Dayloş bol bol konuş
Selamımı ilet.
Bal0ncuk teyzen dioki anana çekme aferm oğlum babana çek
Senden önce doğuracağı kesinSoylerim yavrum, sonra da size hayırlı isler, uğraşırsin bolca, sen istedin derim ben de oh miss
MNbeyaz nasil oldun ne durumdasin? Ben hc bsy okuyamadim..
Müessesemizde kendine eziyet esastır. Cuma unutmazsam soracağım doktora. İç derse içerimBen de az balik yedim ya, cidden temiz degil ki. Gerci ne temiz allasenkiz deli hiç içmemek de delilik, azciktan nolcak. Yeter ki abarma kafeinsiz al kahveyi en kotu, ben oyle yapiyom, ama turk kahvesi de ictim yani. O gadacik da bsy olmaz eziyet etme kendine
He he tabii hıhı öyledir eet eet taam aynn aynnYanniz onun soz ve muzii bana ait, biraz saygi ya!!
Ohoooo saççalama olum burada neleri neleri konuşuyoruz. Ağzımızı açmamamız lazım öyle şaapacaksakÖzürrr yaaağğğğ
Bidaha ağzımı açmıacam pişmanm
Hadi yaaa, ne zamannnnSenden önce doğuracağı kesin
Hahshs doktora cok güveniyo ama tam da güvenmiyoMüessesemizde kendine eziyet esastır. Cuma unutmazsam soracağım doktora. İç derse içerim
He he tabii hıhı öyledir eet eet taam aynn aynn
Ohoooo saççalama olum burada neleri neleri konuşuyoruz. Ağzımızı açmamamız lazım öyle şaapacaksak
Son durum ateşli bir hastalık atlattık ne yaşadık biz de anlamadık yarın kan sonuçlarına göre bu hafta sezeryan var ama kesin değilSoylerim yavrum, sonra da size hayırlı isler, uğraşırsin bolca, sen istedin derim ben de oh miss
MNbeyaz nasil oldun ne durumdasin? Ben hc bsy okuyamadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?