- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.741
Kanda enfeksiyon var mı diye mi bakacaklar? Temiz çıkar inşallah. Atlatmışsınızdır artıkSon durum ateşli bir hastalık atlattık ne yaşadık biz de anlamadık yarın kan sonuçlarına göre bu hafta sezeryan var ama kesin değil
Ağlama beni de ağlatacaksın zaten duygusalım kaçgündürAy ağlatma beni bacım ekledın mı Rabbim nasip edecek mi gerçekten mi hala inanamıorum
Rabbim nasip ederse kucağımıza alırsak Zahide Ela olacak ismi inşallah
Ih demeden ağrısız sızısız hıphızlı doğur inşallah bacım Rabbim yardımcın olsun
önemli değil bal0ncuğum muzlu pudingle idare ettimOfffff özür dilerim
Ben senin yerinw yemiştim
Dualarım seninle güzelim
Covid degil miymis oSon durum ateşli bir hastalık atlattık ne yaşadık biz de anlamadık yarın kan sonuçlarına göre bu hafta sezeryan var ama kesin değil
Benim de sonum o olacak gibi. Zavallı yeşillikleri yıkarken anasını ağlatıyorum. Dünyaya geldiklerine pişman oluyorlardır
Tam dedim ki altı değişti karnı doydu, gazını çıkartırım uyur.Ben senin yerinw yemiştim
Bunlar hep biraz daha beraber kaliteli vakit geçirebilin diye işte. Seni düşündüğünden yaniTam dedim ki altı değişti karnı doydu, gazını çıkartırım uyur.
Bi kustu, üst baş hepsi gitti. Ne yediyse çıktı.
Adrenalin dolu bir gece oluyor yine.
İnsallah bebelerimiz gece bizi bu sekil dusunmez neal cok da seyetmehrjrjrjrBunlar hep biraz daha beraber kaliteli vakit geçirebilin diye işte. Seni düşündüğünden yani
Parti var deseneTam dedim ki altı değişti karnı doydu, gazını çıkartırım uyur.
Şşşt sus susİnsallah bebelerimiz gece bizi bu sekil dusunmez neal cok da seyetmehrjrjrjr
Ben susayım da gece bebesi kalkan analar icinden sana ne sayar bilmemŞşşt sus sus
Yarn tahlilleri iyi cıkarsa net belli olacak gülooooHadi yaaa, ne zamannnn
Hahshs doktora cok güveniyo ama tam da güvenmiyo
İnanma tamam, bu sozler baska kime ait olabilir ya!! Ajdhshhxh
Ayy biz kusma neynn yaşamadıkTam dedim ki altı değişti karnı doydu, gazını çıkartırım uyur.
Hadi insallah iyi çıkar sonuclar hayırlısıylaYarn tahlilleri iyi cıkarsa net belli olacak güloooo
Ayy biz kusma neynn yaşamadık
1 aylıkken birkaç kere olmuştu sadece
Benim bebem uslu ya maşallah diyim..
En cok anneleri nazar değdirirmiş ya
Bizimki beni gaz dışında yormamştı oda geçti gitti cok şükür
Şimdi rahat.. Ama diş dönemi yaklaştı bu seferde
Amin amin canımsınAğlama beni de ağlatacaksın zaten duygusalım kaçgündüraminn beyazım aminnn inşallah ikimizde öyle doğururuz rabbim ikimizin de yardımcısı olsun ❤evet yakında nasip olcak inşallah ben de inanamıyorum zahide ela ne güzelmiş anlamı da çok güzel ismiyle yaşasın inşallah
önemli değil bal0ncuğum muzlu pudingle idare ettimZaten neal in dediği gibi akşama kadar neler yazılıyor.ne yemekler ne tatlılar çıkıyor karşıma olduğu kadar yapıyorum bir şeyler
Biz de anlamadık ne geçirdik dr a gittik azarladı ne kovidi dedi bir sürü olaylar yaşadıkCovid degil miymis oatlatabildiniz mi iyi misiniz simdi?? İnsallah her sey yolunda gider
Kuzu iyileştiniz ya boşver düşünüp kendini karartma. Çok geçmiş olsun bugün haberlerini bekliyoruzBiz de anlamadık ne geçirdik dr a gittik azarladı ne kovidi dedi bir sürü olaylar yaşadıkAnlatsam inanan olmaz neyseki geçio
Yarın kan vercez düzgün çıkaa bari inşallah
Günaydın bacım su. Bu ne enerji sabah sabah, Allah neşeni bozmasın. Dün gece güzel uyudun herhaldegüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
naaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
dıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
2 gün gezdim ondandırKuzu iyiletiniz ya boşver düşünüp kendini karartma. Çok geçmiş olsun bugğn haberlerini bekliyoruz
Günaydın bacım su. Bu ne enerji sabah sabah, Allah neşeni bozmasın. Dün gece güzel uyudun herhalde
ahahaha yaramış yaramış belli. Nereleri gezdin yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat2 gün gezdim ondandır
cumartesi samandağa gittim deniz havası ve teknede bişiler yedim söliemem gebe varahahaha yaramış yaramış belli. Nereleri gezdin yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat
cumartesi samandağa gittim deniz havası ve teknede bişiler yedim söliemem gebe var
pazar günü harbiye şelaleler vs. yine bişiler yedim söliemem
dün bişey dedm aboo btüün hamileler üşüştü
ben gebeyken etkilenmiodum bişeyden ya rahattımAllah daha da artırsınahaha gördüm tatlı yazmışsın, canı çekenler olmuş, yerine puding yiyenler olmuş. Ohhoooo neler olmuş neler allahtan gebe değilim değilim de böyle şeylerden etkilenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?