Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağlama beni de ağlatacaksın zaten duygusalım kaçgündür aminn beyazım aminnn inşallah ikimizde öyle doğururuz rabbim ikimizin de yardımcısı olsun ❤evet yakında nasip olcak inşallah ben de inanamıyorum zahide ela ne güzelmiş anlamı da çok güzel ismiyle yaşasın inşallah
Offfff özür dilerim

Ben senin yerinw yemiştim

Dualarım seninle güzelim
önemli değil bal0ncuğum muzlu pudingle idare ettim Zaten neal in dediği gibi akşama kadar neler yazılıyor.ne yemekler ne tatlılar çıkıyor karşıma olduğu kadar yapıyorum bir şeyler

Benim de sonum o olacak gibi. Zavallı yeşillikleri yıkarken anasını ağlatıyorum. Dünyaya geldiklerine pişman oluyorlardır
Ben senin yerinw yemiştim
Tam dedim ki altı değişti karnı doydu, gazını çıkartırım uyur.
Bi kustu, üst baş hepsi gitti. Ne yediyse çıktı.
Adrenalin dolu bir gece oluyor yine.

Hadi yaaa, ne zamannnn

Hahshs doktora cok güveniyo ama tam da güvenmiyo

İnanma tamam, bu sozler baska kime ait olabilir ya!! Ajdhshhxh
Yarn tahlilleri iyi cıkarsa net belli olacak güloooo

Tam dedim ki altı değişti karnı doydu, gazını çıkartırım uyur.
Bi kustu, üst baş hepsi gitti. Ne yediyse çıktı.
Adrenalin dolu bir gece oluyor yine.
Ayy biz kusma neynn yaşamadık
1 aylıkken birkaç kere olmuştu sadece
Benim bebem uslu ya maşallah diyim..
En cok anneleri nazar değdirirmiş ya
Bizimki beni gaz dışında yormamştı oda geçti gitti cok şükür
Şimdi rahat.. Ama diş dönemi yaklaştı bu seferde

Hadi insallah iyi çıkar sonuclar hayırlısıyla

Amin amin canımsın hepimizin evladı ile birlikte inşallah meleklerimiz gelsin koklayalım

Covid degil miymis o atlatabildiniz mi iyi misiniz simdi?? İnsallah her sey yolunda gider
Biz de anlamadık ne geçirdik dr a gittik azarladı ne kovidi dedi bir sürü olaylar yaşadık Anlatsam inanan olmaz neyseki geçio
Yarın kan vercez düzgün çıkaa bari inşallah

Biz de anlamadık ne geçirdik dr a gittik azarladı ne kovidi dedi bir sürü olaylar yaşadık Anlatsam inanan olmaz neyseki geçio
Yarın kan vercez düzgün çıkaa bari inşallah
Kuzu iyileştiniz ya boşver düşünüp kendini karartma. Çok geçmiş olsun bugün haberlerini bekliyoruz
Günaydın bacım su. Bu ne enerji sabah sabah, Allah neşeni bozmasın. Dün gece güzel uyudun herhalde

ahahaha yaramış yaramış belli. Nereleri gezdin yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat
cumartesi samandağa gittim deniz havası ve teknede bişiler yedim söliemem gebe var
pazar günü harbiye şelaleler vs. yine bişiler yedim söliemem

dün bişey dedm aboo btüün hamileler üşüştü

cumartesi samandağa gittim deniz havası ve teknede bişiler yedim söliemem gebe var
pazar günü harbiye şelaleler vs. yine bişiler yedim söliemem

dün bişey dedm aboo btüün hamileler üşüştü

Allah daha da artırsın ahaha gördüm tatlı yazmışsın, canı çekenler olmuş, yerine puding yiyenler olmuş. Ohhoooo neler olmuş neler allahtan gebe değilim değilim de böyle şeylerden etkilenmiyorum

Allah daha da artırsın ahaha gördüm tatlı yazmışsın, canı çekenler olmuş, yerine puding yiyenler olmuş. Ohhoooo neler olmuş neler allahtan gebe değilim değilim de böyle şeylerden etkilenmiyorum
ben gebeyken etkilenmiodum bişeyden ya rahattım
hiçte aşermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…