Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile günlüğünde doğumdan bugüne 1 gün geçti yazıyor ya onun için dedim. Komik olmuş Hayalinde bile niye ağlatıyon çocuğu. Çok sakin desene anası

Biraz sağa sola döndüm ettim. Dakikasına baktık düzenli gibi değildi. Sonra tekrar gelir mi derken dua ede ede uyuyakalmışım sabah. Anlamadım ki gazdan mı oldu rahimle alakalı bir şey miydi bilemedim

Ben çok korkuyorum çatı muayenesinden

Sıyırma ne olaymış ki anam neler duyacağız daha

Yarın da devlete git baktır tekrar sen. Bir görsünler ne olur ne olmaz. Cuma gel dedik derlerse salağa yatarsın "Ben bugün anlamışım" diye

Anladım evet komik kasım annelerinde doğuralı 3 4 gün yazıp da doğurmayan arkadaşlar var akrepler inatçı çıktı hayalimde hep sessiz sakin gerçekte de öyle olursa buraya giremem ki her fırsatta uyurum
Bence rahim büyüdüğü için olmuştur.gaz sancısı karına da vuruyor.artık ufak tefek olur böyle endişe etme Allah’ın izniyle her şey yolunda gidecek
Hiç korkma bacağını açıp gevşek gevşek yat hiç hissetmiyorsun bile
Yarın gitmek isterdim de o gudubet kadın bana laf sokarsa çok canım sıkılır bakışına bile sinir oluyorum.narin bir yapım var napayım

N Neal sıyırma ebenin yada doktorun parmağıyla rahim ağzındaki bir şeyi sıyırmasıymış.öyle yapınca kimisinde hormonlar aktifleşif sancı kasılma başlıyormuş.bizim kasım annelerinde onu yaptılar birine sancı başladı ama uzun süre devam etmedi kesildi.4 cm açılma da kaldı suni sancı verdiler

Amin amin hepimizin her şeysi yolunda gitsin. Vaktinde, sağlıkla gelsin bebikler

Amaan soksun ya bırak ne derse desin. 30'uma kadar ben de alıngan ötesi bir insandım. Herkesin her dediğine hemen alınırdım. Hiçbir faydasını görmedim. İsteyen istediğini desin. Sen salağa yat git. Önemli olan bebek ve senin sağlığınız. Doğuracaksın bitecek gidecek, o kadınla alakan kalmayacak zaten
Yaa ilk defa duydum bunu. Vay canına neler yapıyorlar
Daktirlarda surunuyoz nabalim
Hayır olsun?

Benim kocayi götürdüm ya spermiogram testinde ileri hareketlilikte sıkıntı çıktı, fiziksel muayene sonucu sol tarafta varikosel çıktı usg cekilecek bakalim . Yine hicbir isim yolunda gitmiyor

Benim kocayi götürdüm ya spermiogram testinde ileri hareketlilikte sıkıntı çıktı, fiziksel muayene sonucu sol tarafta varikosel çıktı usg cekilecek bakalim . Yine hicbir isim yolunda gitmiyor
Len deme öyle. Ne güzel iyi ki gittiniz. Bir şey varsa öğrenip ona göre hareket edersiniz inşallah. Du bakalım. Usg ne zaman çekilecek?

Bir sorun olması muhtemeldi zaten kuzu sıkma canını. En azından artık sorunu öğrenip çözüme daha çok yaklaşıyorsunuz. Usg yi benim eşime de fizik muayeneden sonra birşey yoktur ama yine de çekelim demişlerdi. Aynı şekilde onun da ileri hareketli düşük. Bizde aynı zamanda sayı da düşük ve hızlı sperm ölümü de var tabi. Gitti gün de aldı aslında bu cuma gitmesi lazım ama ben durmadan doktora gidemem laflarına başladı yine lütfen siz ihmal etmeyin yaptırın mutlaka tüm tetkikleri belki bir tedaviden sonra hamilelik oluşacaktır ihmal etmeyin. İnş ufak çaplı bir şeydir canım

Canım bir de merak ettim fiziksel muayenede nasıl anlıyorlarmış varikosel olduğunu doktor açıkladı mı size?

Elle muayenede bazen doppler usg'de göremedikleri şeyi tespit edebiliyorlarmış. Erkeklerde çok önemli. Zeynep Kamil'in ürologunu çok iyi gibi duymadım. Rapor için gidilir tabii ama muayene için bizim gittiğimi ürologu önerebilirim. Bizim süreç onun sayesinde çok hızlı işledi

Valla acayip alışveriş yaptım zırt pırt adliyeye kargo geliyor
Nasılsıniz beybisular
On numara beş yildizim diyelim canım sen nasılsın
Hayır yolunda gidiyor ki öğrendiniz ve çözümünü bulacaksınız usg çok daha iyi çıkacak

Son düzenleme:
Kızlar ileri hız düşük diyonuzda bizimde düşük ileri hız ama doktor bu önemli değil gayet iyi demişti. Acaba bizimde sorunumuz bu mu?
İleri hareketle yavaş ilerinin toplamına bakıyorlar ama kadında en ufak bir değer düşük çıksa hemen her şey yapılıyor. Erkekte her şey öteleniyor, umursanmıyor. Ben de bunu anlamıyorum

Len deme öyle. Ne güzel iyi ki gittiniz. Bir şey varsa öğrenip ona göre hareket edersiniz inşallah. Du bakalım. Usg ne zaman çekilecek?
5 gun sonra çekilecek
Siskinlik varmis canim sol taraf damarinda
Iyi olmaya çalışıyorum işte askos. Ya dr buyuk ihtimal ameliyat gerekir dedi cunku elle muayenede bile hissediliyor
En azından artık sorun ne onu biliyosunuz öyle düşün yahu
Oyle tabi ama biz 2 sene oncede gittik ve fizik muayene yapılmadı ve bu soylenmedi. Vakit kaybettik ama ne yapalim zamani degilmis diyorum artik

İleri hareketle yavaş ilerinin toplamına bakıyorlar ama kadında en ufak bir değer düşük çıksa hemen her şey yapılıyor. Erkekte her şey öteleniyor, umursanmıyor. Ben de bunu anlamıyorum
Kiz bizim 2 sene onceki değerde de ileri hiz düşüktü ama cok degil, neyse ürolog normal dedi kadin doğumcuda hafif düşük vitamin verelim toparlar dedi. Halbukisi varikosel varmis adamda, bugünkü dr allah razi olsun cok iyiydi guzel ilgilendide ogrendik ne varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…