- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.053
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.961
Kolye bileklik saç bakım kremi sabunluk Kaş kirpik bakım kremi toka dış genital yıkama jeli bel toparlayıcı taytNe buldunuz da aldınız yav bize de diyin hele
Ya farkedilmeseydi ne olacaktı. O yüzden kendini umutsuzluğa sakin kaptırma yoluna giriyor herşey sizin için yeni başlıyor5 gun sonra çekilecek
Siskinlik varmis canim sol taraf damarinda
Iyi olmaya çalışıyorum işte askos. Ya dr buyuk ihtimal ameliyat gerekir dedi cunku elle muayenede bile hissediliyor
Oyle tabi ama biz 2 sene oncede gittik ve fizik muayene yapılmadı ve bu soylenmedi. Vakit kaybettik ama ne yapalim zamani degilmis diyorum artik
Bu doktorları anlamak imkansız kesinlikle çok cinsi olanda var iyi olanida hep iyiler çıkarsın Allah karşınaKiz bizim 2 sene onceki değerde de ileri hiz düşüktü ama cok degil, neyse ürolog normal dedi kadin doğumcuda hafif düşük vitamin verelim toparlar dedi. Halbukisi varikosel varmis adamda, bugünkü dr allah razi olsun cok iyiydi guzel ilgilendide ogrendik ne varmis
Valla bende dedim farklı bir yere mi girdim algilayamadim ne bu böyle dedimLen bu topik niye yemyeşil oldu
5 gun sonra çekilecek
Siskinlik varmis canim sol taraf damarinda
Ya işte anlamadığım şey tam da bu. Bizde bir tek değer azıcık düşük ya da yüksek çıksa hemen ekstra tetkikler, şunlar bunlar yapılıyor ama erkek faktörünün üzerinde durmuyor çoğu doktor. Burada da buranın dışında da gördüm örneklerini. Bu kadar zaman geçip gidiyor. Bir şey varsa da erken fark edilmiş olur bari. Bizim şansımıza demek ki diyorum, ürolog daha ilk gidişimizde elle muayene, doppler usg, hormon tetkikleri, spermiogram hepsini yaptırdıKiz bizim 2 sene onceki değerde de ileri hiz düşüktü ama cok degil, neyse ürolog normal dedi kadin doğumcuda hafif düşük vitamin verelim toparlar dedi. Halbukisi varikosel varmis adamda, bugünkü dr allah razi olsun cok iyiydi guzel ilgilendide ogrendik ne varmis
Len bu topik niye yemyeşil oldu
Cidden bu ne yeşili böyle ya gözümü şaaptı. Niye böyle oldu :/Kolye bileklik saç bakım kremi sabunluk Kaş kirpik bakım kremi toka dış genital yıkama jeli bel toparlayıcı tayt
Ya farkedilmeseydi ne olacaktı. O yüzden kendini umutsuzluğa sakin kaptırma yoluna giriyor herşey sizin için yeni başlıyor
Bu doktorları anlamak imkansız kesinlikle çok cinsi olanda var iyi olanida hep iyiler çıkarsın Allah karşına
Valla bende dedim farklı bir yere mi girdim algilayamadim ne bu böyle dedimsevemedim yeşili ben
Umarım değişir rengiCidden bu ne yeşili böyle ya gözümü şaaptı. Niye böyle oldu :/
Oh oh Pare hanım indirimler size mi çalışmışBen o taytları asla giyemem herhalde. Azıcık dar bir şey giyince boğulacak gibi oluyorum. Anama çekmişim, don lastiklerim bile gevşeyince ancak rahat edebiliyorum içlerinde
He ya bu neydi beleUmarım değişir rengi
Valla yaradıbakmaya korkuyorum alış veriş yapacağım diye o taytlari seviyorum. kalçayı falanda toparlıyor ya iyi duruyor popiş
Bem beğendiğim şeyleri favoriye ekledim ve gördmki, indirim adı altında kazıklıolar...İndirimlerden alışveriş yapıyor musunuz kızlar? Ben normalde bependiğim şeyleri hep indirim dönemlerinde alıyordum ama bebek için biriktirmem gerekebilir diye yapmamaya çalışıyorum bu sefersizde durumlar ne?
Anaammm yinemi doğurmadn bulutumEşim işten aradı hadi hazırlan özel hastaneye gidelim diye ben şokgeldik bakıldım.devlette çatı muayenesi yapmıyordu doktorum bu doktor yaptı çatım uygunmuş ama hiç açılma yumuşama yokmuş burda doğum yapsan da cuma suni vericez dedi.sıyırma diye bir işlem varmış doğumu başlatan onu yapmıyor musunuz dedim onu rahim ağzı yumuşayanlara yapabiliyoruz dedi.neyse şansımızı denemiş olduk çatı muayenesi hiç acıtan bir şey değilmiş aklınızda bulunsun kankiler
İyiyim aşkoşNasılsıniz beybisular
Evet cnm herkese selamı var
Cnm ileri hız hafif düşük ama ileri hız tek başına bakılmaz.. Genel bakılır ve genel olarak sorun yok gayet iyi..Kızlar ileri hız düşük diyonuzda bizimde düşük ileri hız ama doktor bu önemli değil gayet iyi demişti. Acaba bizimde sorunumuz bu mu?
Hakikaten ne bu... Yeşilinde berbat bi tonuLen bu topik niye yemyeşil oldu
Risk baska, bence de hep var, bakiniz 34.hafta hastanede yatan benBence de gereksiz pahalı da plastik malzeme, bir de üzerinde boya falan var diye buna bakmıştım. Yalnız bunun yorumlarında bile "Boyası çıkıyor. Çocuğun ağzına, çoraplarına bulaşmış" yazan var :/ Hışırtılı kitaplar en uygun ebebek'te galiba. Onlara ben de fiyat araştırması için bakayım demiştim de başka markalarda çok uçuk fiyatlara var. Tanesi 80 falanHalıyı da şimdiden almayız zaten. Bize asıl yılbaşı sonrası zamla girecek her şey. O yüzden uyguna bulsam belki alırdım bir şeyleri
Oh gözün aydın. Bizi de haberdar et. Bazen akşamında çıkabiliyor sonuçlar. Yumurta sayımını o anda yapıp söylüyorlar zaten. İyiyim ben ya sakat makat ama ağda işlerine girişmek zorunda kaldım. Alttan muayene falan etmek isterse diye hazır gitmek istiyorum. Yalnız gittikçe zorlaşıyor. Onu da nasıl yapacağım gelecek ay bakalım
Ya bu ağzına falan da sokacağı bir şey ya o yüzden fisher baktım ama bu bile çok kaliteli değilmiş yorumlardan anladığım kadarıyla. Bir de bu zaruri değil hani piyanosuz daha uygun yollusu da bulunur ama her şey heeer şey o kadar pahalı ki :/
Yok canım varsayımsal söyledim. Uyandığımda hareket etmiyordu. Sancı başladıktan sonra o da hareket etmeye başladı. Ondan uyandı dedim. Yoksa ben uyurken onun uyanık olduğu da oluyordur. Şiddetli vurmazsa anlayamam onu
İndirime girmedi ki hiçbir şey. Girdi mi? Kaç gündür bakıyorum. Özellikle bu ayki indirimleri beklemiştim ben de ama sen şimdi bebo için beklet. Acil bir şey olmadıkça alma
Evet başlarda ama demişti ki "İlk üç ay diyorlar ama aslında riskler dokuz ay boyunca devam ediyor. Sen dikkatli ol"
Aramadım hastane öyle deyince. Kadını zırt pırt darlamak istemiyorum. Sabah devam etseydi belki asistanı ararım diyordum ama şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı çok şükür
Senin koca daha yeni mi gitti yevrum, sen o kadar gittinnBenim kocayi götürdüm ya spermiogram testinde ileri hareketlilikte sıkıntı çıktı, fiziksel muayene sonucu sol tarafta varikosel çıktıusg cekilecek bakalim . Yine hicbir isim yolunda gitmiyor
Evet çok toparlayıcı çünkumHe ya bu neydi bele
Görüntüsüne eyvallay da toparlarken bir yolunu bulsalar az rahat bıraksa keşke. Doğumdan sonra da onlardan giyiyor kadınlar. Instagram'da önerip duruyorlar, görüyorum. Onlar anlatırken bile benim nefesim daralıyor sanki
Ohhhh çok şükür Allah'a iyi olmalarına çok sevindim. Sağlıkla büyüsün minnakBem beğendiğim şeyleri favoriye ekledim ve gördmki, indirim adı altında kazıklıolar...
İndirim felan yök..
Anaammm yinemi doğurmadn bulutum
Kız yarn takvimin silinecek
İyiyim aşkoş
Sen depresyondasn die bulaşmadm ama fazla özletin?
Kendide bebekte cok iyi cok şükür
Cnm ileri hız hafif düşük ama ileri hız tek başına bakılmaz.. Genel bakılır ve genel olarak sorun yok gayet iyi..
Hakikaten ne bu... Yeşilinde berbat bi tonu
Ben hep raadım heeepRisk baska, bence de hep var, bakiniz 34.hafta hastanede yatan benama o bicak saplanmasi icin belki ilk 3 ay adina soylemistir. İçin raad ossun diye ugrasiyom
Geldiklerinde fotola bizi. Takıları tokaları neyin de merak ederimEvet çok toparlayıcı çünkum
Sen iyi misin bebiş nasıl? Fazla giremiyorum nete araya bakıp cikiyorumŞimdilik yok bir şey çok şükür
Aman aman kaynanan ne sana bulaşsın ne bize
Sen miiiiiiBen hep raadım heeep
Geldiklerinde fotola bizi. Takıları tokaları neyin de merak ederim
Cidden cok iyi o sunger, biz de cok kullaniyoruz. Geçen kapida leke olmus, cifle camasir suyuyla süngerle ovdum cikmyo, ne lekesi oldugu da belli degil, sihirli sunger denedim 3snde ciktiŞu Domol'un sihirli süngerini sipariş verdim şimdi bakalım sihirli miymiş gerçekten. Bir de şu çamaşır makinesinde renk karışmasını engelleyen mendilleri deneyen var mı?
İyyhhh cik gizilmis cinim... Biyin
AminnAmin amin hepimizin her şeysi yolunda gitsin. Vaktinde, sağlıkla gelsin bebikler
Amaan soksun ya bırak ne derse desin. 30'uma kadar ben de alıngan ötesi bir insandım. Herkesin her dediğine hemen alınırdım. Hiçbir faydasını görmedim. İsteyen istediğini desin. Sen salağa yat git. Önemli olan bebek ve senin sağlığınız. Doğuracaksın bitecek gidecek, o kadınla alakan kalmayacak zaten
Yaa ilk defa duydum bunu. Vay canına neler yapıyorlar
Hayır olsun?
DoğuramadımBem beğendiğim şeyleri favoriye ekledim ve gördmki, indirim adı altında kazıklıolar...
İndirim felan yök..
Anaammm yinemi doğurmadn bulutum
Kız yarn takvimin silinecek
İyiyim aşkoş
Sen depresyondasn die bulaşmadm ama fazla özletin?
Kendide bebekte cok iyi cok şükür
Cnm ileri hız hafif düşük ama ileri hız tek başına bakılmaz.. Genel bakılır ve genel olarak sorun yok gayet iyi..
Hakikaten ne bu... Yeşilinde berbat bi tonu
Sabaha karşı biraz sancımsı bir şeyler oldu da gün içinde devam etmedi çok şükür. İyiyim şimdilikSen iyi misin bebiş nasıl? Fazla giremiyorum nete araya bakıp cikiyorum
Tam okuyamıyorum
Ben tabiy ya kim olacağıdıSen miiiiii
Biraz işkillenmedim değil. İçinde nasıl bir kimyasal var ki acaba öyle mucizevi çıkarıyor her şeyi :/ Neyse deneyeceğim derz aralarını iyi temizliyormuş. Bakalım bakalım. Mendilleri de bir alıp deneyeyim olmadı yaCidden cok iyi o sunger, biz de cok kullaniyoruz. Geçen kapida leke olmus, cifle camasir suyuyla süngerle ovdum cikmyo, ne lekesi oldugu da belli degil, sihirli sunger denedim 3snde ciktiöyle birçok sey çıkardı, tertemiz olyor. Keserek ve islatarak kullan. Renk mendillerini bi ara deneme urunu olarak gelmişti denemistim ama cok yil oldu tam hatirlayamamakla birlikte, renklerin karışmadığı ve mendilin biraz boyanarak çıktığı kalmis aklimda. Uzun sureli kullanmadim tabii
İyyhhh cik gizilmis cinim... Biyin
Biyik onemli biyikSabaha karşı biraz sancımsı bir şeyler oldu da gün içinde devam etmedi çok şükür. İyiyim şimdilik
Ben tabiy ya kim olacağıdı
Biraz işkillenmedim değil. İçinde nasıl bir kimyasal var ki acaba öyle mucizevi çıkarıyor her şeyi :/ Neyse deneyeceğim derz aralarını iyi temizliyormuş. Bakalım bakalım. Mendilleri de bir alıp deneyeyim olmadı ya
Bir de papyonBiyik onemli biyik
Tam tembel işi, yani benlikValla ne var bilmiyom ben de, ama leke olunca, derz aralarinda bi de, cok zorunlu yerlerde asiri iyi olyo, kurtarici gibi
40 kere söylersem olur belkiEvet evet sen raaadsin evet
Yagggrin 9da kontuurolum var dohtura gideciiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?