Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne buldunuz da aldınız yav bize de diyin hele
Kolye bileklik saç bakım kremi sabunluk Kaş kirpik bakım kremi toka dış genital yıkama jeli bel toparlayıcı tayt
Ya farkedilmeseydi ne olacaktı. O yüzden kendini umutsuzluğa sakin kaptırma yoluna giriyor herşey sizin için yeni başlıyor
Bu doktorları anlamak imkansız kesinlikle çok cinsi olanda var iyi olanida hep iyiler çıkarsın Allah karşına
Len bu topik niye yemyeşil oldu
Valla bende dedim farklı bir yere mi girdim algilayamadim ne bu böyle dedim sevemedim yeşili ben

5 gun sonra çekilecek

Siskinlik varmis canim sol taraf damarinda
Ya işte anlamadığım şey tam da bu. Bizde bir tek değer azıcık düşük ya da yüksek çıksa hemen ekstra tetkikler, şunlar bunlar yapılıyor ama erkek faktörünün üzerinde durmuyor çoğu doktor. Burada da buranın dışında da gördüm örneklerini. Bu kadar zaman geçip gidiyor. Bir şey varsa da erken fark edilmiş olur bari. Bizim şansımıza demek ki diyorum, ürolog daha ilk gidişimizde elle muayene, doppler usg, hormon tetkikleri, spermiogram hepsini yaptırdı

Cidden bu ne yeşili böyle ya gözümü şaaptı. Niye böyle oldu :/

Bu arada bence de Allah doktorların iyisiyle karşılaştırsın. Hemsirecik en azından gerekli tetkikleri yapılıyor. Bu iyi bir şey

Oh oh Pare hanım indirimler size mi çalışmış Ben o taytları asla giyemem herhalde. Azıcık dar bir şey giyince boğulacak gibi oluyorum. Anama çekmişim, don lastiklerim bile gevşeyince ancak rahat edebiliyorum içlerinde

Umarım değişir rengi
Valla yaradı bakmaya korkuyorum alış veriş yapacağım diye o taytlari seviyorum. kalçayı falanda toparlıyor ya iyi duruyor popiş

Umarım değişir rengi
Valla yaradı bakmaya korkuyorum alış veriş yapacağım diye o taytlari seviyorum. kalçayı falanda toparlıyor ya iyi duruyor popiş
He ya bu neydi bele
Görüntüsüne eyvallay da toparlarken bir yolunu bulsalar az rahat bıraksa keşke. Doğumdan sonra da onlardan giyiyor kadınlar. Instagram'da önerip duruyorlar, görüyorum. Onlar anlatırken bile benim nefesim daralıyor sanki

Bem beğendiğim şeyleri favoriye ekledim ve gördmki, indirim adı altında kazıklıolar...
İndirim felan yök..

Anaammm yinemi doğurmadn bulutum
Kız yarn takvimin silinecek

Nasılsıniz beybisular
İyiyim aşkoş
Sen depresyondasn die bulaşmadm ama fazla özletin?

Bal0ncuk @MNbeyaz aldı mı kucağına bebişini
Nasıllar
Evet cnm herkese selamı var
Kendide bebekte cok iyi cok şükür

Kızlar ileri hız düşük diyonuzda bizimde düşük ileri hız ama doktor bu önemli değil gayet iyi demişti. Acaba bizimde sorunumuz bu mu?
Cnm ileri hız hafif düşük ama ileri hız tek başına bakılmaz.. Genel bakılır ve genel olarak sorun yok gayet iyi..

Hakikaten ne bu... Yeşilinde berbat bi tonu

Risk baska, bence de hep var, bakiniz 34.hafta hastanede yatan ben ama o bicak saplanmasi icin belki ilk 3 ay adina soylemistir. İçin raad ossun diye ugrasiyom

Enem topik rengi degismisss

Benim kocayi götürdüm ya spermiogram testinde ileri hareketlilikte sıkıntı çıktı, fiziksel muayene sonucu sol tarafta varikosel çıktı usg cekilecek bakalim . Yine hicbir isim yolunda gitmiyor
Senin koca daha yeni mi gitti yevrum, sen o kadar gittinn yolunda gitmiyor diye düşünmeeeee, bir sebep bulunms en azindan ona gore islem yapilacak dur bakalim, ohooo cok ornek var boyle

Evet çok toparlayıcı çünkum
Ohhhh çok şükür Allah'a iyi olmalarına çok sevindim. Sağlıkla büyüsün minnak

Ben hep raadım heeep

Geldiklerinde fotola bizi. Takıları tokaları neyin de merak ederim
Sen miiiiii
Şu Domol'un sihirli süngerini sipariş verdim şimdi bakalım sihirli miymiş gerçekten. Bir de şu çamaşır makinesinde renk karışmasını engelleyen mendilleri deneyen var mı?
Cidden cok iyi o sunger, biz de cok kullaniyoruz. Geçen kapida leke olmus, cifle camasir suyuyla süngerle ovdum cikmyo, ne lekesi oldugu da belli degil, sihirli sunger denedim 3snde cikti öyle birçok sey çıkardı, tertemiz olyor. Keserek ve islatarak kullan. Renk mendillerini bi ara deneme urunu olarak gelmişti denemistim ama cok yil oldu tam hatirlayamamakla birlikte, renklerin karışmadığı ve mendilin biraz boyanarak çıktığı kalmis aklimda. Uzun sureli kullanmadim tabii
dayler dayler Hastane çıkış seti aldım. Bak bakalım beğenecek misin
Eki Görüntüle 2949898
İyyhhh cik gizilmis cinim... Biyin

Aminn Ben aslında faydasını gördüm huzurlu bir yaşama sahip oldum yükselenim yengeç 30dan sonra değişebilr miyim belki bilmiyorum çocuk da insanı değiştiriyordur bakalım
aynen doğurup şu kadınla alakamı kesmek istiyorum.bugün özele gidince insan gibi muamele gördüm.para var huzur yok derler bir de
Doğuramadım evi sildim oturdum hurma yiyorum beyaza selamlar 2 gün büyük oldu bizden

Sen iyi misin bebiş nasıl? Fazla giremiyorum nete araya bakıp cikiyorum
Tam okuyamıyorum
Sabaha karşı biraz sancımsı bir şeyler oldu da gün içinde devam etmedi çok şükür. İyiyim şimdilik
Ben tabiy ya kim olacağıdı
Biraz işkillenmedim değil. İçinde nasıl bir kimyasal var ki acaba öyle mucizevi çıkarıyor her şeyi :/ Neyse deneyeceğim derz aralarını iyi temizliyormuş. Bakalım bakalım. Mendilleri de bir alıp deneyeyim olmadı ya
İyyhhh cik gizilmis cinim... Biyin

Biyik onemli biyik

Valla ne var bilmiyom ben de, ama leke olunca, derz aralarinda bi de, cok zorunlu yerlerde asiri iyi olyo, kurtarici gibi

Evet evet sen raaadsin evet

Yagggrin 9da kontuurolum var dohtura gideciiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…