Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yengeç pis derecede alıngan bir burç zaten. Kendim de pis bir yengecim. Gerek yok ya o kadar hassas olmaya. Kafaya tak tak nereye kadar. Raad olmak lazım. Kendiliğinden değişmiyor zaten. Ben çareyi kafa doktoruna gitmekte buldum. Çocuk da insanı törpülüyor olabilir tabii onu henüz bilmiyorum

Para var, huzur var demiyorlar mıydı ahshhs
Aman çok parayla sınanmak istemem

Aa sende mi yengeçsin bence de gerek yok ama ince düşünceli olup karşındakinden de bunu beklemek yanlış gelmiyor.ben çözümü düşüncesiz insanları hayatımdan çıkartmak da buldum kafaya takacak mesele kalmadı bencede çocuk da törpülüyordur yaşayıp görücez artık
Doğrusunu unuttum para var huzur yok değil miydi çevremdeki zenginlerin hep bir derdi var ondan aklımda böyle kalmış bende istemem çok para da iyi değil dediğin gibi sınav olur hesabını vermek de kolay olmaz ..

Tesadüf işte genc bir doktora randevu almisim bilmeden oda iyi cikti şükür.
Anam bende anlamadım ki bu ne yesili boyle degismiyoda
Bizim ilk gittigimiz degerler iyi demisti
Ya anlamadimki bazi topiklerin rengi garip guraba olmus boyle. Gercekten dr çok onemli ya
Ya misafir falan vardi balus giremedim keyfimde yoktu zaten oyle iste
Senin koca daha yeni mi gitti yevrum, sen o kadar gittinn yolunda gitmiyor diye düşünmeeeee, bir sebep bulunms en azindan ona gore islem yapilacak dur bakalim, ohooo cok ornek var boyle
2 sene once gitmistik iste guya iyiydi her sey duzelicez inşallah

Acaba 2 güne doğuracanmı oda var

He iyi o zaman, ben ilk kez gitti sandim duzelceksiniz tebiiii, ne varmisss sankiii

Ben nerdeyse bu sekil dogmusum hahahaa firlamisimm

doğum yaklaşınca öyle rüyalar oluyor genelde cnm
Hadi ya neden oluyor ki acaba yaklaştıysa iyi ürperdim baya peteklerin derecesini açtım uyuyamadım da.umarım lohusalıkta görmem başıma kuran koyayım sizin ev kaç derece bebek için en uygun sıcaklık ne oluyor
kendi sancım gelse buna da razıyım

He iyi o zaman, ben ilk kez gitti sandim duzelceksiniz tebiiii, ne varmisss sankiii

Ben nerdeyse bu sekil dogmusum hahahaa firlamisimm
o zaman bu şekil doğurma ihtimalinde var

yani evet bu kadar beklediğinize değsin

Olsun olsun. Geç olsun güç olmasın. Şimdi bakılır hepsine, gereken yapılır işte mis gibin. "Kızlar bu çizgiyi siz de görüyor musunuz?" diye bordo ikinci çizgili testi atarsın bize
E düzeltmemişler bu rengi ohooo
Günaydın korkunçlu rüyalarla ne güzel bir sabah
Ben de korkunçlu rüyalar gördüm hep ya

dayler dayler Gittin mi doktora? Ne dedi ne dedi

senin kontrol yarın demi
kız neoş nie takvim yapmıosun takip edelim

Gittim geldim canimlar, her sey yolunda çok şükür, ancak 15inde zabaaa 7de çağırdı suni sanci için, yani doguyorduuuuu, az kalmistiiiiii

Gittim geldim canimlar, her sey yolunda çok şükür, ancak 15inde zabaaa 7de çağırdı suni sanci için, yani doguyorduuuuu, az kalmistiiiiii
Hoj geldin. Ben bir daha geri sayamam. Oğluna güvenmiyorum. Bir anda "Ben vazgeçtim, kendim geliyom ağalar" diyebilir. Siz sayın, ben köşemden izleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…