- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.981
Bir de c.kBir de papyon
Tam tembel işi, yani benlik
40 kere söylersem olur belki
Yengeç pis derecede alıngan bir burç zaten. Kendim de pis bir yengecim. Gerek yok ya o kadar hassas olmaya. Kafaya tak tak nereye kadar. Raad olmak lazım. Kendiliğinden değişmiyor zaten. Ben çareyi kafa doktoruna gitmekte buldum. Çocuk da insanı törpülüyor olabilir tabii onu henüz bilmiyorumAminnBen aslında faydasını gördüm huzurlu bir yaşama sahip oldum yükselenim yengeç 30dan sonra değişebilr miyim belki bilmiyorum çocuk da insanı değiştiriyordur bakalım
aynen doğurup şu kadınla alakamı kesmek istiyorum.bugün özele gidince insan gibi muamele gördüm.para var huzur yok derler bir de
O en önemlisi zaten ama görselini ekletemiyoruz. Halbuki hayati bir organBir de c.k
Hee bi de benlik ajdjsjdjs
Hadi inşallahOlur o olur, accik daa seyedince olcak bak gör
Beni de yaz, yarın ben de gelecem. Soğan soyarım ahshjsjsjGece gece, tam uyku öncesi nasi güzel geldi eser
Aa sende mi yengeçsinYengeç pis derecede alıngan bir burç zaten. Kendim de pis bir yengecim. Gerek yok ya o kadar hassas olmaya. Kafaya tak tak nereye kadar. Raad olmak lazım. Kendiliğinden değişmiyor zaten. Ben çareyi kafa doktoruna gitmekte buldum. Çocuk da insanı törpülüyor olabilir tabii onu henüz bilmiyorum
Para var, huzur var demiyorlar mıydı ahshhs
Aman çok parayla sınanmak istemem
Tesadüf işte genc bir doktora randevu almisim bilmeden oda iyi cikti şükür.Kolye bileklik saç bakım kremi sabunluk Kaş kirpik bakım kremi toka dış genital yıkama jeli bel toparlayıcı tayt
Ya farkedilmeseydi ne olacaktı. O yüzden kendini umutsuzluğa sakin kaptırma yoluna giriyor herşey sizin için yeni başlıyor
Bu doktorları anlamak imkansız kesinlikle çok cinsi olanda var iyi olanida hep iyiler çıkarsın Allah karşına
Valla bende dedim farklı bir yere mi girdim algilayamadim ne bu böyle dedimsevemedim yeşili ben
Bizim ilk gittigimiz degerler iyi demistiYa işte anlamadığım şey tam da bu. Bizde bir tek değer azıcık düşük ya da yüksek çıksa hemen ekstra tetkikler, şunlar bunlar yapılıyor ama erkek faktörünün üzerinde durmuyor çoğu doktor. Burada da buranın dışında da gördüm örneklerini. Bu kadar zaman geçip gidiyor. Bir şey varsa da erken fark edilmiş olur bari. Bizim şansımıza demek ki diyorum, ürolog daha ilk gidişimizde elle muayene, doppler usg, hormon tetkikleri, spermiogram hepsini yaptırdı
Ya anlamadimki bazi topiklerin rengi garip guraba olmus boyle. Gercekten dr çok onemli yaCidden bu ne yeşili böyle ya gözümü şaaptı. Niye böyle oldu :/
Bu arada bence de Allah doktorların iyisiyle karşılaştırsın.Hemsirecik en azından gerekli tetkikleri yapılıyor. Bu iyi bir şey
Oh oh Pare hanım indirimler size mi çalışmışBen o taytları asla giyemem herhalde. Azıcık dar bir şey giyince boğulacak gibi oluyorum. Anama çekmişim, don lastiklerim bile gevşeyince ancak rahat edebiliyorum içlerinde
Ya misafir falan vardi balus giremedim keyfimde yoktu zaten oyle isteBem beğendiğim şeyleri favoriye ekledim ve gördmki, indirim adı altında kazıklıolar...
İndirim felan yök..
Anaammm yinemi doğurmadn bulutum
Kız yarn takvimin silinecek
İyiyim aşkoş
Sen depresyondasn die bulaşmadm ama fazla özletin?
Evet cnm herkese selamı var
Kendide bebekte cok iyi cok şükür
Cnm ileri hız hafif düşük ama ileri hız tek başına bakılmaz.. Genel bakılır ve genel olarak sorun yok gayet iyi..
Hakikaten ne bu... Yeşilinde berbat bi tonu
2 sene once gitmistik iste guya iyiydi her seySenin koca daha yeni mi gitti yevrum, sen o kadar gittinnyolunda gitmiyor diye düşünmeeeee, bir sebep bulunms en azindan ona gore islem yapilacak dur bakalim, ohooo cok ornek var boyle
Acaba 2 güne doğuracanmı oda varAminnBen aslında faydasını gördüm huzurlu bir yaşama sahip oldum yükselenim yengeç 30dan sonra değişebilr miyim belki bilmiyorum çocuk da insanı değiştiriyordur bakalım
aynen doğurup şu kadınla alakamı kesmek istiyorum.bugün özele gidince insan gibi muamele gördüm.para var huzur yok derler bir de
Doğuramadımevi sildim oturdum hurma yiyorum beyaza selamlar 2 gün büyük oldu bizden
Cuma suni verecekler ya olmadı sezeryana alırlar herhalde..öyle değil miAcaba 2 güne doğuracanmı oda var
doğum yaklaşınca öyle rüyalar oluyor genelde cnmGünaydın korkunçlu rüyalarla ne güzel bir sabah
He iyi o zaman, ben ilk kez gitti sandimTesadüf işte genc bir doktora randevu almisim bilmeden oda iyi cikti şükür.
Anam bende anlamadım ki bu ne yesili boyle degismiyoda
Bizim ilk gittigimiz degerler iyi demisti
Ya anlamadimki bazi topiklerin rengi garip guraba olmus boyle. Gercekten dr çok onemli ya
Ya misafir falan vardi balus giremedim keyfimde yoktu zaten oyle iste
2 sene once gitmistik iste guya iyiydi her seyduzelicez inşallah
Ben nerdeyse bu sekil dogmusum hahahaa firlamisimmdayler dayler ve DusunceBulutu sonunuz böyle olmasında
Hastane yolunda mucize: Sancıları başlayan anne ambulansta doğum yaptı
Karaman'da evde doğum sancıları başlayan anne, ambulansta doğum yaptı. Özel araçla hastaneye götürülürken yolda kendisini karşılayan ambulansa bindirilen anne, sağlık görevlilerinin yardımıyla erkek bebek dünyaya getirdi. Anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Sağlık Bakanı...www.mynet.com
Hadi ya neden oluyor ki acaba yaklaştıysa iyidoğum yaklaşınca öyle rüyalar oluyor genelde cnm
kendi sancım gelse buna da razıyımdayler dayler ve DusunceBulutu sonunuz böyle olmasında
Hastane yolunda mucize: Sancıları başlayan anne ambulansta doğum yaptı
Karaman'da evde doğum sancıları başlayan anne, ambulansta doğum yaptı. Özel araçla hastaneye götürülürken yolda kendisini karşılayan ambulansa bindirilen anne, sağlık görevlilerinin yardımıyla erkek bebek dünyaya getirdi. Anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Sağlık Bakanı...www.mynet.com
o zaman bu şekil doğurma ihtimalinde varHe iyi o zaman, ben ilk kez gitti sandimduzelceksiniz tebiiii, ne varmisss sankiii
Ben nerdeyse bu sekil dogmusum hahahaa firlamisimm
yani evet bu kadar beklediğinize değsinHadi ya neden oluyor ki acaba yaklaştıysa iyiürperdim baya peteklerin derecesini açtım uyuyamadım da.umarım lohusalıkta görmem başıma kuran koyayım sizin ev kaç derece bebek için en uygun sıcaklık ne oluyor
kendi sancım gelse buna da razıyım
Beki deo zaman bu şekil doğurma ihtimalinde var
yani evet bu kadar beklediğinize değsin
Olsun olsun. Geç olsun güç olmasın. Şimdi bakılır hepsine, gereken yapılır işte mis gibin. "Kızlar bu çizgiyi siz de görüyor musunuz?" diye bordo ikinci çizgili testi atarsın bizeTesadüf işte genc bir doktora randevu almisim bilmeden oda iyi cikti şükür.
Anam bende anlamadım ki bu ne yesili boyle degismiyoda
Bizim ilk gittigimiz degerler iyi demisti
Ya anlamadimki bazi topiklerin rengi garip guraba olmus boyle. Gercekten dr çok onemli ya
Ben de korkunçlu rüyalar gördüm hep yaGünaydın korkunçlu rüyalarla ne güzel bir sabah
senin kontrol yarın demiOlsun olsun. Geç olsun güç olmasın. Şimdi bakılır hepsine, gereken yapılır işte mis gibin. "Kızlar bu çizgiyi siz de görüyor musunuz?" diye bordo ikinci çizgili testi atarsın bize
E düzeltmemişler bu rengi ohooo
Ben de korkunçlu rüyalar gördüm hep ya
dayler dayler Gittin mi doktora? Ne dedi ne dedi
Yarın zabaanansenin kontrol yarın demi
kız neoş nie takvim yapmıosun takip edelim
Gittim geldim canimlar, her sey yolunda çok şükür, ancak 15inde zabaaa 7de çağırdı suni sanci için, yani doguyorduuuuu, az kalmistiiiiiiOlsun olsun. Geç olsun güç olmasın. Şimdi bakılır hepsine, gereken yapılır işte mis gibin. "Kızlar bu çizgiyi siz de görüyor musunuz?" diye bordo ikinci çizgili testi atarsın bize
E düzeltmemişler bu rengi ohooo
Ben de korkunçlu rüyalar gördüm hep ya
dayler dayler Gittin mi doktora? Ne dedi ne dedi
Hoj geldin. Ben bir daha geri sayamam. Oğluna güvenmiyorum. Bir anda "Ben vazgeçtim, kendim geliyom ağalar" diyebilir. Siz sayın, ben köşemden izleyeceğimGittim geldim canimlar, her sey yolunda çok şükür, ancak 15inde zabaaa 7de çağırdı suni sanci için, yani doguyorduuuuu, az kalmistiiiiii
Ahahahh valla olur mu olur, bi kafasina gore takilyor, babasi da hep gec gelir, bu da raaad nabijanHoj geldin. Ben bir daha geri sayamam. Oğluna güvenmiyorum. Bir anda "Ben vazgeçtim, kendim geliyom ağalar" diyebilir. Siz sayın, ben köşemden izleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?