Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bir süredir gece yatarken okumayı bırakmıştım okuyalım bol bol dikkat et kendine kasılmam oldu korkudan birsüre geçmedi.akşam da kafama çerçeve düşüyordu onda da korkudan taş gibi olmuştum sağlıcakla bir doğuraydık enerji mi toplandı bilmem baharatlığım çaydanlık kapağım kırıldı.elimi atamıyorum bir şeye yarın annem kardeşim gelcek artık yatarım

Aman bisey olmasın N Neal
Smear testi sonucuna nerden bakıyosunuz kızlar ya. 10 günü geçti yaptıralı. E nabizda da yok hastanenin sitesinde de. Diğer testlerimin sonucları var.

Aman bisey olmasın N Neal
Smear testi sonucuna nerden bakıyosunuz kızlar ya. 10 günü geçti yaptıralı. E nabizda da yok hastanenin sitesinde de. Diğer testlerimin sonucları var.
Amin hiçbirimizinkine bir şey olmasın Yarın kontrol var, soracağım doktora

Smear sonucunu ben gidip elden almıştım. Online çıkıyor mu bilmiyorum

Amin hiçbirimizinkine bir şey olmasın Yarın kontrol var, soracağım doktora

Smear sonucunu ben gidip elden almıştım. Online çıkıyor mu bilmiyorum
Sor ama genelde öyle ağrılar oluyor. Korkutuyor insanı. O kadar ağrım oldu doğmadı, en ağrım olmadığı gün doğdu.
Sıkıntı etme dicem ama yine de korkucaksın, çünkü ben de öyleydim. :)
Çocukla gitmek de zoruma gidiyo, sadece sonuç için.

Zaten her şeysi bir değişik bu çocukların. Adeta trollemeye gelmişler

Laboratuvarı arasan mail atmazlar mı?

Yarın zabaanan
Bağa diyen kendi yapmış mı, sor bakalım
Yoo yapmamış
Ama onun 24. Haftaya kdar bebeğini kaybetme ihtimali vardı
Gittim geldim canimlar, her sey yolunda çok şükür, ancak 15inde zabaaa 7de çağırdı suni sanci için, yani doguyorduuuuu, az kalmistiiiiii
Suniyled2 doğurursn artk inşallah demi

İleri hareketle yavaş ilerinin toplamına bakıyorlar ama kadında en ufak bir değer düşük çıksa hemen her şey yapılıyor. Erkekte her şey öteleniyor, umursanmıyor. Ben de bunu anlamıyorum

Cidden ya hiç takviye falanda vermemişlerdi

Of işte ihmal kaç seneye mal oluyor

Sağol baluşum

Bende deterjan aldım sadece o indirime girmişti dahda bisey alamadım ahhshs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…