- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.001
Sağlıkla gelsin de ne zaman nasıl geliyorsa gelsin. Gel ülen artıkAhahahh valla olur mu olur, bi kafasina gore takilyor, babasi da hep gec gelir, bu da raaad nabijan
bir süredir gece yatarken okumayı bırakmıştım okuyalım bol bol dikkat et kendineOlsun olsun. Geç olsun güç olmasın. Şimdi bakılır hepsine, gereken yapılır işte mis gibin. "Kızlar bu çizgiyi siz de görüyor musunuz?" diye bordo ikinci çizgili testi atarsın bize
E düzeltmemişler bu rengi ohooo
Ben de korkunçlu rüyalar gördüm hep ya
dayler dayler Gittin mi doktora? Ne dedi ne dedi
Ahdhshdhs hic baskim yok aslaaaa, ama gelsene beeee! AjdhhdhfSağlıkla gelsin de ne zaman nasıl geliyorsa gelsin. Gel ülen artık
Amin hiçbirimizinkine bir şey olmasın
Sor ama genelde öyle ağrılar oluyor. Korkutuyor insanı. O kadar ağrım oldu doğmadı, en ağrım olmadığı gün doğdu.Amin hiçbirimizinkine bir şey olmasınYarın kontrol var, soracağım doktora
Smear sonucunu ben gidip elden almıştım. Online çıkıyor mu bilmiyorum
Zaten her şeysi bir değişik bu çocukların. Adeta trollemeye gelmişlerSor ama genelde öyle ağrılar oluyor. Korkutuyor insanı. O kadar ağrım oldu doğmadı, en ağrım olmadığı gün doğdu.
Sıkıntı etme dicem ama yine de korkucaksın, çünkü ben de öyleydim. :)
Çocukla gitmek de zoruma gidiyo, sadece sonuç için.
Yoo yapmamışYarın zabaanan
Bağa diyen kendi yapmış mı, sor bakalım
Suniyled2 doğurursn artk inşallah demiGittim geldim canimlar, her sey yolunda çok şükür, ancak 15inde zabaaa 7de çağırdı suni sanci için, yani doguyorduuuuu, az kalmistiiiiii
Kısmet be guloYoo yapmamış
Ama onun 24. Haftaya kdar bebeğini kaybetme ihtimali vardı
Suniyled2 doğurursn artk inşallah demi
Yok ya yapmam ncık ı-ıh kalsınYoo yapmamış
Ama onun 24. Haftaya kdar bebeğini kaybetme ihtimali vardı
YaaaaaaaaaaaaaaBal0ncuk Bugün tam 180 günlük olmuş. 6 ayı doldurdu. Doğuma 100 gün kaldı gibi gösteriyor uygulamada. Çift hanelere iniyoruz. Ben hala inanamıyorum tabii ki
İleri hareketle yavaş ilerinin toplamına bakıyorlar ama kadında en ufak bir değer düşük çıksa hemen her şey yapılıyor. Erkekte her şey öteleniyor, umursanmıyor. Ben de bunu anlamıyorum
5 gun sonra çekilecek
Siskinlik varmis canim sol taraf damarinda
Iyi olmaya çalışıyorum işte askos. Ya dr buyuk ihtimal ameliyat gerekir dedi cunku elle muayenede bile hissediliyor
Oyle tabi ama biz 2 sene oncede gittik ve fizik muayene yapılmadı ve bu soylenmedi. Vakit kaybettik ama ne yapalim zamani degilmis diyorum artik
Bem beğendiğim şeyleri favoriye ekledim ve gördmki, indirim adı altında kazıklıolar...
İndirim felan yök..
Anaammm yinemi doğurmadn bulutum
Kız yarn takvimin silinecek
İyiyim aşkoş
Sen depresyondasn die bulaşmadm ama fazla özletin?
Evet cnm herkese selamı var
Kendide bebekte cok iyi cok şükür
Cnm ileri hız hafif düşük ama ileri hız tek başına bakılmaz.. Genel bakılır ve genel olarak sorun yok gayet iyi..
Hakikaten ne bu... Yeşilinde berbat bi tonu
Selambugün işe yürürken radyoda çıkan şarkı dilimden düşmüor
hayr iş yerinde söliecem yanlış anlıacaklar
ateşle barut ah yan yana durmazz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
DusunceBulutu ses bir iki ses
dayler dayler sen cok kısık ses et
Senle mi oynaycammmm ahdjshddyok beğenmedim böyle cok sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?