- 19 Kasım 2019
- 53.608
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.021
ayy kız merdiven in çık yerleri silDeli ayolll
Güzel haberlerGünays 🌤
Sancılar, burun kanaması normalmiş. Karaciğer değerlerim sınırdaymış ama problem yokmuş. D vitamini kullanmama gerek yokmuş. Multivitaminin içindeki yetermiş. Şekerle ilgili hiiiiçbir şey demedi. Ben de sormadım. Şeker yüklemesi yapılmamış oldu yani
Daha güzellerini de alalım inşallah hep beraberGüzel haberler
Özellikle ileri hareketlilik önemli diye okumuştum ben deBenim kocayi götürdüm ya spermiogram testinde ileri hareketlilikte sıkıntı çıktı, fiziksel muayene sonucu sol tarafta varikosel çıktıusg cekilecek bakalim . Yine hicbir isim yolunda gitmiyor
Bir sonuçlar gelsin bakalım kuzu belki isterim senden ismi.Elle muayenede bazen doppler usg'de göremedikleri şeyi tespit edebiliyorlarmış. Erkeklerde çok önemli. Zeynep Kamil'in ürologunu çok iyi gibi duymadım. Rapor için gidilir tabii ama muayene için bizim gittiğimi ürologu önerebilirim. Bizim süreç onun sayesinde çok hızlı işledi
Canım yukarda dediğim gibi ben bir sorun diye okumuştum. Ama özellikle bu duruma ürolog yorumu almamış eşim. Üroloğa gönderdim aslında ama bensiz gittiği için doğru düzgün yorum alamamış tabiKızlar ileri hız düşük diyonuzda bizimde düşük ileri hız ama doktor bu önemli değil gayet iyi demişti. Acaba bizimde sorunumuz bu mu?
Ben de uygulamalara bakmamaya çalışıyorumUmarım değişir rengi
Valla yaradıbakmaya korkuyorum alış veriş yapacağım diye o taytlari seviyorum. kalçayı falanda toparlıyor ya iyi duruyor popiş
Ohh ohh sevindim nealim. Allah tamamına erdirsin sorunsuz sıkıntısızGünays 🌤
Sancılar, burun kanaması normalmiş. Karaciğer değerlerim sınırdaymış ama problem yokmuş. D vitamini kullanmama gerek yokmuş. Multivitaminin içindeki yetermiş. Şekerle ilgili hiiiiçbir şey demedi. Ben de sormadım. Şeker yüklemesi yapılmamış oldu yani
gözün aydın neoşummmmmmmGünays 🌤
indirim saçmalığı bittiğinde daha iyi olacak benceÖzellikle ileri hareketlilik önemli diye okumuştum ben deama buna özel bir doktor yorumu almadım henüz. Biz de hem ileri hareketlilik hem de 1 cl deki toplam sperm sayısı düşüktü.
Bir sonuçlar gelsin bakalım kuzu belki isterim senden ismi.
Canım yukarda dediğim gibi ben bir sorun diye okumuştum. Ama özellikle bu duruma ürolog yorumu almamış eşim. Üroloğa gönderdim aslında ama bensiz gittiği için doğru düzgün yorum alamamış tabiben şimdi zeynep kamildeki tüm testleri yapma aşamasında olduğum için üzerine düşmedim ürolog kısmının. Tüm tetkikleri olduktan sonra hemözelde hem devlette infertelite doktorundan yorum almayı planlıyorum. Ama eşimi devlette gönderdiğim ürolog fiziksel muayene edip varikosele baktı bu değerlerle. Sorun görünmüyor ama tedbiren doppler çekelim demişti. Sperm hız ve sayısındaki azlıktan varikoseli kontrol ettiğini düşünüyoruz.
Ben de uygulamalara bakmamaya çalışıyorumfiyatını çok takip ettiğim düştüğünden emin olduğum şeyleri aldım bile tabi Bal0ncuk yoksa fiyatlarda sürekli oynama var canım indirimler çoğunlukla kandırmaca
Ohh ohh sevindim nealim. Allah tamamına erdirsin sorunsuz sıkıntısız
Ben dün hormonlar için kanımı verdim, ultrason da çekindim. Kan değerlerime şimdi baktım daha önce olduğu gibi normal görünüyor. Ultrasonda yumurtalık folikül sayımı yaptılar. Sağda 2-3 solda 5-6 diye not etti. İnternetten baktım her ikisinin toplamı 7-10 arasındaysa yumurtlama iyi demekmiş. Zaten ordaki doktor eğer sayımda sorun olursa ayrıca amh için gönderiyoruz teste, eğer sorun yoksa amh yapmıyoruz, amh başlı başına erken menopoz göstergesi değil demişti. Beni bir teste göndermedi. Uterus doğal diye yazmışlar o da gebelik için şartları sağladığı anlamına geliyormuş. "End. İnce düzeyli" demişler o da regl döneminde rahmin kalınlığı azaldığı için normal diye düşündüm. Benim değerlerimde şimdilik bir sorun yok gibi. Bir de 10 gün sonra falan smear ve kültür testi vericem onlar da sonuçlanında elimdeki tüm testlerle artık tedavinin konuşulacağı muayeneye gidicem.
Bu arada kızlar hsgyi 6 ay önce falan çekinmiştim. Acaba hala geçerli mi diye merak ediyordum belki bu bilgiye benim gibi ihtiyacı olan biri olur diye eklim. Zeynep kamilde çekilen hsg 5 yıl geçerliymiş. Tekrar hsg çektirmeye gerek yokmuş.
Amin inşallah. Sağ olasınOhh ohh sevindim nealim. Allah tamamına erdirsin sorunsuz sıkıntısız
Ayy gözün aydın. İyi çıkmış sayı. Tedavi olursa ilaç etkisiyle daha fazla yumurtan da gelişebilir hattaBen dün hormonlar için kanımı verdim, ultrason da çekindim. Kan değerlerime şimdi baktım daha önce olduğu gibi normal görünüyor. Ultrasonda yumurtalık folikül sayımı yaptılar. Sağda 2-3 solda 5-6 diye not etti. İnternetten baktım her ikisinin toplamı 7-10 arasındaysa yumurtlama iyi demekmiş. Zaten ordaki doktor eğer sayımda sorun olursa ayrıca amh için gönderiyoruz teste, eğer sorun yoksa amh yapmıyoruz, amh başlı başına erken menopoz göstergesi değil demişti. Beni bir teste göndermedi. Uterus doğal diye yazmışlar o da gebelik için şartları sağladığı anlamına geliyormuş. "End. İnce düzeyli" demişler o da regl döneminde rahmin kalınlığı azaldığı için normal diye düşündüm. Benim değerlerimde şimdilik bir sorun yok gibi. Bir de 10 gün sonra falan smear ve kültür testi vericem onlar da sonuçlanında elimdeki tüm testlerle artık tedavinin konuşulacağı muayeneye gidicem.
Bu arada kızlar hsgyi 6 ay önce falan çekinmiştim. Acaba hala geçerli mi diye merak ediyordum belki bu bilgiye benim gibi ihtiyacı olan biri olur diye eklim. Zeynep kamilde çekilen hsg 5 yıl geçerliymiş. Tekrar hsg çektirmeye gerek yokmuş.
Sağ ol sağ ol sağ olgözün aydın neoşummmmmmm
Burda sancı verilip burda doğuracakmışım hiçbir şey anlamadım :) dua edin banabugün işe yürürken radyoda çıkan şarkı dilimden düşmüor
hayr iş yerinde söliecem yanlış anlıacaklar
ateşle barut ah yan yana durmazz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
DusunceBulutu ses bir iki ses
dayler dayler sen cok kısık ses et
bugünmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüBurda sancı verilip burda doğuracakmışım hiçbir şey anlamadım :) dua edin banaAğlayasım geldi
Evetbugünmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ay ben sana kıyamammmmmmmmmmmmmm
Hic durmyom ama olmayinca olmayorayy kız merdiven in çık yerleri sil
sanada suni basacaz iyimi yaHic durmyom ama olmayinca olmayor
Buluuuuuuttt
Hayırlı ve kolay bir doğum dilerim, sağlıkla kavuşun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?