Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha güzellerini de alalım inşallah hep beraber Kocanın dişlerinin düzelmesini aha burada hep beraber dört gözle bekliyoruz 👁👁👁👁
Bende çok ama çok bekliyorum
Valla dün dayanamadim aldım yine

İnşallah bal0ncuğum denicem çok sağol yazarım
Çok sağol katrem haklısın inşallah ereriz.dualarımdasın
Hayırlı ve kolay bir doğum dilerim, sağlıkla kavuşun inşallah.
inşallah teşekkür ederiz

Hayatimdaki tek yapaylik, suni sancılarım'

Dhsjhdjshdjsjdjsndjdjdjdj

N Neal yaz kizim yaz bak kacirma bunnari ahdhshhdhd
Yazıyorum. Hepsi bende
N Neal neoşşşşşşşşşşşş nere gittin gıııııııııııııııııııı
Geldim geldim. Kocamın tahtını getirdiler de onun çer çöpüyle uğraşıyordum

DusunceBulutu Allah kolaylık versin. Hayırlısıyla, sağlıkla, bir avazda gelsin inşallah bebik

İnşallah canısı sağol şimdi nişanım da geldi normal doğururum inşallah

Bir tane deri oyuncu koltuğu vardı hem iş hem oyun için kullandığı. Evin her yeri onun deri döküntüleriyle dolmuştu. Daha fazla tahammül edemedim. "File kaplama olanlarından al, en azından dökülme yapmıyor" dedim de sipariş vermiş. O geldi, onu monte ediyor 55 saattir. Benim üç katım kadar sandalyelere oturuyor beyefendi. O yüzden taht diyorum
Hadi bağalım güzel haberleri bekliyoruz. Vıjt diye doğur da gel

Yok anam, gelmeyor, 15inde biz alacaguz
Anasının sıcacık rahmini sevdi yavrucak
Ay hadi inş anasını yormaya kıyamadı
Kızz bizimkiler aynı yaaaaa ahaha benimki de oyun oyun oyun. Ama daha seninkinin mertebesine ulaşamadı. Tekli koltuğu var bir tane ama özel oyun koltuğu değil. O da onu taht gibi kullanıyor totosunun izinden kimlik tespiti yapılır o derece yani

Hee işte bununkinden de yapılır. Bazen ekranında bir şey bakmaya gidiyorum. "Sen kalk ben oturacağım" diyorum. Mübarek kendinden kombili midir nedir, içten yanmalı adam. Dev ekranın karşısında 70 derece sıcaklıkta oturuyor, sonra gelip kombiyi kapatıyor "Burası sıcak oldu" diyip

Aynısı bizde de var. Sürekli niye bu kadar sıcak diyip cam kapı açıyo. Ben de tv battaniyesiyle oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…