- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.041
Delilik şanimizdandiirrrr
Yok anam, gelmeyor, 15inde biz alacaguz
keşke senin o anını görebilseydimDelilik şanimizdandiirrrr
çocuk zeki
Deli animi mi dogum animi mi ajdjshhdkeşke senin o anını görebilseydim
Gelini begenmis de kaynanasından haz etmyo, accuk daha takilirsam kaynanam gider belki diyo ajdjsjfjdçocuk zekigelmemekte direnior
doğurma anınınDeli animi mi dogum animi mi ajdjshhd
Gelini begenmis de kaynanasından haz etmyo, accuk daha takilirsam kaynanam gider belki diyo ajdjsjfjd
Yok yok kaynana cidden normal degil, hos anasi da degldoğurma anının
kaynanası gurbannnnnnnnnnn onaaaaaaaaaaaa
sağlıkla gelsin tosunummmmmmmmm
işte anasında görünce kaynanasında alışmış olacak zorlanmazYok yok kaynana cidden normal degil, hos anasi da degl
Evet evet, şükür hahdhshdişte anasında görünce kaynanasında alışmış olacak zorlanmaz
Bende çok ama çok bekliyorumDaha güzellerini de alalım inşallah hep beraberKocanın dişlerinin düzelmesini aha burada hep beraber dört gözle bekliyoruz 👁👁👁👁
Valla dün dayanamadim aldım yineÖzellikle ileri hareketlilik önemli diye okumuştum ben deama buna özel bir doktor yorumu almadım henüz. Biz de hem ileri hareketlilik hem de 1 cl deki toplam sperm sayısı düşüktü.
Bir sonuçlar gelsin bakalım kuzu belki isterim senden ismi.
Canım yukarda dediğim gibi ben bir sorun diye okumuştum. Ama özellikle bu duruma ürolog yorumu almamış eşim. Üroloğa gönderdim aslında ama bensiz gittiği için doğru düzgün yorum alamamış tabiben şimdi zeynep kamildeki tüm testleri yapma aşamasında olduğum için üzerine düşmedim ürolog kısmının. Tüm tetkikleri olduktan sonra hemözelde hem devlette infertelite doktorundan yorum almayı planlıyorum. Ama eşimi devlette gönderdiğim ürolog fiziksel muayene edip varikosele baktı bu değerlerle. Sorun görünmüyor ama tedbiren doppler çekelim demişti. Sperm hız ve sayısındaki azlıktan varikoseli kontrol ettiğini düşünüyoruz. Bir de değerlerin yükselmesi için eşime proxeed vermişti doktor. İlk ay düzenli kullandı ama bi gebelik olmadı. İnternette bunla gebe kalan olduğunu çok okudum ama düzenli olarak 3-6 ay kullanım öneriliyor. Sperm hız ve sayısı bunla çok yükselmiş insanlar okudum yorumlarda.
Ben de uygulamalara bakmamaya çalışıyorumfiyatını çok takip ettiğim düştüğünden emin olduğum şeyleri aldım bile tabi Bal0ncuk yoksa fiyatlarda sürekli oynama var canım indirimler çoğunlukla kandırmaca
Ohh ohh sevindim nealim. Allah tamamına erdirsin sorunsuz sıkıntısız
Ben dün hormonlar için kanımı verdim, ultrason da çekindim. Kan değerlerime şimdi baktım daha önce olduğu gibi normal görünüyor. Ultrasonda yumurtalık folikül sayımı yaptılar. Sağda 2-3 solda 5-6 diye not etti. İnternetten baktım her ikisinin toplamı 7-10 arasındaysa yumurtlama iyi demekmiş. Zaten ordaki doktor eğer sayımda sorun olursa ayrıca amh için gönderiyoruz teste, eğer sorun yoksa amh yapmıyoruz, amh başlı başına erken menopoz göstergesi değil demişti. Beni bir teste göndermedi. Uterus doğal diye yazmışlar o da gebelik için şartları sağladığı anlamına geliyormuş. "End. İnce düzeyli" demişler o da regl döneminde rahmin kalınlığı azaldığı için normal diye düşündüm. Benim değerlerimde şimdilik bir sorun yok gibi. Bir de 10 gün sonra falan smear ve kültür testi vericem onlar da sonuçlanında elimdeki tüm testlerle artık tedavinin konuşulacağı muayeneye gidicem.
Bu arada kızlar hsgyi 6 ay önce falan çekinmiştim. Acaba hala geçerli mi diye merak ediyordum belki bu bilgiye benim gibi ihtiyacı olan biri olur diye eklim. Zeynep kamilde çekilen hsg 5 yıl geçerliymiş. Tekrar hsg çektirmeye gerek yokmuş.
İnşallah bal0ncuğum denicem çok sağol yazarımDusunceBulutu surat asmak yok... korkmak yok...
hiç anlatıldığı gibi değil.. evet suni sancı yaşamadım belki zordur ama inan 1 saat sonra hepsi geçiyor
onu kucağına verdikleri an tüm herşey bitiyor...
sadece ona odaklan.... başka şeyi düşünme.. düşünürsen stres olursun
herşey güzel olacak
Çok sağol katrem haklısın inşallah ereriz.dualarımdasınBuluuuuuutttgözümüz aydın canım hiç kokrma doğum yaşamadım ama en yapamaz zorlanır diyen insanlar bile yaptı. Tamam suni sancı zordur belki ama dayanamıcan hiçbir şeyi sana yapmıyorlar sonuçta. Her şey bir şekilde yaşanıyor ve bitiyor. Bu da başlıcak ve bir yerde bitecek sen muradına ereceksin
inşallah teşekkür ederizHayırlı ve kolay bir doğum dilerim, sağlıkla kavuşun inşallah.
Yazıyorum. Hepsi bende
Geldim geldim. Kocamın tahtını getirdiler de onun çer çöpüyle uğraşıyordum
Ne tahti kizYazıyorum. Hepsi bende
DusunceBulutu Allah kolaylık versin. Hayırlısıyla, sağlıkla, bir avazda gelsin inşallah bebik
o ne kızYazıyorum. Hepsi bende
DusunceBulutu Allah kolaylık versin. Hayırlısıyla, sağlıkla, bir avazda gelsin inşallah bebik
İnşallah canısı sağol şimdi nişanım da geldi normal doğururum inşallahYazıyorum. Hepsi bende
Ne tahti kiz
Bir tane deri oyuncu koltuğu vardı hem iş hem oyun için kullandığı. Evin her yeri onun deri döküntüleriyle dolmuştu. Daha fazla tahammül edemedim. "File kaplama olanlarından al, en azından dökülme yapmıyor" dedim de sipariş vermiş. O geldi, onu monte ediyor 55 saattir. Benim üç katım kadar sandalyelere oturuyor beyefendi. O yüzden taht diyorumo ne kız
Hadi bağalım güzel haberleri bekliyoruz. Vıjt diye doğur da gelİnşallah canısı sağol şimdi nişanım da geldi normal doğururum inşallah
Anasının sıcacık rahmini sevdi yavrucakYok anam, gelmeyor, 15inde biz alacaguz
Ay hadi inşİnşallah canısı sağol şimdi nişanım da geldi normal doğururum inşallah
Kızz bizimkiler aynı yaaaaa ahaha benimki de oyun oyun oyun. Ama daha seninkinin mertebesine ulaşamadı. Tekli koltuğu var bir tane ama özel oyun koltuğu değil. O da onu taht gibi kullanıyorBir tane deri oyuncu koltuğu vardı hem iş hem oyun için kullandığı. Evin her yeri onun deri döküntüleriyle dolmuştu. Daha fazla tahammül edemedim. "File kaplama olanlarından al, en azından dökülme yapmıyor" dedim de sipariş vermiş. O geldi, onu monte ediyor 55 saattir. Benim üç katım kadar sandalyelere oturuyor beyefendi. O yüzden taht diyorum
Hadi bağalım güzel haberleri bekliyoruz. Vıjt diye doğur da gel
Hee işte bununkinden de yapılır. Bazen ekranında bir şey bakmaya gidiyorum. "Sen kalk ben oturacağım" diyorum. Mübarek kendinden kombili midir nedir, içten yanmalı adam. Dev ekranın karşısında 70 derece sıcaklıkta oturuyor, sonra gelip kombiyi kapatıyor "Burası sıcak oldu" diyipKızz bizimkiler aynı yaaaaa ahaha benimki de oyun oyun oyun. Ama daha seninkinin mertebesine ulaşamadı. Tekli koltuğu var bir tane ama özel oyun koltuğu değil. O da onu taht gibi kullanıyortotosunun izinden kimlik tespiti yapılır o derece yani
Aynısı bizde de var. Sürekli niye bu kadar sıcak diyip cam kapı açıyo. Ben de tv battaniyesiyle oturuyorumHee işte bununkinden de yapılır. Bazen ekranında bir şey bakmaya gidiyorum. "Sen kalk ben oturacağım" diyorum. Mübarek kendinden kombili midir nedir, içten yanmalı adam. Dev ekranın karşısında 70 derece sıcaklıkta oturuyor, sonra gelip kombiyi kapatıyor "Burası sıcak oldu" diyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?