- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.061
Ahhdahhdhs kolay gelsin bacım, nabican, bizim de koca oda enstrüman dolu, suan sayamayacagim kadar cokBir tane deri oyuncu koltuğu vardı hem iş hem oyun için kullandığı. Evin her yeri onun deri döküntüleriyle dolmuştu. Daha fazla tahammül edemedim. "File kaplama olanlarından al, en azından dökülme yapmıyor" dedim de sipariş vermiş. O geldi, onu monte ediyor 55 saattir. Benim üç katım kadar sandalyelere oturuyor beyefendi. O yüzden taht diyorum
Hadi bağalım güzel haberleri bekliyoruz. Vıjt diye doğur da gel
Valla disarda da sicak tutcam sözAnasının sıcacık rahmini sevdi yavrucak
Ay hadi inşanasını yormaya kıyamadı
Kızz bizimkiler aynı yaaaaa ahaha benimki de oyun oyun oyun. Ama daha seninkinin mertebesine ulaşamadı. Tekli koltuğu var bir tane ama özel oyun koltuğu değil. O da onu taht gibi kullanıyortotosunun izinden kimlik tespiti yapılır o derece yani
Ben de pikeyle. Gittim yine artırdım kombinin derecesini. Hiç donamam o yanıyor diye. Soğuk bugün :/Aynısı bizde de var. Sürekli niye bu kadar sıcak diyip cam kapı açıyo. Ben de tv battaniyesiyle oturuyorum
CümlemizeAhhdahhdhs kolay gelsin bacım, nabican, bizim de koca oda enstrüman dolu, suan sayamayacagim kadar cok
Allah sabır versnBir tane deri oyuncu koltuğu vardı hem iş hem oyun için kullandığı. Evin her yeri onun deri döküntüleriyle dolmuştu. Daha fazla tahammül edemedim. "File kaplama olanlarından al, en azından dökülme yapmıyor" dedim de sipariş vermiş. O geldi, onu monte ediyor 55 saattir. Benim üç katım kadar sandalyelere oturuyor beyefendi. O yüzden taht diyorum
Hadi bağalım güzel haberleri bekliyoruz. Vıjt diye doğur da gel
Amin cümlemizeAllah sabır versn
Üst üste geliyor bebikler. Senin damat assolist çıktı
Bizi değil miniği inandır sen anacımAhhdahhdhs kolay gelsin bacım, nabican, bizim de koca oda enstrüman dolu, suan sayamayacagim kadar cok
Valla disarda da sicak tutcam söz
Yok ya açılma ilerlemiyor servise alcaz bu gece burdasın dendi suninin bitmesini mi bekliyoruz servis neresi hiç bilmiyorum.kasılma hep var ağrı hafif.bir doğurup rahatlasaydım
Kaç cm oldu kiYok ya açılma ilerlemiyor servise alcaz bu gece burdasın dendi suninin bitmesini mi bekliyoruz servis neresi hiç bilmiyorum.kasılma hep var ağrı hafif.bir doğurup rahatlasaydım
Bizim de öyle, birsuru enstruman yapim aleti, teknolojk alet, envai çeşit malzeme, benim de naçizane kitapliklarim var işte ama onun kitapları da var orda, sigintiyimBen de pikeyle. Gittim yine artırdım kombinin derecesini. Hiç donamam o yanıyor diye. Soğuk bugün :/
CümlemizeOda mini teknoloji üssü ya. Dokundurtmuyor da. Hepsinin özel temizlik malzemesi var. Benim o kadar kişisel temizlik malzemem yok. Bezleri falan ayrı tövbeler olsun
Ne sandinnnn
AnaaaYok ya açılma ilerlemiyor servise alcaz bu gece burdasın dendi suninin bitmesini mi bekliyoruz servis neresi hiç bilmiyorum.kasılma hep var ağrı hafif.bir doğurup rahatlasaydım
Söylemedi ki parmakla baktı ilerlemiş dedi.gece sancı gelmezse sabah sezeryan olcakmış nasipKaç cm oldu ki
Kuzu hep bünyeden bünyeye değişiyor işte bunlar. O yüzden bu tarz şeylerde başkalarının deneyimlerini baz almamak lazım benceSuni hani dayanılmaz deniyordu yalanmış hep
BencedeKuzu hep bünyeden bünyeye değişiyor işte bunlar. O yüzden bu tarz şeylerde başkalarının deneyimlerini baz almamak lazım benceböyle dediğine göre bir sıkıntı yaşamadın, çok sevindim
Söylemedi ki parmakla baktı ilerlemiş dedi.gece sancı gelmezse sabah sezeryan olcakmış nasip
Aneey senin ağrı eşiğin mi yüksek demek ki? Vay be. Ablama suni sancı verdiklerinde yatağın yanındaki perdeleri tutup çekmişti acıdan. Bence de bünyeden bünyeye değişiyordurSuni hani dayanılmaz deniyordu yalanmış hep
Bazen acayip enerjim çekiliyor ya. Uyusam uyuyamıyorum ama kafamı da kaldıramıyorum. Malak gibi yatıyorum öylece
Bugn bende öyleymBazen acayip enerjim çekiliyor ya. Uyusam uyuyamıyorum ama kafamı da kaldıramıyorum. Malak gibi yatıyorum öylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?