Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhdahhdhs kolay gelsin bacım, nabican, bizim de koca oda enstrüman dolu, suan sayamayacagim kadar cok
Valla disarda da sicak tutcam söz

Aynısı bizde de var. Sürekli niye bu kadar sıcak diyip cam kapı açıyo. Ben de tv battaniyesiyle oturuyorum
Ben de pikeyle. Gittim yine artırdım kombinin derecesini. Hiç donamam o yanıyor diye. Soğuk bugün :/
Ahhdahhdhs kolay gelsin bacım, nabican, bizim de koca oda enstrüman dolu, suan sayamayacagim kadar cok
Cümlemize Oda mini teknoloji üssü ya. Dokundurtmuyor da. Hepsinin özel temizlik malzemesi var. Benim o kadar kişisel temizlik malzemem yok. Bezleri falan ayrı tövbeler olsun

Allah sabır versn

Bizim de öyle, birsuru enstruman yapim aleti, teknolojk alet, envai çeşit malzeme, benim de naçizane kitapliklarim var işte ama onun kitapları da var orda, sigintiyim
Ne sandinnnn

Suni hani dayanılmaz deniyordu yalanmış hep
Kuzu hep bünyeden bünyeye değişiyor işte bunlar. O yüzden bu tarz şeylerde başkalarının deneyimlerini baz almamak lazım bence böyle dediğine göre bir sıkıntı yaşamadın, çok sevindim

Kuzu hep bünyeden bünyeye değişiyor işte bunlar. O yüzden bu tarz şeylerde başkalarının deneyimlerini baz almamak lazım bence böyle dediğine göre bir sıkıntı yaşamadın, çok sevindim
Bencede yok yaşamadım bende tutmamış öyle diyorlar püh böyle sancı olmaz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…