Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ağrı eşiğim yüksek.tanıdıklar da öyle çok ağrıyor normal sancının kaç katı yandın bilmem ne dedi hiçbir şey olmadı hafif ağrı dışında.o da işe yaramadı..bir serum bitirdim sonra kestiler zaten kendi sancımı bekliyorum onun da geleceği yok.arayanlar var sabah sezeryan deyince zamanın gelmedi demek ki evde bekleseydin bilmem ne dediler.keyfimden gelmişim gibi davranıyorlar.anneme sezeryan kötü bir şey değil diye anlatıyordum kattaki hemşire duydu galiba yanıma gelmiş sen niye kendini sezeryana odakladın diyor. kendimde arıyorum suçu acaba bir hafta daha mı bekleseydim diye kafam çok karışık beklesem gerçekten sancım gelirmiydi ki.doktor pazartesine kadar beklesek mi diye sorunca evet mi deseydim acaba ne bileyim ya
Yürüdüm çömdüm hurma yedim yattım sabah doktorla konuşup beklesem değişir mi diye düşünüyorum
Bazen acayip enerjim çekiliyor ya. Uyusam uyuyamıyorum ama kafamı da kaldıramıyorum. Malak gibi yatıyorum öylece
şuan ki ruh halim..

Canım doktorun seni nasıl yönlendirdiyse öyle yap tabiki. Doktorun eğer beklemen sağlıklı olsaydı beklemeniz için ısrar ederdi sonuçta. Belli bir süreden sonra doktorlar da beklemek istemiyorlar haliyle sana ve bebeğe risk teşkil ettiği için. Sen ne bakıyorsun eşe dosta onlar bu dünyaya konuşmak için gelmişler mübarek doğum telaşesinde sen bunları düşünme boşver kafanı boşalt bir doğumuna odaklanbir kere yaşıcaksın eşi dostu düşünüp canını sıkma bulutcum

.
evet ısrar ederdi değil mi? Her arayan böyle konuşunca kafam ağrıdı ne bileyim..çok sağol katrem uyumaya çalışayım en iyisi yarın haber ederim

Ağzı olan bir şeyler diyor illa ki. K katre 'ye katılıyorum. Keyfinden gitmedin sonuçta bu bebeğin de gelmesi gereken bir tarih var. Gittiği yere kadar gitsin demek için de bir zaman kısıtı var yani. Doktorun çağırdı, gittin. Bu kadar. Ben de milletin laflarıyla şişip doktora gittiğimde "Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin" diye kızmıştı kadın. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alıp evinize gideceksiniz inşallah. Senin için tek gerçek o şu anda. Çok heyecanlı

Niye böyle oldu ki
Bilmiorm ama benm stres sütten lenaya geçti sanırm cok huzursuz
Sen sen ol doğumdan snra strese girme..
Hele sebebsiz hiç girme

Girip çıkıorm aklm sende bakıorm hala doğurmamş . Sizi gördükçe iyiki sezeryan diorm

DusunceBulutu cnm sen ne ettin
Doğurmadm deme
Yok gece biraz ağrım oldu o kadar.az sonra doktor gelip muayene edecek ona göre karar verilecek
inşallah Açıklama yapmak zorunda değiliz haklı kadın

Yanlış kişiyi etiketlemişim nasıl becerdim acaba Katre_g seni yazacağıdım. Yaşlanmışım

İlk odaya tekrar alındım tekrar suni deneyecekler öğlene kadar alıcam olmadı sezeryana girecekmişim.pazartesine beklesem riskli mi olur dedim hem riskli olur hem de 2 suni sancı sonrası zaten doğmayacağı anlamına gelir dedi :)

Öyle istemeyle oluyor mu ki
Kızlar nişanım geldi, biraz da su sızıntısı olmuş ama sancim yok, beklemedeyim bakalım
Oo gözümüz aydın Devamı geldi mi? Doktorunu aradın mı?
Heh gördün mü işte? İçin rahatladı mı? Erken falan değilmiş. Senin kız da nazlı çıktı. O da yüz görümlüğü istiyordur belki

Valla içim rahatladı su serpildi. Adı nazlı olsun diyorlar.yüz görümlülüğü babası bana yüzük aldı dayısı künye diğer dayı küpe daha ne olsun devamı doğum sonrasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…