- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.081
Niye böyle oldu kiBugn bende öyleym
Evet ağrı eşiğim yüksek.tanıdıklar da öyle çok ağrıyor normal sancının kaç katı yandın bilmem ne dedi hiçbir şey olmadı hafif ağrı dışında.o da işe yaramadı..bir serum bitirdim sonra kestiler zaten kendi sancımı bekliyorum onun da geleceği yok.arayanlar var sabah sezeryan deyince zamanın gelmedi demek ki evde bekleseydin bilmem ne dediler.keyfimden gelmişim gibi davranıyorlar.anneme sezeryan kötü bir şey değil diye anlatıyordum kattaki hemşire duydu galiba yanıma gelmiş sen niye kendini sezeryana odakladın diyor. kendimde arıyorum suçu acaba bir hafta daha mı bekleseydim diye kafam çok karışık beklesem gerçekten sancım gelirmiydi ki.doktor pazartesine kadar beklesek mi diye sorunca evet mi deseydim acaba ne bileyim yaAneey senin ağrı eşiğin mi yüksek demek ki? Vay be. Ablama suni sancı verdiklerinde yatağın yanındaki perdeleri tutup çekmişti acıdan. Bence de bünyeden bünyeye değişiyordurKatre_g 'nin dediği gibi
Yürüdüm çömdüm hurma yedim yattım sabah doktorla konuşup beklesem değişir mi diye düşünüyorum
şuan ki ruh halim..Bazen acayip enerjim çekiliyor ya. Uyusam uyuyamıyorum ama kafamı da kaldıramıyorum. Malak gibi yatıyorum öylece
Canım doktorun seni nasıl yönlendirdiyse öyle yap tabiki. Doktorun eğer beklemen sağlıklı olsaydı beklemeniz için ısrar ederdi sonuçta. Belli bir süreden sonra doktorlar da beklemek istemiyorlar haliyle sana ve bebeğe risk teşkil ettiği için. Sen ne bakıyorsun eşe dosta onlar bu dünyaya konuşmak için gelmişler mübarekEvet ağrı eşiğim yüksek.tanıdıklar da öyle çok ağrıyor normal sancının kaç katı yandın bilmem ne dedi hiçbir şey olmadı hafif ağrı dışında.o da işe yaramadı..bir serum bitirdim sonra kestiler zaten kendi sancımı bekliyorum onun da geleceği yok.arayanlar var sabah sezeryan deyince zamanın gelmedi demek ki evde bekleseydin bilmem ne dediler.keyfimden gelmişim gibi davranıyorlar.anneme sezeryan kötü bir şey değil diye anlatıyordum kattaki hemşire duydu galiba yanıma gelmiş sen niye kendini sezeryana odakladın diyor. kendimde arıyorum suçu acaba bir hafta daha mı bekleseydim diye kafam çok karışık beklesem gerçekten sancım gelirmiydi ki.doktor pazartesine kadar beklesek mi diye sorunca evet mi deseydim acaba ne bileyim ya
Yürüdüm çömdüm hurma yedim yattım sabah doktorla konuşup beklesem değişir mi diye düşünüyorum
şuan ki ruh halim..
evet ısrar ederdi değil mi? Her arayan böyle konuşunca kafam ağrıdı ne bileyim..çok sağol katrem uyumaya çalışayım en iyisi yarın haber ederimCanım doktorun seni nasıl yönlendirdiyse öyle yap tabiki. Doktorun eğer beklemen sağlıklı olsaydı beklemeniz için ısrar ederdi sonuçta. Belli bir süreden sonra doktorlar da beklemek istemiyorlar haliyle sana ve bebeğe risk teşkil ettiği için. Sen ne bakıyorsun eşe dosta onlar bu dünyaya konuşmak için gelmişler mübarekdoğum telaşesinde sen bunları düşünme boşver kafanı boşalt bir doğumuna odaklan bir kere yaşıcaksın eşi dostu düşünüp canını sıkma bulutcum
Evet ağrı eşiğim yüksek.tanıdıklar da öyle çok ağrıyor normal sancının kaç katı yandın bilmem ne dedi hiçbir şey olmadı hafif ağrı dışında.o da işe yaramadı..bir serum bitirdim sonra kestiler zaten kendi sancımı bekliyorum onun da geleceği yok.arayanlar var sabah sezeryan deyince zamanın gelmedi demek ki evde bekleseydin bilmem ne dediler.keyfimden gelmişim gibi davranıyorlar.anneme sezeryan kötü bir şey değil diye anlatıyordum kattaki hemşire duydu galiba yanıma gelmiş sen niye kendini sezeryana odakladın diyor. kendimde arıyorum suçu acaba bir hafta daha mı bekleseydim diye kafam çok karışık beklesem gerçekten sancım gelirmiydi ki.doktor pazartesine kadar beklesek mi diye sorunca evet mi deseydim acaba ne bileyim ya
şuan ki ruh halim..
Ağzı olan bir şeyler diyor illa ki. K katre 'ye katılıyorum. Keyfinden gitmedin sonuçta bu bebeğin de gelmesi gereken bir tarih var. Gittiği yere kadar gitsin demek için de bir zaman kısıtı var yani. Doktorun çağırdı, gittin. Bu kadar. Ben de milletin laflarıyla şişip doktora gittiğimde "Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin" diye kızmıştı kadın. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alıp evinize gideceksiniz inşallah. Senin için tek gerçek o şu anda. Çok heyecanlıCanım doktorun seni nasıl yönlendirdiyse öyle yap tabiki. Doktorun eğer beklemen sağlıklı olsaydı beklemeniz için ısrar ederdi sonuçta. Belli bir süreden sonra doktorlar da beklemek istemiyorlar haliyle sana ve bebeğe risk teşkil ettiği için. Sen ne bakıyorsun eşe dosta onlar bu dünyaya konuşmak için gelmişler mübarekdoğum telaşesinde sen bunları düşünme boşver kafanı boşalt bir doğumuna odaklan bir kere yaşıcaksın eşi dostu düşünüp canını sıkma bulutcum
Bilmiorm ama benm stres sütten lenaya geçti sanırm cok huzursuzNiye böyle oldu ki
Girip çıkıorm aklm sende bakıorm hala doğurmamşEvet ağrı eşiğim yüksek.tanıdıklar da öyle çok ağrıyor normal sancının kaç katı yandın bilmem ne dedi hiçbir şey olmadı hafif ağrı dışında.o da işe yaramadı..bir serum bitirdim sonra kestiler zaten kendi sancımı bekliyorum onun da geleceği yok.arayanlar var sabah sezeryan deyince zamanın gelmedi demek ki evde bekleseydin bilmem ne dediler.keyfimden gelmişim gibi davranıyorlar.anneme sezeryan kötü bir şey değil diye anlatıyordum kattaki hemşire duydu galiba yanıma gelmiş sen niye kendini sezeryana odakladın diyor. kendimde arıyorum suçu acaba bir hafta daha mı bekleseydim diye kafam çok karışık beklesem gerçekten sancım gelirmiydi ki.doktor pazartesine kadar beklesek mi diye sorunca evet mi deseydim acaba ne bileyim ya
şuan ki ruh halim..
Ya allahhhhhhKızlar nişanım geldi, biraz da su sızıntısı olmuş ama sancim yok, beklemedeyim bakalım
Yok gece biraz ağrım oldu o kadar.az sonra doktor gelip muayene edecek ona göre karar verilecek
inşallahAğzı olan bir şeyler diyor illa ki. K katre 'ye katılıyorum. Keyfinden gitmedin sonuçta bu bebeğin de gelmesi gereken bir tarih var. Gittiği yere kadar gitsin demek için de bir zaman kısıtı var yani. Doktorun çağırdı, gittin. Bu kadar. Ben de milletin laflarıyla şişip doktora gittiğimde "Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin" diye kızmıştı kadın. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alıp evinize gideceksiniz inşallah. Senin için tek gerçek o şu anda. Çok heyecanlı
Kızzzz doğurdm yazsanaYok gece biraz ağrım oldu o kadar.az sonra doktor gelip muayene edecek ona göre karar verilecek
inşallahAçıklama yapmak zorunda değiliz haklı kadın
Karşı odamdaki doğurdu onu bebekle beni gebe olarak yan yana odalara koydular söyleceklerim bu kadarKızzzz doğurdm yazsana
Diley diley tey tey teeeyyy hopaaaaaYa allahhhhhh
Haydeeeeeeeeee çuffff çuffffff
Yanlış kişiyi etiketlemişim nasıl becerdim acabaAğzı olan bir şeyler diyor illa ki. K katre 'ye katılıyorum. Keyfinden gitmedin sonuçta bu bebeğin de gelmesi gereken bir tarih var. Gittiği yere kadar gitsin demek için de bir zaman kısıtı var yani. Doktorun çağırdı, gittin. Bu kadar. Ben de milletin laflarıyla şişip doktora gittiğimde "Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin" diye kızmıştı kadın. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alıp evinize gideceksiniz inşallah. Senin için tek gerçek o şu anda. Çok heyecanlı
Öyle istemeyle oluyor mu kiBilmiorm ama benm stres sütten lenaya geçti sanırm cok huzursuz
Sen sen ol doğumdan snra strese girme..
Hele sebebsiz hiç girme
Girip çıkıorm aklm sende bakıorm hala doğurmamş. Sizi gördükçe iyiki sezeryan diorm
Oo gözümüz aydınKızlar nişanım geldi, biraz da su sızıntısı olmuş ama sancim yok, beklemedeyim bakalım
Heh gördün mü işte? İçin rahatladı mı? Erken falan değilmiş. Senin kız da nazlı çıktı. O da yüz görümlüğü istiyordur belkiİlk odaya tekrar alındım tekrar suni deneyecekler öğlene kadar alıcam olmadı sezeryana girecekmişim.pazartesine beklesem riskli mi olur dedim hem riskli olur hem de 2 suni sancı sonrası zaten doğmayacağı anlamına gelir dedi :)
Valla içim rahatladı su serpildi. Adı nazlı olsun diyorlar.yüz görümlülüğü babası bana yüzük aldı dayısı künye diğer dayı küpe daha ne olsun devamı doğum sonrasınaÖyle istemeyle oluyor mu ki
Oo gözümüz aydınDevamı geldi mi? Doktorunu aradın mı?
Heh gördün mü işte? İçin rahatladı mı? Erken falan değilmiş. Senin kız da nazlı çıktı. O da yüz görümlüğü istiyordur belki
Yüzük anasına alındığı için kıskanmış olabilir kız, haklıValla içim rahatladı su serpildi. Adı nazlı olsun diyorlar.yüz görümlülüğü babası bana yüzük aldı dayısı künye diğer dayı küpe daha ne olsun devamı doğum sonrasına
YaaaKızlar nişanım geldi, biraz da su sızıntısı olmuş ama sancim yok, beklemedeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?