Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrr etiketlere bakamıyorum şuan, 9bucuk gibi suyum tamamen geldi, dus aldim, doktora geldim, suyum tamamen bitmişti, kafasini kanala sokamamisti, 2 cm açıklığım vardi, sancim yoktu, suni sanci basladik ama bebek zorlandi sokamadi kanala kafayi, kafa bombe yapmaya başlayınca risk almak isteemdik sezaryene alindim acil, ancak vesile oldu, miyomum avokado büyüklüğünde olmuş meğer, onu cikarirken doktor cok zorlandı, ameliyatım normalden uzun surdu, doktor kan ter icinde kaldi. Benim de şiddetli agrim oldu o esnada Ancak her şey yolunda, iyiyiz cok şükür. Bebis 3.190gr 52cm. Sukurler olsun

Doğurdum şükür spinal anestezi verdiler henüz uyuşuğum bebiş çok şükür iyi pembiş bir şey sürekli uyumak istiyor minnak burunlu
Gözün aydın canım sağlıkla sihhatle büyüt kızını. Benim için cennet kokusunu içine çek... Seni de eşini de tebrik ederim
Resmen yüreğim ağzımda okudum. Çok korktumçok çok geçmiş olsun...ve herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canımın içi seni de eşini de tebrik ederim... Sağlıkla sihhatle büyüt oğlunu sende küçük beyi kokla benim için

Yiaa ben de Paresilaaa gibi korkuyla okudum ama çook şükür mutlu son. Geçmişler olsun. Gözünüz aydın Sağlıkla, huzurla analı babalı büyüsün inşallah

Karşı odamdaki doğurdu onu bebekle beni gebe olarak yan yana odalara koydular söyleceklerim bu kadar
Yaaa ahahaha o anki tipini şuan merak ettm

Diley diley tey tey teeeyyy hopaaaaa
Lilili gelmiişşş oğlannnn

Olmak zorunda kalıo neoş
Şimdiden bil.. Sütten geçio bebeğe net..

Sinem Kobal "Bize de sürpriz oldu. Hazırlıksız yakalandık" demiş ikinci bebek için. Benim de ilki öyle oldu Sinemcim yaa, ikinciye de bakalım ne buluruz artık
Bende istiorm olurmuki?
Ama daha regl bile olMdm 4 aydır

Doğurdum şükür spinal anestezi verdiler henüz uyuşuğum bebiş çok şükür iyi pembiş bir şey sürekli uyumak istiyor minnak burunlu
Gözünnnn aydn cnm... Nasılsın

Cnm gözin aydnnnnnn nasılsn

agliyorummm allah analı babalı sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah ❤❤❤
inşallah balus

Oh çok şükür. Geçmişler olsuuun. Allah sağlıkla, huzurla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Hayırlısı bebeğim

dayler dayler immm
DusunceBulutu hayırlı olsun kuzucuklar
DusunceBulutu dayler dayler ayyy kuzucuklar Allah analı babalı büyütsün inşallah nasıl sevindim anlatamam yaaa
Amin çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizin ismini tek tek saydım rabbim en kısa zamanda sağlıcakla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…