- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.101
Doğurdum şükürKızlaaar ne durumdasınız acabaaa? Vıjt diye doğurmuşsunuzdue inşallah ne olduğunu anlamadanDusunceBulutu dayler dayler
Oh çok şükür. Geçmişler olsuuun. Allah sağlıkla, huzurla, analı babalı büyütmeyi nasip etsinDoğurdum şükürspinal anestezi verdiler henüz uyuşuğum bebiş çok şükür iyi pembiş bir şey sürekli uyumak istiyor minnak burunlu
Gözün aydın canım sağlıkla sihhatle büyüt kızını. Benim için cennet kokusunu içine çek... Seni de eşini de tebrik ederimDoğurdum şükürspinal anestezi verdiler henüz uyuşuğum bebiş çok şükür iyi pembiş bir şey sürekli uyumak istiyor minnak burunlu
Resmen yüreğim ağzımda okudum. Çok korktumKızlarrrr etiketlere bakamıyorum şuan, 9bucuk gibi suyum tamamen geldi, dus aldim, doktora geldim, suyum tamamen bitmişti, kafasini kanala sokamamisti, 2 cm açıklığım vardi, sancim yoktu, suni sanci basladik ama bebek zorlandi sokamadi kanala kafayi, kafa bombe yapmaya başlayınca risk almak isteemdik sezaryene alindim acil, ancak vesile oldu, miyomum avokado büyüklüğünde olmuş meğer, onu cikarirken doktor cok zorlandı, ameliyatım normalden uzun surdu, doktor kan ter icinde kaldi. Benim de şiddetli agrim oldu o esnada Ancak her şey yolunda, iyiyiz cok şükür. Bebis 3.190gr 52cm. Sukurler olsun
Yiaa ben deKızlarrrr etiketlere bakamıyorum şuan, 9bucuk gibi suyum tamamen geldi, dus aldim, doktora geldim, suyum tamamen bitmişti, kafasini kanala sokamamisti, 2 cm açıklığım vardi, sancim yoktu, suni sanci basladik ama bebek zorlandi sokamadi kanala kafayi, kafa bombe yapmaya başlayınca risk almak isteemdik sezaryene alindim acil, ancak vesile oldu, miyomum avokado büyüklüğünde olmuş meğer, onu cikarirken doktor cok zorlandı, ameliyatım normalden uzun surdu, doktor kan ter icinde kaldi. Benim de şiddetli agrim oldu o esnada Ancak her şey yolunda, iyiyiz cok şükür. Bebis 3.190gr 52cm. Sukurler olsun
Yaaa ahahaha o anki tipini şuan merak ettmKarşı odamdaki doğurdu onu bebekle beni gebe olarak yan yana odalara koydular söyleceklerim bu kadar
Lilili gelmiişşş oğlannnnDiley diley tey tey teeeyyy hopaaaaa
Olmak zorunda kalıo neoşÖyle istemeyle oluyor mu ki
Oo gözümüz aydınDevamı geldi mi? Doktorunu aradın mı?
Heh gördün mü işte? İçin rahatladı mı? Erken falan değilmiş. Senin kız da nazlı çıktı. O da yüz görümlüğü istiyordur belki
Bende istiorm olurmuki?Sinem Kobal "Bize de sürpriz oldu. Hazırlıksız yakalandık" demiş ikinci bebek için. Benim de ilki öyle oldu Sinemcim yaa, ikinciye de bakalım ne buluruz artık
Gözünnnn aydn cnm... NasılsınDoğurdum şükürspinal anestezi verdiler henüz uyuşuğum bebiş çok şükür iyi pembiş bir şey sürekli uyumak istiyor minnak burunlu
Cnm gözin aydnnnnnn nasılsnKızlarrrr etiketlere bakamıyorum şuan, 9bucuk gibi suyum tamamen geldi, dus aldim, doktora geldim, suyum tamamen bitmişti, kafasini kanala sokamamisti, 2 cm açıklığım vardi, sancim yoktu, suni sanci basladik ama bebek zorlandi sokamadi kanala kafayi, kafa bombe yapmaya başlayınca risk almak isteemdik sezaryene alindim acil, ancak vesile oldu, miyomum avokado büyüklüğünde olmuş meğer, onu cikarirken doktor cok zorlandı, ameliyatım normalden uzun surdu, doktor kan ter icinde kaldi. Benim de şiddetli agrim oldu o esnada Ancak her şey yolunda, iyiyiz cok şükür. Bebis 3.190gr 52cm. Sukurler olsun
Hayırlısı bebeğimAllahım topikte bekleyen birkaç ki kaldı
Kızlarrr canlarmmm.. Dilimdesin...
Allah sizede nasip etsin kuzular
Paresilaaa Hemsirecik Nurzfr Katre_g anonimbirbayan cukulatam
T Tamam
Hadi kızlar
Ne zaman eski minnoş olacan
Kızlarrrr etiketlere bakamıyorum şuan, 9bucuk gibi suyum tamamen geldi, dus aldim, doktora geldim, suyum tamamen bitmişti, kafasini kanala sokamamisti, 2 cm açıklığım vardi, sancim yoktu, suni sanci basladik ama bebek zorlandi sokamadi kanala kafayi, kafa bombe yapmaya başlayınca risk almak isteemdik sezaryene alindim acil, ancak vesile oldu, miyomum avokado büyüklüğünde olmuş meğer, onu cikarirken doktor cok zorlandı, ameliyatım normalden uzun surdu, doktor kan ter icinde kaldi. Benim de şiddetli agrim oldu o esnada Ancak her şey yolunda, iyiyiz cok şükür. Bebis 3.190gr 52cm. Sukurler olsun
Allahım topikte bekleyen birkaç ki kaldı
T Tamam
Hadi kızlar
Nasılsn bakalım miniğimAralıkta galiba
Canımsın Allah razı olsunAllahım topikte bekleyen birkaç ki kaldı
T Tamam
Hadi kızlar
Oh çok şükür. Geçmişler olsuuun. Allah sağlıkla, huzurla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Gözün aydın canım sağlıkla sihhatle büyüt kızını. Benim için cennet kokusunu içine çek... Seni de eşini de tebrik ederim
Resmen yüreğim ağzımda okudum. Çok korktumçok çok geçmiş olsun...ve herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canımın içi seni de eşini de tebrik ederim... Sağlıkla sihhatle büyüt oğlunu sende küçük beyi kokla benim için
dayler dayler DusunceBulutu
Kızlarrrr sonunda ya
Allah analı babalı büyütsün..
Ayaklarına taş değmesin inşallah
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah kızlar
Gözünüz aydın
Amin çok sağolun kızlar Allah razı olsunDusunceBulutu dayler dayler ayyy kuzucuklar Allah analı babalı büyütsün inşallah nasıl sevindim anlatamam yaaa
İyiyim canım bildiğin gibi işte, sen nasılsın ne yapıyorsun minik nasılNasılsn bakalım miniğim
Nerelerdesn
Cnmmm bulut
İyiyiz kuzum teyzoşlarımıza dua edioruzİyiyim canım bildiğin gibi işte, sen nasılsın ne yapıyorsun minik nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?