- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.121
Valla burdayım. Arada ferfecir kitap kulübünde takılıyorum, napim okuyunca dünyayı unutuyorum shshshCnmmm bulut
Taburcu oldunuzm
İyiyiz kuzum teyzoşlarımıza dua edioruz
Nerelerdesn bakem
Çok şükür canım benim sağlıkla büyüt miniğini inşDoğurdum şükürspinal anestezi verdiler henüz uyuşuğum bebiş çok şükür iyi pembiş bir şey sürekli uyumak istiyor minnak burunlu
Ay hadi gözünüz aydın daylerim sağlıkla inşKızlarrrr etiketlere bakamıyorum şuan, 9bucuk gibi suyum tamamen geldi, dus aldim, doktora geldim, suyum tamamen bitmişti, kafasini kanala sokamamisti, 2 cm açıklığım vardi, sancim yoktu, suni sanci basladik ama bebek zorlandi sokamadi kanala kafayi, kafa bombe yapmaya başlayınca risk almak isteemdik sezaryene alindim acil, ancak vesile oldu, miyomum avokado büyüklüğünde olmuş meğer, onu cikarirken doktor cok zorlandı, ameliyatım normalden uzun surdu, doktor kan ter icinde kaldi. Benim de şiddetli agrim oldu o esnada Ancak her şey yolunda, iyiyiz cok şükür. Bebis 3.190gr 52cm. Sukurler olsun
Hayırlısıyla inşallah. Şakacı bebekler böyle bir anda sürpriz yapıverebiliyor işte. Tedavi görürken falan bir bakıyorsun, aa o da nesi hamilesin
Bence kendiliğinden olmuştur. Çünkü isteseler bile ilk bebeğin ardından bu kadar kısa sürede tedaviye başlamazlardı bence. Sonuçta evde daha minicik bir bebekleri varHayırlısıyla inşallah. Şakacı bebekler böyle bir anda sürpriz yapıverebiliyor işte. Tedavi görürken falan bir bakıyorsun, aa o da nesi hamilesinİnsan gerçekten hayret ediyor. Çok merak ettim he acaba ikincisi kendiliğinden mi oldu ahshhs
Neblem yaşı geçiyor diye öyle bir şey şaapmış olabilir mi diye düşündüm ama evet, tedavi sonrası kendiliğinden hamile kalanı da çok okuduk buralardaBence kendiliğinden olmuştur. Çünkü isteseler bile ilk bebeğin ardından bu kadar kısa sürede tedaviye başlamazlardı bence. Sonuçta evde daha minicik bir bebekleri var
32min içindeyim kadın 35 yaşında ayıp oluyor ama ahahahahahaNeblem yaşı geçiyor diye öyle bir şey şaapmış olabilir mi diye düşündüm ama evet, tedavi sonrası kendiliğinden hamile kalanı da çok okuduk buralarda
Senin daha var dur. 32'imde ilkini yapaydım 35'imde ikinciyi patlatırdım32min içindeyim kadın 35 yaşında ayıp oluyor ama ahahahahaha
Bizi s3vmionmu minikValla burdayım. Arada ferfecir kitap kulübünde takılıyorum, napim okuyunca dünyayı unutuyorum shshsh
Ayyy katroşummm inşallahhh
AaaaaaBizi s3vmionmu minik
Ayyy katroşummm inşallahhh
Hadi beline kuvvet
Kullanıcı adını değiş de gel bacımAaaaaaçok ayıp duymiyim öyle şeyler, nasıl sevmem. Siz, hele sen ilk göz ağrımsın
Onu bekliyorum ama baloncuk beni etiketliyor, napim ahshdjldkffKullanıcı adını değiş de gel bacım
Sen susar mısın? Sen terelelliydin biz seni bağrımıza bastık, beni niye bağrınıza basmıyorsunuz. Çok ayıp, kızdım gidiyorumKullanıcı adını değiş de gel bacım
Yok bal0ncuğum yarın sabah olucaz sanırım emme ve gaz savaşları veriyoruz kendi gazım da bi yandan annemde bir yandanCnmmm bulut
Taburcu oldunuzm
İyiyiz kuzum teyzoşlarımıza dua edioruz
Nerelerdesn bakem
inşallah canısı çok sağol darısı topiğimizdeki tüm arkadaşlara inşallah
Hoşgeldin taze anneKızlardoğdu bizim kız Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla hep aklımdaydınız dua ettim
Ancak yazabildim bizimki biraz uğraştırdı bizi süttü geldi gelmedi emdi emmedialışmaya çalışıoruz simdi yeni düzene
Güzel dua yazan elleriniz dert görmesin teşekkür ederiz
Bulutum annen niye öyle yaptı anlamadım. İlk torunu falan mı heyecan mı yaptı acaba? Hemşire de yarana tuz basmış zaarYok bal0ncuğum yarın sabah olucaz sanırım emme ve gaz savaşları veriyoruz kendi gazım da bi yandan annemde bir yandanen büyük sınavımı annemle veriyorum sabır diyorum o kadar saçma konuşuyor o kadar el gibi duruyor ki hemşire geldi öz annen mi diyor :) şaka gibi şu bir haftayı atlatsam yeter
Doğru diyon ama şey yap o zaman bari sık gel de "Bu kim yiaa" demeyelim. Gel yani gel anladın mı gelseneeeeğSen susar mısın? Sen terelelliydin biz seni bağrımıza bastık, beni niye bağrınıza basmıyorsunuz. Çok ayıp, kızdım gidiyorum
Kızlardoğdu bizim kız Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla hep aklımdaydınız dua ettim
Ancak yazabildim bizimki biraz uğraştırdı bizi süttü geldi gelmedi emdi emmedialışmaya çalışıoruz simdi yeni düzene
Güzel dua yazan elleriniz dert görmesin teşekkür ederiz
Yok bal0ncuğum yarın sabah olucaz sanırım emme ve gaz savaşları veriyoruz kendi gazım da bi yandan annemde bir yandanen büyük sınavımı annemle veriyorum sabır diyorum o kadar saçma konuşuyor o kadar el gibi duruyor ki hemşire geldi öz annen mi diyor :) şaka gibi şu bir haftayı atlatsam yeter
Oy oy oy neler olmuş öyle. Yalnız sizin bizim gözümüzü korkutmamanız gerekiyordu sanki ya Bir terslik varYazıp yollamamışım o kadar kafam yerinde değil ki neredeyim napıyorum gece mi gündüz mü şaşırdım
Tamam ama ben bebek işlerine ara verdim yine de geleyim miDoğru diyon ama şey yap o zaman bari sık gel de "Bu kim yiaa" demeyelim. Gel yani gel anladın mı gelseneeeeğ
Oy oy oy neler olmuş öyle. Yalnız sizin bizim gözümüzü korkutmamanız gerekiyordu sanki ya Bir terslik var
Geleceksin tabiiiiiy. Biz burada dünyayı kurtarıyoruz. Kaynana/görümce terörü, koca kötüleme, magazin, ev ekönömisi her yol var. Arada da dürtüklersen belki yeniden kitap okumaya başlamama vesile olursun, sevaba girersin. Sana reddedemeyeceğin tekliflerle geldim bak iyi düşünTamam ama ben bebek işlerine ara verdim yine de geleyim mi
Oo o zaman tamam gelirimGeleceksin tabiiiiiy. Biz burada dünyayı kurtarıyoruz. Kaynana/görümce terörü, koca kötüleme, magazin, ev ekönömisi her yol var. Arada da dürtüklersen belki yeniden kitap okumaya başlamama vesile olursun, sevaba girersin. Sana reddedemeyeceğin tekliflerle geldim bak iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?