Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğurdum şükür spinal anestezi verdiler henüz uyuşuğum bebiş çok şükür iyi pembiş bir şey sürekli uyumak istiyor minnak burunlu
Çok şükür canım benim sağlıkla büyüt miniğini inş
Ay hadi gözünüz aydın daylerim sağlıkla inş

Bal0ncuk valla birkaç kişi kaldık. N Neal sinem kobal gibi bize de sürpriz olur mu dersin, ben şahsen sürpriz olsun diye hep hastanelerdeyim

Hayırlısıyla inşallah. Şakacı bebekler böyle bir anda sürpriz yapıverebiliyor işte. Tedavi görürken falan bir bakıyorsun, aa o da nesi hamilesin İnsan gerçekten hayret ediyor. Çok merak ettim he acaba ikincisi kendiliğinden mi oldu ahshhs

Bence kendiliğinden olmuştur. Çünkü isteseler bile ilk bebeğin ardından bu kadar kısa sürede tedaviye başlamazlardı bence. Sonuçta evde daha minicik bir bebekleri var

Bence kendiliğinden olmuştur. Çünkü isteseler bile ilk bebeğin ardından bu kadar kısa sürede tedaviye başlamazlardı bence. Sonuçta evde daha minicik bir bebekleri var
Neblem yaşı geçiyor diye öyle bir şey şaapmış olabilir mi diye düşündüm ama evet, tedavi sonrası kendiliğinden hamile kalanı da çok okuduk buralarda

Valla burdayım. Arada ferfecir kitap kulübünde takılıyorum, napim okuyunca dünyayı unutuyorum shshsh
Bizi s3vmionmu minik

Ayyy katroşummm inşallahhh
Hadi beline kuvvet

Kızlar doğdu bizim kız Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla hep aklımdaydınız dua ettim
Ancak yazabildim bizimki biraz uğraştırdı bizi süttü geldi gelmedi emdi emmedi alışmaya çalışıoruz simdi yeni düzene
Güzel dua yazan elleriniz dert görmesin teşekkür ederiz

Cnmmm bulut
Taburcu oldunuzm

İyiyiz kuzum teyzoşlarımıza dua edioruz
Nerelerdesn bakem
Yok bal0ncuğum yarın sabah olucaz sanırım emme ve gaz savaşları veriyoruz kendi gazım da bi yandan annemde bir yandan en büyük sınavımı annemle veriyorum sabır diyorum o kadar saçma konuşuyor o kadar el gibi duruyor ki hemşire geldi öz annen mi diyor :) şaka gibi şu bir haftayı atlatsam yeter
inşallah canısı çok sağol darısı topiğimizdeki tüm arkadaşlara inşallah

Hoşgeldin taze anne siz bir ilk günlerinizi geçirin birbirinizle sonra gelir anlatırsın kendinden habersiz bırakma yeter
Bulutum annen niye öyle yaptı anlamadım. İlk torunu falan mı heyecan mı yaptı acaba? Hemşire de yarana tuz basmış zaar

Sen susar mısın? Sen terelelliydin biz seni bağrımıza bastık, beni niye bağrınıza basmıyorsunuz. Çok ayıp, kızdım gidiyorum
Doğru diyon ama şey yap o zaman bari sık gel de "Bu kim yiaa" demeyelim. Gel yani gel anladın mı gelseneeeeğ
Yazıp yollamamışım o kadar kafam yerinde değil ki neredeyim napıyorum gece mi gündüz mü şaşırdım
Oy oy oy neler olmuş öyle. Yalnız sizin bizim gözümüzü korkutmamanız gerekiyordu sanki ya Bir terslik var

Tamam ama ben bebek işlerine ara verdim yine de geleyim mi

Tamam ama ben bebek işlerine ara verdim yine de geleyim mi
Geleceksin tabiiiiiy. Biz burada dünyayı kurtarıyoruz. Kaynana/görümce terörü, koca kötüleme, magazin, ev ekönömisi her yol var. Arada da dürtüklersen belki yeniden kitap okumaya başlamama vesile olursun, sevaba girersin. Sana reddedemeyeceğin tekliflerle geldim bak iyi düşün

Oo o zaman tamam gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…