Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlı olsun canim saglikla mutlulukla büyütün inşallah ❤

Biz şiödi arı sütü polen falan aldık biraz onlarla beslenelimbide nasılsa tüp bebek olacak artık diye kafamdan uçurmayı planlıyorum bebek olayını bi kaç ay rahat kafa dolaşırım o yüzden ekstra vitamin falan almayı düşünmedim hiç, yumurta takibide bırakıyoeum artık, hayırlısı neyse o

Doğurdum şükür spinal anestezi verdiler henüz uyuşuğum bebiş çok şükür iyi pembiş bir şey sürekli uyumak istiyor minnak burunlu

Ayyy cok sukurrr iki bebişimiz daha oldu sağlıkla huzurla büyüsün minikler

Ohh maşallah 3 bebişimiz olduu
Allah analı babalı büyütsün inşallahhh

Haydi kızlar Bal0ncuk umun dediği gibiii 3 bebe geldi 3 gebe lazım şimdi topiğe sıvayın kolları

Canikom valla ben de kararsızım yeni bir kutu takviye alsam mı almasam mı? Bir yanım hangi tedaviye başlarsan başla al takviyeyi yine belki vesile olur diyor diğer yanım yetmedi mi saçtığın paralar diyor ben zaten başladık bu merete 3-6 ay arası kullanın diyorlar diye kararsızım hani zaten parayı saçtım fayda edecekse de bi kullanıp bi kullanmamadan fayda sağlamazsa üzülürüm diye. Yoksa senin gibi herhangi bir takviyeye başlamamış olsam artık tedavi olucamızı düşünerek ben de başlamazdım. Arı sütü polene devam edin bence de artık gidince doktorlar yönlendirirse alırsınız ekstra bir şey. Bu arada insan yine de kafasından atamıyo yaaa ahahah. Şimdi de tedavi kafasına girip hamile kalan çok ben de onlardan biri olur muyum diye düşünüyorum umarım sen benim gibi olmazsın kafamız bebek free olsa süper olur cidden

Of bu ikilemi biz de yaşadık. Tüpçüye devam etsin mi diye sorduğumuzda gülerek demişti ki "Elinizde varsa devam edebilirsiniz. Yoksa yeni almanıza gerek yok. Sperme iyi gelen bir ilaç yok zaten biz en sağlıklılarını seçeceğiz". İki ay kullanmıştı zaten o ay da kullandı, üçe tamamlamış oldu. İlk iki ay bir faydasını görmedik, üçüncü ay herhangi bir değişikliğe sebep olmuş mudur bilmiyoruz

Evet tam bir ikilem yani ucuz da değilki oturdum napsam diye düşünüyorum. Valla hala da emin değilim tüpçünün bu dediğinden sonra bırakabilirim de ben nerde nasıl tedavi olacağımızı netleştirmedim daha belki zeynep kamilde aşılamayla başlarız diye düşündüm. O şekilde başlarsak da aşılama tarihi 2-3 ay sonrasına veriliyormuş genelde. O arada da kullansak dedim. Öff kafam zaten karışıktı şu an iyice çöpe döndü ahaahaha. Hayırlısıyla 22 kasımda son tetkiki verim ardından dosyamla gidicem allah rızası için bana senin tüpe ihtiyacın var desinler istiyorum gidince allahını seven beni tüplesin diye bağırıcam

Ya o kararı senin yerine işin uzmanlarının vermesi acayip rahatlatıyor gerçekten. Aşılama mı tüp mü kararını bize bıraksalar ben çok zorlanırdım. Direkt tüpe yönlendirilince düşünecek bir şey de kalmadı. Takviyeler de cidden pahalı ama son bir ay diye kullandı onu da. Belki kullanmasa ve olmasa kendimizi suçlardık sonra bilemiyorum. Bunları kullanırken hamile kalan da var. Ben hiç anlamadım bu takviye işinden

Aaaaaaçok ayıp duymiyim öyle şeyler, nasıl sevmem. Siz, hele sen ilk göz ağrımsın
Cnmsn cok sevioruz seni
Eğer kitaplar bazı şeyleri dindirmende işe yarıosa ne mutlu.
Bide ferfecirde cok tatliş arkadaşlarm var benm

Sen susar mısın? Sen terelelliydin biz seni bağrımıza bastık, beni niye bağrınıza basmıyorsunuz. Çok ayıp, kızdım gidiyorum
Haahahahahhqha sabah sabahhhh
N Neal cok haklı beybi

Cnmmm beyazzz
Sağlıkla büyüt inşallah

Yaaa bulutum ya
Allah seni
Ne edek işte sonuçta anne...
Sabret eve çkkana kdar..
Hemşşrede az değilmiş ha
Minnoş emdimi?

Yazıp yollamamışım o kadar kafam yerinde değil ki neredeyim napıyorum gece mi gündüz mü şaşırdım
Aramıza hoşgeldin

hayırlı olsun canim saglikla mutlulukla büyütün inşallah ❤
Aşkoşşşşşşşş
Allahım sen konuyu biliosn
AMİNNNNN

Ohh maşallah 3 bebişimiz olduu
Allah analı babalı büyütsün inşallahhh

Haydi kızlar Bal0ncuk umun dediği gibiii 3 bebe geldi 3 gebe lazım şimdi topiğe sıvayın kolları
Sıvayın kolları hadi
Pes etmek yokkkk

dayler dayler nasılsınız acebeeeeeeeeeee

İlk torun da heyecandan değil rahatlıktan sıktı.yok süt az yok meme ucu yok .düşüncesizlik fazla arada yardım ediyo arada kafasına göre takılıyor.
Ayyy cok sukurrr iki bebişimiz daha oldu sağlıkla huzurla büyüsün minikler
amin çok sağol
Sabrediyoruz napalım canısı herkes fena emdi de süt su gibi sarı renkte gibi çok gelmiyor doymuyor galiba.çiş çok az yaptı. saat başı emzirmeye çalışıyorum ucu hep yara oldu.
Hoşbulmadım dertler derya oldu

cnm ön süt o zamanla beyazlaşacak merak etme :)

Ben o saatte ikinci uykum için koltuktan yatağa transfer oldum ama başaramadık. Gazdan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. 3. uyku denemesi için koltuğa geri geldim. Size mutlulukla. Bayz
bu gazlı günlerini mumla arıyacaksın mide yanması yaşayanlardan olursan
hadi bayz

Annem emzirsem de kimse görmüyordur diye perdeleri açıyordu.emzirirken karşı hastane binasından bir adamın beni izlediğini fark ettim ben bakınca geri çekildi sonra tekrar bakmaya başladı köşeden.kafayı sıyırcam ama ne zaman bilmiyorum o kadar doluyum ki o kadar dolu

bu gazlı günlerini mumla arıyacaksın mide yanması yaşayanlardan olursan
hadi bayz
Mide yanması yaşayanlardan olursam mı? Üflesem alev fışkıracak gibi yanıyorum. Onun saatleri akşam başlıyor. Ülen anlatmıyoruz diye pürüzsüz hamilelik geçiriyoruz sanılıyor demek ki. Öyle devam edem. Pirensesler gibiyim maşallah bana. Totomu kaşıyayım da nazarlar değmesin

Tövbe ya
Sen sakin kalmaya çalış. Annene sakince söylemesi denesene "Kötü niyetle yapmıyorsun farkındayım ama strese giriyorum sen böyle yaptıkça" diye

Tövbe ya
Sen sakin kalmaya çalış. Annene sakince söylemesi denesene "Kötü niyetle yapmıyorsun farkındayım ama strese giriyorum sen böyle yaptıkça" diye
Sakince konuşunca da anlayacak biri değil.bu zamana kadar hep sakindim yuttum ama ne zamana kadar yutacağım bilmiyorum.güya o kadar imanlı sürekli mescite tek bırakıp gidiyordu ilacın biri yan etki yaptı bayılacak gibiydim o durumda kalkıp çocuğu susturmaya altını değiştirmeye uğraştım.nerdesin sen diye ağlayınca odada kılmaya başladı.illa ağlamam kendimi aciz göstermem gerek ben kimseye minnet eden biri değilim o kadar zoruma gidiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…