- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.141
Kızlardoğdu bizim kız Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla hep aklımdaydınız dua ettim
Ancak yazabildim bizimki biraz uğraştırdı bizi süttü geldi gelmedi emdi emmedialışmaya çalışıoruz simdi yeni düzene
Güzel dua yazan elleriniz dert görmesin teşekkür ederiz
Özellikle ileri hareketlilik önemli diye okumuştum ben deama buna özel bir doktor yorumu almadım henüz. Biz de hem ileri hareketlilik hem de 1 cl deki toplam sperm sayısı düşüktü.
Bir sonuçlar gelsin bakalım kuzu belki isterim senden ismi.
Canım yukarda dediğim gibi ben bir sorun diye okumuştum. Ama özellikle bu duruma ürolog yorumu almamış eşim. Üroloğa gönderdim aslında ama bensiz gittiği için doğru düzgün yorum alamamış tabiben şimdi zeynep kamildeki tüm testleri yapma aşamasında olduğum için üzerine düşmedim ürolog kısmının. Tüm tetkikleri olduktan sonra hemözelde hem devlette infertelite doktorundan yorum almayı planlıyorum. Ama eşimi devlette gönderdiğim ürolog fiziksel muayene edip varikosele baktı bu değerlerle. Sorun görünmüyor ama tedbiren doppler çekelim demişti. Sperm hız ve sayısındaki azlıktan varikoseli kontrol ettiğini düşünüyoruz. Bir de değerlerin yükselmesi için eşime proxeed vermişti doktor. İlk ay düzenli kullandı ama bi gebelik olmadı. İnternette bunla gebe kalan olduğunu çok okudum ama düzenli olarak 3-6 ay kullanım öneriliyor. Sperm hız ve sayısı bunla çok yükselmiş insanlar okudum yorumlarda.
Ben de uygulamalara bakmamaya çalışıyorumfiyatını çok takip ettiğim düştüğünden emin olduğum şeyleri aldım bile tabi Bal0ncuk yoksa fiyatlarda sürekli oynama var canım indirimler çoğunlukla kandırmaca
Ohh ohh sevindim nealim. Allah tamamına erdirsin sorunsuz sıkıntısız
Ben dün hormonlar için kanımı verdim, ultrason da çekindim. Kan değerlerime şimdi baktım daha önce olduğu gibi normal görünüyor. Ultrasonda yumurtalık folikül sayımı yaptılar. Sağda 2-3 solda 5-6 diye not etti. İnternetten baktım her ikisinin toplamı 7-10 arasındaysa yumurtlama iyi demekmiş. Zaten ordaki doktor eğer sayımda sorun olursa ayrıca amh için gönderiyoruz teste, eğer sorun yoksa amh yapmıyoruz, amh başlı başına erken menopoz göstergesi değil demişti. Beni bir teste göndermedi. Uterus doğal diye yazmışlar o da gebelik için şartları sağladığı anlamına geliyormuş. "End. İnce düzeyli" demişler o da regl döneminde rahmin kalınlığı azaldığı için normal diye düşündüm. Benim değerlerimde şimdilik bir sorun yok gibi. Bir de 10 gün sonra falan smear ve kültür testi vericem onlar da sonuçlanında elimdeki tüm testlerle artık tedavinin konuşulacağı muayeneye gidicem.
Bu arada kızlar hsgyi 6 ay önce falan çekinmiştim. Acaba hala geçerli mi diye merak ediyordum belki bu bilgiye benim gibi ihtiyacı olan biri olur diye eklim. Zeynep kamilde çekilen hsg 5 yıl geçerliymiş. Tekrar hsg çektirmeye gerek yokmuş.
Doğurdum şükürspinal anestezi verdiler henüz uyuşuğum bebiş çok şükür iyi pembiş bir şey sürekli uyumak istiyor minnak burunlu
Kızlarrrr etiketlere bakamıyorum şuan, 9bucuk gibi suyum tamamen geldi, dus aldim, doktora geldim, suyum tamamen bitmişti, kafasini kanala sokamamisti, 2 cm açıklığım vardi, sancim yoktu, suni sanci basladik ama bebek zorlandi sokamadi kanala kafayi, kafa bombe yapmaya başlayınca risk almak isteemdik sezaryene alindim acil, ancak vesile oldu, miyomum avokado büyüklüğünde olmuş meğer, onu cikarirken doktor cok zorlandı, ameliyatım normalden uzun surdu, doktor kan ter icinde kaldi. Benim de şiddetli agrim oldu o esnada Ancak her şey yolunda, iyiyiz cok şükür. Bebis 3.190gr 52cm. Sukurler olsun
Kızlardoğdu bizim kız Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla hep aklımdaydınız dua ettim
Ancak yazabildim bizimki biraz uğraştırdı bizi süttü geldi gelmedi emdi emmedialışmaya çalışıoruz simdi yeni düzene
Canikom valla ben de kararsızım yeni bir kutu takviye alsam mı almasam mı? Bir yanım hangi tedaviye başlarsan başla al takviyeyi yine belki vesile olur diyor diğer yanım yetmedi mi saçtığın paralar diyorBiz şiödi arı sütü polen falan aldık biraz onlarla beslenelimbide nasılsa tüp bebek olacak artık diye kafamdan uçurmayı planlıyorum bebek olayını bi kaç ay rahat kafa dolaşırım o yüzden ekstra vitamin falan almayı düşünmedim hiç, yumurta takibide bırakıyoeum artık, hayırlısı neyse o
Of bu ikilemi biz de yaşadık. Tüpçüye devam etsin mi diye sorduğumuzda gülerek demişti ki "Elinizde varsa devam edebilirsiniz. Yoksa yeni almanıza gerek yok. Sperme iyi gelen bir ilaç yok zaten biz en sağlıklılarını seçeceğiz". İki ay kullanmıştı zaten o ay da kullandı, üçe tamamlamış oldu. İlk iki ay bir faydasını görmedik, üçüncü ay herhangi bir değişikliğe sebep olmuş mudur bilmiyoruzCanikom valla ben de kararsızım yeni bir kutu takviye alsam mı almasam mı? Bir yanım hangi tedaviye başlarsan başla al takviyeyi yine belki vesile olur diyor diğer yanım yetmedi mi saçtığın paralar diyorben zaten başladık bu merete 3-6 ay arası kullanın diyorlar diye kararsızım hani zaten parayı saçtım fayda edecekse de bi kullanıp bi kullanmamadan fayda sağlamazsa üzülürüm diye. Yoksa senin gibi herhangi bir takviyeye başlamamış olsam artık tedavi olucamızı düşünerek ben de başlamazdım. Arı sütü polene devam edin bence de artık gidince doktorlar yönlendirirse alırsınız ekstra bir şey. Bu arada insan yine de kafasından atamıyo yaaa ahahah. Şimdi de tedavi kafasına girip hamile kalan çok ben de onlardan biri olur muyum diye düşünüyorum umarım sen benim gibi olmazsın kafamız bebek free olsa süper olur cidden
Evet tam bir ikilem yani ucuz da değilki oturdum napsam diye düşünüyorum. Valla hala da emin değilim tüpçünün bu dediğinden sonra bırakabilirim deOf bu ikilemi biz de yaşadık. Tüpçüye devam etsin mi diye sorduğumuzda gülerek demişti ki "Elinizde varsa devam edebilirsiniz. Yoksa yeni almanıza gerek yok. Sperme iyi gelen bir ilaç yok zaten biz en sağlıklılarını seçeceğiz". İki ay kullanmıştı zaten o ay da kullandı, üçe tamamlamış oldu. İlk iki ay bir faydasını görmedik, üçüncü ay herhangi bir değişikliğe sebep olmuş mudur bilmiyoruz
Ya o kararı senin yerine işin uzmanlarının vermesi acayip rahatlatıyor gerçekten. Aşılama mı tüp mü kararını bize bıraksalar ben çok zorlanırdım. Direkt tüpe yönlendirilince düşünecek bir şey de kalmadı. Takviyeler de cidden pahalı ama son bir ay diye kullandı onu da. Belki kullanmasa ve olmasa kendimizi suçlardık sonra bilemiyorum. Bunları kullanırken hamile kalan da var. Ben hiç anlamadım bu takviye işindenEvet tam bir ikilem yani ucuz da değilki oturdum napsam diye düşünüyorum. Valla hala da emin değilim tüpçünün bu dediğinden sonra bırakabilirim deben nerde nasıl tedavi olacağımızı netleştirmedim daha belki zeynep kamilde aşılamayla başlarız diye düşündüm. O şekilde başlarsak da aşılama tarihi 2-3 ay sonrasına veriliyormuş genelde. O arada da kullansak dedim. Öff kafam zaten karışıktı şu an iyice çöpe döndü ahaahaha. Hayırlısıyla 22 kasımda son tetkiki verim ardından dosyamla gidicem allah rızası için bana senin tüpe ihtiyacın var desinler istiyorum gidince allahını seven beni tüplesin diye bağırıcam
Cnmsn cok sevioruz seniAaaaaaçok ayıp duymiyim öyle şeyler, nasıl sevmem. Siz, hele sen ilk göz ağrımsın
Haahahahahhqha sabah sabahhhhSen susar mısın? Sen terelelliydin biz seni bağrımıza bastık, beni niye bağrınıza basmıyorsunuz. Çok ayıp, kızdım gidiyorum
Cnmmm beyazzzKızlardoğdu bizim kız Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla hep aklımdaydınız dua ettim
Yaaa bulutum yaYok bal0ncuğum yarın sabah olucaz sanırım emme ve gaz savaşları veriyoruz kendi gazım da bi yandan annemde bir yandanen büyük sınavımı annemle veriyorum sabır diyorum o kadar saçma konuşuyor o kadar el gibi duruyor ki hemşire geldi öz annen mi diyor :) şaka gibi şu bir haftayı atlatsam yeter
inşallah canısı çok sağol darısı topiğimizdeki tüm arkadaşlara inşallah
Aramıza hoşgeldinYazıp yollamamışım o kadar kafam yerinde değil ki neredeyim napıyorum gece mi gündüz mü şaşırdım
Aşkoşşşşşşşşhayırlı olsun canim saglikla mutlulukla büyütün inşallah ❤
Sıvayın kolları hadiOhh maşallah 3 bebişimiz olduu
Allah analı babalı büyütsün inşallahhh
Haydi kızlarBal0ncuk umun dediği gibiii 3 bebe geldi 3 gebe lazım şimdi topiğe sıvayın kolları
İlk torun da heyecandan değil rahatlıktan sıktı.yok süt az yok meme ucu yok .düşüncesizlik fazla arada yardım ediyo arada kafasına göre takılıyor.Hoşgeldin taze annesiz bir ilk günlerinizi geçirin birbirinizle sonra gelir anlatırsın kendinden habersiz bırakma yeter
Bulutum annen niye öyle yaptı anlamadım. İlk torunu falan mı heyecan mı yaptı acaba? Hemşire de yarana tuz basmış zaar
amin çok sağolAyyy cok sukurrr iki bebişimiz daha oldusağlıkla huzurla büyüsün minikler
Sabrediyoruz napalım canısıCnmsn cok sevioruz seni
Eğer kitaplar bazı şeyleri dindirmende işe yarıosa ne mutlu.
Bide ferfecirde cok tatliş arkadaşlarm var benm
Haahahahahhqha sabah sabahhhh
N Neal cok haklı beybi
Cnmmm beyazzz
Sağlıkla büyüt inşallah
Yaaa bulutum ya
Allah seni
Ne edek işte sonuçta anne...
Sabret eve çkkana kdar..
Hemşşrede az değilmiş ha
Minnoş emdimi?
Aramıza hoşgeldin
Aşkoşşşşşşşş
Allahım sen konuyu biliosn
AMİNNNNN
Sıvayın kolları hadi
Pes etmek yokkkk
dayler dayler nasılsınız acebeeeeeeeeeee
cnm ön süt o zamanla beyazlaşacak merak etme :)İlk torun da heyecandan değil rahatlıktan sıktı.yok süt az yok meme ucu yok .düşüncesizlik fazla arada yardım ediyo arada kafasına göre takılıyor.
amin çok sağol
Sabrediyoruz napalım canısıherkes fena emdi de süt su gibi sarı renkte gibi çok gelmiyor doymuyor galiba.çiş çok az yaptı. saat başı emzirmeye çalışıyorum ucu hep yara oldu.
Hoşbulmadımdertler derya oldu
Ben o saatte ikinci uykum için koltuktan yatağa transfer oldum ama başaramadık. Gazdan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. 3. uyku denemesi için koltuğa geri geldim. Size mutlulukla. BayzGüüüünnnnaaaayyyyyddddııııınnn
bu gazlı günlerini mumla arıyacaksın mide yanması yaşayanlardan olursanBen o saatte ikinci uykum için koltuktan yatağa transfer oldum ama başaramadık. Gazdan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. 3. uyku denemesi için koltuğa geri geldim. Size mutlulukla. Bayz
Ne kadar zamanla süt az geliyo galiba gözleri sararmaya başladı çok verdim yine de çoğalmadıcnm ön süt o zamanla beyazlaşacak merak etme :)
Mide yanması yaşayanlardan olursam mı? Üflesem alev fışkıracak gibi yanıyorum. Onun saatleri akşam başlıyor. Ülen anlatmıyoruz diye pürüzsüz hamilelik geçiriyoruz sanılıyor demek ki. Öyle devam edem. Pirensesler gibiyim maşallah bana. Totomu kaşıyayım da nazarlar değmesinbu gazlı günlerini mumla arıyacaksın mide yanması yaşayanlardan olursan
hadi bayz
Annem emzirsem de kimse görmüyordur diye perdeleri açıyordu.emzirirken karşı hastane binasından bir adamın beni izlediğini fark ettim ben bakınca geri çekildi sonra tekrar bakmaya başladı köşeden.kafayı sıyırcam ama ne zaman bilmiyorum o kadar doluyum ki o kadar dolu
Sakince konuşunca da anlayacak biri değil.bu zamana kadar hep sakindim yuttum ama ne zamana kadar yutacağım bilmiyorum.güya o kadar imanlı sürekli mescite tek bırakıp gidiyordu ilacın biri yan etki yaptı bayılacak gibiydim o durumda kalkıp çocuğu susturmaya altını değiştirmeye uğraştım.nerdesin sen diye ağlayınca odada kılmaya başladı.illa ağlamam kendimi aciz göstermem gerek ben kimseye minnet eden biri değilim o kadar zoruma gidiyor kiTövbe ya
Sen sakin kalmaya çalış. Annene sakince söylemesi denesene "Kötü niyetle yapmıyorsun farkındayım ama strese giriyorum sen böyle yaptıkça" diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?