- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.161
Canikom valla ben de kararsızım yeni bir kutu takviye alsam mı almasam mı? Bir yanım hangi tedaviye başlarsan başla al takviyeyi yine belki vesile olur diyor diğer yanım yetmedi mi saçtığın paralar diyorben zaten başladık bu merete 3-6 ay arası kullanın diyorlar diye kararsızım hani zaten parayı saçtım fayda edecekse de bi kullanıp bi kullanmamadan fayda sağlamazsa üzülürüm diye. Yoksa senin gibi herhangi bir takviyeye başlamamış olsam artık tedavi olucamızı düşünerek ben de başlamazdım. Arı sütü polene devam edin bence de artık gidince doktorlar yönlendirirse alırsınız ekstra bir şey. Bu arada insan yine de kafasından atamıyo yaaa ahahah. Şimdi de tedavi kafasına girip hamile kalan çok ben de onlardan biri olur muyum diye düşünüyorum umarım sen benim gibi olmazsın kafamız bebek free olsa süper olur cidden
cnm daha dur 1 hafta 10 güne artar merak etme.. ve beyazlayacaz.. bir süre sarımsı kalıyor.. bende 15-20 gün öyleydiNe kadar zamanla süt az geliyo galiba gözleri sararmaya başladı çok verdim yine de çoğalmadı
hoşgeldin bayan lohusaAnnem emzirsem de kimse görmüyordur diye perdeleri açıyordu.emzirirken karşı hastane binasından bir adamın beni izlediğini fark ettim ben bakınca geri çekildi sonra tekrar bakmaya başladı köşeden.kafayı sıyırcam ama ne zaman bilmiyorum o kadar doluyum ki o kadar dolu
Mide yanması yaşayanlardan olursam mı? Üflesem alev fışkıracak gibi yanıyorum. Onun saatleri akşam başlıyor. Ülen anlatmıyoruz diye pürüzsüz hamilelik geçiriyoruz sanılıyor demek ki. Öyle devam edem. Pirensesler gibiyim maşallah bana. Totomu kaşıyayım da nazarlar değmesin
Hay Allah ya. Peki odada başka doğum yapanlar da var mı? Eşinin kalmasına izin veriyorlarsa o mu kalsa acaba annen yerine. Boşuna stres olmayasın sen deSakince konuşunca da anlayacak biri değil.bu zamana kadar hep sakindim yuttum ama ne zamana kadar yutacağım bilmiyorum.güya o kadar imanlı sürekli mescite tek bırakıp gidiyordu ilacın biri yan etki yaptı bayılacak gibiydim o durumda kalkıp çocuğu susturmaya altını değiştirmeye uğraştım.nerdesin sen diye ağlayınca odada kılmaya başladı.illa ağlamam kendimi aciz göstermem gerek ben kimseye minnet eden biri değilim o kadar zoruma gidiyor ki
Evet tam o aşamadayım bir yetkili abi bana tüp yapmanız lazım desin istiyorum. Kendimi kendime kesinlikle karar veremiyorum, sıyırmış olabilirim.Ya o kararı senin yerine işin uzmanlarının vermesi acayip rahatlatıyor gerçekten. Aşılama mı tüp mü kararını bize bıraksalar ben çok zorlanırdım. Direkt tüpe yönlendirilince düşünecek bir şey de kalmadı. Takviyeler de cidden pahalı ama son bir ay diye kullandı onu da. Belki kullanmasa ve olmasa kendimizi suçlardık sonra bilemiyorum. Bunları kullanırken hamile kalan da var. Ben hiç anlamadım bu takviye işinden
Kuzu senin acemiliğin onun acemiliği bir araya gelince gerilmiş olabilirsiniz. Benim bir arkadaş doğumdan hemen sonra annesine saçma şeylerden kızdığını da söylemişti. Seninki saçma demiyorum ama ikiniz de acemilikten napıcanızı şaşırmış olabilirsiniz kuzum. Yavaşça sakinleş ve lohusa olduğunu hatırlaaİlk torun da heyecandan değil rahatlıktan sıktı.yok süt az yok meme ucu yok .düşüncesizlik fazla arada yardım ediyo arada kafasına göre takılıyor.
amin çok sağol
Sabrediyoruz napalım canısıherkes fena emdi de süt su gibi sarı renkte gibi çok gelmiyor doymuyor galiba.çiş çok az yaptı. saat başı emzirmeye çalışıyorum ucu hep yara oldu.
Hoşbulmadımdertler derya oldu
Ayy bu başlığa ilk geldiğimde ilk sorduğum "ovülasyon testi nedir nasıl yapılır "olmuştu. SağolsunAh ah ilk aylardan gebe kalıp bu dertlerin hiçbirini bilmemeyi çok isterdim hahahahah
ay ovulasyon testi ne ki?
Vitamin alamadan hamile kaldık biz
Ay ben kıpkırmızı iki çizgiyle öğrendim, bi baktım reglim geçmiş
Hahahahahah
Sıyırma sıyırma. Daha sıyrılacak yerleri lazım sana. Gittin mi tekrar? Şimdi ne aşamadasınız? Rapor için tek tek muayene olmanız gerekiyor muymuş farklı birimlere?Evet tam o aşamadayım bir yetkili abi bana tüp yapmanız lazım desin istiyorum. Kendimi kendime kesinlikle karar veremiyorum, sıyırmış olabilirim.
Canım o tüp bebek raporu için gerekli. Benim 2 başarısız aşılamam ve henüz 3 evlilik ylım dolmadığı için şimdi tedavi için gerekli belgeleri topluyorum. AMH düşüklüğünde ya da bazı durumlarda erkek faktöründe direkt tüp bebeğe yönlendiriyorlrmş aşılamayı geçip. Evraklarımı tamamlayınca öğrnicem onu tam anlamıyla. Bende eş faktörü var ama direkt tüpbebek raporu için yeterli olmayabilir büyük ihtimalle. Benm işte 22 kasımda vereceğim bir test kaldı bir de dışarda meme ultrasonu çektiricem, bunu da istiyorlar. 22 kasım haftası randevu bulduğum ilk gün gidicem. Yani bu ay sonu olmadan ne yapıcamız aşağı yukarı belli olmuş olacak.Sıyırma sıyırma. Daha sıyrılacak yerleri lazım sana. Gittin mi tekrar? Şimdi ne aşamadasınız? Rapor için tek tek muayene olmanız gerekiyor muymuş farklı birimlere?
Aa ben aşılamada da iğne verebildikleri için onda da rapor çıkıyor sanıyordum. Du bakalım belgeleri toplayınca ne diyecekler. Belki de eşinin değerleri yeterli oluyordur direkt tüpe yönlendirmeleri için. O da ultrasona gidecekti değil mi?Canım o tüp bebek raporu için gerekli. Benim 2 başarısız aşılamam ve henüz 3 evlilik ylım dolmadığı için şimdi tedavi için gerekli belgeleri topluyorum. AMH düşüklüğünde ya da bazı durumlarda erkek faktöründe direkt tüp bebeğe yönlendiriyorlrmş aşılamayı geçip. Evraklarımı tamamlayınca öğrnicem onu tam anlamıyla. Bende eş faktörü var ama direkt tüpbebek raporu için yeterli olmayabilir büyük ihtimalle. Benm işte 22 kasımda vereceğim bir test kaldı bir de dışarda meme ultrasonu çektiricem, bunu da istiyorlar. 22 kasım haftası randevu bulduğum ilk gün gidicem. Yani bu ay sonu olmadan ne yapıcamız aşağı yukarı belli olmuş olacak.
Valla aşılama yapılıcak diyince belki bu evrklarla bir rapor veriyorlardr bilemiyorum ki. Devlet hastanesi işte her şey belirsiz. Evet eşimin ultrasona gitmesi lazımdı ama bilin bakalım nooollduuuuAa ben aşılamada da iğne verebildikleri için onda da rapor çıkıyor sanıyordum. Du bakalım belgeleri toplayınca ne diyecekler. Belki de eşinin değerleri yeterli oluyordur direkt tüpe yönlendirmeleri için. O da ultrasona gidecekti değil mi?
Ultrason demişken sizinki ne zamandıHemsirecik ?
Keşke bu konuda olmasaydık profEvet tam o aşamadayım bir yetkili abi bana tüp yapmanız lazım desin istiyorum. Kendimi kendime kesinlikle karar veremiyorum, sıyırmış olabilirim.
Kuzu senin acemiliğin onun acemiliği bir araya gelince gerilmiş olabilirsiniz. Benim bir arkadaş doğumdan hemen sonra annesine saçma şeylerden kızdığını da söylemişti. Seninki saçma demiyorum ama ikiniz de acemilikten napıcanızı şaşırmış olabilirsiniz kuzum. Yavaşça sakinleş ve lohusa olduğunu hatırlaaherşeyy geçeceeeeekk sen sakinliğini koru bebeğinle güzel vakit geçir sarılık da olur çoğu bebek oluyor takip ettikten somra hiçbir sorun yaşamazsınız inşş
Ayy bu başlığa ilk geldiğimde ilk sorduğum "ovülasyon testi nedir nasıl yapılır "olmuştu. SağolsunBal0ncuk Paresilaaa ve ismini hatırlayamadığım bir sürü kişi yorum yapıp açıklamıştı. Şimdi işin profu olduk maalesef test sonucu yorumlar hale geldim. Hoşgeldin infertelite hoşgeldin profluk
Neey vaz mı geçti yineValla aşılama yapılıcak diyince belki bu evrklarla bir rapor veriyorlardr bilemiyorum ki. Devlet hastanesi işte her şey belirsiz. Evet eşimin ultrasona gitmesi lazımdı ama bilin bakalım nooollduuuu
"Biz de dizilerdeki gibi bir gecede oluyor o iş, sonra bir sabah mide bulantısıyla uyanıyorsun, hop hamilesin sanıyorduk ama öyle değilmiş" de deseydin. Ay sinirlerim bozuldu. Rüyamda çocuğumuz olmuyormuş. Kapı kapı çare arıyorduk hiç mi oluru yok diye. Bilinçaltım bir türlü hamile kalamıyorKeşke bu konuda olmasaydık profstajyer var daha lise sonda abla diyor bu ay kesin hamilesin sen diyor. Dedim olmaz eşimin dişi ile ilgili sorun var. Olmadı o zamanlarda nasıl yani diyor nasıl olmaz dedim yumurtlama zamanı geçti. E geçtiyse ne olacak . Dedim biz tavuk muyuz hep yumurtlayalim nasıl ya istediğin zaman hamile kalinmiyor mu dedi.edim kalamiyoruz . Üzüldü bir anda. Kızın umutlarını kırdım
Bugun çektirecektik ama benimki izin almaya cekiniyor komutandan, 5ten sonra cekerlerse bi şansımızı denicezAa ben aşılamada da iğne verebildikleri için onda da rapor çıkıyor sanıyordum. Du bakalım belgeleri toplayınca ne diyecekler. Belki de eşinin değerleri yeterli oluyordur direkt tüpe yönlendirmeleri için. O da ultrasona gidecekti değil mi?
Ultrason demişken sizinki ne zamandıHemsirecik ?
Oyh deme. Özele gidecekseniz çekerler. Acilde de radyolog oluyor sonuçtaBugun çektirecektik ama benimki izin almaya cekiniyor komutandan, 5ten sonra cekerlerse bi şansımızı denicez
Ozele gidicez asko devlet tee marta sira verdiOyh deme. Özele gidecekseniz çekerler. Acilde de radyolog oluyor sonuçta
Keşke bu konuda olmasaydık profstajyer var daha lise sonda abla diyor bu ay kesin hamilesin sen diyor. Dedim olmaz eşimin dişi ile ilgili sorun var. Olmadı o zamanlarda nasıl yani diyor nasıl olmaz dedim yumurtlama zamanı geçti. E geçtiyse ne olacak . Dedim biz tavuk muyuz hep yumurtlayalim nasıl ya istediğin zaman hamile kalinmiyor mu dedi.edim kalamiyoruz . Üzüldü bir anda. Kızın umutlarını kırdım
Ben de profluktan önce o işler öyle sanıyordum ahahahhaNeey vaz mı geçti yine
"Biz de dizilerdeki gibi bir gecede oluyor o iş, sonra bir sabah mide bulantısıyla uyanıyorsun, hop hamilesin sanıyorduk ama öyle değilmiş" de deseydin. Ay sinirlerim bozuldu. Rüyamda çocuğumuz olmuyormuş. Kapı kapı çare arıyorduk hiç mi oluru yok diye. Bilinçaltım bir türlü hamile kalamıyor
Yavru bizimkine de devlet 2 ay sonraya gün vermişti işte. Ben tetkikleri yapana, karar verene kadar ultrason günü geldi işte dedim ne olur ne olmaz çekin hazır gün aldın ama gitmedi. Bir ay sonra doktor isterse acilen özelde bir ton para bayılıp çektiririz artık, bizde etrafa saçacak paradan bol ne varOzele gidicez asko devlet tee marta sira verdi
Benim meme ultrasonunu özelde nöbetçi radyolog çekmişti acil bir durum için girmediğim halde. İş çıkışı ancak nöbette olduğu gün gidebiliyordum kadın doğumcuya. O zaman bahsetmiştim. O da radyolog burada, çektirelim istersen demişti. Sizinki de hemen hallolur inşallah. Allah çaresiz bir şey vermesin. Marta kadar bekletecekler demek ki acil bir şey olsa. Ne hale geldik yaOzele gidicez asko devlet tee marta sira verdi
Al birini vur ötekine. Devlette de isteseler daha iyi olmaz mı ki? Belki o zaman durumun önemini kavrayıp gitmeye karar verir. Tövbeler olsun hepsi manyak. Ben de böyle beni çıldırttığında "Saç saç nasılsa zenginiz" diyordum. Böyle bir umursamazlık olamaz yaBen de profluktan önce o işler öyle sanıyordum ahahahhaParesilaaa hooopp bebek rahme düşüyor sanıyordum emme öyle değilmiş o işler
N Neal biliçaltın infertil galiba kuzuEşim bebekten vazgeçmedi de yine savsaklıyor işte doktor işlerini, bıkkk tımmm bu adamların işgüzarlıklarından Zeynep Kamil değil de başka bir ürolog istemişti ultrasonu eşimden. İnş Zeynep Kamil de istemez ilerleyen günlerde
Yavru bizimkine de devlet 2 ay sonraya gün vermişti işte. Ben tetkikleri yapana, karar verene kadar ultrason günü geldi işte dedim ne olur ne olmaz çekin hazır gün aldın ama gitmedi. Bir ay sonra doktor isterse acilen özelde bir ton para bayılıp çektiririz artık, bizde etrafa saçacak paradan bol ne varSen de saç anacım hepimiz saçalım
ee tabi isteseler daha iyi her anlamda tetkik etmiş olurlar hem de ciddiyetini anlamış olur dediğin gibi. Ama bizimki parayı çöpe atmayı sevdiği için istemezler inş dedim, isterlerse her türlü sokağa atılmış bir paramız olacakBenim meme ultrasonunu özelde nöbetçi radyolog çekmişti acil bir durum için girmediğim halde. İş çıkışı ancak nöbette olduğu gün gidebiliyordum kadın doğumcuya. O zaman bahsetmiştim. O da radyolog burada, çektirelim istersen demişti. Sizinki de hemen hallolur inşallah. Allah çaresiz bir şey vermesin. Marta kadar bekletecekler demek ki acil bir şey olsa. Ne hale geldik ya
Al birini vur ötekine. Devlette de isteseler daha iyi olmaz mı ki? Belki o zaman durumun önemini kavrayıp gitmeye karar verir. Tövbeler olsun hepsi manyak. Ben de böyle beni çıldırttığında "Saç saç nasılsa zenginiz" diyordum. Böyle bir umursamazlık olamaz ya
Canım bu arada ben özel bir labla görüşmüştüm. Meme ultrasonunu cumartesi günü öğlene kadar çekiyordu mesela randevuyla. hafta içi seçeneklerini sormamıştım ama özel olduğu için daha esnek oluyor. bence kendinize uygun bir zaman dilimi bulabilirsiniz labda.Bugun çektirecektik ama benimki izin almaya cekiniyor komutandan, 5ten sonra cekerlerse bi şansımızı denicez
O kadar haklısın ki. Ben de anlayamıyorum. Yine bu da yüzleşme korkusundan bence. Başka türlüsü canını sokakta bulmak gibi oluyoree tabi isteseler daha iyi her anlamda tetkik etmiş olurlar hem de ciddiyetini anlamış olur dediğin gibi. Ama bizimki parayı çöpe atmayı sevdiği için istemezler inş dedim, isterlerse her türlü sokağa atılmış bir paramız olacakParasını da geçiyorum insan kendi sağlığı için istenen tetkike gitmez mi ya aklım almıyor. Mesela benim meme ultrasonu için o kadar doluymuş ki gün bile vermedi devlet git özelde çektir dedi. Sen hazır alabilmişsin devletten randevu neden gitmiyorsun
Devlet aşırı kalabalık ya marta kac ay var yani saka gibiBen de profluktan önce o işler öyle sanıyordum ahahahhaParesilaaa hooopp bebek rahme düşüyor sanıyordum emme öyle değilmiş o işler
N Neal biliçaltın infertil galiba kuzuEşim bebekten vazgeçmedi de yine savsaklıyor işte doktor işlerini, bıkkk tımmm bu adamların işgüzarlıklarından Zeynep Kamil değil de başka bir ürolog istemişti ultrasonu eşimden. İnş Zeynep Kamil de istemez ilerleyen günlerde
Yavru bizimkine de devlet 2 ay sonraya gün vermişti işte. Ben tetkikleri yapana, karar verene kadar ultrason günü geldi işte dedim ne olur ne olmaz çekin hazır gün aldın ama gitmedi. Bir ay sonra doktor isterse acilen özelde bir ton para bayılıp çektiririz artık, bizde etrafa saçacak paradan bol ne varSen de saç anacım hepimiz saçalım
Cokta buyuk bir hastane degil ya inşallah vardır doktorları. Benim kistim patladiginda gece acile gittik devlete serum verip sabah gelin usg cekilsin dediler, benim deli gibi kanamam varmis o ara karnim dolmustu sabaha kadar usg sedyesine yatamamistim acidan agridan. Egitim araştırma hastanesi güya. Ayrica tomo cekildikten sonra kadin dogum muayeneden sonra beni azarladi bir seyin yok diye iki büklüm aglayarak çıktım odadan hic kimsede yardim etmemisti, sinirim bozuldu yineBenim meme ultrasonunu özelde nöbetçi radyolog çekmişti acil bir durum için girmediğim halde. İş çıkışı ancak nöbette olduğu gün gidebiliyordum kadın doğumcuya. O zaman bahsetmiştim. O da radyolog burada, çektirelim istersen demişti. Sizinki de hemen hallolur inşallah. Allah çaresiz bir şey vermesin. Marta kadar bekletecekler demek ki acil bir şey olsa. Ne hale geldik ya
Al birini vur ötekine. Devlette de isteseler daha iyi olmaz mı ki? Belki o zaman durumun önemini kavrayıp gitmeye karar verir. Tövbeler olsun hepsi manyak. Ben de böyle beni çıldırttığında "Saç saç nasılsa zenginiz" diyordum. Böyle bir umursamazlık olamaz ya
Burda oyle imkanlar yokki beybi ya anca ozel hastanede bulabilirsek bugün inşallah cekilirCanım bu arada ben özel bir labla görüşmüştüm. Meme ultrasonunu cumartesi günü öğlene kadar çekiyordu mesela randevuyla. hafta içi seçeneklerini sormamıştım ama özel olduğu için daha esnek oluyor. bence kendinize uygun bir zaman dilimi bulabilirsiniz labda.
Korku mu umarsızlık mı bilemiyorum artıkO kadar haklısın ki. Ben de anlayamıyorum. Yine bu da yüzleşme korkusundan bence. Başka türlüsü canını sokakta bulmak gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?