- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.181
İnşallah bugün hallolur. Haberdar et bizi deCokta buyuk bir hastane degil ya inşallah vardır doktorları. Benim kistim patladiginda gece acile gittik devlete serum verip sabah gelin usg cekilsin dediler, benim deli gibi kanamam varmis o ara karnim dolmustu sabaha kadar usg sedyesine yatamamistim acidan agridan. Egitim araştırma hastanesi güya. Ayrica tomo cekildikten sonra kadin dogum muayeneden sonra beni azarladi bir seyin yok diye iki büklüm aglayarak çıktım odadan hic kimsede yardim etmemisti, sinirim bozuldu yine
Burda oyle imkanlar yokki beybi ya anca ozel hastanede bulabilirsek bugün inşallah cekilir
26 hafta bitti. 19 şubat görünüyor inşallah vaktinde sağ salim gelir
Neey vaz mı geçti yine
"Biz de dizilerdeki gibi bir gecede oluyor o iş, sonra bir sabah mide bulantısıyla uyanıyorsun, hop hamilesin sanıyorduk ama öyle değilmiş" de deseydin. Ay sinirlerim bozuldu. Rüyamda çocuğumuz olmuyormuş. Kapı kapı çare arıyorduk hiç mi oluru yok diye. Bilinçaltım bir türlü hamile kalamıyor
Valla kızlar gencecik kızın hayalleri ile oynadım. Çok şaşırdı. Sana daha sonra detaylı anlatırım dedimBen de profluktan önce o işler öyle sanıyordum ahahahhaParesilaaa hooopp bebek rahme düşüyor sanıyordum emme öyle değilmiş o işler
N Neal biliçaltın infertil galiba kuzuEşim bebekten vazgeçmedi de yine savsaklıyor işte doktor işlerini, bıkkk tımmm bu adamların işgüzarlıklarından Zeynep Kamil değil de başka bir ürolog istemişti ultrasonu eşimden. İnş Zeynep Kamil de istemez ilerleyen günlerde
Yavru bizimkine de devlet 2 ay sonraya gün vermişti işte. Ben tetkikleri yapana, karar verene kadar ultrason günü geldi işte dedim ne olur ne olmaz çekin hazır gün aldın ama gitmedi. Bir ay sonra doktor isterse acilen özelde bir ton para bayılıp çektiririz artık, bizde etrafa saçacak paradan bol ne varSen de saç anacım hepimiz saçalım
Ohh ohhh seninki de büyümüş bayağı. Gelir gelir sen keyfini çıkar dertlenme kısmını bize bırakİnşallah bugün hallolur. Haberdar et bizi de
26 hafta bitti. 19 şubat görünüyor inşallah vaktinde sağ salim gelir
Adamın duygularıyla oynama kızzz ahahah. hiç de bu hesapları beceremiyorlar di mi hamile kalma ihtimalin var mı yok mu falan gibi. Benimki mesela tüp bebek bize benziyor mu diye sormuştuValla kızlar gencecik kızın hayalleri ile oynadım. Çok şaşırdı. Sana daha sonra detaylı anlatırım dedimama kısaca evlenince hemen genel testleri yaptir sonra korunmaya devam et ya da etme dedim
N Neal o bilinçaltına şöyle gümbür gümbür geliyor bebiş hihhhhhh
Keşke o işler öyle olsaymisKatre_g eşim rakı almış eşim ile içerim diyor dedim hamile değilsem içerim yoksa hamile misin diyor adam sevindi
Kız hayatının şokunu yaşamıştır herhalde. Vallahi bilinçaltımız ne hale gelmişse çöplük gibi. Sürekli kabuslar görüyorumValla kızlar gencecik kızın hayalleri ile oynadım. Çok şaşırdı. Sana daha sonra detaylı anlatırım dedimama kısaca evlenince hemen genel testleri yaptir sonra korunmaya devam et ya da etme dedim
N Neal o bilinçaltına şöyle gümbür gümbür geliyor bebiş hihhhhhh
Keşke o işler öyle olsaymisKatre_g eşim rakı almış eşim ile içerim diyor dedim hamile değilsem içerim yoksa hamile misin diyor adam sevindi
Acil hamile kalmanız lazım. Üç günde üç tane doğurup beni yalnı bıraktı bu kızlarOhh ohhh seninki de büyümüş bayağı. Gelir gelir sen keyfini çıkar dertlenme kısmını bize bırak
Adamın duygularıyla oynama kızzz ahahah. hiç de bu hesapları beceremiyorlar di mi hamile kalma ihtimalin var mı yok mu falan gibi. Benimki mesela tüp bebek bize benziyor mu diye sormuştutam manasıyla fransızlar
Kamu spotu gibi "Acilen gebe kalmalısınız"Kız hayatının şokunu yaşamıştır herhalde. Vallahi bilinçaltımız ne hale gelmişse çöplük gibi. Sürekli kabuslar görüyorum
İçmeyin yav bebik olana kadar. Bize verdikleri tüplü dalış kitapçığında sigara alkol tüketmeyin diyordu. Kalitesini etkiliyor yumurta ve spermlerin
Acil hamile kalmanız lazım. Üç günde üç tane doğurup beni yalnı bıraktı bu kızlar
İyi ki şey dememiş "Tüp bebek olunca doğumdan sonra eve götürebiliyor muyuz?"
Ahshshjsjdjhd çok iyi yaKamu spotu gibi "Acilen gebe kalmalısınız"Bir kere de tüp bebek yaparsak ailelerimize söyler miyiz ne düşünüyorsun diye sormuştum belki rahatsızlık duyabileceğini düşünerek. "Söylemeyebiliyor muyuz? Anlamıyorlar mı tüp bebek olduğunu?" demişti ahahahahhaa
Alkol yok bende. Sütlü filtre kahve her gün içiyordum. Tedavide bıraktım. Hatta eşime de öncesinde bıraktırmıştım değerleri düşük olunca. Psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç ya. Doktorların bana "Doğal yoldan hamile kalsan bile muhtemelen düşükle sonuçlanır" demesini unutamıyorum mesela. Daha bir sürü şey tabii. Allah layığıyla bakıp büyütecek, kıymetini bilecek herkese o çaresizlik hissini yaşatmadan versinValla ben başlarda kahvedir alkoldür dikkat ediyordum. Eşim de zaten sigara kullanmaz alkol desen kırk yılda bir. Baktım olmuyor saldım valla. Deli gibi kahve içiyorum. Zaten severdim evden çalışınca artık daha da çok içmeye başladım ev konforunda tabi. Sen de bayağı uğraştın nealim ondan bilinçaltın gerçekten çöplük gibi olabilir
Hepsi çukunun suçu!Bal0ncuk N Neal Paresilaaa cukulatam Hemsirecik off topic bi sessizleşti farkında mısınız önceden bir gün gelmesem dünya kadar şey olurdu okucak. Herkes hamile kalıp doğurdu biz garibanlar kaldık buralarda
Ohh ohhh seninki de büyümüş bayağı. Gelir gelir sen keyfini çıkar dertlenme kısmını bize bırak
Adamın duygularıyla oynama kızzz ahahah. hiç de bu hesapları beceremiyorlar di mi hamile kalma ihtimalin var mı yok mu falan gibi. Benimki mesela tüp bebek bize benziyor mu diye sormuştutam manasıyla fransızlar
Stajyerin hayatının şokunu yaşadığına ve hala bana inanmadığını düşünüyorumKız hayatının şokunu yaşamıştır herhalde. Vallahi bilinçaltımız ne hale gelmişse çöplük gibi. Sürekli kabuslar görüyorum
İçmeyin yav bebik olana kadar. Bize verdikleri tüplü dalış kitapçığında sigara alkol tüketmeyin diyordu. Kalitesini etkiliyor yumurta ve spermlerin
Acil hamile kalmanız lazım. Üç günde üç tane doğurup beni yalnı bıraktı bu kızlar
İyi ki şey dememiş "Tüp bebek olunca doğumdan sonra eve götürebiliyor muyuz?"
O kadar yorgunum ki sana anlatamam daha geçen hafta iş yerinden bir arkadaş aradı beni geçmiş olsuna dedim bana mı geçmiş olsun evet dedi bebişi duydum diyor yahu bir sene geçmiş bir sene ne geçmiş olsun dalga mı geçiyorlar ben anlamıyorum bıktım insanlardan. Sürekli uyuyorum evi b.k götürüyorBal0ncuk N Neal Paresilaaa cukulatam Hemsirecik off topic bi sessizleşti farkında mısınız önceden bir gün gelmesem dünya kadar şey olurdu okucak. Herkes hamile kalıp doğurdu biz garibanlar kaldık buralarda
Ya şöyle de bir şey var. O kızın yaşı küçük hadi onun inanmaması normal de benim gördüğüm kadarıyla kime ne anlatırsan anlat, başına gelmeden ciddiye almıyor ve inanmıyor insanlar. Eşim de ben de yeni evlenen arkadaşlarımıza çok söyledik. Dinlerken he me diyorlar da yok yani, uygulamaya geçtiklerini hiç sanmıyorum. Yaşamadan anlaşılacak bir şey değil ama biri bana söyleseydi ben kesinlikle evlenir evlenmez ikimizin de tüm tetkikleri yaptırması için uğraşırdım o zaman. 1,5 yıla yakın inanılmaz dikkatle korunduk. Ben nereden bileyim başımıza bunların geleceğini. Aklımın ucundan geçmezdi Hatta ben kist ameliyatları geçirdiğim için eşime ara ara diyordum "Belki yapışıklık olmuştur benim ameliyatlardan dolayı. Hamile kalamayabilirim" falan diye. Eşimde bir şeyler çıkacağını hiç düşünmüyordum bileStajyerin hayatının şokunu yaşadığına ve hala bana inanmadığını düşünüyorum
İcmedigim vitamin aldığım ceviziydi şusuydu busuydu yaptığımda da olmadı saldım artik en azından yeni yıla kadar. Ne vitamin alıyorum ne yediğime ictigime dikkat ediyorum
Belli olmaz belkim hamileyizdir dimi kızlar neydi slagon gebeyiz gebeyiz gebeyiz
Evi b.k götürmesi sorun değil de insanların ağız ishali olması benim de canımı sıkıyor. Şimdi yine hamile kal, duyar duymaz yine neler demeye başlayacaklar. O yüzden saklayabildiğin kadar sakla. Kafan rahat eder en azındanO kadar yorgunum ki sana anlatamam daha geçen hafta iş yerinden bir arkadaş aradı beni geçmiş olsuna dedim bana mı geçmiş olsun evet dedi bebişi duydum diyor yahu bir sene geçmiş bir sene ne geçmiş olsun dalga mı geçiyorlar ben anlamıyorum bıktım insanlardan. Sürekli uyuyorum evi b.k götürüyoriçim şişti artık
Bana da deseler bende yaptırırdim. Daha hicbirsey bilmeden bile hamile kaldığımda sürekli dış gebelikten korkmuştum ne alaka ise.. neyse sen o günleri artık düşünmeYa şöyle de bir şey var. O kızın yaşı küçük hadi onun inanmaması normal de benim gördüğüm kadarıyla kime ne anlatırsan anlat, başına gelmeden ciddiye almıyor ve inanmıyor insanlar. Eşim de ben de yeni evlenen arkadaşlarımıza çok söyledik. Dinlerken he me diyorlar da yok yani, uygulamaya geçtiklerini hiç sanmıyorum. Yaşamadan anlaşılacak bir şey değil ama biri bana söyleseydi ben kesinlikle evlenir evlenmez ikimizin de tüm tetkikleri yaptırması için uğraşırdım o zaman. 1,5 yıla yakın inanılmaz dikkatle korunduk. Ben nereden bileyim başımıza bunların geleceğini. Aklımın ucundan geçmezdi Hatta ben kist ameliyatları geçirdiğim için eşime ara ara diyordum "Belki yapışıklık olmuştur benim ameliyatlardan dolayı. Hamile kalamayabilirim" falan diye. Eşimde bir şeyler çıkacağını hiç düşünmüyordum bile
Bir yandan da doğru diyorsun. Ben taze havuç suları sıkıp içirdim, keçiboynuzu tozları verdim de ne oldu amaaağn umut dünyası işte. Gebesiniz kız tabii
Evi b.k götürmesi sorun değil de insanların ağız ishali olması benim de canımı sıkıyor. Şimdi yine hamile kal, duyar duymaz yine neler demeye başlayacaklar. O yüzden saklayabildiğin kadar sakla. Kafan rahat eder en azından
Allah şifa versin, annesine babasına bağışlasın.Kızlar merhaba dualarınıza ihtiyacım var bakar mısınız
4 yaşında olan yeğenim için dua(70.000 Ya Şafi (c.c)) eder misiniz? 😟🤲🏻
@MrsPanther @UcanSupurge @Myhomes @hzrcvp4 @Blue_Peri @Olaf_ @Aktif Lora @Sadelikherseydir @Less-is-More @AnnE Shirley @MevsimBahar @Mavim25 @RedGirl @Life light @FUNNDA @madammor @medusa-a @Zerre Ne kadar okuyabilirsiniz hanımlar (izinsiz etiketledim hakkınızı helal edin lütfen) 🤲🏻😟 Çok...www.kadinlarkulubu.com
Ben ev temizliyodum yaBal0ncuk N Neal Paresilaaa cukulatam Hemsirecik off topic bi sessizleşti farkında mısınız önceden bir gün gelmesem dünya kadar şey olurdu okucak. Herkes hamile kalıp doğurdu biz garibanlar kaldık buralarda
Yoksa hep yazar ahshhshsBen ev temizliyodum yaondan sesim çıkmıyor
Oh iyi bariYarin cekilecek bizim usg gunduz evdeymis benimki
Teşekkür ederim sağolun yazdım şimdiAllah şifa versin, annesine babasına bağışlasın.Kazen 'e yazmış mıydın? Üyelere bildirim gönderirlerse daha fazla kişiye ulaşabilirsin
Ahhh ahh ben de aynıyım pareciğim. Herşeye dikkat ediyordum artık saldım haliyle. Modumda sürekli değişiyor bir çıkıyo bir düşüyor. Bazen durup dururken ağlıyorum. Kız cidden sıyırdım benStajyerin hayatının şokunu yaşadığına ve hala bana inanmadığını düşünüyorum
İcmedigim vitamin aldığım ceviziydi şusuydu busuydu yaptığımda da olmadı saldım artik en azından yeni yıla kadar. Ne vitamin alıyorum ne yediğime ictigime dikkat ediyorum
Belli olmaz belkim hamileyizdir dimi kızlar neydi slagon gebeyiz gebeyiz gebeyiz
O kadar yorgunum ki sana anlatamam daha geçen hafta iş yerinden bir arkadaş aradı beni geçmiş olsuna dedim bana mı geçmiş olsun evet dedi bebişi duydum diyor yahu bir sene geçmiş bir sene ne geçmiş olsun dalga mı geçiyorlar ben anlamıyorum bıktım insanlardan. Sürekli uyuyorum evi b.k götürüyoriçim şişti artık
Neoş ben de eşimde değil hep kendimde bir şey olduğunu düşündüm. O yüzden erkenden kendi tetkiklerime başladım. Nasıl bir psikolojiyse hep kendimizde arıyoruz sorunu?Ya şöyle de bir şey var. O kızın yaşı küçük hadi onun inanmaması normal de benim gördüğüm kadarıyla kime ne anlatırsan anlat, başına gelmeden ciddiye almıyor ve inanmıyor insanlar. Eşim de ben de yeni evlenen arkadaşlarımıza çok söyledik. Dinlerken he me diyorlar da yok yani, uygulamaya geçtiklerini hiç sanmıyorum. Yaşamadan anlaşılacak bir şey değil ama biri bana söyleseydi ben kesinlikle evlenir evlenmez ikimizin de tüm tetkikleri yaptırması için uğraşırdım o zaman. 1,5 yıla yakın inanılmaz dikkatle korunduk. Ben nereden bileyim başımıza bunların geleceğini. Aklımın ucundan geçmezdi Hatta ben kist ameliyatları geçirdiğim için eşime ara ara diyordum "Belki yapışıklık olmuştur benim ameliyatlardan dolayı. Hamile kalamayabilirim" falan diye. Eşimde bir şeyler çıkacağını hiç düşünmüyordum bile
Bir yandan da doğru diyorsun. Ben taze havuç suları sıkıp içirdim, keçiboynuzu tozları verdim de ne oldu amaaağn umut dünyası işte. Gebesiniz kız tabii
Evi b.k götürmesi sorun değil de insanların ağız ishali olması benim de canımı sıkıyor. Şimdi yine hamile kal, duyar duymaz yine neler demeye başlayacaklar. O yüzden saklayabildiğin kadar sakla. Kafan rahat eder en azından
Sayfamız soldu bırak temizliğiBen ev temizliyodum yaondan sesim çıkmıyor
İyi kuzu sevindim bari hızlıca halledinYarin cekilecek bizim usg gunduz evdeymis benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?