- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.201
Ben bizi geçtim şu an geriye ve önümdeki örneklere bakınca doktorlar bile bunu yapıyor diye sinirleniyorum. Hep kadında arıyorlar. Erkeğe de bakalım diyen yok gibi bir şey. Tamam kadın doğuruyor da tek başına mı dölleniyor bu yumurtalarNeoş ben de eşimde değil hep kendimde bir şey olduğunu düşündüm. O yüzden erkenden kendi tetkiklerime başladım. Nasıl bir psikolojiyse hep kendimizde arıyoruz sorunu?
Bal0ncuk N Neal Paresilaaa cukulatam Hemsirecik off topic bi sessizleşti farkında mısınız önceden bir gün gelmesem dünya kadar şey olurdu okucak. Herkes hamile kalıp doğurdu biz garibanlar kaldık buralarda
Ahshshjsjdjhd çok iyi yaNeresinden anlayabileceklerini düşündü acaba. Çok ilginç kafalar yaşıyorlar
Alkol yok bende. Sütlü filtre kahve her gün içiyordum. Tedavide bıraktım. Hatta eşime de öncesinde bıraktırmıştım değerleri düşük olunca. Psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç ya. Doktorların bana "Doğal yoldan hamile kalsan bile muhtemelen düşükle sonuçlanır" demesini unutamıyorum mesela. Daha bir sürü şey tabii. Allah layığıyla bakıp büyütecek, kıymetini bilecek herkese o çaresizlik hissini yaşatmadan versin
Hepsi çukunun suçu!cukulatam Ne işler çeviriyon anlat
Tam bunu okurken eşim izlediği diziyi durdurup "Bu adam Breaking Bad'de oynuyor bak" dedi ve alakasız yani. Ben o diziyi izlemedim bileBen bu aralar breaking bad e sardım onu izliyorum 5 sezon dizi, 3. Sezondayım daha
Evet gerçekten öyle. Hastanede yüz milyon tane teste sokuyorlar bizi. Ben hep derim kadın olmak ciddi manada zorBen bizi geçtim şu an geriye ve önümdeki örneklere bakınca doktorlar bile bunu yapıyor diye sinirleniyorum. Hep kadında arıyorlar. Erkeğe de bakalım diyen yok gibi bir şey. Tamam kadın doğuruyor da tek başına mı dölleniyor bu yumurtalar
Tam bunu okurken eşim izlediği diziyi durdurup "Bu adam Breaking Bad'de oynuyor bak" dedi ve alakasız yani. Ben o diziyi izlemedim bile
Bu cidden sinir bozucu. 2.5 senedir deniyoruz kaç tane doktor gezdik, kaç farklı hastaneye gittik. Eşim sadece sperm testi verdi. Bana yapılmayan kalmadı denek oldum resmen annshshshEvet gerçekten öyle. Hastanede yüz milyon tane teste sokuyorlar bizi. Ben hep derim kadın olmak ciddi manada zor
Üstelik de erkeğe yapılan tetkikler kadına yapılanların yanında hiçbir şey. Hepsi bir günde halledilebilir. Yılın herhangi bir ayının herhangi bir gününde. Sadece birkaç günlük cinsel perhiz işte o kadar. Bitti gitti. Biz kan tahliline reglin 2. ya da 3. günü gidiyoruz. Yumurta takibine artık ne zamana denk geliyorsa o zaman, rahim filmine reglin bilmem kaçıncı günü. Hepsi de eziyetli işler. Altı üstü kutuya sperm verip dümdüz ultrasona girecekler. İçlerine alet edevat da sokulmuyor, basit bir şekilde bakılıyor. O bile ihmal ediliyorEvet gerçekten öyle. Hastanede yüz milyon tane teste sokuyorlar bizi. Ben hep derim kadın olmak ciddi manada zor
Ben uzun soluklu yabancı dizileri izleyemiyorum. Ancak birkaç bölümlük mini dizi olacak ki film gibi izleyeyim bitsinÖhaa tesadüfe bakÇok güzel bir dizi ya, sevdim ben
Ben uzun soluklu yabancı dizileri izleyemiyorum. Ancak birkaç bölümlük mini dizi olacak ki film gibi izleyeyim bitsin
Yaziyoz ya hsgsgshsYoksa hep yazar ahshhshs
Oh iyi bari
İnşallah yarin biticek bu isAhhh ahh ben de aynıyım pareciğim. Herşeye dikkat ediyordum artık saldım haliyle. Modumda sürekli değişiyor bir çıkıyo bir düşüyor. Bazen durup dururken ağlıyorum. Kız cidden sıyırdım beniçimiz cidden şişik yani. Sen duyma insanları boşver. Bir şekilde yolumuzu bulucaz artık biz de
Neoş ben de eşimde değil hep kendimde bir şey olduğunu düşündüm. O yüzden erkenden kendi tetkiklerime başladım. Nasıl bir psikolojiyse hep kendimizde arıyoruz sorunu?
Sayfamız soldu bırak temizliği
İyi kuzu sevindim bari hızlıca halledin
Bugün gezmeye gittim hava güneşli diye aldandım ince giyindim bayağı titredim. Eve geldim burnum akıyo.Miss Bride Ses ver alo alo alo
İçim rahatladı sağolasın bal0ncuğum inşallah düzelircnm daha dur 1 hafta 10 güne artar merak etme.. ve beyazlayacaz.. bir süre sarımsı kalıyor.. bende 15-20 gün öyleydi
hoşgeldin bayan lohusa
ahahahaha o beni piremses peri sanıoooooooooooo
yoktu baş başa olmak kötüydü 3 gün :) keşke eşe izin verselerdi..neyseki eve geldik rahatladım birazHay Allah ya. Peki odada başka doğum yapanlar da var mı? Eşinin kalmasına izin veriyorlarsa o mu kalsa acaba annen yerine. Boşuna stres olmayasın sen de
inşallah katremEvet tam o aşamadayım bir yetkili abi bana tüp yapmanız lazım desin istiyorum. Kendimi kendime kesinlikle karar veremiyorum, sıyırmış olabilirim.
Kuzu senin acemiliğin onun acemiliği bir araya gelince gerilmiş olabilirsiniz. Benim bir arkadaş doğumdan hemen sonra annesine saçma şeylerden kızdığını da söylemişti. Seninki saçma demiyorum ama ikiniz de acemilikten napıcanızı şaşırmış olabilirsiniz kuzum. Yavaşça sakinleş ve lohusa olduğunu hatırlaaherşeyy geçeceeeeekk sen sakinliğini koru bebeğinle güzel vakit geçir sarılık da olur çoğu bebek oluyor takip ettikten somra hiçbir sorun yaşamazsınız inşş
Ayy bu başlığa ilk geldiğimde ilk sorduğum "ovülasyon testi nedir nasıl yapılır "olmuştu. SağolsunBal0ncuk Paresilaaa ve ismini hatırlayamadığım bir sürü kişi yorum yapıp açıklamıştı. Şimdi işin profu olduk maalesef test sonucu yorumlar hale geldim. Hoşgeldin infertelite hoşgeldin profluk
iyiyim canısı çok sağol sen nasılsınKorku mu umarsızlık mı bilemiyorum artık
N Neal sen kaç haftalık oldun ya senin doğum ne zaman bir aksilik olmazsa?
DusunceBulutu daha iyi misin bu arada?
Bu maçı alıp da gelin hemşire reyiz. Darla bizi hemşire reyiz. "Kızlar elim ayağım titriyor. Sizce hamilemiyim?" diye bordo çizgili testler, 100'ün üstünde beta hcg sonuçları at bize on beş yüz tane (miyim birleşik olacak)Yaziyoz ya hsgsgshsartik gebe kalip darlamak istiyorum sizi ya puf
İnşallah yarin biticek bu is
Kızı da soyyon mu kendin alevlenip? Herkez nezleli öksürüklü yav. Dikkat et. Oranı buranı sar çıkarkenBugün gezmeye gittim hava güneşli diye aldandım ince giyindim bayağı titredim. Eve geldim burnum akıyo.
Al sana ses. Bir dokun bin ah işit.
Oh gözün aydın. Evinde rahat edersin. Emzirirken gözetleyen sapık neyin olmaz meselayoktu baş başa olmak kötüydü 3 gün :) keşke eşe izin verselerdi..neyseki eve geldik rahatladım birazEvim evim güzel evim
Keşke bu konuda prof olmasaydık..Ayy bu başlığa ilk geldiğimde ilk sorduğum "ovülasyon testi nedir nasıl yapılır "olmuştu. SağolsunBal0ncuk Paresilaaa ve ismini hatırlayamadığım bir sürü kişi yorum yapıp açıklamıştı. Şimdi işin profu olduk maalesef test sonucu yorumlar hale geldim. Hoşgeldin infertelite hoşgeldin profluk
Nolduuuuuuuuu demek için alıntıladm ama aşağda cvp aldm..Valla aşılama yapılıcak diyince belki bu evrklarla bir rapor veriyorlardr bilemiyorum ki. Devlet hastanesi işte her şey belirsiz. Evet eşimin ultrasona gitmesi lazımdı ama bilin bakalım nooollduuuu
Aşkoşşşşşş beni yenile bibiğimmmBugun çektirecektik ama benimki izin almaya cekiniyor komutandan, 5ten sonra cekerlerse bi şansımızı denicez
Cnmmmm katroşşşş
Kuzum gebe kalan gitti.. O konuda bazı insanlara kırgınım.. Ha hiç gitmez sandğm insnalar gitti mesela..Bal0ncuk N Neal Paresilaaa cukulatam Hemsirecik off topic bi sessizleşti farkında mısınız önceden bir gün gelmesem dünya kadar şey olurdu okucak. Herkes hamile kalıp doğurdu biz garibanlar kaldık buralarda
Ben cok kendi kendime konuştm sen bizi terk edip gittiğin zaman hanımefendiiiiBurda kendi kendime laf yetiştircem diye fasulyeyi de 35 dk dır düdüklüde bıraktım. Fasulye lapası oldularModum magmaya kadar düştü gidiyom ben biraz uyuyup problemlerimden kaçmaya çalışıcam
BenHepsi çukunun suçu!cukulatam Ne işler çeviriyon anlat
Miss Bride Ses ver alo alo alo
iyi geceler
Evet kuzu lafı gediğine oturttunKeşke bu konuda prof olmasaydık..
Keşke bizde öyle hemen gebe kalabilenlerden olsaydık...
Ama yanarm yanarm o takviyelere o ovulasuonlara doktoröara verdiğim paraya yanarm
Ben bi ara anlatmştm.. Tüp bebek bana 18 bine mal oldu... Ama o sürece kadar kullandğmz ilaçlar doktoröar vs 25bin küsirdi..
Keşke direk tüp yapsaymşm
Nolduuuuuuuuu demek için alıntıladm ama aşağda cvp aldm..
Cnm katroşşş senin eşin gibi biri için zeynep kamil süreci cok çekilmez bir süreç... Cok okudum zeynep kamili..
Süreç ckk yavaş ve cok düzensiz işliyor
Allah yardımcın olsn
Aşkoşşşşşş beni yenile bibiğimmm
Ne ettiniz anlat hele baştan???
Cnmmmm katroşşşş
Kuzum gebe kalan gitti.. O konuda bazı insanlara kırgınım.. Ha hiç gitmez sandğm insnalar gitti mesela..
Ondan öyle oldu ama ben brakamma..
Bende geçtm bu yollardan.. Bu topiğin maneviyatı büyük bende.. Hep diorm, herkes gebe kalana kdar burdayz.. Snra kilit vuracaz topiğe
Yeni dedikodu topiği açacaz
Bu arada benm odamdaki arkadaş izin aldı bu hafta, ve ben iş yerinde cok yoğunum
Yarm gn çalştğm için işler yetişmior eve iş getiriorm
Eşimde 1 hafta okullar kapalı die burda..
Onunla uğraşmada var.. Birazda gezioruz açkçası
Hatayda havalar güneşli gündüzleri.. Son fırsatlar kaçırmym diorm
Öte yandan akşamlaeı biraz biraz o bebeğe bakarlen ben evi temizliorm
Halıları açtk felan..
Bakamadm birkaç gindür
Soryy bibiğimmmmmm
Ben cok kendi kendime konuştm sen bizi terk edip gittiğin zaman hanımefendiiii
(lafmı vurmuş oldum gıı)
Kızzz ne güzel işte enişteye deki baakkkk sen benm psikolojimi bozup
Süreçte gıcıklk yaparsan eğer, hergn böyle yemek zorunda kalırsn de
Bencukulatam ile küsim zaten
Miss Bride hala dertler derya olmuş sende bir sandalmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?