- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.221
Günaydın kuzu neler gördün bu seferGünayd. Kabuslardan kabus beğendim yine. Günümüz güzel geçsin
Hastalıklı hastaneli şeyler yine dolu. Ameliyat olmam gerekiyormuş falan. Sağlık anksiyetemden kurtulamıyorum bir türlü ya. Bir de teşhis güya seneler önce Edremit Devlet Hastanesi'nde konmuş. Hayatımda Edremit'e gitmişliğim yok. Bilinçaltım neyi neye nereden bağlıyor hiç belli değilGünaydın kuzu neler gördün bu sefer
aaa pare hanım siz buraların yolunu bilirmiydiniz acebeeeeeGünaydın hepiciginize
allah için bir kere piremsesler gibi uyanGünayd. Kabuslardan kabus beğendim yine. Günümüz güzel geçsin
şeyy ımmmmmmmmmm biraz öyle yapmış olabilirimEvet kuzu lafı gediğine oturttun
O zamanlar aklımdan çıkarayım diyordum amma velakin olmadı ve yine burada sizlerleyimHem de sayımız cücük kadar kaldı
Harikayım mithişim mikemmilimallah için bir kere piremsesler gibi uyan
harikayım mithişim mikemmilim diye uyan
yemezler... yine takılmışsın bişeylereHarikayım mithişim mikemmilim
Gaz çok sıkıştırıyor ya. Nefes aldırmıyor, uyutmuyor, oturmama yürümeme hiçbir şeye izin vermiyor. Benim normalde de gaz problemim vardı zaten kendimi bildim bileli. Şimdi iyice tavan yaptıyemezler... yine takılmışsın bişeylere
Yavrucummmmm kendimi terk ettim 5 gündür. Geberiyorum gripten ateş bitti burun tıkanıklığı öksürük başladı her evresini yaşıyorumBalkiz94 balımmmmmmmmmmmmmmmmmm yine bizi terk ettin hayırdır gardaşşşşşşşşşşşşşş
atabiliosan sorun yokGaz çok sıkıştırıyor ya. Nefes aldırmıyor, uyutmuyor, oturmama yürümeme hiçbir şeye izin vermiyor. Benim normalde de gaz problemim vardı zaten kendimi bildim bileli. Şimdi iyice tavan yaptı
Anaaam geçmiş olsun. Allah şifa versin. Herkesler hasta bu araYavrucummmmm kendimi terk ettim 5 gündür. Geberiyorum gripten ateş bitti burun tıkanıklığı öksürük başladı her evresini yaşıyorum
Sen nasılsın nasıl geciyor günler
ay Allah korusun gebesin..Yavrucummmmm kendimi terk ettim 5 gündür. Geberiyorum gripten ateş bitti burun tıkanıklığı öksürük başladı her evresini yaşıyorum
Sen nasılsın nasıl geciyor günler
Hayır tabii ki sıkışık içimde. Sabah 5'te mi ne uyandım. 6 buçuğa kadar oturdum. Uykusuzluğa dayanamayıp yatağa gittim, yatırmıyor şerepsizatabiliosan sorun yok
atamıosan sıkıntı olur
atıosan ve dert ediosan yuh diyecem
Sağol kuzum geldi beni de buldu valla. Ateşimi kontrol etmekten çıldırıyorum Allah'tan 37,5 u geçmedi. Aman dikkat edin kendinizeAnaaam geçmiş olsun. Allah şifa versin. Herkesler hasta bu ara
Yaptırdım kuzum negatif şükür covid değil. Bugün 5. gün ateş ilk 3 gün oldu o da çok yüksek değildi şimdi başka bir aşamaya geçtim umut ediyorum ki böyle böyle geçecekay Allah korusun gebesin..
test yaptırdınmı
kuzu dr sordunmuHayır tabii ki sıkışık içimde. Sabah 5'te mi ne uyandım. 6 buçuğa kadar oturdum. Uykusuzluğa dayanamayıp yatağa gittim, yatırmıyor şerepsiz
KUuzummmmmmm cok geçmiş olsunnnnnnnnnSağol kuzum geldi beni de buldu valla. Ateşimi kontrol etmekten çıldırıyorum Allah'tan 37,5 u geçmedi. Aman dikkat edin kendinize
Yaptırdım kuzum negatif şükür covid değil. Bugün 5. gün ateş ilk 3 gün oldu o da çok yüksek değildi şimdi başka bir aşamaya geçtim umut ediyorum ki böyle böyle geçecek
İnsallah kuzucum doğal önerilerinize de açığım. Bal,karabiber,limon,tereyağı,pekmez yemedigim şey kalmadıkuzu dr sordunmu
KUuzummmmmmm cok geçmiş olsunnnnnnnnn
Keşke bu konuda prof olmasaydık..
Keşke bizde öyle hemen gebe kalabilenlerden olsaydık...
Ama yanarm yanarm o takviyelere o ovulasuonlara doktoröara verdiğim paraya yanarm
Ben bi ara anlatmştm.. Tüp bebek bana 18 bine mal oldu... Ama o sürece kadar kullandğmz ilaçlar doktoröar vs 25bin küsirdi..
Keşke direk tüp yapsaymşm
Nolduuuuuuuuu demek için alıntıladm ama aşağda cvp aldm..
Cnm katroşşş senin eşin gibi biri için zeynep kamil süreci cok çekilmez bir süreç... Cok okudum zeynep kamili..
Süreç ckk yavaş ve cok düzensiz işliyor
Allah yardımcın olsn
Aşkoşşşşşş beni yenile bibiğimmm
Ne ettiniz anlat hele baştan???
Cnmmmm katroşşşş
Kuzum gebe kalan gitti.. O konuda bazı insanlara kırgınım.. Ha hiç gitmez sandğm insnalar gitti mesela..
Ondan öyle oldu ama ben brakamma..
Bende geçtm bu yollardan.. Bu topiğin maneviyatı büyük bende.. Hep diorm, herkes gebe kalana kdar burdayz.. Snra kilit vuracaz topiğe
Yeni dedikodu topiği açacaz
Bu arada benm odamdaki arkadaş izin aldı bu hafta, ve ben iş yerinde cok yoğunum
Yarm gn çalştğm için işler yetişmior eve iş getiriorm
Eşimde 1 hafta okullar kapalı die burda..
Onunla uğraşmada var.. Birazda gezioruz açkçası
Hatayda havalar güneşli gündüzleri.. Son fırsatlar kaçırmym diorm
Öte yandan akşamlaeı biraz biraz o bebeğe bakarlen ben evi temizliorm
Halıları açtk felan..
Bakamadm birkaç gindür
Soryy bibiğimmmmmm
Ben cok kendi kendime konuştm sen bizi terk edip gittiğin zaman hanımefendiiii
(lafmı vurmuş oldum gıı)
Kızzz ne güzel işte enişteye deki baakkkk sen benm psikolojimi bozup
Süreçte gıcıklk yaparsan eğer, hergn böyle yemek zorunda kalırsn de
Bencukulatam ile küsim zaten
@Miss Bride hala dertler derya olmuş sende bir sandalmısın?
Aşk olsun dün burdaydim kiii N Neal hatta fırçaladı beni içme dediaaa pare hanım siz buraların yolunu bilirmiydiniz acebeeeee
allah için bir kere piremsesler gibi uyan
harikayım mithişim mikemmilim diye uyan
şeyy ımmmmmmmmmm biraz öyle yapmış olabilirim
sayımız cücük ama yüreğimiz büyük katroş
nasılsın bugün bakalım
cnm sarımsak.. hergün sarımsak yutmak iyi geliyormuşİnsallah kuzucum doğal önerilerinize de açığım. Bal,karabiber,limon,tereyağı,pekmez yemedigim şey kalmadı
Birazdan da baba gelecekmiş bebeği merak ediyormuş doktora goturecekmis bakacakmis iyi mi diye ben hiç yokmuşum gibi arada helak olan benim halbuki
nerdesin sen acabaBen nettimmm niye küstüğnn
İyi bari ucuz atlatmışsın. Hızlıca toparlarsın inşallahSağol kuzum geldi beni de buldu valla. Ateşimi kontrol etmekten çıldırıyorum Allah'tan 37,5 u geçmedi. Aman dikkat edin kendinize
Yaptırdım kuzum negatif şükür covid değil. Bugün 5. gün ateş ilk 3 gün oldu o da çok yüksek değildi şimdi başka bir aşamaya geçtim umut ediyorum ki böyle böyle geçecek
Yuoo ona ne desem normal çok zayıfsın diyor. Yürümem lazım. Laporoskopilerden sonra da böyle oldum. Ameliyat sırasında içime bastıkları gaz sıkıştı kaldı. Yürüyüş yapacaksın dedi doktor. Milim milim adımlarla yürüdüm öyle düzeldi. Sıkıntı şu ki hava soğuk ve astımım zorlanıyor. Üşütürsem diye korkudan yürüyemiyorum eskisi gibi. Bulacağım bir yolunu bakalımkuzu dr sordunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?