Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kuzu neler gördün bu sefer
Hastalıklı hastaneli şeyler yine dolu. Ameliyat olmam gerekiyormuş falan. Sağlık anksiyetemden kurtulamıyorum bir türlü ya. Bir de teşhis güya seneler önce Edremit Devlet Hastanesi'nde konmuş. Hayatımda Edremit'e gitmişliğim yok. Bilinçaltım neyi neye nereden bağlıyor hiç belli değil

Günaydın hepiciginize
aaa pare hanım siz buraların yolunu bilirmiydiniz acebeeeee

Günayd. Kabuslardan kabus beğendim yine. Günümüz güzel geçsin
allah için bir kere piremsesler gibi uyan
harikayım mithişim mikemmilim diye uyan

Evet kuzu lafı gediğine oturttun
O zamanlar aklımdan çıkarayım diyordum amma velakin olmadı ve yine burada sizlerleyim Hem de sayımız cücük kadar kaldı
şeyy ımmmmmmmmmm biraz öyle yapmış olabilirim

sayımız cücük ama yüreğimiz büyük katroş
nasılsın bugün bakalım

Balkiz94 balımmmmmmmmmmmmmmmmmm yine bizi terk ettin hayırdır gardaşşşşşşşşşşşşşş
Yavrucummmmm kendimi terk ettim 5 gündür. Geberiyorum gripten ateş bitti burun tıkanıklığı öksürük başladı her evresini yaşıyorum
Sen nasılsın nasıl geciyor günler

Gaz çok sıkıştırıyor ya. Nefes aldırmıyor, uyutmuyor, oturmama yürümeme hiçbir şeye izin vermiyor. Benim normalde de gaz problemim vardı zaten kendimi bildim bileli. Şimdi iyice tavan yaptı
atabiliosan sorun yok
atamıosan sıkıntı olur
atıosan ve dert ediosan yuh diyecem

Anaaam geçmiş olsun. Allah şifa versin. Herkesler hasta bu ara
Sağol kuzum geldi beni de buldu valla. Ateşimi kontrol etmekten çıldırıyorum Allah'tan 37,5 u geçmedi. Aman dikkat edin kendinize
ay Allah korusun gebesin..
test yaptırdınmı
Yaptırdım kuzum negatif şükür covid değil. Bugün 5. gün ateş ilk 3 gün oldu o da çok yüksek değildi şimdi başka bir aşamaya geçtim umut ediyorum ki böyle böyle geçecek

Hayır tabii ki sıkışık içimde. Sabah 5'te mi ne uyandım. 6 buçuğa kadar oturdum. Uykusuzluğa dayanamayıp yatağa gittim, yatırmıyor şerepsiz
kuzu dr sordunmu

KUuzummmmmmm cok geçmiş olsunnnnnnnnn

kuzu dr sordunmu

KUuzummmmmmm cok geçmiş olsunnnnnnnnn
İnsallah kuzucum doğal önerilerinize de açığım. Bal,karabiber,limon,tereyağı,pekmez yemedigim şey kalmadı
Birazdan da baba gelecekmiş bebeği merak ediyormuş doktora goturecekmis bakacakmis iyi mi diye ben hiç yokmuşum gibi arada helak olan benim halbuki

Ben nettimmm niye küstüğnn

Aşk olsun dün burdaydim kiii N Neal hatta fırçaladı beni içme dedi
İşler çok yoğun canım ya hep mesaideyim hal kalmıyor

cnm sarımsak.. hergün sarımsak yutmak iyi geliyormuş

Ben nettimmm niye küstüğnn
nerdesin sen acaba

Aşk olsun dün burdaydim kiii N Neal hatta fırçaladı beni içme dedi
İşler çok yoğun canım ya hep mesaideyim hal kalmıyor
benm yanımdaki velet izin aldı 3 gün...
hemde en zor en sıkışık dönemde.. dün eve iş götürdüm lenaya süt verirken iş yapıodum
o kadar diyim

İyi bari ucuz atlatmışsın. Hızlıca toparlarsın inşallah
kuzu dr sordunmu
Yuoo ona ne desem normal çok zayıfsın diyor. Yürümem lazım. Laporoskopilerden sonra da böyle oldum. Ameliyat sırasında içime bastıkları gaz sıkıştı kaldı. Yürüyüş yapacaksın dedi doktor. Milim milim adımlarla yürüdüm öyle düzeldi. Sıkıntı şu ki hava soğuk ve astımım zorlanıyor. Üşütürsem diye korkudan yürüyemiyorum eskisi gibi. Bulacağım bir yolunu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…