- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.241
bebeğim gündüzleri öğlen 2 gibi sıkı giyin yürüİyi bari ucuz atlatmışsın. Hızlıca toparlarsın inşallah
Yuoo ona ne desem normal çok zayıfsın diyor. Yürümem lazım. Laporoskopilerden sonra da böyle oldum. Ameliyat sırasında içime bastıkları gaz sıkıştı kaldı. Yürüyüş yapacaksın dedi doktor. Milim milim adımlarla yürüdüm öyle düzeldi. Sıkıntı şu ki hava soğuk ve astımım zorlanıyor. Üşütürsem diye korkudan yürüyemiyorum eskisi gibi. Bulacağım bir yolunu bakalım
Her kurumda böyle çakallar olmak zorunda mıbenm yanımdaki velet izin aldı 3 gün...
hemde en zor en sıkışık dönemde.. dün eve iş götürdüm lenaya süt verirken iş yapıodum
o kadar diyim
Sagol kuzucum doktordan gelince onu da deneyeyimcnm sarımsak.. hergün sarımsak yutmak iyi geliyormuş
nerdesin sen acaba
Anam kolay gelsin kuzucum hemen gelsin yanındaki hem çalışıp hem ana olmak çok zor dogurmadan anladım ben dogurunca ne etcem kim bilirbenm yanımdaki velet izin aldı 3 gün...
hemde en zor en sıkışık dönemde.. dün eve iş götürdüm lenaya süt verirken iş yapıodum
o kadar diyim
İnşallah kuzucum. Ayy astım mı beni de çok zorluyor ya nasıl geçecek bu hamilelik diye düşünüyorum sırf astım yüzünden. Mahvediyor beniİyi bari ucuz atlatmışsın. Hızlıca toparlarsın inşallah
Yuoo ona ne desem normal çok zayıfsın diyor. Yürümem lazım. Laporoskopilerden sonra da böyle oldum. Ameliyat sırasında içime bastıkları gaz sıkıştı kaldı. Yürüyüş yapacaksın dedi doktor. Milim milim adımlarla yürüdüm öyle düzeldi. Sıkıntı şu ki hava soğuk ve astımım zorlanıyor. Üşütürsem diye korkudan yürüyemiyorum eskisi gibi. Bulacağım bir yolunu bakalım
Doğru diyor. Yaptım öyle şeyler
Bakacağız bir hal çaresinebebeğim gündüzleri öğlen 2 gibi sıkı giyin yürü
böyle sancı çekmenden iyi...
Sorayim bi bunu ne diyecek zencefil için bende merak ediyorum sağol canımDoğru diyor. Yaptım öyle şeyler
Bakacağız bir hal çaresine
Balkiz94 Ben bir bardak kaynar suyun içine bir parça kuru zencefili yıkayıp atıyorum. Biraz da limon sıkıyorum. Onu içiyorum. Hamilelikte zencefil güvenliymiş ama sen yine de gidince doktoruna sor öyle iç içeceksen
yaa ona birazda ben git dedimHer kurumda böyle çakallar olmak zorunda mıbizimde gelmeyen arkadaş yüzünden bu hale geldim ptesi işe başladı amma velakin yolcu
dene cnm.. her sabah aç karna yut sarımsağıSagol kuzucum doktordan gelince onu da deneyeyim
Anam kolay gelsin kuzucum hemen gelsin yanındaki hem çalışıp hem ana olmak çok zor dogurmadan anladım ben dogurunca ne etcem kim bilir
bakceğizzzzzzzzzzzzzzzzz diyene kadar geberecen kızDoğru diyor. Yaptım öyle şeyler
Bakacağız bir hal çaresine
Balkiz94 Ben bir bardak kaynar suyun içine bir parça kuru zencefili yıkayıp atıyorum. Biraz da limon sıkıyorum. Onu içiyorum. Hamilelikte zencefil güvenliymiş ama sen yine de gidince doktoruna sor öyle iç içeceksen
Astım bela ya. Hayatım boyunca hep hamile görünce "Bunlar nasıl nefes alıyor" diye derin nefes çektim. Daha görünce bile bir fena oluyordum sanki benim karnım o kadar doluymuş gibi. Şimdi yaşıyorum, zor cidden. Daha ilerisi nasıl olacak onu düşünüyorum. Büyüdükçe akciğerleri sıkıştıracak daha diyaframı ittiripİnşallah kuzucum. Ayy astım mı beni de çok zorluyor ya nasıl geçecek bu hamilelik diye düşünüyorum sırf astım yüzünden. Mahvediyor beni
Sağol kuzucumyaa ona birazda ben git dedim
gebelik sürecimde izinsiz beni cok idare etti... fakat ben denetimin bu hafta olduğunu unutmuşum
dene cnm.. her sabah aç karna yut sarımsağı
geçmiş olsun
bakceğizzzzzzzzzzzzzzzzz diyene kadar geberecen kız
Aman Allahım şimdiden nefesim daralıyorAstım bela ya. Hayatım boyunca hep hamile görünce "Bunlar nasıl nefes alıyor" diye derin nefes çektim. Daha görünce bile bir fena oluyordum sanki benim karnım o kadar doluymuş gibi. Şimdi yaşıyorum, zor cidden. Daha ilerisi nasıl olacak onu düşünüyorum. Büyüdükçe akciğerleri sıkıştıracak daha diyaframı ittirip
Kızlardoğdu bizim kız Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla hep aklımdaydınız dua ettim
Ancak yazabildim bizimki biraz uğraştırdı bizi süttü geldi gelmedi emdi emmedialışmaya çalışıoruz simdi yeni düzene
Güzel dua yazan elleriniz dert görmesin teşekkür ederiz
O zaman Allah kolaylık versin canımyaa ona birazda ben git dedim
gebelik sürecimde izinsiz beni cok idare etti... fakat ben denetimin bu hafta olduğunu unutmuşum
dene cnm.. her sabah aç karna yut sarımsağı
geçmiş olsun
bakceğizzzzzzzzzzzzzzzzz diyene kadar geberecen kız
Aa Nur diye biri vardı. Hoş geldin Nur. Güle güle NurKuzum benim çok sevindimmmm Allah analı babalı büyütsün insallah
Akılsız başın cezasını Lenalar çekeryaa ona birazda ben git dedim
Tööbeee! Ağzından yel alsınbakceğizzzzzzzzzzzzzzzzz diyene kadar geberecen kız
Hoş gör bacım günlük 9-10 saat derse girioz arada bakiom bakıp cvp bile yazamadan zil caliyiAa Nur diye biri vardı. Hoş geldin Nur. Güle güle Nur
Biliyom ya. Çekip çıkaracağız seni bu hayattanHoş gör bacım günlük 9-10 saat derse girioz arada bakiom bakıp cvp bile yazamadan zil caliyi
Keskeeee nerde en berbat okul var orayı buluyorum ya cidden çoğu bu hafta tatil tatil olmasını da geçtim ücreti de iyi ve erken çıkıyorlar normal okul zamanı bile bedava çalıştıranlar o buluom hep kendime kiziomBiliyom ya. Çekip çıkaracağız seni bu hayattan
Sizin ara tatil olmadı mıKeskeeee nerde en berbat okul var orayı buluyorum ya cidden çoğu bu hafta tatil tatil olmasını da geçtim ücreti de iyi ve erken çıkıyorlar normal okul zamanı bile bedava çalıştıranlar o buluom hep kendime kiziom
Bizim ilk dönem olmuştu. İkinci dönem olmayacak demişlerdi. Karneden bir gün önce işten çıkarıldığım için ikinci dönemi göremedim. Özel okullardan nefret ediyorumYok malesef özel okul diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?