Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bebeğim gündüzleri öğlen 2 gibi sıkı giyin yürü
böyle sancı çekmenden iyi...

benm yanımdaki velet izin aldı 3 gün...
hemde en zor en sıkışık dönemde.. dün eve iş götürdüm lenaya süt verirken iş yapıodum
o kadar diyim
Her kurumda böyle çakallar olmak zorunda mı bizimde gelmeyen arkadaş yüzünden bu hale geldim ptesi işe başladı amma velakin yolcu

cnm sarımsak.. hergün sarımsak yutmak iyi geliyormuş

nerdesin sen acaba
Sagol kuzucum doktordan gelince onu da deneyeyim
benm yanımdaki velet izin aldı 3 gün...
hemde en zor en sıkışık dönemde.. dün eve iş götürdüm lenaya süt verirken iş yapıodum
o kadar diyim
Anam kolay gelsin kuzucum hemen gelsin yanındaki hem çalışıp hem ana olmak çok zor dogurmadan anladım ben dogurunca ne etcem kim bilir

İnşallah kuzucum. Ayy astım mı beni de çok zorluyor ya nasıl geçecek bu hamilelik diye düşünüyorum sırf astım yüzünden. Mahvediyor beni

Aşk olsun dün burdaydim kiii N Neal hatta fırçaladı beni içme dedi
İşler çok yoğun canım ya hep mesaideyim hal kalmıyor
Doğru diyor. Yaptım öyle şeyler
bebeğim gündüzleri öğlen 2 gibi sıkı giyin yürü
böyle sancı çekmenden iyi...
Bakacağız bir hal çaresine

Balkiz94 Ben bir bardak kaynar suyun içine bir parça kuru zencefili yıkayıp atıyorum. Biraz da limon sıkıyorum. Onu içiyorum. Hamilelikte zencefil güvenliymiş ama sen yine de gidince doktoruna sor öyle iç içeceksen

Sorayim bi bunu ne diyecek zencefil için bende merak ediyorum sağol canım

Her kurumda böyle çakallar olmak zorunda mı bizimde gelmeyen arkadaş yüzünden bu hale geldim ptesi işe başladı amma velakin yolcu
yaa ona birazda ben git dedim
gebelik sürecimde izinsiz beni cok idare etti... fakat ben denetimin bu hafta olduğunu unutmuşum

Sagol kuzucum doktordan gelince onu da deneyeyim

Anam kolay gelsin kuzucum hemen gelsin yanındaki hem çalışıp hem ana olmak çok zor dogurmadan anladım ben dogurunca ne etcem kim bilir
dene cnm.. her sabah aç karna yut sarımsağı
geçmiş olsun

bakceğizzzzzzzzzzzzzzzzz diyene kadar geberecen kız

İnşallah kuzucum. Ayy astım mı beni de çok zorluyor ya nasıl geçecek bu hamilelik diye düşünüyorum sırf astım yüzünden. Mahvediyor beni
Astım bela ya. Hayatım boyunca hep hamile görünce "Bunlar nasıl nefes alıyor" diye derin nefes çektim. Daha görünce bile bir fena oluyordum sanki benim karnım o kadar doluymuş gibi. Şimdi yaşıyorum, zor cidden. Daha ilerisi nasıl olacak onu düşünüyorum. Büyüdükçe akciğerleri sıkıştıracak daha diyaframı ittirip

Sağol kuzucum

Aman Allahım şimdiden nefesim daralıyor

Kuzum benim çok sevindimmmm Allah analı babalı büyütsün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…