Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim ilk dönem olmuştu. İkinci dönem olmayacak demişlerdi. Karneden bir gün önce işten çıkarıldığım için ikinci dönemi göremedim. Özel okullardan nefret ediyorum
Çok sıkıntı ya bizimde 2 günde iki kişiyi çıkardılar bakalım beklioz 3 tane matematikçi yeter diye dolaniyormus niye 6 tane aldı o zaman dedim bende

Çok sıkıntı ya bizimde 2 günde iki kişiyi çıkardılar bakalım beklioz 3 tane matematikçi yeter diye dolaniyormus niye 6 tane aldı o zaman dedim bende
Nereye yetiyormuş? Kalanların suyunu çıkarıp iliğini kurutunca yetiyor sanıyorlar. Nereden kısacaklarını şaşırdılar. Böyle öğretmenden nasıl verim bekliyorlar ben de onu anlamıyorum

Kuzum benim çok sevindimmmm Allah analı babalı büyütsün insallah
Darısı başınaaa inşşşş

Aa Nur diye biri vardı. Hoş geldin Nur. Güle güle Nur

Hahahahhahahaha neoş özetlemişşşş

Akılsız başın cezasını Lenalar çeker

Tööbeee! Ağzından yel alsın
Lenanın her ay aşıları var..
Devletin aşısı olmadığı zamanda özel aşılar var..
Paraları hazırla..
Rota virüsü ve menenjit kesinlikle olmazsa olmazımız.. 3bin felan tutae toplamda

Yine cekilmedi ya cok kalabalıktı gorevden gelince artik

Adeta bilinçaltın da tüplü dalışta Neoş nerelere dalıyor belli değil

Yok malesef özel okul diye
Benim arkadaşım da özel okulda. şu an geziyor tatilde
Menenjitin iki çeşidi olduğunu biliyordum da bunların 2'şer 3'er doz olduğunu bilmiyordum. Her gün yeni bir bilgi. Aşı kredisi onlayn mı
Yapması para bakması para
Senin de bizimki gibi yılan hikayesine döndü

Adeta bilinçaltın da tüplü dalışta Neoş nerelere dalıyor belli değil
Bilinçaltım da bozulmuş. Üstü zaten bozuk bari altı sağlam kalaydı
Yapması para bakması para
"Artık bir şey almayız herhalde şu kalan 1-2 şey son" dedikçe bir şey çıkıyor. Hep özel okul paralarını yedi bitirdi çocuk. Geçen diyorum ki "Paraları bastık bastık tüple çocuk yaptık. Kıyafeti için alarm kurup Bim'e gidiyoruz. Bu nasıl bir hayat" ahshhsjdj

Hepimizin nihayet bulacağı yer bence bim zaten paraları takviyelere testlere saçınca bebelerin totosuna don alamıcaz
Biz işitme testinden kaldık sağ kulakta sıvı gözüktü 10 gün sonra kbbye gidicez geçer inşallah
Önemli bir şeymiymiş? Ne yorum yaptı doktor?

Menenjitin iki çeşidi olduğunu biliyordum da bunların 2'şer 3'er doz olduğunu bilmiyordum. Her gün yeni bir bilgi. Aşı kredisi onlayn mı
Menenjitin tek dozluklarıda var ama 1 yaş 2 yaş felan maddi açıdan aynı kapıya cıkıoe hatta daha fazla amaaa maddisini geç 1 yaşnda 2 yaşnda ateş olasılığı ve huysuzlk daha fazka.. Çekemem.. Bebekken en temizi
Buralardayım askoş gelmediğim gün sayılı artık
Aşkoş eski neşen yk sanki

İns tutar da tüplü dalış da bakalim
Tutacakkkkkkkk

Offf
Şansszlk yaaa
Biz işitme testinden kaldık sağ kulakta sıvı gözüktü 10 gün sonra kbbye gidicez geçer inşallah
Doğm esnasnda olmş olanilir geçer cnm merak etme

Yok baluşum çok şükür herşey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…