- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.261
Çok sıkıntı ya bizimde 2 günde iki kişiyi çıkardılar bakalım beklioz 3 tane matematikçi yeter diye dolaniyormus niye 6 tane aldı o zaman dedim bendeBizim ilk dönem olmuştu. İkinci dönem olmayacak demişlerdi. Karneden bir gün önce işten çıkarıldığım için ikinci dönemi göremedim. Özel okullardan nefret ediyorum
Nereye yetiyormuş? Kalanların suyunu çıkarıp iliğini kurutunca yetiyor sanıyorlar. Nereden kısacaklarını şaşırdılar. Böyle öğretmenden nasıl verim bekliyorlar ben de onu anlamıyorumÇok sıkıntı ya bizimde 2 günde iki kişiyi çıkardılar bakalım beklioz 3 tane matematikçi yeter diye dolaniyormus niye 6 tane aldı o zaman dedim bende
Aynen öyle vallaNereye yetiyormuş? Kalanların suyunu çıkarıp iliğini kurutunca yetiyor sanıyorlar. Nereden kısacaklarını şaşırdılar. Böyle öğretmenden nasıl verim bekliyorlar ben de onu anlamıyorum
Darısı başınaaa inşşşşKuzum benim çok sevindimmmm Allah analı babalı büyütsün insallah
Aa Nur diye biri vardı. Hoş geldin Nur. Güle güle Nur
Lenanın her ay aşıları var..Akılsız başın cezasını Lenalar çeker
Tööbeee! Ağzından yel alsın
Olur mu kiDarısı başınaaa inşşşş
Hahahahhahahaha neoş özetlemişşşş
Lenanın her ay aşıları var..
Devletin aşısı olmadığı zamanda özel aşılar var..
Paraları hazırla..
Rota virüsü ve menenjit kesinlikle olmazsa olmazımız.. 3bin felan tutae toplamda
Çüş iki aşı mı o kadar?Lenanın her ay aşıları var..
Devletin aşısı olmadığı zamanda özel aşılar var..
Paraları hazırla..
Rota virüsü ve menenjit kesinlikle olmazsa olmazımız.. 3bin felan tutae toplamda
O ne demekmiş öyleOlur mu ki
Olur mu ki
Rota virüsü 2 yada 3 doz dr göre değişioÇüş iki aşı mı o kadar?
Menenjitin iki çeşidi olduğunu biliyordum da bunların 2'şer 3'er doz olduğunu bilmiyordum. Her gün yeni bir bilgi. Aşı kredisi onlayn mı
Rota virüsü 2 yada 3 doz dr göre değişio
Menenjit 3 doz ve 2 çeşidi var
cnm sarımsak.. hergün sarımsak yutmak iyi geliyormuş
nerdesin sen acaba
O ne demekmiş öyleOlacak tabii. Anası babası parasını biriktirsin de ikinci tüplü dalış seferlerine şölenle gireceğiz
İns tutar da tüplü dalış da bakalim
Rota virüsü 2 yada 3 doz dr göre değişio
Menenjit 3 doz ve 2 çeşidi var
Yine cekilmedi ya cok kalabalıktı gorevden gelince artikKeşke bu konuda prof olmasaydık..
Keşke bizde öyle hemen gebe kalabilenlerden olsaydık...
Ama yanarm yanarm o takviyelere o ovulasuonlara doktoröara verdiğim paraya yanarm
Ben bi ara anlatmştm.. Tüp bebek bana 18 bine mal oldu... Ama o sürece kadar kullandğmz ilaçlar doktoröar vs 25bin küsirdi..
Keşke direk tüp yapsaymşm
Nolduuuuuuuuu demek için alıntıladm ama aşağda cvp aldm..
Cnm katroşşş senin eşin gibi biri için zeynep kamil süreci cok çekilmez bir süreç... Cok okudum zeynep kamili..
Süreç ckk yavaş ve cok düzensiz işliyor
Allah yardımcın olsn
Aşkoşşşşşş beni yenile bibiğimmm
Ne ettiniz anlat hele baştan???
Cnmmmm katroşşşş
Kuzum gebe kalan gitti.. O konuda bazı insanlara kırgınım.. Ha hiç gitmez sandğm insnalar gitti mesela..
Ondan öyle oldu ama ben brakamma..
Bende geçtm bu yollardan.. Bu topiğin maneviyatı büyük bende.. Hep diorm, herkes gebe kalana kdar burdayz.. Snra kilit vuracaz topiğe
Yeni dedikodu topiği açacaz
Bu arada benm odamdaki arkadaş izin aldı bu hafta, ve ben iş yerinde cok yoğunum
Yarm gn çalştğm için işler yetişmior eve iş getiriorm
Eşimde 1 hafta okullar kapalı die burda..
Onunla uğraşmada var.. Birazda gezioruz açkçası
Hatayda havalar güneşli gündüzleri.. Son fırsatlar kaçırmym diorm
Öte yandan akşamlaeı biraz biraz o bebeğe bakarlen ben evi temizliorm
Halıları açtk felan..
Bakamadm birkaç gindür
Soryy bibiğimmmmmm
Ben cok kendi kendime konuştm sen bizi terk edip gittiğin zaman hanımefendiiii
(lafmı vurmuş oldum gıı)
Kızzz ne güzel işte enişteye deki baakkkk sen benm psikolojimi bozup
Süreçte gıcıklk yaparsan eğer, hergn böyle yemek zorunda kalırsn de
Bencukulatam ile küsim zaten
@Miss Bride hala dertler derya olmuş sende bir sandalmısın?
Adeta bilinçaltın da tüplü dalışta NeoşHastalıklı hastaneli şeyler yine dolu. Ameliyat olmam gerekiyormuş falan. Sağlık anksiyetemden kurtulamıyorum bir türlü ya. Bir de teşhis güya seneler önce Edremit Devlet Hastanesi'nde konmuş. Hayatımda Edremit'e gitmişliğim yok. Bilinçaltım neyi neye nereden bağlıyor hiç belli değil
aaa pare hanım siz buraların yolunu bilirmiydiniz acebeeeee
allah için bir kere piremsesler gibi uyan
harikayım mithişim mikemmilim diye uyan
şeyy ımmmmmmmmmm biraz öyle yapmış olabilirim
sayımız cücük ama yüreğimiz büyük katroş
nasılsın bugün bakalım
Benim arkadaşım da özel okulda. şu an geziyor tatildeYok malesef özel okul diye
Yapması para bakması paraMenenjitin iki çeşidi olduğunu biliyordum da bunların 2'şer 3'er doz olduğunu bilmiyordum. Her gün yeni bir bilgi. Aşı kredisi onlayn mı
Senin de bizimki gibi yılan hikayesine döndüYine cekilmedi ya cok kalabalıktı gorevden gelince artik
Bilinçaltım da bozulmuş. Üstü zaten bozuk bari altı sağlam kalaydıAdeta bilinçaltın da tüplü dalışta Neoşnerelere dalıyor belli değil
"Artık bir şey almayız herhalde şu kalan 1-2 şey son" dedikçe bir şey çıkıyor. Hep özel okul paralarını yedi bitirdi çocuk. Geçen diyorum ki "Paraları bastık bastık tüple çocuk yaptık. Kıyafeti için alarm kurup Bim'e gidiyoruz. Bu nasıl bir hayat" ahshhsjdjYapması para bakması para
Biz işitme testinden kaldık sağ kulakta sıvı gözüktü 10 gün sonra kbbye gidicez geçer inşallahGüüüünnnaayyydnnnnn
Hadi eller havayaaa şappii şappiiii
@dayler daylerDusunceBulutu @MNbeyaz
Nasılsınız kızlar
Hepimizin nihayet bulacağı yer bence bim zatenBilinçaltım da bozulmuş. Üstü zaten bozuk bari altı sağlam kalaydı
"Artık bir şey almayız herhalde şu kalan 1-2 şey son" dedikçe bir şey çıkıyor. Hep özel okul paralarını yedi bitirdi çocuk. Geçen diyorum ki "Paraları bastık bastık tüple çocuk yaptık. Kıyafeti için alarm kurup Bim'e gidiyoruz. Bu nasıl bir hayat" ahshhsjdj
Önemli bir şeymiymiş? Ne yorum yaptı doktor?Biz işitme testinden kaldık sağ kulakta sıvı gözüktü 10 gün sonra kbbye gidicez geçer inşallah
Menenjitin tek dozluklarıda var ama 1 yaş 2 yaş felan maddi açıdan aynı kapıya cıkıoe hatta daha fazla amaaa maddisini geç 1 yaşnda 2 yaşnda ateş olasılığı ve huysuzlk daha fazka.. Çekemem.. Bebekken en temiziMenenjitin iki çeşidi olduğunu biliyordum da bunların 2'şer 3'er doz olduğunu bilmiyordum. Her gün yeni bir bilgi. Aşı kredisi onlayn mı
Aşkoş eski neşen yk sankiBuralardayım askoş gelmediğim gün sayılı artık
Tutacakkkkkkkkİns tutar da tüplü dalış da bakalim
OfffYine cekilmedi ya cok kalabalıktı gorevden gelince artik
Doğm esnasnda olmş olanilir geçer cnm merak etmeBiz işitme testinden kaldık sağ kulakta sıvı gözüktü 10 gün sonra kbbye gidicez geçer inşallah
Menenjitin tek dozluklarıda var ama 1 yaş 2 yaş felan maddi açıdan aynı kapıya cıkıoe hatta daha fazla amaaa maddisini geç 1 yaşnda 2 yaşnda ateş olasılığı ve huysuzlk daha fazka.. Çekemem.. Bebekken en temizi
Aşkoş eski neşen yk sanki
Tutacakkkkkkkk
Offf
Şansszlk yaaa
Doğm esnasnda olmş olanilir geçer cnm merak etme
Haydaaa bir de kulakta sıvı diye bir şey de mi oluyormuş? Geçmiş olsun. Siz gidene kadar geçsin de boşuna gitmiş olun inşallahBiz işitme testinden kaldık sağ kulakta sıvı gözüktü 10 gün sonra kbbye gidicez geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?