- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.281
Sorma ya sans yokki anam☹Adeta bilinçaltın da tüplü dalışta Neoşnerelere dalıyor belli değil
Benim arkadaşım da özel okulda. şu an geziyor tatilde
Yapması para bakması para
Senin de bizimki gibi yılan hikayesine döndü
Yok baluşum çok şükür herşey yolunda
PaylaaaşşşşşBu şarkıya çok pis taktım
Her gün burda paylaşsam mı
Oo birileri parti vermişBu şarkıya çok pis taktım
Her gün burda paylaşsam mı
Paylaaaşşşşş
Valla kızlar artık deliliğe vuruyorum napim. Yeni bir şey öğrendim ben bebigimi kaybettigimde yıkılmışım, psikolojik destek almışım ve de o yüzden benim yanımda arkadaşlarım kendi cocuklarindan bahsetmemeliymis. Yoksa canım çok yanarmisOo birileri parti vermiş
O ne demekmiş öyle yav? Kim demiş? Deliliğe vurmak en güzel çare zaten Akıllılıktan ne fayda görmüşüzValla kızlar artık deliliğe vuruyorum napim. Yeni bir şey öğrendim ben bebigimi kaybettigimde yıkılmışım, psikolojik destek almışım ve de o yüzden benim yanımda arkadaşlarım kendi cocuklarindan bahsetmemeliymis. Yoksa canım çok yanarmisacep diyorum arkadaş buraya üye olduğumu biliyor da sizleri psikolojik destek yeri olarak mı görüyor
İş yerindeki zırt pırt izin alan, yarım gün çalışmada müdürün bana izin vermesi,kendisi çalıştığı için kuduran arkadaş...yeni gelen çalışma arkadaşlarımi kenara çekip benim hakkımda gitmeme ragmen ki gidebilirdimde orası ayrı psikolojik destek aldığımi demiş. o yüzden benim yanımda çocuklarindan bahsetmemeleri için uyarmış. Ben artık ne deyim ne yapayım deliliğe vurayımO ne demekmiş öyle yav? Kim demiş? Deliliğe vurmak en güzel çare zaten Akıllılıktan ne fayda görmüşüz
Psikolojik destek almakta ne varmış ki? Ben kaç senedir gidiyorum kafa doktoruna. Üstelik ilaç kullandığım bir dönem de oldu. Herkese de söylüyorum. İnsanın bir sorun olduğunda bunu kabullenip çare araması kadar güzel bir şey olabilir mi? Kendi de başkalarıyla bu kadar ilgileneceğine kendi hayatına baksa keşkeİş yerindeki zırt pırt izin alan, yarım gün çalışmada müdürün bana izin vermesi,kendisi çalıştığı için kuduran arkadaş...yeni gelen çalışma arkadaşlarımi kenara çekip benim hakkımda gitmeme ragmen ki gidebilirdimde orası ayrı psikolojik destek aldığımi demiş. o yüzden benim yanımda çocuklarindan bahsetmemeleri için uyarmış. Ben artık ne deyim ne yapayım deliliğe vurayım
Sorun alıp almamam değil. Almama rağmen insanlara aldı deyip insanların kendi evlatlarından bahsettikleri için vicdan azabı çektirmesi. Bu kadar kolay nasıl yalan diyebilir. Ben sorun yaşamıyorum ki istedikleri kadar anlatsınlar ben mutlu oluyorum. Sadece aynı anda hamile kaldıklarım doğum yaptıkça, ya da benden bilgi almak istediklerinde içim gidiyordu, canım acıyordu... O da yani aynı zamanlar olduğu icin Yoksa ben çocukları çok severim sürekli anlatsınlar canım acımaz kiPsikolojik destek almakta ne varmış ki? Ben kaç senedir gidiyorum kafa doktoruna. Üstelik ilaç kullandığım bir dönem de oldu. Herkese de söylüyorum. İnsanın bir sorun olduğunda bunu kabullenip çare araması kadar güzel bir şey olabilir mi? Kendi de başkalarıyla bu kadar ilgileneceğine kendi hayatına baksa keşkeKayıp yaşayan biri toplum içine komple çıkmasın o zaman. Sokakta da bebekler, çocuklar var. Bu nasıl bir mantık? İnsanlar ne kadar boş konuşuyor ya
Vaytttt vaytttt güzel haberHadi bugünün magazin haberi yine benden. Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyomuş.
Genleri yürümesi gereken yahuşuklu bir bey.
Ağzı olan konuşuyor resmen ya. İnsanlar olarak ne kadar kötü varlıklarız gerçekten karşıdakini hiç düşünmüyoruz. Toksik insan çok senin etrafında parem Allah kolaylık versinİş yerindeki zırt pırt izin alan, yarım gün çalışmada müdürün bana izin vermesi,kendisi çalıştığı için kuduran arkadaş...yeni gelen çalışma arkadaşlarımi kenara çekip benim hakkımda gitmeme ragmen ki gidebilirdimde orası ayrı psikolojik destek aldığımi demiş. o yüzden benim yanımda çocuklarindan bahsetmemeleri için uyarmış. Ben artık ne deyim ne yapayım deliliğe vurayım
Adliye ortami gerçekten kanalizasyon gibiymis canım. Hayır yani benim ogrenmeyecegimi mi düşünüyor ne yapıyor ben anlamıyorum kiiiAğzı olan konuşuyor resmen ya. İnsanlar olarak ne kadar kötü varlıklarız gerçekten karşıdakini hiç düşünmüyoruz. Toksik insan çok senin etrafında parem Allah kolaylık versin
İki ay önce falandı yine böyle bir haber çıktı, sonra yalanladılar. Bu sefer kesin miymiş? Ona göre sevineceğimHadi bugünün magazin haberi yine benden. Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyomuş.
Genleri yürümesi gereken yahuşuklu bir bey.
He biliyorum. Adam için dedim zaten. Destek almış olsan ne olacak yani? Hem de kayıp yaşamanla sana çocuklarından bahsetmemeleri ne alaka? Cidden boş biri. Kendi hayatıyla bu kadar ilgilense belkiSorun alıp almamam değil. Almama rağmen insanlara aldı deyip insanların kendi evlatlarından bahsettikleri için vicdan azabı çektirmesi. Bu kadar kolay nasıl yalan diyebilir. Ben sorun yaşamıyorum ki istedikleri kadar anlatsınlar ben mutlu oluyorum. Sadece aynı anda hamile kaldıklarım doğum yaptıkça, ya da benden bilgi almak istediklerinde içim gidiyordu, canım acıyordu... O da yani aynı zamanlar olduğu icin Yoksa ben çocukları çok severim sürekli anlatsınlar canım acımaz kibunu diyen erkek çalışma arkadaşim 5 defa tüp bebek denedi ve olmadı eşinden de boşandı. Kendisinin sanırım canı acıyor benim üzerimden de milletin vicdanıyla oynuyor
Ben anlamıyorum kiİki ay önce falandı yine böyle bir haber çıktı, sonra yalanladılar. Bu sefer kesin miymiş? Ona göre sevineceğim
He biliyorum. Adam için dedim zaten. Destek almış olsan ne olacak yani? Hem de kayıp yaşamanla sana çocuklarından bahsetmemeleri ne alaka? Cidden boş biri. Kendi hayatıyla bu kadar ilgilense belki
bir işe yarardı. Seninle mi bozmuş kafayı
Senin bir şey yapmana gerek yok. Bazı insanlar böyle maalesef. Kendileri mutsuz olduğu için başkaları da mutsuz olsun diye pusuda bekliyorlar. Onlar mutsuz olunca bundan besleniyorlar. Hastalıklı bir ruh hali. Diyorum ya senin hayatınla, ne yaptığınla bu kadar ilgileneceğine kendi hayatına baksa belki bir parça huzur bulacak ama yok. Bir de şey çok ilginç. Genelde kadınlar yapıyor iş ortamında bu muhabbetleri. Kıyas, çekememezlik falan. Bu adam enteresan bir vakaBen anlamıyorum kiben ona ne yaptım artık sadece mutlu bir evliliğim var diye kıskandığını düşünmeye başlıyorum
Hoş geldiiiinMerhabalar herkese
Uzun zamandir yoktum hem cok yogundum hemde psikolojik olarak iyi hissetmedigim icin negatif enerjimi sizlere yaymak istemedim
Guzel haberlerle gelmek isterdim ama maalesef
Ama soyle bi haber vereyim biz tedaviye basliyacagiz pazartesi once telefonla gorusecem doktorla daha sonrada klinikte merakla bekliyorum bende neler olacagini
Girmedigim surecte kim bilir neler degisti
Hamis olanlara tebriklerr ❤ bebisini kucagina alanlarada gozunuz aydin saglikla buyusun minikler ❤
Sırf ben değil ki diğer arkadaşım misafir olarak gelen arkadaşa kahve yaptı diye ben istediğimde yapmiyorsun bundan sonra senin yaptığın kahveyi icmeyecegim dedi. Misafirin yanında dedi ya.arkadasim yine insanlık yaptı verdi ona da. İçmedi biliyor musun. Böyle degisik biri.Senin bir şey yapmana gerek yok. Bazı insanlar böyle maalesef. Kendileri mutsuz olduğu için başkaları da mutsuz olsun diye pusuda bekliyorlar. Onlar mutsuz olunca bundan besleniyorlar. Hastalıklı bir ruh hali. Diyorum ya senin hayatınla, ne yaptığınla bu kadar ilgileneceğine kendi hayatına baksa belki bir parça huzur bulacak ama yok. Bir de şey çok ilginç. Genelde kadınlar yapıyor iş ortamında bu muhabbetleri. Kıyas, çekememezlik falan. Bu adam enteresan bir vaka
Merhaba fıstık hoşgeldinnnnn tekrarrrr.. ve emin ol güzel haber verdinMerhabalar herkese
Uzun zamandir yoktum hem cok yogundum hemde psikolojik olarak iyi hissetmedigim icin negatif enerjimi sizlere yaymak istemedim
Guzel haberlerle gelmek isterdim ama maalesef
Ama soyle bi haber vereyim biz tedaviye basliyacagiz pazartesi once telefonla gorusecem doktorla daha sonrada klinikte merakla bekliyorum bende neler olacagini
Girmedigim surecte kim bilir neler degisti
Hamis olanlara tebriklerr ❤ bebisini kucagina alanlarada gozunuz aydin saglikla buyusun minikler ❤
Canım bildigim kadarı ile geçiyor. Bizim prensesimizin ismi Ece degilmiydi. Anlamını biliyorsun kraliçeBiz işitme testinden kaldık sağ kulakta sıvı gözüktü 10 gün sonra kbbye gidicez geçer inşallah
Kreş kafası. "Küstüm oynamıyorum"Sırf ben değil ki diğer arkadaşım misafir olarak gelen arkadaşa kahve yaptı diye ben istediğimde yapmiyorsun bundan sonra senin yaptığın kahveyi icmeyecegim dedi. Misafirin yanında dedi ya.arkadasim yine insanlık yaptı verdi ona da. İçmedi biliyor musun. Böyle degisik biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?