Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pareşummm yazdıklarını ağzım açk okudum... Arkadaş hangi üniversitede psikoloji okumuş merak ettm?
Bu ünvana kendini layık gördüğüne göre.. Eğitimini en üst seviyede yapmş..
Hayır yani sen kimsin?
Ne sıfatla?
Ne haddine?
Yerini bil be adam.. Bu ne cürret...
Ya sabır ya...

Hadi bugünün magazin haberi yine benden. Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyomuş.
Genleri yürümesi gereken yahuşuklu bir bey.
Ayy cukom ben o adamı oldum olası beğenmiorm
Cok sarı tip erkekleri beğenmiorm

Kreş kafası. "Küstüm oynamıyorum"
Valla aynen öyle tam cuk diye oturdu
Valla canım anlamadığım, algilamadigim bir tür artık diyecek kelime bulamıyorum ona

Hadi bugünün magazin haberi yine benden. Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyomuş.
Genleri yürümesi gereken yahuşuklu bir bey.
Bir hamile haberi daha! onlar da tüp bebekmiymiş? öğrenelim bunları lütfen
Valla ağzı olan konuşuyor. ilk dönemlerde bundan dolayı kendini kötü hissetmen de gayet normal zaten. Sabırlar sabırlarrr Dinleme kuzucum elinden geldiğince boşver
Bu arada şu an senin yüzünden Sura şarkıları dinliyorum sardın beni durduk yere, nasıl çıkıcam bu kara delikten
Hoşgeldin canımmm bunlar da güzel haberler kuzum. Kendimden başlim bende bir şey değişmedi mesela ahahaha DusunceBulutu dayler dayler ve MNbeyaz geçtiğimiz günlerde doğum yaptılar minişler geldi topice

katroş bugün geç kaldın
puanını kırıorum

katroş bugün geç kaldın
puanını kırıorum
Evet yavru kuşum geç kaldım. Şu araba kredisi için uğraşıyorum bir yandan telefonlarda maillerde. Evden çalışıyoruz ya evrak toplayıp imza almak çileye döndü. Yoksa buraya yapışığım artık biliyorsun

Aman yüzüne bakamıyorum inşallah gidecek
Eee daha daha nasılsınız

Haklı. Ben de çocuğu okula verince dönerim artık
öylemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben neyim benm bebem ne pekiiiiiiiiii

ohh hala evdenmi çalışıosun
senin işten istiorum

Aman yüzüne bakamıyorum inşallah gidecek
Eee daha daha nasılsınız

Olmazzzz Öyle gidemezsin peşine düşeriz. Daha benim bebeği doğurtucan kız
Acele edin. Otobüsü kaldırıyoruz
Siz insanüstü bir şey olmuşsunuz bacım ben hayretler içindeyim. Ablamın lohusalığında annemle ikimiz dönüşümlü yanında kalıyorduk. Bayağı yarı lohusalık yaşadım orada. İnsanın şaftı kayıyor ya yamulmuştum uykusuzluktan

ohh hala evdenmi çalışıosun
senin işten istiorum

Evet valla nerdeyse 2 yıl olucak evde.
Bu fyatlar nolucak kızlar ya araba fiyatlarını her hafta 10 bin 15 bin tl birden artırıyor satanlar. Arabamızı yanlş bir zamanda satmış olmasak hayatta amaya uğraşmazdık ya. Eşim ilandaki fiyattan adamla görüşmüş biz kredi işini netleştirince aracı görmeye gelicem diye aramış adamı. Adam o arada 10 bin birden fyat artırmış biri var bakmaya gelecek diye de yan çizmiş. Muhtemelen yüksek fiyattan arayıp görmek isteyen biri oldu eski fiyattan eşime göstermek istemedi adam. Bu hayat şartları mahvetti bizi Ne zaman düzelecek bu şartlar

Biz arabayı temmuzda aldık. Şu an daha fazla km'de olanını 60.000 fazlasına satıyorlar. Akıllara ziyan bir şekilde yükseliyor fiyatlar. Olabildiğince hızlı halletmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…