- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.301
Valla kızlar artık deliliğe vuruyorum napim. Yeni bir şey öğrendim ben bebigimi kaybettigimde yıkılmışım, psikolojik destek almışım ve de o yüzden benim yanımda arkadaşlarım kendi cocuklarindan bahsetmemeliymis. Yoksa canım çok yanarmisacep diyorum arkadaş buraya üye olduğumu biliyor da sizleri psikolojik destek yeri olarak mı görüyor
İş yerindeki zırt pırt izin alan, yarım gün çalışmada müdürün bana izin vermesi,kendisi çalıştığı için kuduran arkadaş...yeni gelen çalışma arkadaşlarımi kenara çekip benim hakkımda gitmeme ragmen ki gidebilirdimde orası ayrı psikolojik destek aldığımi demiş. o yüzden benim yanımda çocuklarindan bahsetmemeleri için uyarmış. Ben artık ne deyim ne yapayım deliliğe vurayım
Ayy cukom ben o adamı oldum olası beğenmiormHadi bugünün magazin haberi yine benden. Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyomuş.
Genleri yürümesi gereken yahuşuklu bir bey.
Merhabalar herkese
Uzun zamandir yoktum hem cok yogundum hemde psikolojik olarak iyi hissetmedigim icin negatif enerjimi sizlere yaymak istemedim
Guzel haberlerle gelmek isterdim ama maalesef
Ama soyle bi haber vereyim biz tedaviye basliyacagiz pazartesi once telefonla gorusecem doktorla daha sonrada klinikte merakla bekliyorum bende neler olacagini
Girmedigim surecte kim bilir neler degisti
Hamis olanlara tebriklerr ❤ bebisini kucagina alanlarada gozunuz aydin saglikla buyusun minikler ❤
Valla aynen öyle tam cuk diye oturduKreş kafası. "Küstüm oynamıyorum"
Valla canım anlamadığım, algilamadigim bir tür artık diyecek kelime bulamıyorum onaPareşummm yazdıklarını ağzım açk okudum... Arkadaş hangi üniversitede psikoloji okumuş merak ettm?
Bu ünvana kendini layık gördüğüne göre.. Eğitimini en üst seviyede yapmş..
Hayır yani sen kimsin?
Ne sıfatla?
Ne haddine?
Yerini bil be adam.. Bu ne cürret...
Ya sabır ya...
Ayy cukom ben o adamı oldum olası beğenmiorm
Cok sarı tip erkekleri beğenmiorm
en azından depresif uyanmadn demi
Valla kızlar artık deliliğe vuruyorum napim. Yeni bir şey öğrendim ben bebigimi kaybettigimde yıkılmışım, psikolojik destek almışım ve de o yüzden benim yanımda arkadaşlarım kendi cocuklarindan bahsetmemeliymis. Yoksa canım çok yanarmisacep diyorum arkadaş buraya üye olduğumu biliyor da sizleri psikolojik destek yeri olarak mı görüyor
Bir hamile haberi daha! onlar da tüp bebekmiymiş? öğrenelim bunları lütfenHadi bugünün magazin haberi yine benden. Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyomuş.
Genleri yürümesi gereken yahuşuklu bir bey.
Valla ağzı olan konuşuyor. ilk dönemlerde bundan dolayı kendini kötü hissetmen de gayet normal zaten. Sabırlar sabırlarrrSorun alıp almamam değil. Almama rağmen insanlara aldı deyip insanların kendi evlatlarından bahsettikleri için vicdan azabı çektirmesi. Bu kadar kolay nasıl yalan diyebilir. Ben sorun yaşamıyorum ki istedikleri kadar anlatsınlar ben mutlu oluyorum. Sadece aynı anda hamile kaldıklarım doğum yaptıkça, ya da benden bilgi almak istediklerinde içim gidiyordu, canım acıyordu... O da yani aynı zamanlar olduğu icin Yoksa ben çocukları çok severim sürekli anlatsınlar canım acımaz kibunu diyen erkek çalışma arkadaşim 5 defa tüp bebek denedi ve olmadı eşinden de boşandı. Kendisinin sanırım canı acıyor benim üzerimden de milletin vicdanıyla oynuyor
Hoşgeldin canımmmMerhabalar herkese
Uzun zamandir yoktum hem cok yogundum hemde psikolojik olarak iyi hissetmedigim icin negatif enerjimi sizlere yaymak istemedim
Guzel haberlerle gelmek isterdim ama maalesef
Ama soyle bi haber vereyim biz tedaviye basliyacagiz pazartesi once telefonla gorusecem doktorla daha sonrada klinikte merakla bekliyorum bende neler olacagini
Girmedigim surecte kim bilir neler degisti
Hamis olanlara tebriklerr ❤ bebisini kucagina alanlarada gozunuz aydin saglikla buyusun minikler ❤
katroş bugün geç kaldınBir hamile haberi daha! onlar da tüp bebekmiymiş? öğrenelim bunları lütfen
Valla ağzı olan konuşuyor. ilk dönemlerde bundan dolayı kendini kötü hissetmen de gayet normal zaten. Sabırlar sabırlarrrDinleme kuzucum elinden geldiğince boşver
Bu arada şu an senin yüzünden Sura şarkıları dinliyorum sardın beni durduk yere, nasıl çıkıcam bu kara delikten
Hoşgeldin canımmmbunlar da güzel haberler kuzum. Kendimden başlim bende bir şey değişmedi mesela ahahaha DusunceBulutu dayler dayler ve MNbeyaz geçtiğimiz günlerde doğum yaptılar minişler geldi topice
aagaghsjs alarm kurup uyandım uykuları düzene sokayım diye ama sabah 5'te uyumuştum zaten. Bakalım ne kadar dayanabileceğimen azından depresif uyanmadn demi
aagaghsjs alarm kurup uyandım uykuları düzene sokayım diye ama sabah 5'te uyumuştum zaten. Bakalım ne kadar dayanabileceğim
Haklı. Ben de çocuğu okula verince dönerim artık
Evet yavru kuşum geç kaldım. Şu araba kredisi için uğraşıyorum bir yandan telefonlarda maillerde. Evden çalışıyoruz ya evrak toplayıp imza almak çileye döndü. Yoksa buraya yapışığım artık biliyorsunkatroş bugün geç kaldın
puanını kırıorum
Aman yüzüne bakamıyorum inşallah gidecekBir hamile haberi daha! onlar da tüp bebekmiymiş? öğrenelim bunları lütfen
Valla ağzı olan konuşuyor. ilk dönemlerde bundan dolayı kendini kötü hissetmen de gayet normal zaten. Sabırlar sabırlarrrDinleme kuzucum elinden geldiğince boşver
Bu arada şu an senin yüzünden Sura şarkıları dinliyorum sardın beni durduk yere, nasıl çıkıcam bu kara delikten
Hoşgeldin canımmmbunlar da güzel haberler kuzum. Kendimden başlim bende bir şey değişmedi mesela ahahaha DusunceBulutu dayler dayler ve MNbeyaz geçtiğimiz günlerde doğum yaptılar minişler geldi topice
hadi artık şeytanın bacağını kırınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kasım ayı bitmeden 1 kişi gebe kalırsa devamı gelecek inanıyorum hadi had hadi
geçen sene kasım ve Aralıkta pat pat herkes hamile kalmıştı son 1.5 ay
tren kalkıyor
OlmazzzzHaklı. Ben de çocuğu okula verince dönerim artık
Ben geldim diy ye mi kasıldınızAman yüzüne bakamıyorum inşallah gidecek
Eee daha daha nasılsınız
öylemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiHaklı. Ben de çocuğu okula verince dönerim artık
ohh hala evdenmi çalışıosunEvet yavru kuşum geç kaldım. Şu araba kredisi için uğraşıyorum bir yandan telefonlarda maillerde. Evden çalışıyoruz ya evrak toplayıp imza almak çileye döndü. Yoksa buraya yapışığım artık biliyorsun
Aman yüzüne bakamıyorum inşallah gidecek
Eee daha daha nasılsınız
Acele edin. Otobüsü kaldırıyoruzOlmazzzzÖyle gidemezsin peşine düşeriz. Daha benim bebeği doğurtucan kız
Siz insanüstü bir şey olmuşsunuz bacım ben hayretler içindeyim. Ablamın lohusalığında annemle ikimiz dönüşümlü yanında kalıyorduk. Bayağı yarı lohusalık yaşadım orada. İnsanın şaftı kayıyor ya yamulmuştum uykusuzluktanöylemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben neyim benm bebem ne pekiiiiiiiiii
Evet valla nerdeyse 2 yıl olucak evde.öylemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben neyim benm bebem ne pekiiiiiiiiii
ohh hala evdenmi çalışıosun
senin işten istiorum
Biz arabayı temmuzda aldık. Şu an daha fazla km'de olanını 60.000 fazlasına satıyorlar. Akıllara ziyan bir şekilde yükseliyor fiyatlar. Olabildiğince hızlı halletmeye çalışınEvet valla nerdeyse 2 yıl olucak evde.
Bu fyatlar nolucak kızlar ya araba fiyatlarını her hafta 10 bin 15 bin tl birden artırıyor satanlar. Arabamızı yanlş bir zamanda satmış olmasak hayatta amaya uğraşmazdık ya. Eşim ilandaki fiyattan adamla görüşmüş biz kredi işini netleştirince aracı görmeye gelicem diye aramış adamı. Adam o arada 10 bin birden fyat artırmış biri var bakmaya gelecek diye de yan çizmiş. Muhtemelen yüksek fiyattan arayıp görmek isteyen biri oldu eski fiyattan eşime göstermek istemedi adam. Bu hayat şartları mahvetti biziNe zaman düzelecek bu şartlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?