- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.321
Yok ya olmuyor resmen elimizde kaldı herşey. 2 saat içinde krediyi netleştirene kadar adam eski fyattan konuştuğumuz için yan çizdi. Eşime dedim yüksek fiyattan git görüş artık onu da almazsak hiç alamıcaz. Ama muhtemelen olmıcakBiz arabayı temmuzda aldık. Şu an daha fazla km'de olanını 60.000 fazlasına satıyorlar. Akıllara ziyan bir şekilde yükseliyor fiyatlar. Olabildiğince hızlı halletmeye çalışın
Sonumuz hayır olsun. Hiç iyi bir yere gitmiyor bu böyle ama kesinlikle yüksek fiyattan da olsa görüşsün derim ben de. Kaçtıkça yeni bulduğunuz muhtemelen daha yükseği olacak. Bize kuzenim ikinci el mama sandalyesi seti verdi pahalı bir markanın. Tepsisi eksikti, onsuz da hiçbir işe yaramayacaktı. Ebebek'ten baktık 469 TL sadece tepsi. Yılbaşı geçmeden alalım diye baktık, daha zaman var önce diğer eksikleri tamamlayalım dedik. Ertesi gün 569 olmuştuYok ya olmuyor resmen elimizde kaldı herşey. 2 saat içinde krediyi netleştirene kadar adam eski fyattan konuştuğumuz için yan çizdi. Eşime dedim yüksek fiyattan git görüş artık onu da almazsak hiç alamıcaz. Ama muhtemelen olmıcak
Tabi canım ilk bakındığımız zamanlarda daha iyi modellere bakıyorduk. Gittikçe yerlerdeyiz. Sattığımız arabamızı geri alıcaz bu gidişleSonumuz hayır olsun. Hiç iyi bir yere gitmiyor bu böyle ama kesinlikle yüksek fiyattan da olsa görüşsün derim ben de. Kaçtıkça yeni bulduğunuz muhtemelen daha yükseği olacak. Bize kuzenim ikinci el mama sandalyesi seti verdi pahalı bir markanın. Tepsisi eksikti, onsuz da hiçbir işe yaramayacaktı. Ebebek'ten baktık 469 TL sadece tepsi. Yılbaşı geçmeden alalım diye baktık, daha zaman var önce diğer eksikleri tamamlayalım dedik. Ertesi gün 569 olmuştu
Ah cidden çok zor ya, herkes işini yapsın milletten size ne. Kızıyorum böyle şeylere çokAdliye ortami gerçekten kanalizasyon gibiymis canım. Hayır yani benim ogrenmeyecegimi mi düşünüyor ne yapıyor ben anlamıyorum kiii
İki ay önce falandı yine böyle bir haber çıktı, sonra yalanladılar. Bu sefer kesin miymiş? Ona göre sevineceğim
He biliyorum. Adam için dedim zaten. Destek almış olsan ne olacak yani? Hem de kayıp yaşamanla sana çocuklarından bahsetmemeleri ne alaka? Cidden boş biri. Kendi hayatıyla bu kadar ilgilense belki
bir işe yarardı. Seninle mi bozmuş kafayı
Merhabalar herkese
Uzun zamandir yoktum hem cok yogundum hemde psikolojik olarak iyi hissetmedigim icin negatif enerjimi sizlere yaymak istemedim
Guzel haberlerle gelmek isterdim ama maalesef
Ama soyle bi haber vereyim biz tedaviye basliyacagiz pazartesi once telefonla gorusecem doktorla daha sonrada klinikte merakla bekliyorum bende neler olacagini
Girmedigim surecte kim bilir neler degisti
Hamis olanlara tebriklerr ❤ bebisini kucagina alanlarada gozunuz aydin saglikla buyusun minikler ❤
Pareşummm yazdıklarını ağzım açk okudum... Arkadaş hangi üniversitede psikoloji okumuş merak ettm?
Bu ünvana kendini layık gördüğüne göre.. Eğitimini en üst seviyede yapmş..
Hayır yani sen kimsin?
Ne sıfatla?
Ne haddine?
Yerini bil be adam.. Bu ne cürret...
Ya sabır ya...
Ayy cukom ben o adamı oldum olası beğenmiorm
Cok sarı tip erkekleri beğenmiorm
Bir hamile haberi daha! onlar da tüp bebekmiymiş? öğrenelim bunları lütfen
Valla ağzı olan konuşuyor. ilk dönemlerde bundan dolayı kendini kötü hissetmen de gayet normal zaten. Sabırlar sabırlarrrDinleme kuzucum elinden geldiğince boşver
Bu arada şu an senin yüzünden Sura şarkıları dinliyorum sardın beni durduk yere, nasıl çıkıcam bu kara delikten
Hoşgeldin canımmmbunlar da güzel haberler kuzum. Kendimden başlim bende bir şey değişmedi mesela ahahaha DusunceBulutu dayler dayler ve MNbeyaz geçtiğimiz günlerde doğum yaptılar minişler geldi topice
Sıvıdan dolayı o kulağı duymuyor sanırım..Bir şey demedi 10 gün sonra kulak burun boğaza gelin geçecek mi bakalım dedi inşallah önemli bir şey değildir burda okuduğum kadarıyla geçici bir şey..Hepimizin nihayet bulacağı yer bence bim zatenparaları takviyelere testlere saçınca bebelerin totosuna don alamıcaz
Önemli bir şeymiymiş? Ne yorum yaptı doktor?
evet öyleymiş inşallah bal0ncuğum bakalımMenenjitin tek dozluklarıda var ama 1 yaş 2 yaş felan maddi açıdan aynı kapıya cıkıoe hatta daha fazla amaaa maddisini geç 1 yaşnda 2 yaşnda ateş olasılığı ve huysuzlk daha fazka.. Çekemem.. Bebekken en temizi
Aşkoş eski neşen yk sanki
Tutacakkkkkkkk
Offf
Şansszlk yaaa
Doğm esnasnda olmş olanilir geçer cnm merak etme
İnşallah canısıHaydaaa bir de kulakta sıvı diye bir şey de mi oluyormuş? Geçmiş olsun. Siz gidene kadar geçsin de boşuna gitmiş olun inşallah
Oy sağolasın pare teyzesi inşallahCanım bildigim kadarı ile geçiyor. Bizim prensesimizin ismi Ece degilmiydi. Anlamını biliyorsun kraliçeve de her kraliçe gibi güçlü bir kız o. Gececek ben inanıyorum
eşimde araba değiştirmeyi düşünüyordu piyasayı görünce neye uğradığını şaşırdı vazgeçti.Allah sonumuzu hayrede her şey aldı başını gidiyor.ayçiçek yağı en temel şey o bile ateş pahası.yemekleri artık kuru kuru yicek milletTabi canım ilk bakındığımız zamanlarda daha iyi modellere bakıyorduk. Gittikçe yerlerdeyiz. Sattığımız arabamızı geri alıcaz bu gidişleÖnceden araba dediğin uzun uzun bakılır düşünüülür alınırdı. Şimdi millet yarın 15 bin daha yükseğe almak zorunda kalıcaz diye kapış kapış gidiyor yemin ederim. İnanılır gibi değil gerçekten ülkece berbat bir haldeyiz ne zaman bitecek bilmiyorum. Geçen 4 litrelik ayçiçek yağı stok yaptım ya eve. Yarın kesin daha pahalı alıcam nasılsa diye
Ona helal bizeyse yazıklar olsun ahahahahahhhaTüp mü bilmiyorum ama Başak Dizer 44 yaşında. Eğer doğal yoldansa helal olsun
İyi iyi karşılaşılan tarz bir durumsa düzelecektir çok sevindimSıvıdan dolayı o kulağı duymuyor sanırım..Bir şey demedi 10 gün sonra kulak burun boğaza gelin geçecek mi bakalım dedi inşallah önemli bir şey değildir burda okuduğum kadarıyla geçici bir şey..
evet öyleymiş inşallah bal0ncuğum bakalımSiz napıyorsunuz
İnşallah canısıSağolasın.doğurunca başlıyormuş mesele o yüzden gebeyken tadını çıkar hiçbir şeyi kafana takma
Oy sağolasın pare teyzesi inşallahKraliçe evet adı gibi güçlü olur inşallah.en kısa zamanda bir güçlü bebişde senden gelsin inşallah Sende güçlü ol yoksa bu kadar düşüncesiz iki yüzlü insanlarla geçmez bu hayat..
Evet işte biz yanlş bir zamanda satmış buluduğumuz için elimizde patladı resmen. Ya ayçiçek yağı yaaaa ayçiçek yağııı! ÇıldırıcimmmGünde bir tane mesajı zor yolluyorum bakalım ne zaman düzene gireceğiz..
eşimde araba değiştirmeyi düşünüyordu piyasayı görünce neye uğradığını şaşırdı vazgeçti.Allah sonumuzu hayrede her şey aldı başını gidiyor.ayçiçek yağı en temel şey o bile ateş pahası.yemekleri artık kuru kuru yicek millet
İnşallahOna helal bizeyse yazıklar olsun ahahahahahhha
İyi iyi karşılaşılan tarz bir durumsa düzelecektir çok sevindim
Evet işte biz yanlş bir zamanda satmış buluduğumuz için elimizde patladı resmen. Ya ayçiçek yağı yaaaa ayçiçek yağııı! Çıldırıcimmmmillet ayçiçek yağına yatırım yapmakla ilgili reelsler yapıyor tweetler atıyor artık
Valla insanlarn genelde taşımaya alıştırmak gibi bir huyu olduğu için sonunda şaftı kayıyor.. Bebek alışıyor ve uyumuor.. Bebek seveym derken olaylar büyüyoAcele edin. Otobüsü kaldırıyoruz
Siz insanüstü bir şey olmuşsunuz bacım ben hayretler içindeyim. Ablamın lohusalığında annemle ikimiz dönüşümlü yanında kalıyorduk. Bayağı yarı lohusalık yaşadım orada. İnsanın şaftı kayıyor ya yamulmuştum uykusuzluktan
Ekim 2021de almştk.. Şimdi baya fırladı fiyatlar... Bizim tek sorunumuz eşim antep git gel yapıor.. Arabanın kmsi baya oynadı.. Ama bakımları hep orjinal. Serviate yapıldı.. O yüzden kmsine kimse bakmıorEvet valla nerdeyse 2 yıl olucak evde.
Bu fyatlar nolucak kızlar ya araba fiyatlarını her hafta 10 bin 15 bin tl birden artırıyor satanlar. Arabamızı yanlş bir zamanda satmış olmasak hayatta amaya uğraşmazdık ya. Eşim ilandaki fiyattan adamla görüşmüş biz kredi işini netleştirince aracı görmeye gelicem diye aramış adamı. Adam o arada 10 bin birden fyat artırmış biri var bakmaya gelecek diye de yan çizmiş. Muhtemelen yüksek fiyattan arayıp görmek isteyen biri oldu eski fiyattan eşime göstermek istemedi adam. Bu hayat şartları mahvetti biziNe zaman düzelecek bu şartlar
Enişte sarısışınmı cukom?Ah cidden çok zor ya, herkes işini yapsın milletten size ne. Kızıyorum böyle şeylere çok
Galiba bu sefer gerçek
Hoşgeldiiiin
Ben sarıcıyım baluşum sarı seviyorum
Doğalse ise havlu atıyorumTüp mü bilmiyorum ama Başak Dizer 44 yaşında. Eğer doğal yoldansa helal olsun
Ne olsn bulutum biz aynıyız..Sıvıdan dolayı o kulağı duymuyor sanırım..Bir şey demedi 10 gün sonra kulak burun boğaza gelin geçecek mi bakalım dedi inşallah önemli bir şey değildir burda okuduğum kadarıyla geçici bir şey..
İnşallah canısıSağolasın.doğurunca başlıyormuş mesele o yüzden gebeyken tadını çıkar hiçbir şeyi kafana takma
Oy sağolasın pare teyzesi inşallahKraliçe evet adı gibi güçlü olur inşallah.en kısa zamanda bir güçlü bebişde senden gelsin inşallah Sende güçlü ol yoksa bu kadar düşüncesiz iki yüzlü insanlarla geçmez bu hayat..
Bence sen totonu kaşı. Senin kız rahat bir bebekmiş. Ablamın kızı doğduğunda daha ten tene temas olayı icat olunmamıştı. Beşiğinde uyuyordu ama iki saatte bir emzirme olayı çok fenaydı. Bir de doğumda kaburgaları hasar gördü sanırım. 3 hafta boyunca destek olmadan yerinden kalkamadı, biz olmadan kendi başına bebeği alamıyordu, yerinden doğrulup emziremiyordu, tuvalete gidemiyordu. Bebeğin gazını çıkar altını değiştir yatağına koy derken tam yatacağım "Memeyi sağmamız lazım". Memeyi sağıp rahatlatana kadar bebek bir daha uyanıyor. Emmesi 40 dk zaten. Mübarek dinlene dinlene emiyor dudak tiryakisi gibi. Oyh bir de arada mastit olup yüksek ateşle acillik olması var. Tam böyle huni tak öyle gez evde. İkinci çocuk kolikti. Onu hatırlamak bile istemiyorum öyle söyleyeyim. Totonu kaşı demiş miydimValla insanlarn genelde taşımaya alıştırmak gibi bir huyu olduğu için sonunda şaftı kayıyor.. Bebek alışıyor ve uyumuor.. Bebek seveym derken olaylar büyüyobide doktorlarn tin tine timas cik inimliiiiiiiiiiiiiiii lafını şimdiki analar cok yanlş anlıor bence...
Zaten emzirirken gazını cıkarırken yada severken ten tene temas oluyor.. Pokunu cıkarmamak lazm
Benim bebem emiyor olsaydı sanırım hiç uykusuz kalmazdm.. Tek sorunumuz emmemesiydi ve ilk 3 ay gaz olayı uykusuzluk değilde canımı yakıodu, bebeye üzülüodm o halde görünce içim gidiylrdu
Biz hç alıştırmadk.. Yemeğini yedie gazını cıkar yatağına bırak, uyumadımı? Yatağnda sohbet et.. Lena 1 günlük bebeydi, biz ailece onunla sohbet ederdik.. Anlıormu hayır? Ama taşınmadığını kokudan hissedio
Şimdi aynı şekilde gazını al yatır.. Lenayı 5 dkdan fazla taşıyınca sinirlenio kendini itio
O yüzden bence uykusuzluk vs için kendi planını kendin yapacaksn..
Ama o bebekteki gaz olayı akıllara zarar
Bak ama o doğumda bişi yaşamış bnda bebenin suçu ne?Bence sen totonu kaşı. Senin kız rahat bir bebekmiş. Ablamın kızı doğduğunda daha ten tene temas olayı icat olunmamıştı. Beşiğinde uyuyordu ama iki saatte bir emzirme olayı çok fenaydı. Bir de doğumda kaburgaları hasar gördü sanırım. 3 hafta boyunca destek olmadan yerinden kalkamadı, biz olmadan kendi başına bebeği alamıyordu, yerinden doğrulup emziremiyordu, tuvalete gidemiyordu. Bebeğin gazını çıkar altını değiştir yatağına koy derken tam yatacağım "Memeyi sağmamız lazım". Memeyi sağıp rahatlatana kadar bebek bir daha uyanıyor. Emmesi 40 dk zaten. Mübarek dinlene dinlene emiyor dudak tiryakisi gibi. Oyh bir de arada mastit olup yüksek ateşle acillik olması var. Tam böyle huni tak öyle gez evde. İkinci çocuk kolikti. Onu hatırlamak bile istemiyorum öyle söyleyeyim. Totonu kaşı demiş miydim
Yok ya onu yaşamasaymış da zormuş. Uyku diye bir şey kalmıyor. Çok zor ama ben anladım. Seni çağıracam gel sen bak. Ben uyurumBak ama o doğumda bişi yaşamış bnda bebenin suçu ne?
2 saat olayına gelince emmese bile beslemek zorundasın ilk zamanlar sarılık olmasn die.. Yani kesintisiz uyumuosn evet ama bünyen alıştı
Bide ilk 3 ay.. Özellikle ilk 40 gün bebe zatwn gözü kapalı beslenio yazorlamıo
Ona helal bizeyse yazıklar olsun ahahahahahhha
İyi iyi karşılaşılan tarz bir durumsa düzelecektir çok sevindim
Evet işte biz yanlş bir zamanda satmış buluduğumuz için elimizde patladı resmen. Ya ayçiçek yağı yaaaa ayçiçek yağııı! Çıldırıcimmmmillet ayçiçek yağına yatırım yapmakla ilgili reelsler yapıyor tweetler atıyor artık
evet sarı baluşuumValla insanlarn genelde taşımaya alıştırmak gibi bir huyu olduğu için sonunda şaftı kayıyor.. Bebek alışıyor ve uyumuor.. Bebek seveym derken olaylar büyüyobide doktorlarn tin tine timas cik inimliiiiiiiiiiiiiiii lafını şimdiki analar cok yanlş anlıor bence...
Zaten emzirirken gazını cıkarırken yada severken ten tene temas oluyor.. Pokunu cıkarmamak lazm
Benim bebem emiyor olsaydı sanırım hiç uykusuz kalmazdm.. Tek sorunumuz emmemesiydi ve ilk 3 ay gaz olayı uykusuzluk değilde canımı yakıodu, bebeye üzülüodm o halde görünce içim gidiylrdu
Biz hç alıştırmadk.. Yemeğini yedie gazını cıkar yatağına bırak, uyumadımı? Yatağnda sohbet et.. Lena 1 günlük bebeydi, biz ailece onunla sohbet ederdik.. Anlıormu hayır? Ama taşınmadığını kokudan hissedio
Şimdi aynı şekilde gazını al yatır.. Lenayı 5 dkdan fazla taşıyınca sinirlenio kendini itio
O yüzden bence uykusuzluk vs için kendi planını kendin yapacaksn..
Ama o bebekteki gaz olayı akıllara zarar
Ekim 2021de almştk.. Şimdi baya fırladı fiyatlar... Bizim tek sorunumuz eşim antep git gel yapıor.. Arabanın kmsi baya oynadı.. Ama bakımları hep orjinal. Serviate yapıldı.. O yüzden kmsine kimse bakmıor
Kaç kişi sat bize dedi eşim satsam ne alacam dio
Gücümüz yetmioki yenisini almaya
Onuda geçtim hadi araba neyse
Peki şeker? Havluz peçete? Pirinç vs gibi temel ihtiyaçlar?
Marketlerde korkunç bir tablo var... İnsanlar ölsün demeye getirdiler lanet olsn..
Enişte sarısışınmı cukom?
Doğalse ise havlu atıyorum
2. Bebeyi yapmayacam
Ne olsn bulutum biz aynıyız..
Çenemize vurdu işte
Hamgi gün gideceksiniz doktora?
Ben ona gösterecem az kaldıAh cidden çok zor ya, herkes işini yapsın milletten size ne. Kızıyorum böyle şeylere çok
Galiba bu sefer gerçek
Hoşgeldiiiin
Amin fıstığım aminnnnnSıvıdan dolayı o kulağı duymuyor sanırım..Bir şey demedi 10 gün sonra kulak burun boğaza gelin geçecek mi bakalım dedi inşallah önemli bir şey değildir burda okuduğum kadarıyla geçici bir şey..
Hosbulduk kuzum ❤Hoş geldiiiinÇok sevindim. Hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin inşallah. Etiketledik ettik ama cevap vermeyince merak etmeye başlamıştım. İyi ki yazdın
Hosbulduk canim ❤Sırf ben değil ki diğer arkadaşım misafir olarak gelen arkadaşa kahve yaptı diye ben istediğimde yapmiyorsun bundan sonra senin yaptığın kahveyi icmeyecegim dedi. Misafirin yanında dedi ya.arkadasim yine insanlık yaptı verdi ona da. İçmedi biliyor musun. Böyle degisik biri.
Merhaba fıstık hoşgeldinnnnn tekrarrrr.. ve emin ol güzel haber verdinyeni yolunda inşallah hiçbir sorun ile karşılaşmadan bebeğine kavuşursun ve bizler yine teyze oluruz
Guzel baluş cici baluş ❤Pareşummm yazdıklarını ağzım açk okudum... Arkadaş hangi üniversitede psikoloji okumuş merak ettm?
Bu ünvana kendini layık gördüğüne göre.. Eğitimini en üst seviyede yapmş..
Hayır yani sen kimsin?
Ne sıfatla?
Ne haddine?
Yerini bil be adam.. Bu ne cürret...
Ya sabır ya...
Ayy cukom ben o adamı oldum olası beğenmiorm
Cok sarı tip erkekleri beğenmiorm
Hosbuldukk ❤❤Bir hamile haberi daha! onlar da tüp bebekmiymiş? öğrenelim bunları lütfen
Valla ağzı olan konuşuyor. ilk dönemlerde bundan dolayı kendini kötü hissetmen de gayet normal zaten. Sabırlar sabırlarrrDinleme kuzucum elinden geldiğince boşver
Bu arada şu an senin yüzünden Sura şarkıları dinliyorum sardın beni durduk yere, nasıl çıkıcam bu kara delikten
Hoşgeldin canımmmbunlar da güzel haberler kuzum. Kendimden başlim bende bir şey değişmedi mesela ahahaha DusunceBulutu dayler dayler ve MNbeyaz geçtiğimiz günlerde doğum yaptılar minişler geldi topice
Hosbuldum ❤Ah cidden çok zor ya, herkes işini yapsın milletten size ne. Kızıyorum böyle şeylere çok
Galiba bu sefer gerçek
Hoşgeldiiiin
Oh çok iyi yapmışsın. Bekliyoruz güzel haberleriniHosbulduk kuzum ❤
Umarim en kisa zamabda guzel haberi verebilirim
Negatif enerjiyi geride birakip onume bakma zamani geldi artik diye dusundum
Tontiş ya büyüdü gitti he. "Pabucum dama atılacak mı?" bakışı mı bu?
He ya ne ara buyudu anlamadim gittiOh çok iyi yapmışsın. Bekliyoruz güzel haberlerini
Tontiş ya büyüdü gitti he. "Pabucum dama atılacak mı?" bakışı mı bu?
Tipsiz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?