- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.341
Vursun benim yerime de konuş ohValla insanlarn genelde taşımaya alıştırmak gibi bir huyu olduğu için sonunda şaftı kayıyor.. Bebek alışıyor ve uyumuor.. Bebek seveym derken olaylar büyüyobide doktorlarn tin tine timas cik inimliiiiiiiiiiiiiiii lafını şimdiki analar cok yanlş anlıor bence...
Zaten emzirirken gazını cıkarırken yada severken ten tene temas oluyor.. Pokunu cıkarmamak lazm
Benim bebem emiyor olsaydı sanırım hiç uykusuz kalmazdm.. Tek sorunumuz emmemesiydi ve ilk 3 ay gaz olayı uykusuzluk değilde canımı yakıodu, bebeye üzülüodm o halde görünce içim gidiylrdu
Biz hç alıştırmadk.. Yemeğini yedie gazını cıkar yatağına bırak, uyumadımı? Yatağnda sohbet et.. Lena 1 günlük bebeydi, biz ailece onunla sohbet ederdik.. Anlıormu hayır? Ama taşınmadığını kokudan hissedio
Şimdi aynı şekilde gazını al yatır.. Lenayı 5 dkdan fazla taşıyınca sinirlenio kendini itio
O yüzden bence uykusuzluk vs için kendi planını kendin yapacaksn..
Ama o bebekteki gaz olayı akıllara zarar
Ekim 2021de almştk.. Şimdi baya fırladı fiyatlar... Bizim tek sorunumuz eşim antep git gel yapıor.. Arabanın kmsi baya oynadı.. Ama bakımları hep orjinal. Serviate yapıldı.. O yüzden kmsine kimse bakmıor
Kaç kişi sat bize dedi eşim satsam ne alacam dio
Gücümüz yetmioki yenisini almaya
Onuda geçtim hadi araba neyse
Peki şeker? Havluz peçete? Pirinç vs gibi temel ihtiyaçlar?
Marketlerde korkunç bir tablo var... İnsanlar ölsün demeye getirdiler lanet olsn..
Enişte sarısışınmı cukom?
Doğalse ise havlu atıyorum
2. Bebeyi yapmayacam
Ne olsn bulutum biz aynıyız..
Çenemize vurdu işte
Hamgi gün gideceksiniz doktora?
Lenaya kim bakcekkkk?Yok ya onu yaşamasaymış da zormuş. Uyku diye bir şey kalmıyor. Çok zor ama ben anladım. Seni çağıracam gel sen bak. Ben uyurum
Tmm o zaman şimdi sarışın seveyom diebilirsn izin verdmBizde kesinlikle ters giden bişeyler olmalı hjshhshsjs
evet sarı baluşuum
Sen dene belki doğal yollardanda olabülür 2.ler genelde öyle de olabiliyomuş (şehir efsanesi değilse)
Tanışıormuyuz?Hosbulduk kuzum ❤
Umarim en kisa zamabda guzel haberi verebilirim
Negatif enerjiyi geride birakip onume bakma zamani geldi artik diye dusundum
Hosbulduk canim ❤
Cansin bende dort gozle bekliyorum o guzel haberi sizinle paylasmayi
Guzel baluş cici baluş ❤
Hosbuldukk ❤❤
Biz beraber kapaticaz topigi bence
DusunceBulutu @dayler dayler @MNbeyaz cok sevindimmmm popislerini yerim o minislerin
Hosbuldum ❤
Yaaaa senii yirimmm yirrr..
Hayırlı haberlerle cnmVursun benim yerime de konuş ohcuma çocuk doktoru görecek haftaya perşembe kbb
Senin neşenden istiyorum. İşe gitmek istemiyorum. Çok şey mi istiyorumGüüünnaaayyydddııınnnn
Hadi belinize kuvvet.. Ne bu herkes durgun
bi süre sonra bağışıklı kazanıyorSenin neşenden istiyorum. İşe gitmek istemiyorum. Çok şey mi istiyorum
Bu arada hepinize günaydın...
Kuzum yooooook hiçbir şey almaya kalkmayın bu dönemde. Ben ettim başka kimse etmesinValla insanlarn genelde taşımaya alıştırmak gibi bir huyu olduğu için sonunda şaftı kayıyor.. Bebek alışıyor ve uyumuor.. Bebek seveym derken olaylar büyüyobide doktorlarn tin tine timas cik inimliiiiiiiiiiiiiiii lafını şimdiki analar cok yanlş anlıor bence...
Zaten emzirirken gazını cıkarırken yada severken ten tene temas oluyor.. Pokunu cıkarmamak lazm
Benim bebem emiyor olsaydı sanırım hiç uykusuz kalmazdm.. Tek sorunumuz emmemesiydi ve ilk 3 ay gaz olayı uykusuzluk değilde canımı yakıodu, bebeye üzülüodm o halde görünce içim gidiylrdu
Biz hç alıştırmadk.. Yemeğini yedie gazını cıkar yatağına bırak, uyumadımı? Yatağnda sohbet et.. Lena 1 günlük bebeydi, biz ailece onunla sohbet ederdik.. Anlıormu hayır? Ama taşınmadığını kokudan hissedio
Şimdi aynı şekilde gazını al yatır.. Lenayı 5 dkdan fazla taşıyınca sinirlenio kendini itio
O yüzden bence uykusuzluk vs için kendi planını kendin yapacaksn..
Ama o bebekteki gaz olayı akıllara zarar
Ekim 2021de almştk.. Şimdi baya fırladı fiyatlar... Bizim tek sorunumuz eşim antep git gel yapıor.. Arabanın kmsi baya oynadı.. Ama bakımları hep orjinal. Serviate yapıldı.. O yüzden kmsine kimse bakmıor
Kaç kişi sat bize dedi eşim satsam ne alacam dio
Gücümüz yetmioki yenisini almaya
Onuda geçtim hadi araba neyse
Peki şeker? Havluz peçete? Pirinç vs gibi temel ihtiyaçlar?
Marketlerde korkunç bir tablo var... İnsanlar ölsün demeye getirdiler lanet olsn..
Enişte sarısışınmı cukom?
Doğalse ise havlu atıyorum
2. Bebeyi yapmayacam
Ne olsn bulutum biz aynıyız..
Çenemize vurdu işte
Hamgi gün gideceksiniz doktora?
Ya bence kesinlikle tüp bebek. 40 yaşında evlenmiş bir kadın biraz hayatımızı yaşayalım diye beklemez sonuçta bence. Zaten zamanı ve imkanları kısıtlı neyi beklesin? Ama tüp müp yine de başarmış helal olsunBizde kesinlikle ters giden bişeyler olmalı hjshhshsjs
evet sarı baluşuum
Sen dene belki doğal yollardanda olabülür 2.ler genelde öyle de olabiliyomuş (şehir efsanesi değilse)
British shorthair kediler var ya karizmatik seninki onlara benziyo
Ne deyim haklısınbi süre sonra bağışıklı kazanıyornasılsa uyumuorum ya
şeye benzedi.. tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın zuahahah
nie alıon o zamanGünaydın kızlarım
Kuzum yooooook hiçbir şey almaya kalkmayın bu dönemde. Ben ettim başka kimse etmesin
Ya bence kesinlikle tüp bebek. 40 yaşında evlenmiş bir kadın biraz hayatımızı yaşayalım diye beklemez sonuçta bence. Zaten zamanı ve imkanları kısıtlı neyi beklesin? Ama tüp müp yine de başarmış helal olsun
British shorthair kediler var ya karizmatik seninki onlara benziyo
Kız benim eşim ısrar etti başımın etini yedi birkaç ay önce sattık. Sonra ha aldık ha alıcaz derken hergün alabileceğimiz araç modellerinin fiyatı arşa çıktı. Planlarımızda bu yoktunie alıon o zaman
Onu da getireceksin, sen bakacaksın kahraman anasıLenaya kim bakcekkkk?
bitek bizim arabanın fiyatı cok uçmadı demek kiKız benim eşim ısrar etti başımın etini yedi birkaç ay önce sattık. Sonra ha aldık ha alıcaz derken hergün alabileceğimiz araç modellerinin fiyatı arşa çıktı. Planlarımızda bu yoktutabiki sattığımız için pişmanız ama şimdi de iyi kötü bir araba almazsak para elimizde eriyo, çünkü araç sahipleri fiyatları haftalık 15-20 bin artırmaya başladı. Önceden böyle değildi ki araba alma süreci uzun uzun bakardın, hatta adamların fiyat düşürmesini beklerdin. Şimdi fiyat artırmadan kapalım diye uğraşıyoruz yani amaç madem sattık bir kere bir yanlış yapıp o zaman hızlıca bir araba kapalım da iyice çöp olmasın para
Ancak yatırım tavsiyesi değildir arkadaşlar. Yatırım tavsiyem "Ben ettim siz etmeyin" dir
getiririm sorun değilde.. benmki şimdiden fena.. hani bebği yolarsa karışmamOnu da getireceksin, sen bakacaksın kahraman anası
keşke sesli msj atma şeysi olsaGünaydıııınnn
Güüü naaayyy dıııınn (seda sayan ses tonuyla okuyun)
Günaydıııınnn
Güüü naaayyy dıııınn (seda sayan ses tonuyla okuyun)
Ah keşke hahahahah susmazdık o zamanbitek bizim arabanın fiyatı cok uçmadı demek ki
getiririm sorun değilde.. benmki şimdiden fena.. hani bebği yolarsa karışmam
keşke sesli msj atma şeysi olsa
daha kolay olurduAh keşke hahahahah susmazdık o zaman
Hehhh tamda bu
Biz her konuda garibanız galiba baluşbitek bizim arabanın fiyatı cok uçmadı demek ki
getiririm sorun değilde.. benmki şimdiden fena.. hani bebği yolarsa karışmam
keşke sesli msj atma şeysi olsa
Günaydın hemşiremGunaydinnnn
Yalnız topicten değil magazindencukulatam sana da günaydın kuşum seni eklememişim
Bakalım bugün kimlerin gebe haberini alıcaz magazinlerdebana herkes hamileymiş gibi geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?