Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N Neal neooooooşşşş bugün nasılsın? Var mı ağrın sızın falan?
İyiyim çok şükür. İç organlarımı üst üste bindiriyor sanırım. Nefesi neremden alıyorum bilmiyorum. Daha da üç ay var yani nereye büyüyecek acaba
Yalnız topicten değil magazinden ay alemsin
Magazindekilerin haberi yok ama onlar da içimizde, bizim kader ortaklarımız ahshshjs

Yalnız topicten değil magazinden ay alemsin
Topicte çok az kişi kaldık artık yoğun magazinsel haber çıkmaz gibime geliyor bizden
Ahhh büyüyorsun neeeoşşş

Sinem Kobal bir bilse derdine dert ortağı olduğumuzu

Tipsiz ya o kulaklar ne öyle o bakış ne öyle
Aynennn hic sorma tutuo oyle sevesim geliyor ama kaciyor tutamiyorum
Tanisalim mi

Hahaha aynenn

Cekildi asko sonunda, 2.6mm cikmis damar genişliği. Ayim 26sinda gidicez bakalim doktoruna

Topicte çok az kişi kaldık artık yoğun magazinsel haber çıkmaz gibime geliyor bizden

Ahhh büyüyorsun neeeoşşş

Sinem Kobal bir bilse derdine dert ortağı olduğumuzu
Nerden biliyorsun ki hepimiz bir anda patlatiriz bayram yerine döner bura
Zor normal zaten... Ah ah ne kadar genç görülse de kafa kağıdı işte
Aynennn hic sorma tutuo oyle sevesim geliyor ama kaciyor tutamiyorum

Tanisalim mi

Hahaha aynenn
Biliyor tatlı olduğunu köfte sevdirmiyor dimi

Onların bile olmadı, onca sene uğraştılarsa biz hayli hayli uğraşırız di mi
Cekildi asko sonunda, 2.6mm cikmis damar genişliği. Ayim 26sinda gidicez bakalim doktoruna
Ah çok şükür. Ben de N Neal in dediğin gibi 3ün altındaysa ameliyat önerilmez diye okudum internette. Sanırım sizin sonuç da kötü değil bu durumda

Nerden biliyorsun ki hepimiz bir anda patlatiriz bayram yerine döner bura

Zor normal zaten... Ah ah ne kadar genç görülse de kafa kağıdı işte

Biliyor tatlı olduğunu köfte sevdirmiyor dimi
Ne diyosun! Olabilir mi öyle şeyler sence, başarabilir miyiz

Tabiki de neden olmasın daha yıl bitmedi

Evet evet evet! Ben hala sizi bekliyorum. Ne güzel olur haberlerinizi alsak da yeni yıla ordu gibi girsek kutlamalarla

Valla ne güzel olurdu. Burdan direkt "2020 yılında gebelik planlayıp 2022'ye kadar emek veren anneler" topici açıp oraya geçiş yapardık topluca

Evet evet evet! Ben hala sizi bekliyorum. Ne güzel olur haberlerinizi alsak da yeni yıla ordu gibi girsek kutlamalarla

Geleceğiz geleceğiz gümbür gümbür belki bu ay belki öbür ay belki öbür ay ama hepimiz yavrumuza kavuşacağız
Valla ne güzel olurdu. Burdan direkt "2020 yılında gebelik planlayıp 2022'ye kadar emek veren anneler" topici açıp oraya geçiş yapardık topluca
Öyle deyince çok olmuş yıl belirtmesek mi

Geleceğiz geleceğiz gümbür gümbür belki bu ay belki öbür ay belki öbür ay ama hepimiz yavrumuza kavuşacağız

Ben topice ilk geldiğimde 2020 nin sonuydu hemen hemen. Size demiştim ki "2020'de gebelik planlayanlar topici burası, bu yılı da bitirdik nerdeyse ama beni de aranıza alır mısınız?" O zamanlardan işin 2022'ye varacağını hiç bilememişim tabi zavallı ben

Orası muhakkak canım. Hayırlısıyla sağlıkla inşallah en kısa sürede hayallerimiz gerçek olsun, burası çocuk bahçesine dönsün
Aahsdaskjdkakdgakgdks
Ben de o zamanlarda geldim. Hangimiz bilebilirdik ki ben ilk aydan hamile kalacağıdım. Bu Bal0ncuk yüzünden hep aajkhakdskd Şansıma benden önce her yeni gelen hamile kalmış pat diye. Ben nereden bilem Bal0ncuk da "Bu da hamile kalırsa yoğartık" gibisinden bir şey dediydi. Hep ondan tüplü daldım ben ajhgjsgsg Yoksa olurdu benim biliyorum

Neyseki onların paraları var bize koyan kadar koymamıştır hajshsjshj başak dizere yazsam banada tüp bebe yaptırır mı?

Ben 2019 temmuzdan beri deniyorum. 2.5 senedir her gün düşünsenize ahjsbsnsnns beni ilk sıraya yazın

Neyseki onların paraları var bize koyan kadar koymamıştır hajshsjshj başak dizere yazsam banada tüp bebe yaptırır mı?
Alarm kurup Bim'e bebek eşyası almaya gitmiyorlardır en azından ahshsj Yaz çuku! İsteyenin bir yüzü kara. De ki "Başakçığım aynı yolun yolcusu, kader arkadaşız. Ufak bir farkla. Biz fakfakiriz. Çoocuğumun sponsoru olur musun?"

Bir zavallı da ben
Aminnnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…