- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.361
İyiyim çok şükür. İç organlarımı üst üste bindiriyor sanırım. Nefesi neremden alıyorum bilmiyorum. Daha da üç ay var yani nereye büyüyecek acaba
Magazindekilerin haberi yok ama onlar da içimizde, bizim kader ortaklarımız ahshshjsYalnız topicten değil magazindenay alemsin
Topicte çok az kişi kaldık artık yoğun magazinsel haber çıkmaz gibime geliyor bizdenYalnız topicten değil magazindenay alemsin
Ahhh büyüyorsun neeeoşşşİyiyim çok şükür. İç organlarımı üst üste bindiriyor sanırım. Nefesi neremden alıyorum bilmiyorum. Daha da üç ay var yani nereye büyüyecek acaba
Magazindekilerin haberi yok ama onlar da içimizde, bizim kader ortaklarımız ahshshjs
Sinem Kobal bir bilse derdine dert ortağı olduğumuzu
Aynennn hic sorma tutuo oyle sevesim geliyor ama kaciyor tutamiyorumTipsiz yao kulaklar ne öyle o bakış ne öyle
Tanisalim miLenaya kim bakcekkkk?
Tmm o zaman şimdi sarışın seveyom diebilirsn izin verdm
Şehir efsanesi değil ama cokta zor bi ihtimal cukom..
Tanışıormuyuz?
Yaaaa senii yirimmm yirrr..
Anneye küsüm ben..
Ama seni görünce eridim minnoşşş
Hayırlı haberlerle cnm
Topuk kanı temz demi inş
2 kere verdn demi
Günaydın kızlarım
Kuzum yooooook hiçbir şey almaya kalkmayın bu dönemde. Ben ettim başka kimse etmesin
Ya bence kesinlikle tüp bebek. 40 yaşında evlenmiş bir kadın biraz hayatımızı yaşayalım diye beklemez sonuçta bence. Zaten zamanı ve imkanları kısıtlı neyi beklesin? Ama tüp müp yine de başarmış helal olsun
British shorthair kediler var ya karizmatik seninki onlara benziyo
Cekildi asko sonunda, 2.6mm cikmis damar genişliği. Ayim 26sinda gidicez bakalim doktoruna
Hadi geçmiş olsun. 3'ün altına ameliyat önerilmiyor galiba değil mi?Cekildi asko sonunda, 2.6mm cikmis damar genişliği. Ayim 26sinda gidicez bakalim doktoruna
Nerden biliyorsun ki hepimiz bir anda patlatiriz bayram yerine döner buraTopicte çok az kişi kaldık artık yoğun magazinsel haber çıkmaz gibime geliyor bizden
Ahhh büyüyorsun neeeoşşş
Sinem Kobal bir bilse derdine dert ortağı olduğumuzu
Zor normal zaten... Ah ah ne kadar genç görülse de kafa kağıdı işteParesilaaa cukulatam Bal0ncuk Biraz araştırma sonrası gördüm ki Tatlıtuğgil'in tüp bebek haberleri taaaaaaağ 2017'ye dayanıyor. Bence de doğal yoldan olması çok olası değil onların ya (Züğürt tesellisi ahsdausgdsgd)
Biliyor tatlı olduğunu köfte sevdirmiyor dimiAynennn hic sorma tutuo oyle sevesim geliyor ama kaciyor tutamiyorum
Tanisalim mi
Hahaha aynenn
Onların bile olmadı, onca sene uğraştılarsa biz hayli hayli uğraşırız di miParesilaaa cukulatam Bal0ncuk Biraz araştırma sonrası gördüm ki Tatlıtuğgil'in tüp bebek haberleri taaaaaaağ 2017'ye dayanıyor. Bence de doğal yoldan olması çok olası değil onların ya (Züğürt tesellisi ahsdausgdsgd)
Ah çok şükür. Ben de N Neal in dediğin gibi 3ün altındaysa ameliyat önerilmez diye okudum internette. Sanırım sizin sonuç da kötü değil bu durumdaCekildi asko sonunda, 2.6mm cikmis damar genişliği. Ayim 26sinda gidicez bakalim doktoruna
Ne diyosun! Olabilir mi öyle şeyler sence, başarabilir miyizNerden biliyorsun ki hepimiz bir anda patlatiriz bayram yerine döner bura
Zor normal zaten... Ah ah ne kadar genç görülse de kafa kağıdı işte
Biliyor tatlı olduğunu köfte sevdirmiyor dimi
Tabiki de neden olmasın daha yıl bitmediNe diyosun! Olabilir mi öyle şeyler sence, başarabilir miyiz
Evet evet evet! Ben hala sizi bekliyorum. Ne güzel olur haberlerinizi alsak da yeni yıla ordu gibi girsek kutlamalarlaNerden biliyorsun ki hepimiz bir anda patlatiriz bayram yerine döner bura
Tabiki de neden olmasın daha yıl bitmedi
Valla ne güzel olurdu. Burdan direkt "2020 yılında gebelik planlayıp 2022'ye kadar emek veren anneler" topici açıp oraya geçiş yapardık toplucaEvet evet evet! Ben hala sizi bekliyorum. Ne güzel olur haberlerinizi alsak da yeni yıla ordu gibi girsek kutlamalarla
Geleceğiz geleceğiz gümbür gümbürEvet evet evet! Ben hala sizi bekliyorum. Ne güzel olur haberlerinizi alsak da yeni yıla ordu gibi girsek kutlamalarla
Öyle deyince çok olmuşValla ne güzel olurdu. Burdan direkt "2020 yılında gebelik planlayıp 2022'ye kadar emek veren anneler" topici açıp oraya geçiş yapardık topluca
Ben topice ilk geldiğimde 2020 nin sonuydu hemen hemen. Size demiştim ki "2020'de gebelik planlayanlar topici burası, bu yılı da bitirdik nerdeyse ama beni de aranıza alır mısınız?" O zamanlardan işin 2022'ye varacağını hiç bilememişim tabi zavallı benGeleceğiz geleceğiz gümbür gümbürbelki bu ay belki öbür ay belki öbür ay ama hepimiz yavrumuza kavuşacağız
Öyle deyince çok olmuşyıl belirtmesek mi
Orası muhakkak canım. Hayırlısıyla sağlıkla inşallah en kısa sürede hayallerimiz gerçek olsun, burası çocuk bahçesine dönsünGeleceğiz geleceğiz gümbür gümbürbelki bu ay belki öbür ay belki öbür ay ama hepimiz yavrumuza kavuşacağız
AahsdaskjdkakdgakgdksÖyle deyince çok olmuşyıl belirtmesek mi
Ben de o zamanlarda geldim. Hangimiz bilebilirdik ki ben ilk aydan hamile kalacağıdım. BuBen topice ilk geldiğimde 2020 nin sonuydu hemen hemen. Size demiştim ki "2020'de gebelik planlayanlar topici burası, bu yılı da bitirdik nerdeyse ama beni de aranıza alır mısınız?" O zamanlardan işin 2022'ye varacağını hiç bilememişim tabi zavallı ben
Olsun canısıcukulatam sana da günaydın kuşum seni eklememişim
Bakalım bugün kimlerin gebe haberini alıcaz magazinlerdebana herkes hamileymiş gibi geliyor ya
Paresilaaa cukulatam Bal0ncuk Biraz araştırma sonrası gördüm ki Tatlıtuğgil'in tüp bebek haberleri taaaaaaağ 2017'ye dayanıyor. Bence de doğal yoldan olması çok olası değil onların ya (Züğürt tesellisi ahsdausgdsgd)
Ben 2019 temmuzdan beri deniyorum. 2.5 senedir her gün düşünsenize ahjsbsnsnns beni ilk sıraya yazınBen topice ilk geldiğimde 2020 nin sonuydu hemen hemen. Size demiştim ki "2020'de gebelik planlayanlar topici burası, bu yılı da bitirdik nerdeyse ama beni de aranıza alır mısınız?" O zamanlardan işin 2022'ye varacağını hiç bilememişim tabi zavallı ben
Alarm kurup Bim'e bebek eşyası almaya gitmiyorlardır en azından ahshsj Yaz çuku! İsteyenin bir yüzü kara. De ki "Başakçığım aynı yolun yolcusu, kader arkadaşız. Ufak bir farkla. Biz fakfakiriz. Çoocuğumun sponsoru olur musun?"Neyseki onların paraları var bize koyan kadar koymamıştır hajshsjshj başak dizere yazsam banada tüp bebe yaptırır mı?
Bir zavallı da benBen topice ilk geldiğimde 2020 nin sonuydu hemen hemen. Size demiştim ki "2020'de gebelik planlayanlar topici burası, bu yılı da bitirdik nerdeyse ama beni de aranıza alır mısınız?" O zamanlardan işin 2022'ye varacağını hiç bilememişim tabi zavallı ben
Aminnnn inşallahOrası muhakkak canım. Hayırlısıyla sağlıkla inşallah en kısa sürede hayallerimiz gerçek olsun, burası çocuk bahçesine dönsün
Aahsdaskjdkakdgakgdks
Ben de o zamanlarda geldim. Hangimiz bilebilirdik ki ben ilk aydan hamile kalacağıdım. BuBal0ncuk yüzünden hep aajkhakdskd Şansıma benden önce her yeni gelen hamile kalmış pat diye. Ben nereden bilem Bal0ncuk da "Bu da hamile kalırsa yoğartık" gibisinden bir şey dediydi. Hep ondan tüplü daldım ben ajhgjsgsg Yoksa olurdu benim biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?