- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.381
Alarm kurup Bim'e bebek eşyası almaya gitmiyorlardır en azından ahshsj Yaz çuku! İsteyenin bir yüzü kara. De ki "Başakçığım aynı yolun yolcusu, kader arkadaşız. Ufak bir farkla. Biz fakfakiriz. Çoocuğumun sponsoru olur musun?"
Ohoo daha yazmadın mıBelki şuanki duygusallıkla bana destek olur
Aynen oyle tam bir sıpa yaniNerden biliyorsun ki hepimiz bir anda patlatiriz bayram yerine döner bura
Zor normal zaten... Ah ah ne kadar genç görülse de kafa kağıdı işte
Biliyor tatlı olduğunu köfte sevdirmiyor dimi
Aynı şeyleri düşünmüş olmam? BabahahahTatlıtuğun anası beklenen bir şeydi demiş. Bu ne demek? Neden bekliyorlardı? Tüptü demekki ki bekliyorlardı? KK'dan kaçmaz
Tatlıtuğun anası beklenen bir şeydi demiş. Bu ne demek? Neden bekliyorlardı? Tüptü demekki ki bekliyorlardı? KK'dan kaçmaz
Algılarımızın içine s.şılmış kendimizi tebrik ediyorum. Magazin haberine bu açıdan bakan bizden başkası da yokturAynı şeyleri düşünmüş olmam? Babahahah
Hadi geçmiş olsun. 3'ün altına ameliyat önerilmiyor galiba değil mi?
Evet 3un altina onerilmiyor ama bakalım dr ne diyecek. Fiziksel muayenede belli oldugu icin suan 2. Derece sayiliyor inşallah sıkıntısiz atlatiriz
Sonucu söyleyen olmadı bu temiz mi demek ki? Evet iki kere verdikLenaya kim bakcekkkk?
Tmm o zaman şimdi sarışın seveyom diebilirsn izin verdm
Şehir efsanesi değil ama cokta zor bi ihtimal cukom..
Tanışıormuyuz?
Yaaaa senii yirimmm yirrr..
Anneye küsüm ben..
Ama seni görünce eridim minnoşşş
Hayırlı haberlerle cnm
Topuk kanı temz demi inş
2 kere verdn demi
Gülümez katroşşşş gülümezzzzz
Resmen tüp bebek annelerini bağrımıza basıoruz neoşParesilaaa cukulatam Bal0ncuk Biraz araştırma sonrası gördüm ki Tatlıtuğgil'in tüp bebek haberleri taaaaaaağ 2017'ye dayanıyor. Bence de doğal yoldan olması çok olası değil onların ya (Züğürt tesellisi ahsdausgdsgd)
BilmemAynennn hic sorma tutuo oyle sevesim geliyor ama kaciyor tutamiyorum
Tanisalim mi
Hahaha aynenn
Bi ara gelen gebe kalıodu gidioduBen de o zamanlarda geldim. Hangimiz bilebilirdik ki ben ilk aydan hamile kalacağıdım. BuBal0ncuk yüzünden hep aajkhakdskd Şansıma benden önce her yeni gelen hamile kalmış pat diye. Ben nereden bilem Bal0ncuk da "Bu da hamile kalırsa yoğartık" gibisinden bir şey dediydi. Hep ondan tüplü daldım ben ajhgjsgsg Yoksa olurdu benim biliyorum
Tatlıtuğun anası beklenen bir şeydi demiş. Bu ne demek? Neden bekliyorlardı? Tüptü demekki ki bekliyorlardı? KK'dan kaçmaz
Evet cnm kmse bişi demediyse temiz..Sonucu söyleyen olmadı bu temiz mi demek ki? Evet iki kere verdik
Heeee işte neden? Hep senin yüzünden, seniiin yüzünden, seniiiiin!!!Bi ara gelen gebe kalıodu gidiodu
Gelen gebe kalıp gidiodu
Demirbaşlar burda dipçik gibi kaldı
Ama tüm suç senin
Senden snra tüm büyü bozuldu ve tüp bebek yapnaya karar verdi herkes
2. bebe istediğinde söyle gidecemHeeee işte neden? Hep senin yüzünden, seniiin yüzünden, seniiiiin!!!Ben yoksa hamile kalırdım ki yani, n'olmuş? Kalırdım. İlk aydan kalırdım Tüp bebek yapmaya karar verdik değil. Zorunda kaldık, zo-run-daaaaa
Magazin haberleri bittiyseben gidince çeneniniz düşer ben varken kmse yok
ben onlara magazin yaparımMagazin haberleri bittiyse
Yap kız ben de yeni duydum Bengü ikinciyi doğurmuş daha yeni duydum sanki ne çabuk doğurduben onlara magazin yaparım
kız 1 aylık olacak bebesiYap kız ben de yeni duydum Bengü ikinciyi doğurmuş daha yeni duydum sanki ne çabuk doğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?