Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlıtuğun anası beklenen bir şeydi demiş. Bu ne demek? Neden bekliyorlardı? Tüptü demekki ki bekliyorlardı? KK'dan kaçmaz

Eklentiler

• Screenshot_20211118_215255_com.instagram.android.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 33
Tatlıtuğun anası beklenen bir şeydi demiş. Bu ne demek? Neden bekliyorlardı? Tüptü demekki ki bekliyorlardı? KK'dan kaçmaz
Aynı şeyleri düşünmüş olmam? Babahahah
Algılarımızın içine s.şılmış kendimizi tebrik ediyorum. Magazin haberine bu açıdan bakan bizden başkası da yoktur Yalnız bu kadın tam bir yılan kaynana ya sırf Başak'ı rezil etmek için bile "Nasıl da döktüm ortayaaaaağ" diye söylemiş olabilir. Günahını almayayım da

Hadi geçmiş olsun. 3'ün altına ameliyat önerilmiyor galiba değil mi?

Evet 3un altina onerilmiyor ama bakalım dr ne diyecek. Fiziksel muayenede belli oldugu icin suan 2. Derece sayiliyor inşallah sıkıntısiz atlatiriz

Sonucu söyleyen olmadı bu temiz mi demek ki? Evet iki kere verdik

Gülümez katroşşşş gülümezzzzz

Resmen tüp bebek annelerini bağrımıza basıoruz neoş

Aynennn hic sorma tutuo oyle sevesim geliyor ama kaciyor tutamiyorum

Tanisalim mi

Hahaha aynenn
Bilmem
Bırakıp gidiosn

Bi ara gelen gebe kalıodu gidiodu
Gelen gebe kalıp gidiodu
Demirbaşlar burda dipçik gibi kaldı
Ama tüm suç senin
Senden snra tüm büyü bozuldu ve tüp bebek yapnaya karar verdi herkes

2020de gebe kalamayanlar 2021ide kalamadk dememek için kendini magazine vurdu sayın seyirciler

Sonucu söyleyen olmadı bu temiz mi demek ki? Evet iki kere verdik
Evet cnm kmse bişi demediyse temiz..
Çok şükür

Bi ara gelen gebe kalıodu gidiodu
Gelen gebe kalıp gidiodu
Demirbaşlar burda dipçik gibi kaldı
Ama tüm suç senin
Senden snra tüm büyü bozuldu ve tüp bebek yapnaya karar verdi herkes
Heeee işte neden? Hep senin yüzünden, seniiin yüzünden, seniiiiin!!! Ben yoksa hamile kalırdım ki yani, n'olmuş? Kalırdım. İlk aydan kalırdım Tüp bebek yapmaya karar verdik değil. Zorunda kaldık, zo-run-daaaaa

2. bebe istediğinde söyle gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…