- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.401
Magazin işini büyüttük. Ünlüler de sağ olsun pandemi döneminde verimli çalıştı. İkinciye dönüyorlar ahhahshsh
gebe kalamayanları ünlü yapasm geldiMagazin işini büyüttük. Ünlüler de sağ olsun pandemi döneminde verimli çalıştı. İkinciye dönüyorlar ahhahshshParesilaaa Gel kadromuzda açık var
Valla öyle silkeleyin bana yeni magazin haberi lazimmmmmm
Donsunler bakalım.. alın ama pek bilgim yokMagazin işini büyüttük. Ünlüler de sağ olsun pandemi döneminde verimli çalıştı. İkinciye dönüyorlar ahhahshshParesilaaa Gel kadromuzda açık var
Abbooğğğ olabilir vallaAlgılarımızın içine s.şılmış kendimizi tebrik ediyorum. Magazin haberine bu açıdan bakan bizden başkası da yokturYalnız bu kadın tam bir yılan kaynana ya sırf Başak'ı rezil etmek için bile "Nasıl da döktüm ortayaaaaağ" diye söylemiş olabilir. Günahını almayayım da
Kız beni bilgilendirin ben önceden çok izlerdimAbbooğğğ olabilir vallabaşak dizer sen bizsin , bizde sen!! Hahahahhaha
Ooo o konu eskidiParesilaaa , yeni konularda daha aktif bir çalışma bekliyoruz senden ahjsbsjsnns
N Neal dede performans düştüAbbooğğğ olabilir vallabaşak dizer sen bizsin , bizde sen!! Hahahahhaha
Ooo o konu eskidiParesilaaa , yeni konularda daha aktif bir çalışma bekliyoruz senden ahjsbsjsnns
Ben magazin emeklisi olmuşum ya. Gençlerden alıyorum haberleri
Bugün çocuk dok gittik sarı diye topuk kanı tekrar alındı 11.9 çıkmış takip edin yükselmesin dedi pazartesi tekrar gideceğizGülümez katroşşşş gülümezzzzz
Resmen tüp bebek annelerini bağrımıza basıoruz neoş
Bilmem
Bırakıp gidiosn
Bi ara gelen gebe kalıodu gidiodu
Gelen gebe kalıp gidiodu
Demirbaşlar burda dipçik gibi kaldı
Ama tüm suç senin
Senden snra tüm büyü bozuldu ve tüp bebek yapnaya karar verdi herkes
2020de gebe kalamayanlar 2021ide kalamadk dememek için kendini magazine vurdu sayın seyirciler
Evet cnm kmse bişi demediyse temiz..
Çok şükür
NeoşBen magazin emeklisi olmuşum ya. Gençlerden alıyorum haberleri
Cnm topuk kanı dğeildir o sarılık için kan alınmıştır..Bugün çocuk dok gittik sarı diye topuk kanı tekrar alındı 11.9 çıkmış takip edin yükselmesin dedi pazartesi tekrar gideceğiz
Neoşdayler dayler gelmedi ne dieceksn bu işe
Cnm topuk kanı dğeildir o sarılık için kan alınmıştır..
Sarılık olmuş.. Sütün yetmior olbilirmi
Onun tek çaresi bol bol emzirmek
Geçmiş olsun canım sarilik için mi alıyorlar. Hiç bilmediğim şeylerBugün çocuk dok gittik sarı diye topuk kanı tekrar alındı 11.9 çıkmış takip edin yükselmesin dedi pazartesi tekrar gideceğiz
Kız hangi ara duydun
Yok topuktan aldılar yanımda.2 saate çıktı.evet olmuş da yükselmesin diye takip edicez.sütüm yeni arttı inşallah düzelir bakalımNeoşdayler dayler gelmedi ne dieceksn bu işe
Cnm topuk kanı dğeildir o sarılık için kan alınmıştır..
Sarılık olmuş.. Sütün yetmior olbilirmi
Onun tek çaresi bol bol emzirmek
sağol parem evet sarılık için.sarı oldu bizim kız düzelir inşallahGeçmiş olsun canım sarilik için mi alıyorlar. Hiç bilmediğim şeyler
Kız hangi ara duydun
Tabi ki düzelecek bizim prensesimizYok topuktan aldılar yanımda.2 saate çıktı.evet olmuş da yükselmesin diye takip edicez.sütüm yeni arttı inşallah düzelir bakalım
sağol parem evet sarılık için.sarı oldu bizim kız düzelir inşallah
Eee magazinci olmak kolay değil bebiş hajshjsbsnsnGeçmiş olsun canım sarilik için mi alıyorlar. Hiç bilmediğim şeyler
Kız hangi ara duydun
Bugün de araba için karı koca helak olduk çok şükürben gidince çeneniniz düşer ben varken kmse yok
Yap kız ben de yeni duydum Bengü ikinciyi doğurmuş daha yeni duydum sanki ne çabuk doğurdu
Adını da selim koydu, bengünün kocasının adı da selim selimoğlu. Yani çocuğun kimliğini tespit etmek için selim selimoğlu oğlu selim selimoğlu diyecekler
Geçmiş olsun bulutum, takiple geçecek bir şey bellikiBugün çocuk dok gittik sarı diye topuk kanı tekrar alındı 11.9 çıkmış takip edin yükselmesin dedi pazartesi tekrar gideceğiz
Haklisin kuzum ama hic keyfim yoktu su an daha iyiyimGülümez katroşşşş gülümezzzzz
Resmen tüp bebek annelerini bağrımıza basıoruz neoş
Bilmem
Bırakıp gidiosn
Bi ara gelen gebe kalıodu gidiodu
Gelen gebe kalıp gidiodu
Demirbaşlar burda dipçik gibi kaldı
Ama tüm suç senin
Senden snra tüm büyü bozuldu ve tüp bebek yapnaya karar verdi herkes
2020de gebe kalamayanlar 2021ide kalamadk dememek için kendini magazine vurdu sayın seyirciler
Evet cnm kmse bişi demediyse temiz..
Çok şükür
Hoaydaaaaağ sabah bıraktığımda daha belli değildi. Arkamızı dönmeye gelmiyor. Kessssin fetal dna yaptırıp kandan öğrendiler onlar da cinsiyeti. Yeni bir altın büllüklü ama bu seferki gerçek altın. Bizimkiler gibi fakfakir altını değil belki
Allah şifa versin. Emdikçe düzelir o annesi. Kuzenimin bebeğininki 14 mü neydi. 3,5 aylık oldu tosun gibi maşallah. Senin kızın da düzelecek hiiiç merak etmeYok topuktan aldılar yanımda.2 saate çıktı.evet olmuş da yükselmesin diye takip edicez.sütüm yeni arttı inşallah düzelir bakalım
sağol parem evet sarılık için.sarı oldu bizim kız düzelir inşallah
Bengü'nün bu yaptığına ayıp derler. Bir kız bir erkeği diziverdi peş peşe kadın maşallah. Biz de öyle izledik işteBugün de araba için karı koca helak olduk çok şükürondan giremedim hiç beybiler
Adını da selim koydu, bengünün kocasının adı da selim selimoğlu. Yani çocuğun kimliğini tespit etmek için selim selimoğlu oğlu selim selimoğlu diyeceklerParesilaaa al sana magazin güncellemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?