Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Abbooğğğ olabilir valla başak dizer sen bizsin , bizde sen!! Hahahahhaha
cukulatam N Neal Katre_g şu kızı magazin konusunda silkeleyin

Ooo o konu eskidi Paresilaaa , yeni konularda daha aktif bir çalışma bekliyoruz senden ahjsbsjsnns

Abbooğğğ olabilir valla başak dizer sen bizsin , bizde sen!! Hahahahhaha

Ooo o konu eskidi Paresilaaa , yeni konularda daha aktif bir çalışma bekliyoruz senden ahjsbsjsnns
Kız beni bilgilendirin ben önceden çok izlerdim şimdi takip edemiyorum kiiii Paris evlenmiş onu da duyunca şaşırdım

Bugün çocuk dok gittik sarı diye topuk kanı tekrar alındı 11.9 çıkmış takip edin yükselmesin dedi pazartesi tekrar gideceğiz

Ben magazin emeklisi olmuşum ya. Gençlerden alıyorum haberleri
Neoş dayler dayler gelmedi ne dieceksn bu işe

Bugün çocuk dok gittik sarı diye topuk kanı tekrar alındı 11.9 çıkmış takip edin yükselmesin dedi pazartesi tekrar gideceğiz
Cnm topuk kanı dğeildir o sarılık için kan alınmıştır..
Sarılık olmuş.. Sütün yetmior olbilirmi
Onun tek çaresi bol bol emzirmek

Neoş dayler dayler gelmedi ne dieceksn bu işe

Cnm topuk kanı dğeildir o sarılık için kan alınmıştır..
Sarılık olmuş.. Sütün yetmior olbilirmi
Onun tek çaresi bol bol emzirmek
Yok topuktan aldılar yanımda.2 saate çıktı.evet olmuş da yükselmesin diye takip edicez.sütüm yeni arttı inşallah düzelir bakalım
Geçmiş olsun canım sarilik için mi alıyorlar. Hiç bilmediğim şeyler

Kız hangi ara duydun
sağol parem evet sarılık için.sarı oldu bizim kız düzelir inşallah

Tabi ki düzelecek bizim prensesimiz çok çabuk atlatıp sağlığına kavuşacak

ben gidince çeneniniz düşer ben varken kmse yok
Bugün de araba için karı koca helak olduk çok şükür ondan giremedim hiç beybiler
Yap kız ben de yeni duydum Bengü ikinciyi doğurmuş daha yeni duydum sanki ne çabuk doğurdu
cukulatam N Neal Katre_g şu kızı magazin konusunda silkeleyin
Adını da selim koydu, bengünün kocasının adı da selim selimoğlu. Yani çocuğun kimliğini tespit etmek için selim selimoğlu oğlu selim selimoğlu diyecekler Paresilaaa al sana magazin güncellemesi
Geçmiş olsun bulutum, takiple geçecek bir şey belliki sen nasılsın alışabildin mi yeni hayatına

Haklisin kuzum ama hic keyfim yoktu su an daha iyiyim

Flaş flaş flaş
Kıvancın oğluşu oluyomuş bi paşa daha geliyo haksbsjs paşa oğlan N Neal
Hoaydaaaaağ sabah bıraktığımda daha belli değildi. Arkamızı dönmeye gelmiyor. Kessssin fetal dna yaptırıp kandan öğrendiler onlar da cinsiyeti. Yeni bir altın büllüklü ama bu seferki gerçek altın. Bizimkiler gibi fakfakir altını değil belki
külçedir
Allah şifa versin. Emdikçe düzelir o annesi. Kuzenimin bebeğininki 14 mü neydi. 3,5 aylık oldu tosun gibi maşallah. Senin kızın da düzelecek hiiiç merak etme
Bengü'nün bu yaptığına ayıp derler. Bir kız bir erkeği diziverdi peş peşe kadın maşallah. Biz de öyle izledik işte

Halledebildiniz mi araba işini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…