Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay gerçekten Selim mi koydular
Çok değişik bir isim tamlaması oldu

Selam kızlar... Yoktum çünkü zorlu bir zaman geçirdim. Bebis iyi çok şükür ama ben hic iyi degildim. Cok aci çektim, cok ağladım. Miyomu zorlu şekilde alınması, ameliyattan itibaren agri çekmeme sebep oldu. Kaldırılabilecek gibi degildi. Rengim tamamen sarıya dönmüştü, cok kan kaybettim. Eve dondukten 1 gun sonra hastaneye geri döndüm. O rahat, gevşek Doktor da korktu, tedirgin oldu, almasa mydk acaba miyomu dedi. Saga sola donmek oturmak kalkmak asla yapamadim. Hastaneye tekrar dönünce serum igne yedim birkac tane. Eve dönünce doktor defalarca aradi. Yanls bsyler mi yaptım dye düşündü herhalde. Cunku ameliyat esnasında kan ter icnde kalmıştı. Sonrasında da tedirgindi. Simdi iyiyim. Oglum da iyi şükür yazilariniza cok hizli goz gezdirdim ancak detayli inceleyemedim, kusuruma bakmayın ancak her birinizin iyi dilekleri icin çok teşekkür ederim. Dogum olayi biraz travmatik geçti sanırım, hatırladıkca aglamak istiyorm

Ah canım ya çook büyük geçmiş olsun. Şimdi iyi olmana sevindim, oğlunun da aynı şekilde. Allah tekrarını yaşatmasın. Güzel anılarınız biriksin, bütün o yaşadıklarını unuttursun bebeğin sana

Cok sag ol kuzum... Şükür cok daha iyiyim, psikoloji gitti bir sure ama toparliyorm hızla. Amin canimmm

Cok sag ol kuzum... Şükür cok daha iyiyim, psikoloji gitti bir sure ama toparliyorm hızla. Amin canimmm

Ozlemisim sizi behhh
Sen neleri atlattın bunu da atlatacaksin... Zamanla o anları hatirlamayacaksin bile... Oğlunun mis kokusunu çek içine... Tüm acilarin dinecek. Her zaman yanındayız ayrıca bende çok özlemişim

dayler dayler de bebek de iyi olsun da gelmesin ne olacak ki
Tmm msj alındı
Gelmiecekler listesine senide alıoruz

Flaş flaş flaş
Kıvancın oğluşu oluyomuş bi paşa daha geliyo haksbsjs paşa oğlan N Neal
Hani cinsiyet belli değildi kız cuko
İnşallah anasına benzer

Yok topuktan aldılar yanımda.2 saate çıktı.evet olmuş da yükselmesin diye takip edicez.sütüm yeni arttı inşallah düzelir bakalım
Kuzum bide günde 15 dk gün ışığında tutun bebeği
Sarılık için

Aldınızmı kız araba?
Ayy bengümü kocasının adını koymuş?

Haklisin kuzum ama hic keyfim yoktu su an daha iyiyim
Biz sana keyif olurduk

Ayyy gelişini böyle beklemiodum dayloşum
Çok üzülerek okudum
Geçmiş olsun
Daha iyisin ama anladığım kadarıyla
Minnoş nasıl
İnşallah süt ve emme konusunda sen şanslısındır
Lütfen kendine dikkat et ve gülümse..
Mutlu anne, mutlu bebek demek

Günaydın beybiler dün pert olduğumdan uyuyakalmışım
Kısmen hallettik bu sefer de. İşlemler çok uzun sürdü bankada. Noterdeki işlemlerde de bir sorun olunca satış sözleşmesini yapamadık ama adamlarla anlaştık pazartesi günü noterdeki satışı halletmek kaldı bir tek. Adamlarla akşam 266 bin diye konuştuk gece ilanlarını 275 bin yaptılar. Hemen aradık çok uzun yol gelicez sorun yok dimi konuştuğumuz fiyatta diye. Bu sefer de eski fiyat kalmış size 270 bin olsun o zaman dediler lanet olsun diyip tamam dedik bu arabada anlaşamasaydık artık vazgeçiyorduk. Şöyle diyim adam biz kredi için uğraşırken anlaşma olmaz belki diyerek aynı arabanın fiyatını 286 bine çıkarmış ilanda arabalarınıza sahip çıkın kuzular
Ay gerçekten Selim mi koydular
Çok değişik bir isim tamlaması oldu
Hangi kafalarla böyle isim koyuyorlar anlamıyorum. Bi kere çocukluğunda kesin arkadaşları dalga geçicek hadi onu geçtim büyüdüğünde kendi de sevmicek bu isim tamlamasını bence merakımdan babasının adı mı falan diye baktım adamın. Selim selimoğlunun babasının adı hızır mı hıdır mı ne öyle bir şeydi. Herhalde dedesinin adı falan ama bana her türlü anlamsız geliyor böyle isimler
Canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyisiniz ya önemli olan o bebişinle seni keyifli günler bekliyor artık
Ay aldık ama nasıl işte banka ile noter arasında mekik dokurken topuklarım totoma vura vura koştum işlemler yetişsin diye ama yine de pazartesiye kaldı herhalde kimse bizim kadar araba bağlamak için deliler gibi uğraşmamıştır haa bir de güzel haber krediyi biraz fazla çektik araba için ihtiyacımız olandan. Böylelikle tüp bebek için her an bütçeyi planlayabiliriz. Tam bir tüp bebek parası kalmıyor çok belimizi bükmesin diye tamamını çekemedik ama üzerine nakit ekleme ya da ne bilim kredi kartıyla ilaç alımı falan yaparak artık daha rahat düşünebiliyoruz. Burda da 100 ü veren 120 yi de verir mantığımla mükemmel borca girdik Sağlık olsun bebiş olsun da çalışır öderiz napalım. Arabaya çok takmamızın bir sebebi de bebek olursa arabasız girmek istemememizdi bu sürece. Hem tüp bebek tedavisinde hem de bebek olduğunda çok ihtiyaç duyucaktık. Şükür zor da olsa yaptık bir şeyler

Evet gündüz daha iyi sanki akşama rengi dönüyor.deneyelim
inşallah nealim çok sağol düzelse de içim rahatlasa şimdiden çok yoruldum uyandırmaya çalışmak, artacak mı korkusu gerçekten yorucu.hastaneye yatırmışlar mıydı emmeyle mi geçti
sağolasın katrem inşallah Tam alıştım diyorum bir şey çıkıyor.düzene gireriz inşallah..sen nasılsın
geçmiş olsun canım toparlarsın hemen inşallah

Güle güle kullanın canısı Yakında bebişinizle de gezmek nasip olsun inşallah

Cidden pislik yapmışlar. Bir fiyatta anlaşmışsınız. Sonra siz ilana tabi olmazsınız ki yeni taliplileri içindir o fiyat, siz almazsanız diye. Neyse hallolmuş ya. Hayırlı uğurlu olsun. Krediyi de şimdiden fazla çekmeniz iyi olmuş. Doğal yoldan bile hamile kalsan bebek için, tetkikler şunlar bunlar için yine lazım olacak para. Belki onunla bir yatırım falan yaparsınız da eliniz de değerini koruyan bir para olur. Tedavide de biz merkezle yalvar yakar anlaşmıştık mesela. Bir kısmını nakit ödedik, bir kısmını kredi kartıyla ödedik. Sonra kendimiz kartın özelliğinden taksitlendirme yaptık ona. Sonra ilaçları da hep kredi kartıyla aldık tabii. Borç morç ama halloluyor bir şekilde
inşallah nealim çok sağol düzelse de içim rahatlasa şimdiden çok yoruldum uyandırmaya çalışmak, artacak mı korkusu gerçekten yorucu.hastaneye yatırmışlar mıydı emmeyle mi geçti
Hastaneye yatırmadılar kontrol için gidip geldiler diye hatırlıyorum ama emin olmak için sorayım. Hemen hemen bütün bebeklerde oluyor o ya. Kızın da hızla düzelecek inşallah içini ferah tut

Sen neleri atlattın bunu da atlatacaksin... Zamanla o anları hatirlamayacaksin bile... Oğlunun mis kokusunu çek içine... Tüm acilarin dinecek. Her zaman yanındayız ayrıca bende çok özlemişim
Ah sağ ol canim, inşallah gercekten hatirlamam o anları sadece bana baktigi ve kokladigim o an kalsin aklimda iyi ki varsınız canım, bolca cekiyorum o kokuyu ve sizlere dualar ediyorum
Evet canm coook sukur cok daha iyiyim, toparladım biraz daha sureye ihtiyacim var tabii ama yine de sukur, bunlar kaldırılabilecek, atlatilebilecek agrilar.
Mememi almiyor essoolu ucu buyuk geliyor, silikon ucla da denedim ama tutmyor, emzik biberon tutuyor, çekme gucunde de sorun yok gayet güçlü ama memeye yavaş yavaş biraz küçülterek agzina sokaliyorum da öyle alışıyor, biraz oyalaniyor iste. Ama zamanla artacak. Sağıp veriyorum, bir de mama takviyesi mecbur. Daha mutlu olacağım inşallah şimdilik hep sukur ki sagligimiz yerinde diye dua ediyorum, günlerim ağlamakla gulmek karışık gidiyor
Aynen oyle canim, cok sağ ol, biliyorum süper toparlayacagiz
Cok teşekkür ederim amin insallah cnm umarim siz iyisinizdir

Bence başak magazine duyurmak istemediyse kaynana sinsice duyurmuşta olabilir

Çok geçmiş olsun canım, ikinizde iyisiniz çok şükür

Aşko olmuş belli işte

DusunceBulutu Yatırmamışlar. 15 üzeri olunca yatırıyorlarmış. "Emziriyorsa sık sık emzirsin. Bazı bebek bir haftada bazısı daha uzun sürede düzeliyor. Korkmasın" dedi
Çok sağol Allah razı olsun 3 4 gündür böyle inşallah p.tesiye kadar düşer de yatış yapmazlar.sık sık emziriyordum şimdi uyandırmaya uğraşıyorum sürekli uyumak istiyor
İyi olucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…