- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.441
Yapar mı yapar. Adı kaynana bir kere. Bir dizide Tuba Büyüküstün'le Kıvanç'ın öpüşme sahnesi vardı. Bu kadın çıkıp "Çok yakışıyorlar" falan gibi bir açıklama yapmıştı ve o sırada oğlu Başak'la evliydiBence başak magazine duyurmak istemediyse kaynana sinsice duyurmuşta olabilir
Topuğunu sık, uyandır bir şey olmaz. Uyandırmazsan uyumak istiyorlar zaten hepÇok sağol Allah razı olsun3 4 gündür böyle inşallah p.tesiye kadar düşer de yatış yapmazlar.sık sık emziriyordum şimdi uyandırmaya uğraşıyorum sürekli uyumak istiyor
Deniyorum zor işlermiş bunlarYapar mı yapar. Adı kaynana bir kere. Bir dizide Tuba Büyüküstün'le Kıvanç'ın öpüşme sahnesi vardı. Bu kadın çıkıp "Çok yakışıyorlar" falan gibi bir açıklama yapmıştı ve o sırada oğlu Başak'la evliydi
Topuğunu sık, uyandır bir şey olmaz. Uyandırmazsan uyumak istiyorlar zaten hep
Atın ölümü arpadan olsun demeye getirmişsin katroşGünaydın beybilerdün pert olduğumdan uyuyakalmışım
Kısmen hallettik bu sefer de. İşlemler çok uzun sürdü bankada. Noterdeki işlemlerde de bir sorun olunca satış sözleşmesini yapamadık ama adamlarla anlaştık pazartesi günü noterdeki satışı halletmek kaldı bir tek. Adamlarla akşam 266 bin diye konuştuk gece ilanlarını 275 bin yaptılar. Hemen aradık çok uzun yol gelicez sorun yok dimi konuştuğumuz fiyatta diye. Bu sefer de eski fiyat kalmış size 270 bin olsun o zaman dedilerlanet olsun diyip tamam dedik bu arabada anlaşamasaydık artık vazgeçiyorduk. Şöyle diyim adam biz kredi için uğraşırken anlaşma olmaz belki diyerek aynı arabanın fiyatını 286 bine çıkarmış ilanda arabalarınıza sahip çıkın kuzular
Hangi kafalarla böyle isim koyuyorlar anlamıyorum. Bi kere çocukluğunda kesin arkadaşları dalga geçicek hadi onu geçtim büyüdüğünde kendi de sevmicek bu isim tamlamasını bencemerakımdan babasının adı mı falan diye baktım adamın. Selim selimoğlunun babasının adı hızır mı hıdır mı ne öyle bir şeydi. Herhalde dedesinin adı falan ama bana her türlü anlamsız geliyor böyle isimler
Canım çok geçmiş olsunşimdi daha iyisiniz ya önemli olan o bebişinle seni keyifli günler bekliyor artık
Ay aldık ama nasıl iştebanka ile noter arasında mekik dokurken topuklarım totoma vura vura koştum işlemler yetişsin diye ama yine de pazartesiye kaldı herhalde kimse bizim kadar araba bağlamak için deliler gibi uğraşmamıştır haa bir de güzel haber krediyi biraz fazla çektik araba için ihtiyacımız olandan. Böylelikle tüp bebek için her an bütçeyi planlayabiliriz. Tam bir tüp bebek parası kalmıyor çok belimizi bükmesin diye tamamını çekemedik ama üzerine nakit ekleme ya da ne bilim kredi kartıyla ilaç alımı falan yaparak artık daha rahat düşünebiliyoruz. Burda da 100 ü veren 120 yi de verir mantığımla mükemmel borca girdik Sağlık olsun bebiş olsun da çalışır öderiz napalım. Arabaya çok takmamızın bir sebebi de bebek olursa arabasız girmek istemememizdi bu sürece. Hem tüp bebek tedavisinde hem de bebek olduğunda çok ihtiyaç duyucaktık. Şükür zor da olsa yaptık bir şeyler
Mama öcü değil dayloş sen o bilinçtesin neyseki.. Bazıları mama vermemek için çocuğu heba edio çığlık çığlıa ağlıo bebeler..Ah sağ ol canim, inşallah gercekten hatirlamam o anlarısadece bana baktigi ve kokladigim o an kalsin aklimda iyi ki varsınız canım, bolca cekiyorum o kokuyu ve sizlere dualar ediyorum
Evet canm coook sukur cok daha iyiyim, toparladımbiraz daha sureye ihtiyacim var tabii ama yine de sukur, bunlar kaldırılabilecek, atlatilebilecek agrilar.
Mememi almiyor essooluucu buyuk geliyor, silikon ucla da denedim ama tutmyor, emzik biberon tutuyor, çekme gucunde de sorun yok gayet güçlü ama memeye yavaş yavaş biraz küçülterek agzina sokaliyorum da öyle alışıyor, biraz oyalaniyor iste. Ama zamanla artacak. Sağıp veriyorum, bir de mama takviyesi mecbur. Daha mutlu olacağım inşallah şimdilik hep sukur ki sagligimiz yerinde diye dua ediyorum, günlerim ağlamakla gulmek karışık gidiyor
Aynen oyle canim, cok sağ ol, biliyorum süper toparlayacagiz
Cok teşekkür ederim amin insallah cnm umarim siz iyisinizdir
Havasından geçilmez haAşko olmuş belli işte
İyyim iyyim çoşkür. Aylaaaar sonra ilk defa açık hava tenha bir cafe bulup gittik veeee ilk Türk kahvemi içtim "İnşallah bir şey olmaz" diye diye. Nasıııııııl özlemişim kahve içmeyi de, dışarıda bir yerde oturmayı da şehrin kalabalığından uzaklaşmayı da. Bir de ablam arkadaşlarıyla Hatay'a gezmeye gitti. Gezerken foto atıyor. Canım çekti ha
Bizim de iki kulaktan birden geçememişti, sonraki kontrolde geçti. Kulağına su kaçıyor bazen çocukların.Biz işitme testinden kaldık sağ kulakta sıvı gözüktü 10 gün sonra kbbye gidicez geçer inşallah
Benden de miyom alındı üç tane, sağa sola dönerken ağlamam, acı çekmemi doğum sonrasına bağlamıştım, ondan mıymış ya..Selam kızlar... Yoktum çünkü zorlu bir zaman geçirdim. Bebis iyi çok şükür ama ben hic iyi degildim. Cok aci çektim, cok ağladım. Miyomu zorlu şekilde alınması, ameliyattan itibaren agri çekmeme sebep oldu. Kaldırılabilecek gibi degildi. Rengim tamamen sarıya dönmüştü, cok kan kaybettim. Eve dondukten 1 gun sonra hastaneye geri döndüm. O rahat, gevşek Doktor da korktu, tedirgin oldu, almasa mydk acaba miyomu dedi. Saga sola donmek oturmak kalkmak asla yapamadim. Hastaneye tekrar dönünce serum igne yedim birkac tane. Eve dönünce doktor defalarca aradi. Yanls bsyler mi yaptım dye düşündü herhalde. Cunku ameliyat esnasında kan ter icnde kalmıştı. Sonrasında da tedirgindi. Simdi iyiyim. Oglum da iyi şüküryazilariniza cok hizli goz gezdirdim ancak detayli inceleyemedim, kusuruma bakmayın ancak her birinizin iyi dilekleri icin çok teşekkür ederim. Dogum olayi biraz travmatik geçti sanırım, hatırladıkca aglamak istiyorm
Ay yok kuzum bee, mama yiyen ve cok uzun saglikla yasayan cooook kisi var, yapabilecek bir şey yok, ne kadar takarsam o kadar kotu etkileniriz ikimiz de. Elimden geleni yapiyorum, gerisi bebegimin secimi artik ne diyeyimAtın ölümü arpadan olsun demeye getirmişsin katroş
Ne aldnz onu de
Mama öcü değil dayloş sen o bilinçtesin neyseki.. Bazıları mama vermemek için çocuğu heba edio çığlık çığlıa ağlıo bebeler..
Ayy aynı lena... Biberon emzik löp löp.. Ama memeye gelince fısss...
Bende neler neler denedim of of..
Neyseki seninki tuuomuş
Benimki hiç tutmadı 4 ay bitti hala sağıorm
Göğüs uçlarm pert..
Bide biberon yerine kaşık biberon kullan
Havasından geçilmez ha
Ondanmis kuzum, hele de zorlu geçtiyse o alma süreci, cok zor bir evre gerçekten. Şükür daha iyiyim, yoksa dunyayi gözüm görmüyordu... Ikimize de cok geçmiş olsunBenden de miyom alındı üç tane, sağa sola dönerken ağlamam, acı çekmemi doğum sonrasına bağlamıştım, ondan mıymış ya..
Çok geçmiş olsun, şuan tekrar o günler geldi aklıma, seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Bişi olmaz bi fincandan merak etme..İyyim iyyim çoşkür. Aylaaaar sonra ilk defa açık hava tenha bir cafe bulup gittik veeee ilk Türk kahvemi içtim "İnşallah bir şey olmaz" diye diye. Nasıııııııl özlemişim kahve içmeyi de, dışarıda bir yerde oturmayı da şehrin kalabalığından uzaklaşmayı da. Bir de ablam arkadaşlarıyla Hatay'a gezmeye gitti. Gezerken foto atıyor. Canım çekti ha
Siz ne ettiniz?
Eğer süre uzuyorsa tutacak demektirAy yok kuzum bee, mama yiyen ve cok uzun saglikla yasayan cooook kisi var, yapabilecek bir şey yok, ne kadar takarsam o kadar kotu etkileniriz ikimiz de. Elimden geleni yapiyorum, gerisi bebegimin secimi artik ne diyeyimher gun agzinda tutma süresi biraz daha uzuyor, agzi büyüdükçe emme işini de çözecek diye umut ediyorum. Hayirlisi bakalim kaşık biberon da var, diger turlu de once onunla denedik ama mememi daha az tuttu, smdi braz daha artırdı biberonla.
Ondanmis kuzum, hele de zorlu geçtiyse o alma süreci, cok zor bir evre gerçekten. Şükür daha iyiyim, yoksa dunyayi gözüm görmüyordu... Ikimize de cok geçmiş olsun
En azindan kavgamız da azaldi ajdjsjhd, biraz mememi uyku arkadaşı ve koklama materyali olarak kullaniyor ama ossun, zamanla degisecek, amin insBişi olmaz bi fincandan merak etme..
Sen nie gelmedin?
Eğer süre uzuyorsa tutacak demektir
Aferm damat... Zilli biri var zaten
Asıl sen Nasıl oldunEn azindan kavgamız da azaldi ajdjsjhd, biraz mememi uyku arkadaşı ve koklama materyali olarak kullaniyor ama ossun, zamanla degisecek, amin ins
O zilliyi isiririmmmm
Eskiden tüpü garipserlerdi yakında doğal olanı garipsiyecez
Ben şuradan şuraya zor gidiyom gı Hatay'a nasıl gelemBişi olmaz bi fincandan merak etme..
Sen nie gelmedin?
Abooo harbici mi la
Bu başladı bile galiba ya. Tüp değilse de destek bir tedavi illa oluyor gibi ya çok fena bir devre denk geldikEskiden tüpü garipserlerdi yakında doğal olanı garipsiyecez
Idare ediyorum kuzum... Harika degilim, ama berbat da değilim. Insallah daha iyi olacagimAsıl sen Nasıl oldun
Eskiden tüpü garipserlerdi yakında doğal olanı garipsiyecez
Valla evet ben bu işlerin içine girince fark ettim etrafta çok var fertilite konusunda sorun sıkıntı yaşayan. Tedavi alan sayısı çok fazla. Önceden şey sanıyordum mesela. Hastaneye gittiğimde çok az kişi görücem, bu sorunu yaşayan kişi sayısı azdır hastane rahat olur falan. Ama bir sürü gencecik insan var vee gayet tıklım tıklım ve yoğun hastaneler bu konuda daBen şuradan şuraya zor gidiyom gı Hatay'a nasıl gelemBebeynen geliriz inşallah. Çok gezme hayalim var da bundan sonra rüyamızda gezeriz gibi. Dün Migros'tan sipariş verecektim. Sepete zeytinyağı attım. Eksiklere bakıp bugün ekleyeceklerimi ekleyip öyle sipariş vereyim dedim zeytinyağı bir gecede 5 tl zamlanmış. Aklıma Katre_g 'nin yağ stoklamakta ne kadar haklı olduğu geldi
Abooo harbici mi la
Bu başladı bile galiba ya. Tüp değilse de destek bir tedavi illa oluyor gibi ya çok fena bir devre denk geldik
Ben de tedaviye başlayana kadar öyle sanıyordum. Merkeze gidince gördüm 20'li yaşlarında çiftler var bir sürüValla evet ben bu işlerin içine girince fark ettim etrafta çok var fertilite konusunda sorun sıkıntı yaşayan. Tedavi alan sayısı çok fazla. Önceden şey sanıyordum mesela. Hastaneye gittiğimde çok az kişi görücem, bu sorunu yaşayan kişi sayısı azdır hastane rahat olur falan. Ama bir sürü gencecik insan var vee gayet tıklım tıklım ve yoğun hastaneler bu konuda da
Çok fena hissetmeye başladık bunu ya. Her gün mü zam geliyor ne oluyor anlamadım. İndirimde 124'e aldığımız ateşölçerin yeni indirimli hali 166 olmuş. Daha alalı iki hafta olmadı
Şu an akla gelecek her şeyde böyle yaa herşey deli gibi zamlanıyor. Ben artık her şeyi stokluyorumBen de tedaviye başlayana kadar öyle sanıyordum. Merkeze gidince gördüm 20'li yaşlarında çiftler var bir sürü
Çok fena hissetmeye başladık bunu ya. Her gün mü zam geliyor ne oluyor anlamadım. İndirimde 124'e aldığımız ateşölçerin yeni indirimli hali 166 olmuş. Daha alalı iki hafta olmadı
Bunun bir de kadın versiyonu vardıKocamızın bize hediye alıp sonra altına böyle yorum yapmasını nasıl sağlayabiliyoruz? Bilen yazsın. Teşekkürler
Eki Görüntüle 2956333
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?