Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence başak magazine duyurmak istemediyse kaynana sinsice duyurmuşta olabilir
Yapar mı yapar. Adı kaynana bir kere. Bir dizide Tuba Büyüküstün'le Kıvanç'ın öpüşme sahnesi vardı. Bu kadın çıkıp "Çok yakışıyorlar" falan gibi bir açıklama yapmıştı ve o sırada oğlu Başak'la evliydi
Çok sağol Allah razı olsun 3 4 gündür böyle inşallah p.tesiye kadar düşer de yatış yapmazlar.sık sık emziriyordum şimdi uyandırmaya uğraşıyorum sürekli uyumak istiyor
Topuğunu sık, uyandır bir şey olmaz. Uyandırmazsan uyumak istiyorlar zaten hep

Deniyorum zor işlermiş bunlar

Atın ölümü arpadan olsun demeye getirmişsin katroş
Ne aldnz onu de

Mama öcü değil dayloş sen o bilinçtesin neyseki.. Bazıları mama vermemek için çocuğu heba edio çığlık çığlıa ağlıo bebeler..
Ayy aynı lena... Biberon emzik löp löp.. Ama memeye gelince fısss...
Bende neler neler denedim of of..
Neyseki seninki tuuomuş
Benimki hiç tutmadı 4 ay bitti hala sağıorm
Göğüs uçlarm pert..
Bide biberon yerine kaşık biberon kullan

Aşko olmuş belli işte
Havasından geçilmez ha

İyyim iyyim çoşkür. Aylaaaar sonra ilk defa açık hava tenha bir cafe bulup gittik veeee ilk Türk kahvemi içtim "İnşallah bir şey olmaz" diye diye. Nasıııııııl özlemişim kahve içmeyi de, dışarıda bir yerde oturmayı da şehrin kalabalığından uzaklaşmayı da. Bir de ablam arkadaşlarıyla Hatay'a gezmeye gitti. Gezerken foto atıyor. Canım çekti ha
Siz ne ettiniz?

Biz işitme testinden kaldık sağ kulakta sıvı gözüktü 10 gün sonra kbbye gidicez geçer inşallah
Bizim de iki kulaktan birden geçememişti, sonraki kontrolde geçti. Kulağına su kaçıyor bazen çocukların.
Naber kocam gitti, çocuğu uyuttum, kedi kalorifer peteğine kuruldu, uyukluyo. Ve ben geldiiiiiim.

Benden de miyom alındı üç tane, sağa sola dönerken ağlamam, acı çekmemi doğum sonrasına bağlamıştım, ondan mıymış ya..
Çok geçmiş olsun, şuan tekrar o günler geldi aklıma, seni o kadar iyi anlıyorum ki..

Ay yok kuzum bee, mama yiyen ve cok uzun saglikla yasayan cooook kisi var, yapabilecek bir şey yok, ne kadar takarsam o kadar kotu etkileniriz ikimiz de. Elimden geleni yapiyorum, gerisi bebegimin secimi artik ne diyeyim her gun agzinda tutma süresi biraz daha uzuyor, agzi büyüdükçe emme işini de çözecek diye umut ediyorum. Hayirlisi bakalim kaşık biberon da var, diger turlu de once onunla denedik ama mememi daha az tuttu, smdi braz daha artırdı biberonla.
Ondanmis kuzum, hele de zorlu geçtiyse o alma süreci, cok zor bir evre gerçekten. Şükür daha iyiyim, yoksa dunyayi gözüm görmüyordu... Ikimize de cok geçmiş olsun

Bişi olmaz bi fincandan merak etme..
Sen nie gelmedin?

Eğer süre uzuyorsa tutacak demektir
Aferm damat... Zilli biri var zaten

Sen nie gelmedin?

Eğer süre uzuyorsa tutacak demektir
Aferm damat... Zilli biri var zaten
En azindan kavgamız da azaldi ajdjsjhd, biraz mememi uyku arkadaşı ve koklama materyali olarak kullaniyor ama ossun, zamanla degisecek, amin ins
O zilliyi isiririmmmm

Sen nie gelmedin?
Ben şuradan şuraya zor gidiyom gı Hatay'a nasıl gelem Bebeynen geliriz inşallah. Çok gezme hayalim var da bundan sonra rüyamızda gezeriz gibi. Dün Migros'tan sipariş verecektim. Sepete zeytinyağı attım. Eksiklere bakıp bugün ekleyeceklerimi ekleyip öyle sipariş vereyim dedim zeytinyağı bir gecede 5 tl zamlanmış. Aklıma Katre_g 'nin yağ stoklamakta ne kadar haklı olduğu geldi
Ayyyy ben magazin vereym..
Kıvancın ikizleri oluomuş bidee

cukulatam N Neal Katre_g
Abooo harbici mi la
Eskiden tüpü garipserlerdi yakında doğal olanı garipsiyecez
Bu başladı bile galiba ya. Tüp değilse de destek bir tedavi illa oluyor gibi ya çok fena bir devre denk geldik

Eskiden tüpü garipserlerdi yakında doğal olanı garipsiyecez

Valla evet ben bu işlerin içine girince fark ettim etrafta çok var fertilite konusunda sorun sıkıntı yaşayan. Tedavi alan sayısı çok fazla. Önceden şey sanıyordum mesela. Hastaneye gittiğimde çok az kişi görücem, bu sorunu yaşayan kişi sayısı azdır hastane rahat olur falan. Ama bir sürü gencecik insan var vee gayet tıklım tıklım ve yoğun hastaneler bu konuda da

Yağa gelince de N Neal bir düşünür "Türkiye''de birşeyin en ucuz fiyatı o anki fiyatıdır" demiş

Ben de tedaviye başlayana kadar öyle sanıyordum. Merkeze gidince gördüm 20'li yaşlarında çiftler var bir sürü
Yağa gelince de N Neal bir düşünür "Türkiye''de birşeyin en ucuz fiyatı o anki fiyatıdır" demiş
Çok fena hissetmeye başladık bunu ya. Her gün mü zam geliyor ne oluyor anlamadım. İndirimde 124'e aldığımız ateşölçerin yeni indirimli hali 166 olmuş. Daha alalı iki hafta olmadı

Kocamızın bize hediye alıp sonra altına böyle yorum yapmasını nasıl sağlayabiliyoruz? Bilen yazsın. Teşekkürler

Şu an akla gelecek her şeyde böyle yaa herşey deli gibi zamlanıyor. Ben artık her şeyi stokluyorum 31 yaşımda ayçiçek yağı peşinde koşmak istemezdim ama şartlar, şartlarımız
Kocamızın bize hediye alıp sonra altına böyle yorum yapmasını nasıl sağlayabiliyoruz? Bilen yazsın. Teşekkürler
Eki Görüntüle 2956333
Bunun bir de kadın versiyonu vardı bize yaparlar mı bilemiyorum, kıymet bilmez bizimkiler

Dün de şu kese yorumunu okudum, hoşuma gitti

Eklentiler

• trendyol-daki-kese-yorumu_2199528.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…