Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu an akla gelecek her şeyde böyle yaa herşey deli gibi zamlanıyor. Ben artık her şeyi stokluyorum 31 yaşımda ayçiçek yağı peşinde koşmak istemezdim ama şartlar, şartlarımız
Çok haklısın
Bunun bir de kadın versiyonu vardı bize yaparlar mı bilemiyorum, kıymet bilmez bizimkiler

Dün de şu kese yorumunu okudum, hoşuma gitti
Bunu ben de gördüm

Ondanmis kuzum, hele de zorlu geçtiyse o alma süreci, cok zor bir evre gerçekten. Şükür daha iyiyim, yoksa dunyayi gözüm görmüyordu... Ikimize de cok geçmiş olsun
Bende diyorum millet doğumdan bikac gün sonra kalkiyo ben 10 gün nasıl bu kadar acı çektim.
Doktoru arayıp durmadan çok kötüyüm oturamıyorum kalkamıyorum sağa sola bile dönerken hüngür hüngür ağlıyorum diyorum. Doktor geçecek diyor. Ama miyomlardan demedi hiç. Dese bari neyin acısını çektiğimi bilirdim.

Harbici la.. İkizmiş
Aynen infertilite cok yaygınlaştı..
Benm dr içtiğiniz su bile saf değilki, şimdi desemki kaynatıp için, insan bir ömür hergn hergn nasıl kaynatsnki demişti.. Haklı..
Şimdi annemde lenada bişi olduğu zaman, eee biz se böylemi büyüttük omu vardı şumu vardı dio.. En son didimki
Baaakkk aanaaaaaaaaaaaa aç kulaklarını iyi dinle, senin zamanında analar ve bebeler bu kdar ilaçmı kullanıodu?
Resmen folikasit bebesi doğuruyoruz
Doğumdan snrada 1 yaşına kdar 2 tane damlayı zorunlu tutuolar.. Gel geleim kullanmasak ne olursa? Vicdanın rahat etmio.. Hiç bişi organik değil.. Herşey ilaç takviye..
Neysem... Pahalılığa gelince.. 1 senedir pazar yüzü görmedm hep annemdeydm
Bu hafta artk dedm zahmet olacak eşimde 1 hfta tatildeydi pazara inelim
Arkadaş eskiden hatayda 50 liraya herşeyi alıodm şimdi 100 liraya çeyreğini alıorm..
Neyse yinede diğer illere göre daha şanslıyız
Ben artk ayçiçek yağı kullanmıorm bazı yemekler hariç.. Mesela pirinç pilavı gibi gibi
Bütün yemeklerim zeytinyağı hem daha sağlıklı hem işime geliyor
Dayımlarn teyzemlerin bahçeleri var saolsunlar zeytinimde yağımda şuanda beleşe geliyor onlarda tarlayı satmayı düşünio, kara kara düşünüorm olurda satarlarsa ne halt yerim
Ama geçen sene yağn kilosu 25 idi şimdi kilosu 35 tl

Idare ediyorum kuzum... Harika degilim, ama berbat da değilim. Insallah daha iyi olacagim
Sen hayata kurşun sıkarsn kız :S
Tabi iyi olacan
Hem şimdilik lazımsın, damada süt verecen
Katroş kız ne araba aldn demedn
Bem tahmin edeym mi?
Range rower aldn demiiiiiii

Kocamızın bize hediye alıp sonra altına böyle yorum yapmasını nasıl sağlayabiliyoruz? Bilen yazsın. Teşekkürler
Eki Görüntüle 2956333
Şair burda ne demek istemiş acaba?
Karısına ayı felan demek istemii olabilirmi

Evet ya bu çok üzücü. Ben de folik asit jenerasyonu diyorum bu bebeklere. Bir de annem de annen gibi "Her şeye bu kadar takılmayın. Biz nasıl doğurduk baktık büyüttük" dediğinde aynı şeyi söylüyorum. Her yeri ilaç bu çocukların. O kadar üzülüyorum ki daha anne karnına düşmeden bir sürü hormon takviyesine, ilaca, iğneye maruz kaldılar. Aldıkları vitamin bile yapay
Zeytinyağının 750'liğine 49.50 TL verdim işte. Zeytinin de kilosuna ona yakın bir şey veriyoruz. Yemeği fındık yağıyla yapıyorum o sağlıklı ve ısıyla dayanıklı diye. Zeytinyağıyla yarışıyorlar fiyatta. Zeytinyağının da sızması ısıya dayanıklı değil, yemeğe koysan yanması iyi değil. Isıya dayanıklı olan işlenmiş olan zeytinyağı ama onda da pek bir fayda kalmıyor işlem gördüğü için. Bir ara da oturdum uzun uzun bu yağları araştırdım işte. Ben de bu çeşit bir deliyim. Her şey ateş pahası olduğundan zaten yakında yemekleri yağsız yapmaya başlarız. Çok sıkıldım şu an yazarken ekonomideki gidaşattan içim şişti. O yüzden konuyu değiştirmek için size bebek bakım çantamızı atıyorum

Şair burda ne demek istemiş acaba?

Karısına ayı felan demek istemii olabilirmi
Adam gayet romantik de bak işte sende de odunluk var demek ki ahhsjsj Zaten senin kocan böyle bir yorumu yazar gibi de sen memnun olmazsın ahshjsjs

Ya milleti görüyorum, sezaryenden cikarken hafif yorgun, ama sakin cikiyor hep, ben aglaya inleye canim cok aciyoooooooo, cok agriyoooor diye diye çıktım, dayanılacak gibi degildi. Hastanede serumlar igneler ve ekstra ilaclarla idare ettm ama eve gelince 1 antibiyotik 1 agri kesici olunca 1 gun zor idare ettim, gerisin geriye hastaneye ertesi günü... Sonra serumlar igneler ekstra ilaclarla bugün artık daha iyiyim, ama hala bile ilaçların etkisi geçmeye başlayınca bitik duruma geçiyorum. Hele migrenim ilaclara rağmen gecmiyor, dun aksam yine ağladım agridan.
Bana bunlar ne der kiziiiimmm, hey gidi heeyyyyy

Gunaydinnnnn herkeslereeee

750 ml 50mi.. Üstelik hazır.. Yani illaki asit oranı yğksektir
Ablan hatayda ise söylesene sana burdan götürsün.. Yada istersen ben sana gönderirim.. Bebeğede lazm olacak..
Bebek bakım çantaları hep bu tarz.. Ben daha farklı aldm.. Çarşıya indim mağaza gezdim öyle bilindik esnaf mağazaları, avm değil.. Siyah bir çanta aldm yanlarında cepleri var.. İçibde biberon bölmeleri var hatta içinde biyere gittiğimde kullanmak için alt açma bezi ve küçük termal çanta vardı biberon için.. Bayada geniş.. Cokta uyguna aldm.. Takınca hiç bebek bakım çantasına benzemior.. Sportif sırt çantası gibi

Günaydın günaydın
Hepinize günaydın.....

Günaydın ciciler

Dayloşşşş bebek uyuyormu

Benm gebeliğim o kdar kötü geçtiki doğumum bana ödül oldu sanırım..
Cok rahattı sezeryanım.. Hiç ağrı sızı hissetmedm.. İlk yürüyüşte dünyam başıma yıkıldı sanki içime ateş topu atmş gibilerdi.. Sonrası cok rahattı bütün gece yürüdüm.. 1 gece hastanede kaldm cıktığımda bebeğim kucağmdaydı
Eve geldiğimde hç ağrı kesici içmedim..
Herkes bana normal doğum demi dedi
Kimse sezeryana inanmadı
Ama o 9 ay zaten burnumdan yeterince gelmişti

Benim sadece laparoskopik ameliyatla kist alındığında ağrıdan geberiyordum. İkinci ameliyatta anesteziden "Çok ağrım var" diye ağlayarak uyanmışım. Narkotik ağrı kesici yapmışlar. Bu sefer de kafam uyuşmuştu. Cümle kuramıyordum ve ağrım da devam etti uzun süre. Sizin büyük kesiyle hem bebek hem miyom almışlar. Düşünemiyorum o ağrıyı. Neyse ki zamanla geçip gidiyor. Oğlun sana heeeepsini unutturacak
Marketten sipariş verdikten sonra geldi aklıma ablamdan istemek. O bize 1 sene gider artık. Çanta için de mağaza gezemedim ya. Burada maalesef her yer çok ama çok kalabalık. Kapalı alanlarda kalabalığa mecbur kalmadıkça girmek istemiyorum. Güzel çıktı bu çanta da bayağı. Tipini de sevdim. Alt açma şeysi ve bebek arabasına asma aparatı da yollamışlar

Bu fiyata range rover almam gerekiyordu bence de renault megane touch aldık kuzu
Ben çantanı beğendim neoş. Bu bebe çantaları hep aynı tonda gri oluyor birbirinin kopyası. Öyle olmaması hoşuma gitti görsel olarak. Ha işlevselliğini de sen kurcalamışsındır zaten. Ben sevdim Güle güle sağlıkla kullanın

Ay ben şokk
Ayyyy ben magazin vereym..
Kıvancın ikizleri oluomuş bidee

cukulatam N Neal Katre_g
Aaaa kesin tüp işte 40 yaş üstü 2 tane koyabiliyorlardı dimi? Ahjsbsnsnns

Bu fiyata range rover almam gerekiyordu bence de renault megane touch aldık kuzu
Güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah. Bir an oğlunuzla diye yazacaktım ha demek ki oğlunuz olacak
Sağ olasın. Ben de klasik tip bebek bakım çantalarından farklı olmasını sevdim. İşlevselliğinden henüz çok anlamıyorum ama yorumları iyiydi. İnşallah memnun kalırız bakalım

Ya algımız cidden ne hale gelmiş. Geçen bu haberlerden birinin altına birisi şey diye yorum yazmış "Darısı Beren Saat'in başına". Onlar da tüp denedi olmadı falan diye haberler çıkmıştı ya. Hatta tedavi için Amerika'ya gittiler diyorlardı
Mehmet Erdemin karısı da hamileymiş. Eşi vildan atasevende 40 yaşında. Sizce? Doğal mı tüp müdür? Ahsjshjsns artık insanları böyle değerlendiricez
Onlar evlendiğinde Vildan Atasever hamile kaldı diye evlendi demişlerdi. Öyleyse tüp değildir. Gidelim kapısına dayanalım "Nasıl yaptın lan anlat çabuk" diyelim

Gerçi hala nasıl olduğunu anlamasam da Ece Gürsel'in ablası da evlilikdışı çocuklarını tüple yapmış. Yasal değil normalde. Hatta sanırım Bülen Tıraş'tı doktoru. Sen bu muhabbeti hatırlarsın belki çuku. Anne Olmak İsteyen'lerde paylaşmıştım. Kadının evli sevgilisi adına sahte hesap açıp onun ağzından tweet'ler atıp dalga geçmişlerdi "Bu kadın beni bayıltıp Maltepe Köprüsü'nde spermlerimi çaldı" diye

Ay ben şokk

35 yaş üstüne çoğul koyuyolar. 35 yaş altına da 3. Denemeden itibaren koyuyorlar. Kesin tüp canım

Eklentiler

• Screenshot_20211121_131342.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…