- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.481
"Bu da doktorum Bülent Tıraş" dediği post. Buyrun buradan yakın. Bekar çifte tüp bebek tedavisi mi uygulanmış yasadışı şekilde?@cukulatam Buydu bak bahsettiğim. Tabii
bunun adam adına açılan sahte hesap olduğunu anlamayıp ciddiye almıştı gazeteler
Ece Gürsel'in Ablasının Kendisini Bayıltıp Spermlerini Çalarak Hamile Kaldığını Söyleyen Rifat Sarıcaoğlu'nun İlginç Açıklamaları
Olayı çözen biri varsa bize de anlatabilir mi bi zahmet?onedio.com
He sen almşsn zaten.. Hayırlı uğurlu olsn cnmBenim sadece laparoskopik ameliyatla kist alındığında ağrıdan geberiyordum. İkinci ameliyatta anesteziden "Çok ağrım var" diye ağlayarak uyanmışım. Narkotik ağrı kesici yapmışlar. Bu sefer de kafam uyuşmuştu. Cümle kuramıyordum ve ağrım da devam etti uzun süre. Sizin büyük kesiyle hem bebek hem miyom almışlar. Düşünemiyorum o ağrıyı. Neyse ki zamanla geçip gidiyor. Oğlun sana heeeepsini unutturacak
Marketten sipariş verdikten sonra geldi aklıma ablamdan istemek. O bize 1 sene gider artık. Çanta için de mağaza gezemedim ya. Burada maalesef her yer çok ama çok kalabalık. Kapalı alanlarda kalabalığa mecbur kalmadıkça girmek istemiyorum. Güzel çıktı bu çanta da bayağı. Tipini de sevdim. Alt açma şeysi ve bebek arabasına asma aparatı da yollamışlar
Aaa güzel araba kız.Bu fiyata range rover almam gerekiyordu bence derenault megane touch aldık kuzu
Ben çantanı beğendim neoş. Bu bebe çantaları hep aynı tonda gri oluyor birbirinin kopyası. Öyle olmaması hoşuma gitti görsel olarak. Ha işlevselliğini de sen kurcalamışsındır zaten. Ben sevdimGüle güle sağlıkla kullanın
Ben 31 yaşndayken transfer olmuştmAy ben şokk
Aaaa kesin tüp işte 40 yaş üstü 2 tane koyabiliyorlardı dimi? Ahjsbsnsnns
Bence onlarn doğal.. Cnkü zaten gebe kaldı die evlendiler..Mehmet Erdemin karısı da hamileymiş. Eşi vildan atasevende 40 yaşında. Sizce? Doğal mı tüp müdür? Ahsjshjsns artık insanları böyle değerlendiricez
Şarkılı bir masaldır yaşamak
Bir özlem yangınıdır yaşamak
Acısı derdi çok olsa da inan yine de güzel yaşamak
Sağol kuzu inş sorunsuz sıkıntısız kullanalımGüzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah. Bir an oğlunuzla diye yazacaktım ha demek ki oğlunuz olacak
Sağ olasın. Ben de klasik tip bebek bakım çantalarından farklı olmasını sevdim. İşlevselliğinden henüz çok anlamıyorum ama yorumları iyiydi. İnşallah memnun kalırız bakalım
Eki Görüntüle 2956443
Ya algımız cidden ne hale gelmiş. Geçen bu haberlerden birinin altına birisi şey diye yorum yazmış "Darısı Beren Saat'in başına". Onlar da tüp denedi olmadı falan diye haberler çıkmıştı ya. Hatta tedavi için Amerika'ya gittiler diyorlardı
Onlar evlendiğinde Vildan Atasever hamile kaldı diye evlendi demişlerdi. Öyleyse tüp değildir. Gidelim kapısına dayanalım "Nasıl yaptın lan anlat çabuk" diyelim
Gerçi hala nasıl olduğunu anlamasam da Ece Gürsel'in ablası da evlilikdışı çocuklarını tüple yapmış. Yasal değil normalde. Hatta sanırım Bülen Tıraş'tı doktoru. Sen bu muhabbeti hatırlarsın belki çuku. Anne Olmak İsteyen'lerde paylaşmıştım. Kadının evli sevgilisi adına sahte hesap açıp onun ağzından tweet'ler atıp dalga geçmişlerdi "Bu kadın beni bayıltıp Maltepe Köprüsü'nde spermlerimi çaldı" diye
2. Tüp 3. Tüp diye ayırıyorlar mı dondurduğunuz embriyoları? Bir de doktora biz kız istiyoruz ama sağlıklı olsun da ne olursa olsun desek yardımcı oluyorlar mıEvet benim 3. tüpe çift embriyo koyup dondurmuşlar. İlk ikisinde tek vardı, birini kullandık. Yasal hakkınız bu şekilde dediler. Zaten tek istiyordum
Aaa senin çiftten tek mi oldu bilmiyordum bak bunuHe sen almşsn zaten.. Hayırlı uğurlu olsn cnm
Zeytinyağı bebek doğunca cok gider
Karnına gaz için zeytinyağı masajı yapıosn
Sonra öksürürse sarımsak zeytintağı kürü yapıosn ayaklarına felan
Öğren öğren şimdiden bnları
Aaa güzel araba kız.
Hayırlı uğurlu olsn
Kazasız belasız inş.
Ben 31 yaşndayken transfer olmuştm
Çift embriyo koydurmuştm gayette
Bence onlarn doğal.. Cnkü zaten gebe kaldı die evlendiler..
Bu arada cok itici bir adam.. Ses sıfır..
Zaten ses sanatçısı değil enstrümancı mehmet erdem
Hayırdır kuzu?Şiii toplaşın... Bir derdim var
Hayr cnm çiftten çift tuttuSağol kuzu inş sorunsuz sıkıntısız kullanalımben kız istiyorum şimdi oğlan doğmasın da kimsenin içine
Ne hikayeler anlatmışsın yaaa bu ünlüler ne kadar olaylara girmişben burda takılmadığımda bu hikayeleri hiç duymuyodum
2. Tüp 3. Tüp diye ayırıyorlar mı dondurduğunuz embriyoları? Bir de doktora biz kız istiyoruz ama sağlıklı olsun da ne olursa olsun desek yardımcı oluyorlar mı
Aaa senin çiftten tek mi oldu bilmiyordum bak bunuiyi cesaret etmişsin çifte valla ben edemem
Hayırdır kuzu?
1. için soruyorum vajinusmus falan mı vardı sende daha önce baluş. O kısımları konuştuysanız da ben kaçırdım neden korkuyosun?1. Derdim tüp bebeğe başladm gebe kaldm doğurdm ve hala ilişki 0 korkuorm
2. Derdim annem gelecek sene bu aylarda 2.yi transfer yapmamı istiyor
Benim de kızım olacağıdı işte pempe battaniyesi varıdı ahshhsjsSağol kuzu inş sorunsuz sıkıntısız kullanalımben kız istiyorum şimdi oğlan doğmasın da kimsenin içine
Yaa işte aklını başına toplayacan!!! Neler kaçırdın gör bakNe hikayeler anlatmışsın yaaa bu ünlüler ne kadar olaylara girmişben burda takılmadığımda bu hikayeleri hiç duymuyodum
Tabii sarışın mı esmer mi onu da şeyedebiliyorsun ama çok belli etme. Kulağına söyle2. Tüp 3. Tüp diye ayırıyorlar mı dondurduğunuz embriyoları? Bir de doktora biz kız istiyoruz ama sağlıklı olsun da ne olursa olsun desek yardımcı oluyorlar mı
Neyen korkuyon? Tarkan'ın "Gel gel gel güzelim. Gel hiç acımiycaaaaak" şarkısını açsın kocan sana. Onun eşliğinde dıgıdık dıgıdık oldu da bitti maşallah1. Derdim tüp bebeğe başladm gebe kaldm doğurdm ve hala ilişki 0 korkuorm
2. Derdim annem gelecek sene bu aylarda 2.yi transfer yapmamı istiyor
Aaa gerçekten o kadar hızlı düşünüyor musunNeyen korkuyon? Tarkan'ın "Gel gel gel güzelim. Gel hiç acımiycaaaaak" şarkısını açsın kocan sana. Onun eşliğinde dıgıdık dıgıdık oldu da bitti maşallah
Annen değil de sen hazır mısın o önemli. Ben mesela bu doğsun 40'ı çıkınca ikinciyi şaapıcam
Sence?Aaa gerçekten o kadar hızlı düşünüyor musun
Simdi keyif olun banaTmm msj alındı
Gelmiecekler listesine senide alıoruz
Hani cinsiyet belli değildi kız cuko
İnşallah anasına benzer
Kuzum bide günde 15 dk gün ışığında tutun bebeği
Sarılık için
Aldınızmı kız araba?
Ayy bengümü kocasının adını koymuş?
Biz sana keyif olurduk
Kuzum ilk kalkış benim çok güzeldi hatta zipladim nerdeyse ve cok da guzel hizli yurudum hatta hemsireler harikasin resmen zipladin o nasil kalkisti, maasallah filan dedi. sonrasında da hep cok yurudum, hizli hızlı ve cok rahat uzun yuruyusler yaptim. Cok hareketliydim ancak ekstra agri kesici ve ilaclar uygulandi hep, etki basladigi gibi harekete devam ettim. Ayni gun 1 saat arayla sezaryen olan kisi hic kalkmyor yuruyemiyordu. Ancak dedigm gibi agri kesici mix serumlar vs etkisi gectigi anda tarif edilemeyen durumlar oluyordu. Sezaryen olsaydi basa cikardim ama miyom beni yerle bir etti.750 ml 50mi.. Üstelik hazır.. Yani illaki asit oranı yğksektir
Ablan hatayda ise söylesene sana burdan götürsün.. Yada istersen ben sana gönderirim.. Bebeğede lazm olacak..
Bebek bakım çantaları hep bu tarz.. Ben daha farklı aldm.. Çarşıya indim mağaza gezdim öyle bilindik esnaf mağazaları, avm değil.. Siyah bir çanta aldm yanlarında cepleri var.. İçibde biberon bölmeleri var hatta içinde biyere gittiğimde kullanmak için alt açma bezi ve küçük termal çanta vardı biberon için.. Bayada geniş.. Cokta uyguna aldm.. Takınca hiç bebek bakım çantasına benzemior.. Sportif sırt çantası gibi
Günaydın ciciler
Dayloşşşş bebek uyuyormu
Benm gebeliğim o kdar kötü geçtiki doğumum bana ödül oldu sanırım..
Cok rahattı sezeryanım.. Hiç ağrı sızı hissetmedm.. İlk yürüyüşte dünyam başıma yıkıldı sanki içime ateş topu atmş gibilerdi.. Sonrası cok rahattı bütün gece yürüdüm.. 1 gece hastanede kaldm cıktığımda bebeğim kucağmdaydı
Eve geldiğimde hç ağrı kesici içmedim..
Herkes bana normal doğum demi dedi
Kimse sezeryana inanmadı
Ama o 9 ay zaten burnumdan yeterince gelmişti
O narkotik ağrı kesici serum uzun sure devam etti bende kuzum, sonra bas agrim cok olunca migreni tetikleyebilir denip kesildi. Hap ayri, igne ayri, serum ayri. Yediklerimin haddi hesabi yokBenim sadece laparoskopik ameliyatla kist alındığında ağrıdan geberiyordum. İkinci ameliyatta anesteziden "Çok ağrım var" diye ağlayarak uyanmışım. Narkotik ağrı kesici yapmışlar. Bu sefer de kafam uyuşmuştu. Cümle kuramıyordum ve ağrım da devam etti uzun süre. Sizin büyük kesiyle hem bebek hem miyom almışlar. Düşünemiyorum o ağrıyı. Neyse ki zamanla geçip gidiyor. Oğlun sana heeeepsini unutturacak
Marketten sipariş verdikten sonra geldi aklıma ablamdan istemek. O bize 1 sene gider artık. Çanta için de mağaza gezemedim ya. Burada maalesef her yer çok ama çok kalabalık. Kapalı alanlarda kalabalığa mecbur kalmadıkça girmek istemiyorum. Güzel çıktı bu çanta da bayağı. Tipini de sevdim. Alt açma şeysi ve bebek arabasına asma aparatı da yollamışlar
Geçmiş olsuun. Negatif çıkar inşallah. Burada feci bir salgın var belki orada da varsa ona yakalanmışsındırSimdi keyif olun bana
Iki-uc gundur hasta yatiyorum bugun test oldum bakalim ne cikicak
Narkotik ağrı kesici benim başımı da çok fena yapmıştı ya. Sonrasında da yalvarıyordum ağrı kesici iğne yapsınlar diye. Saati dolmadan yenisini yapamayız diyorlardı. Neyse geçti gitti bitti. Bundan sonra heeeep güzel şeyler anlat bize. "Bu çocuk ne zaman konuşacak artık konuşsun derdini anlatsın" falan gibi dertlerle gelO narkotik ağrı kesici serum uzun sure devam etti bende kuzum, sonra bas agrim cok olunca migreni tetikleyebilir denip kesildi. Hap ayri, igne ayri, serum ayri. Yediklerimin haddi hesabi yokevet kuzum geçecek insallah, azaliyor gitgide çok şükür her seye şimdi birkac sayfa da kitap okuyacagim ohhh cok iyi gelecek
Hay allah ya daha önce de mi koymuşAnnnemle kvga ettik bugün, bebeğin suyunu koyduğum bir kova var. Banyo yaptırırken kullanıyorum sadece.
İçine deterjanlı su koymuş, bi de demesin mi ki daha önce de yaptım diye. Kan beynime sıçradı, ben çocuğu kimyasaldan uzak tutayım derken, annem buldumcuk olduğumu iddaa ediyo.
Benim evimde temizlik yapma, çocuğun eşyalarına hassasım diyorum, beni durduramazsın diyo. Evi değiştiriyo, bir sürü şey yapıyo sonra da sanki ben yapmışım gibi küsüp gidiyo kızlar napıcam.
Annem böyle, kayınvalidem desem çocuğa kek yedirmeye kalktı ağzından zor çıkardık. Ben kimseye güvenip çocuğumu emanet edemeyecek miyim?
Of bu olay beni de çok geriyor. Dinlemiyorlar da :/ Annem ablamın kızına kendi çay bardağından çay veriyordu şekerli şekerli. Karşısında ağlayasım geliyordu, kavga ediyordum ama laf geçiremiyordumAnnnemle kvga ettik bugün, bebeğin suyunu koyduğum bir kova var. Banyo yaptırırken kullanıyorum sadece.
İçine deterjanlı su koymuş, bi de demesin mi ki daha önce de yaptım diye. Kan beynime sıçradı, ben çocuğu kimyasaldan uzak tutayım derken, annem buldumcuk olduğumu iddaa ediyo.
Benim evimde temizlik yapma, çocuğun eşyalarına hassasım diyorum, beni durduramazsın diyo. Evi değiştiriyo, bir sürü şey yapıyo sonra da sanki ben yapmışım gibi küsüp gidiyo kızlar napıcam.
Annem böyle, kayınvalidem desem çocuğa kek yedirmeye kalktı ağzından zor çıkardık. Ben kimseye güvenip çocuğumu emanet edemeyecek miyim?
Hanım hanım Ferfecire gel C Calcifer ile çok iyi gaza geliyoruz valla.Geçmiş olsuun. Negatif çıkar inşallah. Burada feci bir salgın var belki orada da varsa ona yakalanmışsındır
Narkotik ağrı kesici benim başımı da çok fena yapmıştı ya. Sonrasında da yalvarıyordum ağrı kesici iğne yapsınlar diye. Saati dolmadan yenisini yapamayız diyorlardı. Neyse geçti gitti bitti. Bundan sonra heeeep güzel şeyler anlat bize. "Bu çocuk ne zaman konuşacak artık konuşsun derdini anlatsın" falan gibi dertlerle gel
Oh sefan olsun. Darısı başıma. Ben kitap okumayı temelli bıraktım gibi bir şey oldu ya. Güya T Tamam hanımlar bize gaz vereceğidi, biz de yeniden okuyacağıdık ama gidiş o gidiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?