Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
"Bu da doktorum Bülent Tıraş" dediği post. Buyrun buradan yakın. Bekar çifte tüp bebek tedavisi mi uygulanmış yasadışı şekilde?

He sen almşsn zaten.. Hayırlı uğurlu olsn cnm
Zeytinyağı bebek doğunca cok gider
Karnına gaz için zeytinyağı masajı yapıosn
Sonra öksürürse sarımsak zeytintağı kürü yapıosn ayaklarına felan
Öğren öğren şimdiden bnları

Aaa güzel araba kız.
Hayırlı uğurlu olsn
Kazasız belasız inş.

Ay ben şokk

Aaaa kesin tüp işte 40 yaş üstü 2 tane koyabiliyorlardı dimi? Ahjsbsnsnns
Ben 31 yaşndayken transfer olmuştm
Çift embriyo koydurmuştm gayette

Mehmet Erdemin karısı da hamileymiş. Eşi vildan atasevende 40 yaşında. Sizce? Doğal mı tüp müdür? Ahsjshjsns artık insanları böyle değerlendiricez
Bence onlarn doğal.. Cnkü zaten gebe kaldı die evlendiler..
Bu arada cok itici bir adam.. Ses sıfır..
Zaten ses sanatçısı değil enstrümancı mehmet erdem

Şarkılı bir masaldır yaşamak
Bir özlem yangınıdır yaşamak
Acısı derdi çok olsa da inan yine de güzel yaşamak

1. Derdim tüp bebeğe başladm gebe kaldm doğurdm ve hala ilişki 0 korkuorm

2. Derdim annem gelecek sene bu aylarda 2.yi transfer yapmamı istiyor

Sağol kuzu inş sorunsuz sıkıntısız kullanalım ben kız istiyorum şimdi oğlan doğmasın da kimsenin içine

Ne hikayeler anlatmışsın yaaa bu ünlüler ne kadar olaylara girmiş ben burda takılmadığımda bu hikayeleri hiç duymuyodum
Evet benim 3. tüpe çift embriyo koyup dondurmuşlar. İlk ikisinde tek vardı, birini kullandık. Yasal hakkınız bu şekilde dediler. Zaten tek istiyordum
2. Tüp 3. Tüp diye ayırıyorlar mı dondurduğunuz embriyoları? Bir de doktora biz kız istiyoruz ama sağlıklı olsun da ne olursa olsun desek yardımcı oluyorlar mı
Aaa senin çiftten tek mi oldu bilmiyordum bak bunu iyi cesaret etmişsin çifte valla ben edemem
Şiii toplaşın... Bir derdim var
Hayırdır kuzu?

Hayr cnm çiftten çift tuttu
Sonra birinin kalbi durdu tek kaldı

1. için soruyorum vajinusmus falan mı vardı sende daha önce baluş. O kısımları konuştuysanız da ben kaçırdım neden korkuyosun?

2. Sen enişteyle aranı toparladın mı sen istiyor musun 2.'yi? Biraz erken değil mi ya 2. için sanki ya

Sağol kuzu inş sorunsuz sıkıntısız kullanalım ben kız istiyorum şimdi oğlan doğmasın da kimsenin içine
Benim de kızım olacağıdı işte pempe battaniyesi varıdı ahshhsjs
Ne hikayeler anlatmışsın yaaa bu ünlüler ne kadar olaylara girmiş ben burda takılmadığımda bu hikayeleri hiç duymuyodum
Yaa işte aklını başına toplayacan!!! Neler kaçırdın gör bak
2. Tüp 3. Tüp diye ayırıyorlar mı dondurduğunuz embriyoları? Bir de doktora biz kız istiyoruz ama sağlıklı olsun da ne olursa olsun desek yardımcı oluyorlar mı
Tabii sarışın mı esmer mi onu da şeyedebiliyorsun ama çok belli etme. Kulağına söyle Tüpte mi artık neyde saklıyorlarsa yani ayrı ayrı donduruluyormuş her deneme için. Bize öyle söylendi en azından

Neyen korkuyon? Tarkan'ın "Gel gel gel güzelim. Gel hiç acımiycaaaaak" şarkısını açsın kocan sana. Onun eşliğinde dıgıdık dıgıdık oldu da bitti maşallah

Annen değil de sen hazır mısın o önemli. Ben mesela bu doğsun 40'ı çıkınca ikinciyi şaapıcam

Aaa gerçekten o kadar hızlı düşünüyor musun

Simdi keyif olun bana
Iki-uc gundur hasta yatiyorum bugun test oldum bakalim ne cikicak

Kuzum ilk kalkış benim çok güzeldi hatta zipladim nerdeyse ve cok da guzel hizli yurudum hatta hemsireler harikasin resmen zipladin o nasil kalkisti, maasallah filan dedi. sonrasında da hep cok yurudum, hizli hızlı ve cok rahat uzun yuruyusler yaptim. Cok hareketliydim ancak ekstra agri kesici ve ilaclar uygulandi hep, etki basladigi gibi harekete devam ettim. Ayni gun 1 saat arayla sezaryen olan kisi hic kalkmyor yuruyemiyordu. Ancak dedigm gibi agri kesici mix serumlar vs etkisi gectigi anda tarif edilemeyen durumlar oluyordu. Sezaryen olsaydi basa cikardim ama miyom beni yerle bir etti.
O narkotik ağrı kesici serum uzun sure devam etti bende kuzum, sonra bas agrim cok olunca migreni tetikleyebilir denip kesildi. Hap ayri, igne ayri, serum ayri. Yediklerimin haddi hesabi yok evet kuzum geçecek insallah, azaliyor gitgide çok şükür her seye şimdi birkac sayfa da kitap okuyacagim ohhh cok iyi gelecek

Simdi keyif olun bana
Iki-uc gundur hasta yatiyorum bugun test oldum bakalim ne cikicak
Geçmiş olsuun. Negatif çıkar inşallah. Burada feci bir salgın var belki orada da varsa ona yakalanmışsındır
Narkotik ağrı kesici benim başımı da çok fena yapmıştı ya. Sonrasında da yalvarıyordum ağrı kesici iğne yapsınlar diye. Saati dolmadan yenisini yapamayız diyorlardı. Neyse geçti gitti bitti. Bundan sonra heeeep güzel şeyler anlat bize. "Bu çocuk ne zaman konuşacak artık konuşsun derdini anlatsın" falan gibi dertlerle gel

Oh sefan olsun. Darısı başıma. Ben kitap okumayı temelli bıraktım gibi bir şey oldu ya. Güya T Tamam hanımlar bize gaz vereceğidi, biz de yeniden okuyacağıdık ama gidiş o gidiş

Annnemle kvga ettik bugün, bebeğin suyunu koyduğum bir kova var. Banyo yaptırırken kullanıyorum sadece.
İçine deterjanlı su koymuş, bi de demesin mi ki daha önce de yaptım diye. Kan beynime sıçradı, ben çocuğu kimyasaldan uzak tutayım derken, annem buldumcuk olduğumu iddaa ediyo.
Benim evimde temizlik yapma, çocuğun eşyalarına hassasım diyorum, beni durduramazsın diyo. Evi değiştiriyo, bir sürü şey yapıyo sonra da sanki ben yapmışım gibi küsüp gidiyo kızlar napıcam.
Annem böyle, kayınvalidem desem çocuğa kek yedirmeye kalktı ağzından zor çıkardık. Ben kimseye güvenip çocuğumu emanet edemeyecek miyim?

Hay allah ya daha önce de mi koymuş Anlamadığım neden beni durduramazsın diyor? Yani karşılıklı orta yolu bulmanız lazım sonuçta canım böyle part time falan gibi sana yardımcı olacak bebekle ilgilenecek birini bulma ihtimalin var mı? Tanıdık falan aracılığıyla bulursan da güvenebilirsin diye düşünüyorum. Böyle hepiniz strese giriyorsunuz bebişe de zarar size de

Of bu olay beni de çok geriyor. Dinlemiyorlar da :/ Annem ablamın kızına kendi çay bardağından çay veriyordu şekerli şekerli. Karşısında ağlayasım geliyordu, kavga ediyordum ama laf geçiremiyordum

Hanım hanım Ferfecire gel C Calcifer ile çok iyi gaza geliyoruz valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…