Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Of bu olay beni de çok geriyor. Dinlemiyorlar da :/ Annem ablamın kızına kendi çay bardağından çay veriyordu şekerli şekerli. Karşısında ağlayasım geliyordu, kavga ediyordum ama laf geçiremiyordum
Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor ya, bende çok şahit oldum. Çıldırmamak elde değil. Yarın bir gün benim çocuğum olursa bana bu yapılsa olay çıkar. Ben sabırsız agresif bir insanım, patlarım düzeltemem sonra ahsjdkd

Hanım hanım Ferfecire gel C Calcifer ile çok iyi gaza geliyoruz valla.
Ben de gaza gelmek istiyorum ama oralara gelecek kadar bile motivasyonum yok. Gözümün önüne koydum yarım bıraktığım kitabı. Koltuğun üstünden sehpaya oradan masaya oradan geri koltuğa taşıyorum ama açıp bir sayfa okuyamıyorum. Bir okusam devamı gelecek zaten. Bir yılı geçti elimi sürmeyeli
Çocukken babaannem bize gizlice çay verdiğinde annem acayip karşı çıkardı, kızardı. Kendisi torunlarına aynısını yaptı. Sonradan ayarları bozuluyor galiba

Gel kız valla ortam çok güzel. Birlikte okuyunca baya bir gaza geliyosun
Bazen sırf buraya ayıp olmasın diye bile açıyosun kitabı bakıyorsun baya ilerlemişsin ciddi bir motivasyon kaynağı. Bak bebe doğunca vakit bulamayacaksın. Gel şu günleri değerlendir. Bol bol oku ben bebe islerini erteledim, kafama göre takılıyorm olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım. O yüzden kitap okuyorum, yeni bir dil öğreniyorum, başka başka eksikliklerimi gideriyorum. Bi de biliyor musun daha az kitap okuduğum dönemde Türk dizileri falan izlerdim. Haftalardır izlemiyorum. Bol kitap okuma sayesinde Türk dizileri midemi bulandırıyor
Yani aşırı sıkıcı da geliyor. Yemek yerken izlerdim bazen. Su an diyorum ki daha faydalı videolar izlerim. Barış Özcan videolarını izleyip daha da motive oluyorum ve daha çok okumak istiyorum

AL SANA MOTİVASYONUNU ARTTIRACAK BİR YAZI.
HAYATIMI ANLATTIM ASJSKDKÖD

Yaa bu kadar olur ahhshshs
Çok kitap okuduğum dönemler ben de Türk dizilerini, programları falan aşırı sığ bulurdum. Ablalarımla magazin izliyorlar diye tartışırdım kahvaltıda bunları mı izleyeceğiz diye. Şimdi kitap mitap hak getire ve dizi-magazin çukuruna çoktaaan düştüm bile. Tamamen boş kafa takılıyorum Yani izlediğim Türk dizileri öyle ki insanın zeka seviyesi düşer izlerken o derece boş. Senaryoyu kendin yazmış gibi bir sonraki sahnede olacakları söyleyebiliyorsun

arkamı dönüyorum yine aynı.
Yok tahmin edebiliyorum zaten, değişmez o. Çaresi ne ben de bilmiyorum. Düşündükçe de çıldırıyorum benimkine de böyle şeyler yaparsa diye. Çikolata falan da verir çünkü biliyorum. Tabii üç aylıkken değil ama yine de vermesin yani. Kovaya movaya karışmaz benimki ama inat aynı inat. Dediğim dedikler

Hyr vajinusmus geçmişim yk
Ama doğmdan snra olmuş olabilirim
Enişteyçn bu hafta tatildi.. Arayı tıparladk gibi ama yinede kendimi ağırdan satıorm
2. İçin bende erken olduğunu düşünüorm ama annem dioki şuan ben bakabiliorm daha fazla yaşlanmadan yap, sen çalışıosn yaşında geçio.. Neyi bekliecen amaç ne yani dedi

Aaa bilmiyordum kuzu ben burda değilken olanlar galiba varmıs bir hayır çift yaptırmanda demekki Bal0ncuk
Aynen öyle kısmet böyleymiş katroş
Allah kimseye yaşatmasn o kötü günleri

hahahaha tarkanın şarkısı kdar eğlenceli gelmedi gözüme
Cidden enteresan bir korku var, ilk gece bile böyle korkmamştm..
Ben aslında hazırmıym? Evet hazırım.. Ben cockları cok seviorum.. Ama bi yandan da işim var, kariyerimi baya ertelemiş olurum.. Kariyer bi kenara annemin söyledikleri aklıma takıldı, düşününce evet annem bakıyor gözüm arkada kalmıor, cokta iyi bakıyor, yani benim annem bazen biz seni böylemi büyüttük yaaaaaahoooo desede, kurallarıma uyuyor, yenilikleri araştırıyor uyguluyor
Tv seyrettirmiyor telefondan uzak tutuyor vs vs yani benden cok ilgili.. Bakıcı öyle olurmu? Hiç sanmıorm.. Ama sırf bu yüzdende 2. Cocuğu yapmak saçma gelio..
Ben zaten lena 2. 5 yaşındayken hamile kalıp(transfer) 3 yaşnda doğurmuş olurum die düşünüodm
Annemde 1.5 kal 2de doğur dio
1 sene oynuo yani..
Benm ve kardeşim arasnda 5 yaş var ben kız o erkek, bu yaş farkının negatifliğini dibine kadar yaşadm, cocuklarm öyle olsn istemiorm ama 2de cok erken geliyor gözüme

Simdi keyif olun bana
Iki-uc gundur hasta yatiyorum bugun test oldum bakalim ne cikicak
Anaammm kız gavur yerde ne kdarda çıkıyor sonuç?
Geçmiş olsun annemm... Kıyamam sana

Maşallah dayloşum..
Cok şükür geride kaldı herşey
Umarm artk herşey dahada güzel olur

Bacım sen ne zaman huzurlu olacan?

Hanım hanım Ferfecire gel C Calcifer ile çok iyi gaza geliyoruz valla.
Hahahaha calcimiii cıxx bişi edemez o

Hemsirecik bizi terk etti

Ben hala her türlü bir geriliyorum, canım acıyor ilk başta ama hiç öyle kaçma etme olmadı ahahsjjs
2. çocuk konusu biraz karmaşık. Hala 35'in altında oluyorsun yani bence bekleyebilirsin. 1 yıl farkla annenin gücünde çok da bir değişiklik olmaz bence. Bakıcı konusunda ben biraz fazla paranoyağım. Kimseye güvenmiyorum. Mecbur kalırsak ayrı tabii. Ben de iş olayını düşünüyorum. Zaten benim balık batmış çoktan yan gidiyor da işte... Tek çocuk olmasını istemem şahsen ama diğer türlüsü de zor. Doğumdan 4-5 ay sonra 35 oluyorum. 2.yi ne zaman yapacağım? Ne zaman çalışma hayatına döneceğim? Benim annem bakabilecek durumda da değil bu arada. Senin o büyük avantaj aslında. Annenin değil de kendinin tam olarak her şeyinle kendinin hazır olduğu zamanda yap derim ben şahsen. Sadece fiziksel değil psikolojik olarak da toparlanmaya ihtiyacı var insanın
He ya niye öyle oldu?

Hajahahahaha onu biliyorum bende yaşadım ahzjxmdldmd ama su an iğrenç geliyorlar

Onlar yeni evlenmedi mi hemen tüp yaparlar mi ne çok hamile varmış ünlülerde
Parası olan yaptırıyo parem bizim gibi kredi çekip tüp bebe yaptıracak olan yoktur herhalde

Bi dk bi dk hajahhaha olaylaaar olaaaylarr öncelikle başak dizere çok üzüldüm. Fesat kaynanaaaaa kudurrr

Vildanla mehmeti çok bilmiyorum denk geldi attım ajshsjsj yorum yapamiciiim ama biraz baktım evlenmeden önce hamile kaldı dedikleri yalanmış öyle yazıyıı

Ya evet hatırlıyorum o mevzuyu unutulmaz hahshjsbs

Aynen hatırlıyorum bunu

Öğrencek çok şeyim var be baluşummm bilmiyorum kaç yaş kaç embriyo bu işler nasıl oluyooo öğreticeniz bana artık
Mehmet erdemle vildan hakkında çok bilgim yok yorum yapamiciiim
35 yaş üstüne çoğul koyuyolar. 35 yaş altına da 3. Denemeden itibaren koyuyorlar. Kesin tüp canım

Anaa ben 2 tane istiyom ikiz olsun tek seferde fırtlasın ama yaş tutmuyo demekki tek olcak anasının kuzusu

He sizinki doğum sonrası ayrı bir korku ahaah ona yorum yapamıcam yaşamadığım için ama akışına bırak bence suya girince alışırsın

Çocuk içinse N Neal e katılıyorum 1 senede annenin gücünde ne değişiklik olacak. Burda bence senin ve eşinin ne istediği önemli. Anne babalar daha fazla zaman geçirme psikolojisi ile bu konularda aceleci oluyorlar bence, benim gözlemim bu yönde. Siz eşinle konuşun karar verin. Yakın yaşlarda çocuğun olmaıs güzel bir şey tabi ama sizin ne beklediğiniz de önemli.
Kız 2 taneyi napıcann ben de 2 tane olursa diye korkudan napcamı şaşırıyorum.
Bu arada kural yazdığım gibi ama bak Bal0ncuk ne diyor bana çift koydular yaş koşulunu sağlamama rağmen diyor. N Neal de genelde merkezlerin başarı oranını yükseltmek için uymadıklarını söylemişti. Hala çoğul gebelik için şansın var yani çok istiyorsan

Ben de yeni yeni kurcalaya kurcalaya öğreniyorum gel senle el ele tutuşup tüpçüye gidelim biz

Sagolun kuzularr
Normalde 24saatte cikiyor bana az once geldi 11saat icinde (pcr oldugu icin uzun suruyor).
Veeee sonuc pozitif
2senedir hic bisey yok ne bi grip gecirdim uc gundur felegim sasti

Bi dk bi dk hajahhaha olaylaaar olaaaylarr öncelikle başak dizere çok üzüldüm. Fesat kaynanaaaaa kudurrr
O zaman sıradaki şarkı bizden Kıvanç'ın annesine gelsin ahshhsjsjdj
Vildanla mehmeti çok bilmiyorum denk geldi attım ajshsjsj yorum yapamiciiim ama biraz baktım evlenmeden önce hamile kaldı dedikleri yalanmış öyle yazıyıı
Bunlar tüp değil. O yüzden çok ilgimi çekmiyor
Ya evet hatırlıyorum o mevzuyu unutulmaz hahshjsbs
Unutulacak gibi değil ya
Öğrencek çok şeyim var be baluşummm bilmiyorum kaç yaş kaç embriyo bu işler nasıl oluyooo öğreticeniz bana artık
35 yaş altına ilk iki denemede birden fazla embriyo transferi yasal değil ama birçok merkezde maalesef başarı şansını artırmak için bu kural deliniyor
Anaa ben 2 tane istiyom ikiz olsun tek seferde fırtlasın ama yaş tutmuyo demekki tek olcak anasının kuzusu
İki taneyi ayrı ayrı yapalım yapacaksak ys ikiz gebelik çok sempatik görünüyor ama çok riskli anne için de bebekler için de

Sagolun kuzularr
Normalde 24saatte cikiyor bana az once geldi 11saat icinde (pcr oldugu icin uzun suruyor).
Veeee sonuc pozitif
2senedir hic bisey yok ne bi grip gecirdim uc gundur felegim sasti
Yaa ama sen buna niye sevindin ys devreleri mi yaktın sen de bizim gibi? Kafası sağlam kimse kalmasın mı dedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…