- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.501
Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor ya, bende çok şahit oldum. Çıldırmamak elde değil. Yarın bir gün benim çocuğum olursa bana bu yapılsa olay çıkar. Ben sabırsız agresif bir insanım, patlarım düzeltemem sonra ahsjdkdOf bu olay beni de çok geriyor. Dinlemiyorlar da :/ Annem ablamın kızına kendi çay bardağından çay veriyordu şekerli şekerli. Karşısında ağlayasım geliyordu, kavga ediyordum ama laf geçiremiyordum
Ben de gaza gelmek istiyorum ama oralara gelecek kadar bile motivasyonum yok. Gözümün önüne koydum yarım bıraktığım kitabı. Koltuğun üstünden sehpaya oradan masaya oradan geri koltuğa taşıyorum ama açıp bir sayfa okuyamıyorum. Bir okusam devamı gelecek zaten. Bir yılı geçti elimi sürmeyeli
Çocukken babaannem bize gizlice çay verdiğinde annem acayip karşı çıkardı, kızardı. Kendisi torunlarına aynısını yaptı. Sonradan ayarları bozuluyor galibaBu insanlar neyin kafasını yaşıyor ya, bende çok şahit oldum. Çıldırmamak elde değil. Yarın bir gün benim çocuğum olursa bana bu yapılsa olay çıkar. Ben sabırsız agresif bir insanım, patlarım düzeltemem sonra ahsjdkd
Yaaa neoş yaaa çok alemsin nerden buldun bu video serisiniGelin kendimi buldum. İkincisi devam vidyosu
Çok iyi değil mi kadındaki yaşam enerjisi. Mis gibi vallahi içim şenlendiYaaa neoş yaaa çok alemsin nerden buldun bu video serisinibime giderken ayakları yerden kesilip çocuklar gibi şen olanlar kulübü
Gel kız valla ortam çok güzel. Birlikte okuyunca baya bir gaza geliyosunBen de gaza gelmek istiyorum ama oralara gelecek kadar bile motivasyonum yok. Gözümün önüne koydum yarım bıraktığım kitabı. Koltuğun üstünden sehpaya oradan masaya oradan geri koltuğa taşıyorum ama açıp bir sayfa okuyamıyorum. Bir okusam devamı gelecek zaten. Bir yılı geçti elimi sürmeyeli
Çocukken babaannem bize gizlice çay verdiğinde annem acayip karşı çıkardı, kızardı. Kendisi torunlarına aynısını yaptı. Sonradan ayarları bozuluyor galiba
Yaa bu kadar olur ahhshshsGel kız valla ortam çok güzel. Birlikte okuyunca baya bir gaza geliyosun
Bazen sırf buraya ayıp olmasın diye bile açıyosun kitabı bakıyorsun baya ilerlemişsinciddi bir motivasyon kaynağı. Bak bebe doğunca vakit bulamayacaksın. Gel şu günleri değerlendir. Bol bol oku ben bebe islerini erteledim, kafama göre takılıyorm olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım. O yüzden kitap okuyorum, yeni bir dil öğreniyorum, başka başka eksikliklerimi gideriyorum. Bi de biliyor musun daha az kitap okuduğum dönemde Türk dizileri falan izlerdim. Haftalardır izlemiyorum. Bol kitap okuma sayesinde Türk dizileri midemi bulandırıyor
Yani aşırı sıkıcı da geliyor. Yemek yerken izlerdim bazen. Su an diyorum ki daha faydalı videolar izlerim. Barış Özcan videolarını izleyip daha da motive oluyorum ve daha çok okumak istiyorum
AL SANA MOTİVASYONUNU ARTTIRACAK BİR YAZI.
HAYATIMI ANLATTIM ASJSKDKÖD
arkamı dönüyorum yine aynı.Of bu olay beni de çok geriyor. Dinlemiyorlar da :/ Annem ablamın kızına kendi çay bardağından çay veriyordu şekerli şekerli. Karşısında ağlayasım geliyordu, kavga ediyordum ama laf geçiremiyordum
Yok tahmin edebiliyorum zaten, değişmez o. Çaresi ne ben de bilmiyorum. Düşündükçe de çıldırıyorum benimkine de böyle şeyler yaparsa diye. Çikolata falan da verir çünkü biliyorum. Tabii üç aylıkken değil ama yine de vermesin yani. Kovaya movaya karışmaz benimki ama inat aynı inat. Dediğim dediklerarkamı dönüyorum yine aynı.
Hyr vajinusmus geçmişim yk1. için soruyorum vajinusmus falan mı vardı sende daha önce baluş. O kısımları konuştuysanız da ben kaçırdım neden korkuyosun?
2. Sen enişteyle aranı toparladın mı sen istiyor musun 2.'yi? Biraz erken değil mi ya 2. için sanki ya
Aynen öyle kısmet böyleymiş katroşAaa bilmiyordum kuzu ben burda değilken olanlar galibavarmıs bir hayır çift yaptırmanda demekki Bal0ncuk
Neyen korkuyon? Tarkan'ın "Gel gel gel güzelim. Gel hiç acımiycaaaaak" şarkısını açsın kocan sana. Onun eşliğinde dıgıdık dıgıdık oldu da bitti maşallah
Annen değil de sen hazır mısın o önemli. Ben mesela bu doğsun 40'ı çıkınca ikinciyi şaapıcam
Anaammm kız gavur yerde ne kdarda çıkıyor sonuç?Simdi keyif olun bana
Iki-uc gundur hasta yatiyorum bugun test oldum bakalim ne cikicak
Maşallah dayloşum..Kuzum ilk kalkış benim çok güzeldi hatta zipladim nerdeyse ve cok da guzel hizli yurudum hatta hemsireler harikasin resmen zipladin o nasil kalkisti, maasallah filan dedi. sonrasında da hep cok yurudum, hizli hızlı ve cok rahat uzun yuruyusler yaptim. Cok hareketliydim ancak ekstra agri kesici ve ilaclar uygulandi hep, etki basladigi gibi harekete devam ettim. Ayni gun 1 saat arayla sezaryen olan kisi hic kalkmyor yuruyemiyordu. Ancak dedigm gibi agri kesici mix serumlar vs etkisi gectigi anda tarif edilemeyen durumlar oluyordu. Sezaryen olsaydi basa cikardim ama miyom beni yerle bir etti.
O narkotik ağrı kesici serum uzun sure devam etti bende kuzum, sonra bas agrim cok olunca migreni tetikleyebilir denip kesildi. Hap ayri, igne ayri, serum ayri. Yediklerimin haddi hesabi yokevet kuzum geçecek insallah, azaliyor gitgide çok şükür her seye şimdi birkac sayfa da kitap okuyacagim ohhh cok iyi gelecek
Bacım sen ne zaman huzurlu olacan?Annnemle kvga ettik bugün, bebeğin suyunu koyduğum bir kova var. Banyo yaptırırken kullanıyorum sadece.
İçine deterjanlı su koymuş, bi de demesin mi ki daha önce de yaptım diye. Kan beynime sıçradı, ben çocuğu kimyasaldan uzak tutayım derken, annem buldumcuk olduğumu iddaa ediyo.
Benim evimde temizlik yapma, çocuğun eşyalarına hassasım diyorum, beni durduramazsın diyo. Evi değiştiriyo, bir sürü şey yapıyo sonra da sanki ben yapmışım gibi küsüp gidiyo kızlar napıcam.
Annem böyle, kayınvalidem desem çocuğa kek yedirmeye kalktı ağzından zor çıkardık. Ben kimseye güvenip çocuğumu emanet edemeyecek miyim?
Hahahaha calcimiii cıxx bişi edemez o
Hemsirecik Alo alo alo
Ben hala her türlü bir geriliyorum, canım acıyor ilk başta ama hiç öyle kaçma etme olmadı ahahsjjshahahaha tarkanın şarkısı kdar eğlenceli gelmedi gözüme
Cidden enteresan bir korku var, ilk gece bile böyle korkmamştm..
Ben aslında hazırmıym? Evet hazırım.. Ben cockları cok seviorum.. Ama bi yandan da işim var, kariyerimi baya ertelemiş olurum.. Kariyer bi kenara annemin söyledikleri aklıma takıldı, düşününce evet annem bakıyor gözüm arkada kalmıor, cokta iyi bakıyor, yani benim annem bazen biz seni böylemi büyüttük yaaaaaahoooo desede, kurallarıma uyuyor, yenilikleri araştırıyor uyguluyor
Tv seyrettirmiyor telefondan uzak tutuyor vs vs yani benden cok ilgili.. Bakıcı öyle olurmu? Hiç sanmıorm.. Ama sırf bu yüzdende 2. Cocuğu yapmak saçma gelio..
Ben zaten lena 2. 5 yaşındayken hamile kalıp(transfer) 3 yaşnda doğurmuş olurum die düşünüodm
Annemde 1.5 kal 2de doğur dio
1 sene oynuo yani..
Benm ve kardeşim arasnda 5 yaş var ben kız o erkek, bu yaş farkının negatifliğini dibine kadar yaşadm, cocuklarm öyle olsn istemiorm ama 2de cok erken geliyor gözüme
He ya niye öyle oldu?Hemsirecik bizi terk etti
Hajahahahaha onu biliyorum bende yaşadım ahzjxmdldmd ama su an iğrenç geliyorlarYaa bu kadar olur ahhshshs
Çok kitap okuduğum dönemler ben de Türk dizilerini, programları falan aşırı sığ bulurdum. Ablalarımla magazin izliyorlar diye tartışırdım kahvaltıda bunları mı izleyeceğiz diye. Şimdi kitap mitap hak getire ve dizi-magazin çukuruna çoktaaan düştüm bile. Tamamen boş kafa takılıyorum Yani izlediğim Türk dizileri öyle ki insanın zeka seviyesi düşer izlerken o derece boş. Senaryoyu kendin yazmış gibi bir sonraki sahnede olacakları söyleyebiliyorsun
Parası olan yaptırıyo paremOnlar yeni evlenmedi mihemen tüp yaparlar mi ne çok hamile varmış ünlülerde
Güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah. Bir an oğlunuzla diye yazacaktım ha demek ki oğlunuz olacak
Sağ olasın. Ben de klasik tip bebek bakım çantalarından farklı olmasını sevdim. İşlevselliğinden henüz çok anlamıyorum ama yorumları iyiydi. İnşallah memnun kalırız bakalım
Eki Görüntüle 2956443
Ya algımız cidden ne hale gelmiş. Geçen bu haberlerden birinin altına birisi şey diye yorum yazmış "Darısı Beren Saat'in başına". Onlar da tüp denedi olmadı falan diye haberler çıkmıştı ya. Hatta tedavi için Amerika'ya gittiler diyorlardı
Onlar evlendiğinde Vildan Atasever hamile kaldı diye evlendi demişlerdi. Öyleyse tüp değildir. Gidelim kapısına dayanalım "Nasıl yaptın lan anlat çabuk" diyelim
Gerçi hala nasıl olduğunu anlamasam da Ece Gürsel'in ablası da evlilikdışı çocuklarını tüple yapmış. Yasal değil normalde. Hatta sanırım Bülen Tıraş'tı doktoru. Sen bu muhabbeti hatırlarsın belki çuku. Anne Olmak İsteyen'lerde paylaşmıştım. Kadının evli sevgilisi adına sahte hesap açıp onun ağzından tweet'ler atıp dalga geçmişlerdi "Bu kadın beni bayıltıp Maltepe Köprüsü'nde spermlerimi çaldı" diye
cukulatam Buydu bak bahsettiğim. Tabii
bunun adam adına açılan sahte hesap olduğunu anlamayıp ciddiye almıştı gazeteler
Ece Gürsel'in Ablasının Kendisini Bayıltıp Spermlerini Çalarak Hamile Kaldığını Söyleyen Rifat Sarıcaoğlu'nun İlginç Açıklamaları
Olayı çözen biri varsa bize de anlatabilir mi bi zahmet?onedio.com
He sen almşsn zaten.. Hayırlı uğurlu olsn cnm
Zeytinyağı bebek doğunca cok gider
Karnına gaz için zeytinyağı masajı yapıosn
Sonra öksürürse sarımsak zeytintağı kürü yapıosn ayaklarına felan
Öğren öğren şimdiden bnları
Aaa güzel araba kız.
Hayırlı uğurlu olsn
Kazasız belasız inş.
Ben 31 yaşndayken transfer olmuştm
Çift embriyo koydurmuştm gayette
Bence onlarn doğal.. Cnkü zaten gebe kaldı die evlendiler..
Bu arada cok itici bir adam.. Ses sıfır..
Zaten ses sanatçısı değil enstrümancı mehmet erdem
35 yaş üstüne çoğul koyuyolar. 35 yaş altına da 3. Denemeden itibaren koyuyorlar. Kesin tüp canım
He sizinki doğum sonrası ayrı bir korku ahaah ona yorum yapamıcam yaşamadığım için ama akışına bırak bence suya girince alışırsınHyr vajinusmus geçmişim yk
Ama doğmdan snra olmuş olabilirim
Enişteyçn bu hafta tatildi.. Arayı tıparladk gibi ama yinede kendimi ağırdan satıorm
2. İçin bende erken olduğunu düşünüorm ama annem dioki şuan ben bakabiliorm daha fazla yaşlanmadan yap, sen çalışıosn yaşında geçio.. Neyi bekliecen amaç ne yani dedi
Aynen öyle kısmet böyleymiş katroş
Allah kimseye yaşatmasn o kötü günleri
hahahaha tarkanın şarkısı kdar eğlenceli gelmedi gözüme
Ben aslında hazırmıym? Evet hazırım.. Ben cockları cok seviorum.. Ama bi yandan da işim var, kariyerimi baya ertelemiş olurum.. Kariyer bi kenara annemin söyledikleri aklıma takıldı, düşününce evet annem bakıyor gözüm arkada kalmıor, cokta iyi bakıyor, yani benim annem bazen biz seni böylemi büyüttük yaaaaaahoooo desede, kurallarıma uyuyor, yenilikleri araştırıyor uyguluyor
Tv seyrettirmiyor telefondan uzak tutuyor vs vs yani benden cok ilgili.. Bakıcı öyle olurmu? Hiç sanmıorm.. Ama sırf bu yüzdende 2. Cocuğu yapmak saçma gelio..
Ben zaten lena 2. 5 yaşındayken hamile kalıp(transfer) 3 yaşnda doğurmuş olurum die düşünüodm
1 sene oynuo yani..
Benm ve kardeşim arasnda 5 yaş var ben kız o erkek, bu yaş farkının negatifliğini dibine kadar yaşadm, cocuklarm öyle olsn istemiorm ama 2de cok erken geliyor gözüme
Anaammm kız gavur yerde ne kdarda çıkıyor sonuç?
Geçmiş olsun annemm... Kıyamam sana
Maşallah dayloşum..
Cok şükür geride kaldı herşey
Umarm artk herşey dahada güzel olur
Bacım sen ne zaman huzurlu olacan?
Hemsirecik bizi terk etti
Kız 2 taneyi napıcannParası olan yaptırıyo parembizim gibi kredi çekip tüp bebe yaptıracak olan yoktur herhalde
Bi dk bi dk hajahhaha olaylaaar olaaaylarr öncelikle başak dizere çok üzüldüm. Fesat kaynanaaaaa kudurrr
Vildanla mehmeti çok bilmiyorum denk geldi attım ajshsjsj yorum yapamiciiim ama biraz baktım evlenmeden önce hamile kaldı dedikleri yalanmış öyle yazıyıı
Ya evet hatırlıyorum o mevzuyu unutulmaz hahshjsbs
Aynen hatırlıyorum bunu
Öğrencek çok şeyim var be baluşummm bilmiyorum kaç yaş kaç embriyo bu işler nasıl oluyooo öğreticeniz bana artık
Mehmet erdemle vildan hakkında çok bilgim yok yorum yapamiciiim
Anaa ben 2 tane istiyom ikiz olsun tek seferde fırtlasın ama yaş tutmuyo demekki tek olcak anasının kuzusu
Geçmiş olsuun. Negatif çıkar inşallah. Burada feci bir salgın var belki orada da varsa ona yakalanmışsındır
Narkotik ağrı kesici benim başımı da çok fena yapmıştı ya. Sonrasında da yalvarıyordum ağrı kesici iğne yapsınlar diye. Saati dolmadan yenisini yapamayız diyorlardı. Neyse geçti gitti bitti. Bundan sonra heeeep güzel şeyler anlat bize. "Bu çocuk ne zaman konuşacak artık konuşsun derdini anlatsın" falan gibi dertlerle gel
Oh sefan olsun. Darısı başıma. Ben kitap okumayı temelli bıraktım gibi bir şey oldu ya. Güya T Tamam hanımlar bize gaz vereceğidi, biz de yeniden okuyacağıdık ama gidiş o gidiş
Sagolun kuzularrHyr vajinusmus geçmişim yk
Ama doğmdan snra olmuş olabilirim
Enişteyçn bu hafta tatildi.. Arayı tıparladk gibi ama yinede kendimi ağırdan satıorm
2. İçin bende erken olduğunu düşünüorm ama annem dioki şuan ben bakabiliorm daha fazla yaşlanmadan yap, sen çalışıosn yaşında geçio.. Neyi bekliecen amaç ne yani dedi
Aynen öyle kısmet böyleymiş katroş
Allah kimseye yaşatmasn o kötü günleri
hahahaha tarkanın şarkısı kdar eğlenceli gelmedi gözüme
1 sene oynuo yani..
Anaammm kız gavur yerde ne kdarda çıkıyor sonuç?
Geçmiş olsun annemm... Kıyamam sana
Maşallah dayloşum..
Cok şükür geride kaldı herşey
Umarm artk herşey dahada güzel olur
Bacım sen ne zaman huzurlu olacan?
Hemsirecik bizi terk etti
Seni başkan yardımcısının yardımcısı seçtim hehehehe
O zaman sıradaki şarkı bizden Kıvanç'ın annesine gelsin ahshhsjsjdjBi dk bi dk hajahhaha olaylaaar olaaaylarr öncelikle başak dizere çok üzüldüm. Fesat kaynanaaaaa kudurrr
Bunlar tüp değil. O yüzden çok ilgimi çekmiyorVildanla mehmeti çok bilmiyorum denk geldi attım ajshsjsj yorum yapamiciiim ama biraz baktım evlenmeden önce hamile kaldı dedikleri yalanmış öyle yazıyıı
Unutulacak gibi değil yaYa evet hatırlıyorum o mevzuyu unutulmaz hahshjsbs
35 yaş altına ilk iki denemede birden fazla embriyo transferi yasal değil ama birçok merkezde maalesef başarı şansını artırmak için bu kural deliniyorÖğrencek çok şeyim var be baluşummm bilmiyorum kaç yaş kaç embriyo bu işler nasıl oluyooo öğreticeniz bana artık
İki taneyi ayrı ayrı yapalım yapacaksak ys ikiz gebelik çok sempatik görünüyor ama çok riskli anne için de bebekler için deAnaa ben 2 tane istiyom ikiz olsun tek seferde fırtlasın ama yaş tutmuyo demekki tek olcak anasının kuzusu
Yaa ama sen buna niye sevindin ys devreleri mi yaktın sen de bizim gibi? Kafası sağlam kimse kalmasın mı dedin?Sagolun kuzularr
Normalde 24saatte cikiyor bana az once geldi 11saat icinde (pcr oldugu icin uzun suruyor).
Veeee sonuc pozitif
2senedir hic bisey yok ne bi grip gecirdim uc gundur felegim sasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?