- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.521
Uuuu thanks babySeni başkan yardımcısının yardımcısı seçtim hehehehe
Geçmiş olsun beybi. Bu kadar şen şakrak olduğuna göre gripten hallice geçiriyorsunSagolun kuzularr
Normalde 24saatte cikiyor bana az once geldi 11saat icinde (pcr oldugu icin uzun suruyor).
Veeee sonuc pozitif
2senedir hic bisey yok ne bi grip gecirdim uc gundur felegim sasti
Geçmiş olsun canım umarım çok çok hafif atlatırsınSagolun kuzularr
Normalde 24saatte cikiyor bana az once geldi 11saat icinde (pcr oldugu icin uzun suruyor).
Veeee sonuc pozitif
Hemsirecik Alo alo alo
Regli yaklasan hemsire depresyonuHyr vajinusmus geçmişim yk
Ama doğmdan snra olmuş olabilirim
Enişteyçn bu hafta tatildi.. Arayı tıparladk gibi ama yinede kendimi ağırdan satıorm
2. İçin bende erken olduğunu düşünüorm ama annem dioki şuan ben bakabiliorm daha fazla yaşlanmadan yap, sen çalışıosn yaşında geçio.. Neyi bekliecen amaç ne yani dedi
Aynen öyle kısmet böyleymiş katroş
Allah kimseye yaşatmasn o kötü günleri
hahahaha tarkanın şarkısı kdar eğlenceli gelmedi gözüme
Cidden enteresan bir korku var, ilk gece bile böyle korkmamştm..
Ben aslında hazırmıym? Evet hazırım.. Ben cockları cok seviorum.. Ama bi yandan da işim var, kariyerimi baya ertelemiş olurum.. Kariyer bi kenara annemin söyledikleri aklıma takıldı, düşününce evet annem bakıyor gözüm arkada kalmıor, cokta iyi bakıyor, yani benim annem bazen biz seni böylemi büyüttük yaaaaaahoooo desede, kurallarıma uyuyor, yenilikleri araştırıyor uyguluyor
Tv seyrettirmiyor telefondan uzak tutuyor vs vs yani benden cok ilgili.. Bakıcı öyle olurmu? Hiç sanmıorm.. Ama sırf bu yüzdende 2. Cocuğu yapmak saçma gelio..
Ben zaten lena 2. 5 yaşındayken hamile kalıp(transfer) 3 yaşnda doğurmuş olurum die düşünüodm
Annemde 1.5 kal 2de doğur dio
1 sene oynuo yani..
Benm ve kardeşim arasnda 5 yaş var ben kız o erkek, bu yaş farkının negatifliğini dibine kadar yaşadm, cocuklarm öyle olsn istemiorm ama 2de cok erken geliyor gözüme
Anaammm kız gavur yerde ne kdarda çıkıyor sonuç?
Geçmiş olsun annemm... Kıyamam sana
Maşallah dayloşum..
Cok şükür geride kaldı herşey
Umarm artk herşey dahada güzel olur
Bacım sen ne zaman huzurlu olacan?
Hahahaha calcimiii cıxx bişi edemez o
Hemsirecik bizi terk etti
Doktora gidebildiniz mi kuzu?Regli yaklasan hemsire depresyonu
26 sinda asko randevu, izne çıkmış drDoktora gidebildiniz mi kuzu?
Ben hiçbir işimi tek seferde halledemiyorum diye kendime sövüyorum. Sizin bahtınız da benimkiyle yarışıyor. Neyse az kalmış. İyi haberlerle gelin inşallah. Depresyon mepresyon yasak bacım öyle şeyler26 sinda asko randevu, izne çıkmış dr
Bakalım ne dicek perşembeBizim de iki kulaktan birden geçememişti, sonraki kontrolde geçti. Kulağına su kaçıyor bazen çocukların.
Naber kocam gitti, çocuğu uyuttum, kedi kalorifer peteğine kuruldu, uyukluyo. Ve ben geldiiiiiim.
Bir haftalık olduk bebiş hala sarı gibi fazla uyuduğu zamanlar oluyor uyandıramıyorum.yarın topuk kanı alıncak inşallah değer düşmüş olur.çok uyumadığı zaman saat başı emzirdim inşallah işe yaramıştırDusunceBulutu bulutum bebiş ve sen nasılsın
Aman uzulsem ne fayda 2senedir direndim simdi yenildim coronayaYaa ama sen buna niye sevindin ys devreleri mi yaktın sen de bizim gibi? Kafası sağlam kimse kalmasın mı dedin?
Tesekkurler kuzumGeçmiş olsun beybi. Bu kadar şen şakrak olduğuna göre gripten hallice geçiriyorsun
Tesekkurler canimGeçmiş olsun canım umarım çok çok hafif atlatırsın
Ay az once bile agladim, hala durduramiyorm kendimi, cok sukur her sey yolunda, benimki tamamen dogum travmasi, aglama sebebim de esimin telefonundaki doğum zamanina ait videolar fotolar. Bakamıyorum, izleyemiyorum, gecmistir deyip bi bakayim diyorm kahroluyorum. Gececek biliyorum ama iste braz zamana ihtiyac var... Gunden güne daha iyi olacagm biliyorum...Geçmiş olsuun. Negatif çıkar inşallah. Burada feci bir salgın var belki orada da varsa ona yakalanmışsındır
Narkotik ağrı kesici benim başımı da çok fena yapmıştı ya. Sonrasında da yalvarıyordum ağrı kesici iğne yapsınlar diye. Saati dolmadan yenisini yapamayız diyorlardı. Neyse geçti gitti bitti. Bundan sonra heeeep güzel şeyler anlat bize. "Bu çocuk ne zaman konuşacak artık konuşsun derdini anlatsın" falan gibi dertlerle gel
Oh sefan olsun. Darısı başıma. Ben kitap okumayı temelli bıraktım gibi bir şey oldu ya. Güya T Tamam hanımlar bize gaz vereceğidi, biz de yeniden okuyacağıdık ama gidiş o gidiş
Inşallah canım, olacak tabii ki, cok şükür halimize, her sey yolunda maaşallahHyr vajinusmus geçmişim yk
Ama doğmdan snra olmuş olabilirim
Enişteyçn bu hafta tatildi.. Arayı tıparladk gibi ama yinede kendimi ağırdan satıorm
2. İçin bende erken olduğunu düşünüorm ama annem dioki şuan ben bakabiliorm daha fazla yaşlanmadan yap, sen çalışıosn yaşında geçio.. Neyi bekliecen amaç ne yani dedi
Aynen öyle kısmet böyleymiş katroş
Allah kimseye yaşatmasn o kötü günleri
hahahaha tarkanın şarkısı kdar eğlenceli gelmedi gözüme
Cidden enteresan bir korku var, ilk gece bile böyle korkmamştm..
Ben aslında hazırmıym? Evet hazırım.. Ben cockları cok seviorum.. Ama bi yandan da işim var, kariyerimi baya ertelemiş olurum.. Kariyer bi kenara annemin söyledikleri aklıma takıldı, düşününce evet annem bakıyor gözüm arkada kalmıor, cokta iyi bakıyor, yani benim annem bazen biz seni böylemi büyüttük yaaaaaahoooo desede, kurallarıma uyuyor, yenilikleri araştırıyor uyguluyor
Tv seyrettirmiyor telefondan uzak tutuyor vs vs yani benden cok ilgili.. Bakıcı öyle olurmu? Hiç sanmıorm.. Ama sırf bu yüzdende 2. Cocuğu yapmak saçma gelio..
Ben zaten lena 2. 5 yaşındayken hamile kalıp(transfer) 3 yaşnda doğurmuş olurum die düşünüodm
Annemde 1.5 kal 2de doğur dio
1 sene oynuo yani..
Benm ve kardeşim arasnda 5 yaş var ben kız o erkek, bu yaş farkının negatifliğini dibine kadar yaşadm, cocuklarm öyle olsn istemiorm ama 2de cok erken geliyor gözüme
Anaammm kız gavur yerde ne kdarda çıkıyor sonuç?
Geçmiş olsun annemm... Kıyamam sana
Maşallah dayloşum..
Cok şükür geride kaldı herşey
Umarm artk herşey dahada güzel olur
Bacım sen ne zaman huzurlu olacan?
Hahahaha calcimiii cıxx bişi edemez o
Hemsirecik bizi terk etti
Aynen Sinem baktı doğaldan oluyor, üst üste doğurayım demiştir. Kızı küçük değil miydi simdiki de erkek olacakmış ahshshdjdOnlar yeni evlenmedi mihemen tüp yaparlar mi ne çok hamile varmış ünlülerde
Aşırı tanıdık geldi- Aman iyi ki bi çocuğun var.
- Sanki dünyada bi sen doğurdun.
- Bu kadar üstüne düşme.
- Seni kim bu yasa getirdi.
- Biraz tecrübelerden faydalan.
- Annelerimiz de bizi böyle büyüttü.
En.favorim de ;
- Sen doktorlara ne bakıyorsun?
Çocuk doktorum yıllarca okumuş, ihtisas yapmış, öğretim üyesi olmuş. Benim bebekliğimden beri doktorluk yapan bir adam. Neden bakmayayım?
Tanıdık geldi mi?
N Neal
Bal0ncuk
DusunceBulutu
dayler dayler
Katre_g
Bir derdim var artık, tutamam içimde. Tutamıyosan bdvye yyaz1. Derdim tüp bebeğe başladm gebe kaldm doğurdm ve hala ilişki 0 korkuorm
2. Derdim annem gelecek sene bu aylarda 2.yi transfer yapmamı istiyor
Ne ne ne. Okudum da doğru mu bu olanlar, adam mı atmış bunları, sahte hesap mı sallamış.@cukulatam Buydu bak bahsettiğim. Tabii
bunun adam adına açılan sahte hesap olduğunu anlamayıp ciddiye almıştı gazeteler
Ece Gürsel'in Ablasının Kendisini Bayıltıp Spermlerini Çalarak Hamile Kaldığını Söyleyen Rifat Sarıcaoğlu'nun İlginç Açıklamaları
Olayı çözen biri varsa bize de anlatabilir mi bi zahmet?onedio.com
aslında ben hazırım bugünde yarındaBen hala her türlü bir geriliyorum, canım acıyor ilk başta ama hiç öyle kaçma etme olmadı ahahsjjs
2. çocuk konusu biraz karmaşık. Hala 35'in altında oluyorsun yani bence bekleyebilirsin. 1 yıl farkla annenin gücünde çok da bir değişiklik olmaz bence. Bakıcı konusunda ben biraz fazla paranoyağım. Kimseye güvenmiyorum. Mecbur kalırsak ayrı tabii. Ben de iş olayını düşünüyorum. Zaten benim balık batmış çoktan yan gidiyor da işte... Tek çocuk olmasını istemem şahsen ama diğer türlüsü de zor. Doğumdan 4-5 ay sonra 35 oluyorum. 2.yi ne zaman yapacağım? Ne zaman çalışma hayatına döneceğim? Benim annem bakabilecek durumda da değil bu arada. Senin o büyük avantaj aslında. Annenin değil de kendinin tam olarak her şeyinle kendinin hazır olduğu zamanda yap derim ben şahsen. Sadece fiziksel değil psikolojik olarak da toparlanmaya ihtiyacı var insanın
He ya niye öyle oldu?
inşallah gerek kalmadan gebe kalırsn canım cukom..Öğrencek çok şeyim var be baluşummm bilmiyorum kaç yaş kaç embriyo bu işler nasıl oluyooo öğreticeniz bana artık
Mehmet erdemle vildan hakkında çok bilgim yok yorum yapamiciiim
Anaa ben 2 tane istiyom ikiz olsun tek seferde fırtlasın ama yaş tutmuyo demekki tek olcak anasının kuzusu
aynen benm doğum sonrası korkuHe sizinki doğum sonrası ayrı bir korku ahaah ona yorum yapamıcam yaşamadığım için ama akışına bırak bence suya girince alışırsın
Çocuk içinse N Neal e katılıyorum 1 senede annenin gücünde ne değişiklik olacak. Burda bence senin ve eşinin ne istediği önemli. Anne babalar daha fazla zaman geçirme psikolojisi ile bu konularda aceleci oluyorlar bence, benim gözlemim bu yönde. Siz eşinle konuşun karar verin. Yakın yaşlarda çocuğun olmaıs güzel bir şey tabi ama sizin ne beklediğiniz de önemli.
anaaa... coronamı oldun kızSagolun kuzularr
Veeee sonuc pozitif
aşkoşşşşşşşşşş kıyamam ya..Regli yaklasan hemsire depresyonu
lena ilk doğduğu zaman 8 saat uyuyordu inanabiliyormusun ? 8 saat... asla uyandıramadık ne biz ne doktor ne hemşire...Bir haftalık olduk bebiş hala sarı gibi fazla uyuduğu zamanlar oluyor uyandıramıyorum.yarın topuk kanı alıncak inşallah değer düşmüş olur.çok uyumadığı zaman saat başı emzirdim inşallah işe yaramıştır
Kendim bir haftadır iştahsızım iki kaşık yemek zor yiyorum gitmiyor bir tek hoşaf içebiliyorum.enerjim desen hiç yok ölü gibiyim.bugün annemle kardeşim gitti arkalarından çok kötü oldum kv oturdu benle ağladı.ne bileyim lohusa depresyonunda mıyım ne şuan kendimi mutlu edecek hiçbir şey bulamıyorum hep ağlamak istiyorum tutuyorum kendimi
gelinim valla senin adına cok üzülüyorum- Aman iyi ki bi çocuğun var.
- Sanki dünyada bi sen doğurdun.
- Bu kadar üstüne düşme.
- Seni kim bu yasa getirdi.
- Biraz tecrübelerden faydalan.
- Annelerimiz de bizi böyle büyüttü.
En.favorim de ;
- Sen doktorlara ne bakıyorsun?
Çocuk doktorum yıllarca okumuş, ihtisas yapmış, öğretim üyesi olmuş. Benim bebekliğimden beri doktorluk yapan bir adam. Neden bakmayayım?
Tanıdık geldi mi?
N Neal
Bal0ncuk
DusunceBulutu
dayler dayler
Katre_g
nie siz neyime yetmiosunuzBir derdim var artık, tutamam içimde. Tutamıyosan bdvye yyaz
Çok üzülmüşsündür o dönem..burda hava soğuk çıkaramıyoruz güneşe şanslıymışsın inşallah bizimde yükselmez bakalım şimdi vericez öğleden sonra alıcaz.güçlü olmaya çalışıyorum bal0ncuğum umarım olurumaslında ben hazırım bugünde yarındatamamen çocuk sevgisinden kaynaklı
ama birazda mantıklı hareket etmek istiyorum
inşallah gerek kalmadan gebe kalırsn canım cukom..
ama olurda o sürece girersen her türlü bilgi ve destek için yanındayız cnm benim.
cukom ben 31 yaşnda çift koydurdumo merkeze ve doktora bağlı
aynen benm doğum sonrası korkuahahaha suya girince alışırsın
valla bilmiyorum ya eşim cok istio annemle aynı fikirde.. aslında bende istiorum cnkü hem cocuk seviorm hemde her yıl para ödüyoruz bir sene daha dondurmak için.. maddi boyutuda var.. ama en cok kafamı kurcalayan yaşadıklarım..
yaşadıklarım cok kötü günlerdi.. birdaha aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuorum açıkçası
bide eşim şehir dışında.. geçen sene pandemiden dolayı şansıma burdaydı ama artık değil... yani eş uzaktayken gerçekten zor..
bilmiyorum
anaaa... coronamı oldun kız
aşkoşşşşşşşşşş kıyamam ya..
hep bu herifinin gitmesinden kaynaklı
lena ilk doğduğu zaman 8 saat uyuyordu inanabiliyormusun ? 8 saat... asla uyandıramadık ne biz ne doktor ne hemşire...
uyurken besledik mecburen cnm.. sarılıktan öyle koruduk.. çok şükür bizim değer hiç yüksek değildi.. ama ben mama takviyesi yapmıştım ve yaza denk geldiği için sürekli terasta gün ışığındaydı...
kuzum beslenmek zorundasın... sütün azalır yapma böyle.. sen güçlü bir kadınsın öyle düşün
gelinim valla senin adına cok üzülüyorum
bu laflar bana cok tanıdık değil neyseki..
bazen cok gerginlik olursa annem diyor işte biz seni böylemi böğüttükkkkkkkkkkkk diye ama sonra sakinleşiyor benm dediklerim dışında çıkmıyor
nie siz neyime yetmiosunuz
bıktınızmı len.. döverm
ben cok şey yaşadım bulutum.. gebeliğim zaten berbattı biliyorsunÇok üzülmüşsündür o dönem..burda hava soğuk çıkaramıyoruz güneşe şanslıymışsın inşallah bizimde yükselmez bakalım şimdi vericez öğleden sonra alıcaz.güçlü olmaya çalışıyorum bal0ncuğum umarım olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?