Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagolun kuzularr
Normalde 24saatte cikiyor bana az once geldi 11saat icinde (pcr oldugu icin uzun suruyor).
Veeee sonuc pozitif
2senedir hic bisey yok ne bi grip gecirdim uc gundur felegim sasti
Geçmiş olsun beybi. Bu kadar şen şakrak olduğuna göre gripten hallice geçiriyorsun

Regli yaklasan hemsire depresyonu

Bizim de iki kulaktan birden geçememişti, sonraki kontrolde geçti. Kulağına su kaçıyor bazen çocukların.
Naber kocam gitti, çocuğu uyuttum, kedi kalorifer peteğine kuruldu, uyukluyo. Ve ben geldiiiiiim.
Bakalım ne dicek perşembe
DusunceBulutu bulutum bebiş ve sen nasılsın
Bir haftalık olduk bebiş hala sarı gibi fazla uyuduğu zamanlar oluyor uyandıramıyorum.yarın topuk kanı alıncak inşallah değer düşmüş olur.çok uyumadığı zaman saat başı emzirdim inşallah işe yaramıştır
Kendim bir haftadır iştahsızım iki kaşık yemek zor yiyorum gitmiyor bir tek hoşaf içebiliyorum.enerjim desen hiç yok ölü gibiyim.bugün annemle kardeşim gitti arkalarından çok kötü oldum kv oturdu benle ağladı.ne bileyim lohusa depresyonunda mıyım ne şuan kendimi mutlu edecek hiçbir şey bulamıyorum hep ağlamak istiyorum tutuyorum kendimi

Yaa ama sen buna niye sevindin ys devreleri mi yaktın sen de bizim gibi? Kafası sağlam kimse kalmasın mı dedin?
Aman uzulsem ne fayda 2senedir direndim simdi yenildim coronaya
Yani simdi zaten benim kafa saglam degildi iyice gitti
Geçmiş olsun beybi. Bu kadar şen şakrak olduğuna göre gripten hallice geçiriyorsun
Tesekkurler kuzum
Yok ya baya kotu oldum aslinda ama cok daha kotu olanlar var halimize sukur
Geçmiş olsun canım umarım çok çok hafif atlatırsın
Tesekkurler canim
Bi kac gune duzelirim diye dusunuyorum en kotusunu atlattim gibi

Tavsanlarinda corona olabildigini biliyormuydunuz
Pamugum dun aksamdan beri yemek yemedi veterinere goturduk biseyi yok ama bagirsak ve mide icin ilac verdi yemek yesin diye az da olsa yedi. Agri kesicide yapti bol bol uyuyor ve az once korkudan olecektim bi oksurmeye basladi dedim ne oluyor tavsanlarin oksurdugunu bilmiyordum tabi o yuzden cok korktum sonra internetten baktim oksurebiliyorlarmis ama nasil kendini atti sagdan sola yavrum benim icim gitti

Ay az once bile agladim, hala durduramiyorm kendimi, cok sukur her sey yolunda, benimki tamamen dogum travmasi, aglama sebebim de esimin telefonundaki doğum zamanina ait videolar fotolar. Bakamıyorum, izleyemiyorum, gecmistir deyip bi bakayim diyorm kahroluyorum. Gececek biliyorum ama iste braz zamana ihtiyac var... Gunden güne daha iyi olacagm biliyorum...
Inşallah canım, olacak tabii ki, cok şükür halimize, her sey yolunda maaşallah

- Aman iyi ki bi çocuğun var.
- Sanki dünyada bi sen doğurdun.
- Bu kadar üstüne düşme.
- Seni kim bu yasa getirdi.
- Biraz tecrübelerden faydalan.
- Annelerimiz de bizi böyle büyüttü.
En.favorim de ;
- Sen doktorlara ne bakıyorsun?
Çocuk doktorum yıllarca okumuş, ihtisas yapmış, öğretim üyesi olmuş. Benim bebekliğimden beri doktorluk yapan bir adam. Neden bakmayayım?
Tanıdık geldi mi?
N Neal
Bal0ncuk
DusunceBulutu
dayler dayler
Katre_g

Aşırı tanıdık geldi

aslında ben hazırım bugünde yarında tamamen çocuk sevgisinden kaynaklı
ama birazda mantıklı hareket etmek istiyorum

inşallah gerek kalmadan gebe kalırsn canım cukom..
ama olurda o sürece girersen her türlü bilgi ve destek için yanındayız cnm benim.
cukom ben 31 yaşnda çift koydurdum o merkeze ve doktora bağlı

aynen benm doğum sonrası korku ahahaha suya girince alışırsın
valla bilmiyorum ya eşim cok istio annemle aynı fikirde.. aslında bende istiorum cnkü hem cocuk seviorm hemde her yıl para ödüyoruz bir sene daha dondurmak için.. maddi boyutuda var.. ama en cok kafamı kurcalayan yaşadıklarım..
yaşadıklarım cok kötü günlerdi.. birdaha aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuorum açıkçası
bide eşim şehir dışında.. geçen sene pandemiden dolayı şansıma burdaydı ama artık değil... yani eş uzaktayken gerçekten zor..
bilmiyorum

Sagolun kuzularr
Normalde 24saatte cikiyor bana az once geldi 11saat icinde (pcr oldugu icin uzun suruyor).
Veeee sonuc pozitif
2senedir hic bisey yok ne bi grip gecirdim uc gundur felegim sasti
anaaa... coronamı oldun kız

Regli yaklasan hemsire depresyonu
aşkoşşşşşşşşşş kıyamam ya..
hep bu herifinin gitmesinden kaynaklı

lena ilk doğduğu zaman 8 saat uyuyordu inanabiliyormusun ? 8 saat... asla uyandıramadık ne biz ne doktor ne hemşire...
uyurken besledik mecburen cnm.. sarılıktan öyle koruduk.. çok şükür bizim değer hiç yüksek değildi.. ama ben mama takviyesi yapmıştım ve yaza denk geldiği için sürekli terasta gün ışığındaydı...
kuzum beslenmek zorundasın... sütün azalır yapma böyle.. sen güçlü bir kadınsın öyle düşün

gelinim valla senin adına cok üzülüyorum
bu laflar bana cok tanıdık değil neyseki..
bazen cok gerginlik olursa annem diyor işte biz seni böylemi böğüttükkkkkkkkkkkk diye ama sonra sakinleşiyor benm dediklerim dışında çıkmıyor

Bir derdim var artık, tutamam içimde. Tutamıyosan bdvye yyaz
nie siz neyime yetmiosunuz
bıktınızmı len.. döverm

Çok üzülmüşsündür o dönem..burda hava soğuk çıkaramıyoruz güneşe şanslıymışsın inşallah bizimde yükselmez bakalım şimdi vericez öğleden sonra alıcaz.güçlü olmaya çalışıyorum bal0ncuğum umarım olurum

ben cok şey yaşadım bulutum.. gebeliğim zaten berbattı biliyorsun
doğum yaptım emmedi mastit oldum felan... ama bunalıma girmedim çünkü bebeğinin en cok sana ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…