Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hiçbir işimi tek seferde halledemiyorum diye kendime sövüyorum. Sizin bahtınız da benimkiyle yarışıyor. Neyse az kalmış. İyi haberlerle gelin inşallah. Depresyon mepresyon yasak bacım öyle şeyler
Ay gerçekten oyle neos ya millet gider tek gunde halleder bizde ugras dur hormonlar bacim ya benlik degil her ay oluyor
Gecmis olsun beybisu❤
Artik umitlenmiyorum bile balus onceden gik desem hamilemiyim diyodum

Geçmiş olsun. Bir an evvel toparlarsınız inşallah. Tavşancığa da geçmiş olsun
Üff tanıdık maalesef ama annem bunları bana derse sanırım ben de bastırırım, çenem durmaz
Ne ne ne. Okudum da doğru mu bu olanlar, adam mı atmış bunları, sahte hesap mı sallamış.
Adam o dönem Bilgi'nin mütevelli heyeti başkanı. Evli, evlenecek yaşta oğlu var. Ece Gürsel'in ablasıyla yasak aşk yaşıyorlar. Kadın hamile kalıyor, çocuk oluyor. Adam, metres ve bu küçük kızın bayağı sosyal medyada birlikte çekilmiş fotoğrafları falan var. O süreçte kim yapıyorsa adam adına sahte hesap açıp "Maltepe Köprüsü'nde eterle bayıltılarak spermlerin çalındı" ve daha trajikomik paylaşımlar yapıyor. Zeki basın olayın ardını arkasını incelemeden bunu gerçek hesap gibi varsayıp bu iddianın üstüne falan gidiyor. O arada kadın ikinciyi doğurdu iştr. Adam da hala karısıyla evli, oğlunu everdi falan. Utanmadan hem o karısı hem metresiyle aynı fotoğraf karesine girmeye devam etti. Şu an ne alemdeler bilmiyorum ama metresin çocuklarının tüp olduğu iddiası var. Evli değiller. Ben en çok o kısma takıldım. Kadın doğum fotolarını paylaşıp doktoru Bülent Tıraş'a teşekkür etmiş falan

Ay gerçekten oyle neos ya millet gider tek gunde halleder bizde ugras dur hormonlar bacim ya benlik degil her ay oluyor
Ossun yaa tırmalaya tırmalaya da olsa bir şekilde geç de olsa oluyor işte. 9 ay regl olamayınca bayrakları asar kutlama yaparsın "Depresyona girmiyorum" diye diyeceğim ama o iş çok da öyle olmuyor. Başka depresyonlar yükleniyor. O yüzden şimdi girme enerjini sakla

Gecmis olsun beybisu❤

ama suratsızlıkta sana hiç yakışmıor anacım

Tekte olur ikizde olur olsunda hayırlısıyla Gel gidelim tüpçü tüpçü gezelim seninle ahahhaha

Dimi. Belki iş ciddiye binince fikrim değişir hof olsunda artık

Ah inşallah marta kadar gelirde öğrenmek zorunda kalmam Ama gelmezse de hep desrekçim olacağınızı biliyorum balışş

Regli yaklasan hemsire depresyonu
Depresyona girme sakın.
Biz bu dünyaya üzülmeye gelmedik. Her anımızı son anımızmış gibi düşünerek mutlu yaşamalıyız. Bugunlerimiz gelmeyecek bir daha unutma olur mu. Olmuyorsa da vardır bir hayır. Ben bugünden itibaren böyle düşünüyorum. Biz güçlü kadinlariz. Buz herseyin üstesinden geliriz. Ve çok seviliyorsun unutma olur mu

Ne hayallerim vardı. Cuma günü size güzel bir haber verecektim. Biliyorum ki en az benim kadar sevinecektiniz. Ama kısmet değilmiş olmadi... Ayın 16sinda regl olmam gerekiyordu. Erkenci ben 17sinde test yaptım. Pozitifi de gördüm. Aynı gün hastaneye gittim ve betam 27 çıktı. Evet dedim çok şükür hamileyim... Ama bir yandanda için içimi yedi 27 çok düşük bir değer. Sonuçta bir gün de olsa regl geçmişti. Az geldi. Doktorum yeni bir hamilelik olduğunu dedi. haftaya cuma kontrole çağırdı kese vs için... progestan, coraspin, imom omega verdi... Bugün ise normal kalktım sıkıntım yok beta yapmadım çarşambadan beri. Bir anda kanamam oldu. Kanamayla birlikte vücudumu da dinledim. Yüzüğüm parmağıma tam oldu. Boynumda bulunan nodülün şişliği indi. Kanama damla gibiydi ama sürekli geldi. Haftasonu temizlik yapmistim. Korktum o mu kanamaya sebep oldu diye. Korkuyla önce beta testi yaptırdim. Doktorun kontrolüne kadar beta sonucum çıktı. Beta 25 yani kimyasal ya da dış gebelik... Doktora giderken nolur düşük olmasın değerim yüksek olsun diye dua ediyordum şimdi ise degerim bir an evvel düşsün, dış gebelik olmasın diye dua ediyorum... Sizden ricam sizlerde bana dua edin kimyasal olsun, tekrar kürtaj olmayayım, iç kanama geçirmeyim... size sonucum iyide olsa kötüde olsa diyecektim. Çünkü her biriniz hep yanimdaydiniz...Sizi seviyorum...iyi ki varsınız...

Canım Pare ah gelince üst üste hep. İnşallah bu sıkıntıların ardı hep ferahlık olsun. Dış gebelik falan getirmeyelim hiç aklımıza. Değer düşmeye başladığına göre kendiliğinden kanamayla gidecektir. Bir an evvel toparlanıp güzel haberlerle gel inşallah

Depresyonun sonu yok diyosun
ama suratsızlıkta sana hiç yakışmıor anacım
Valla bende rahatsiz oluyorum ama elimde degilki, hicbir sey yapmadan oylece durasim var ama isler bana bakıyor

Parisimm rabbim yardimcin olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın. İnanıyorum bir gun gelip gebeliğini paylaşacaksin❤

Bende seni seviyorum parisim. Birlikte atlatacagiz inşallah ❤❤

Ay o ne öyle

Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah kimyasaldır kendiliğinden gider ve tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim. Duamdasın bizde seni seviyoruz. İyiki varsın

Evettt

Gecmis olsun beybisu❤

Tesekkurler canim ❤❤
Tesekkur ederiz kuzum
Eki Görüntüle 2956956 Selam magazinin yanı sıra astroloji eğitimimizde vardır. Ahuahuahuahua
Aha ben boğa burcu
Kuzum ya kiyamam sana umarim senin icin en iyisi neyse o olur Sikma o tatli canini elbet bir gun olacak oyle yada boyle o bebe gelecek buraya ❤❤

Parisimm rabbim yardimcin olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın. İnanıyorum bir gun gelip gebeliğini paylaşacaksin❤

Bende seni seviyorum parisim. Birlikte atlatacagiz inşallah ❤❤

Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah kimyasaldır kendiliğinden gider ve tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim. Duamdasın bizde seni seviyoruz. İyiki varsın

Evettt

Tesekkurler canim ❤❤

Tesekkur ederiz kuzum

Aha ben boğa burcu

Kuzum ya kiyamam sana umarim senin icin en iyisi neyse o olur Sikma o tatli canini elbet bir gun olacak oyle yada boyle o bebe gelecek buraya ❤❤
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Şu an sağ bel ağrısından duramıyorum. Ayağıma vuruyor. Kanamada durdu. Korkuyorum ama Dua etmekten başka şansım yok. Bu sinavida vereceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…