- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.541
Ay gerçekten oyle neos ya millet gider tek gunde halleder bizde ugras durBen hiçbir işimi tek seferde halledemiyorum diye kendime sövüyorum. Sizin bahtınız da benimkiyle yarışıyor. Neyse az kalmış. İyi haberlerle gelin inşallah. Depresyon mepresyon yasak bacım öyle şeyler
Gecmis olsun beybisu❤Aman uzulsem ne fayda 2senedir direndim simdi yenildim coronaya
Yani simdi zaten benim kafa saglam degildi iyice gitti
Tesekkurler kuzum
Yok ya baya kotu oldum aslinda ama cok daha kotu olanlar var halimize sukur
Tesekkurler canim
Bi kac gune duzelirim diye dusunuyorum en kotusunu atlattim gibi
Tavsanlarinda corona olabildigini biliyormuydunuz
Pamugum dun aksamdan beri yemek yemedi veterinere goturduk biseyi yok ama bagirsak ve mide icin ilac verdi yemek yesin diye az da olsa yedi. Agri kesicide yapti bol bol uyuyor ve az once korkudan olecektim bi oksurmeye basladi dedim ne oluyortavsanlarin oksurdugunu bilmiyordum tabi o yuzden cok korktum sonra internetten baktim oksurebiliyorlarmis ama nasil kendini atti sagdan sola yavrum benim icim gitti
Artik umitlenmiyorum bile balus onceden gik desem hamilemiyim diyodumaslında ben hazırım bugünde yarındatamamen çocuk sevgisinden kaynaklı
ama birazda mantıklı hareket etmek istiyorum
inşallah gerek kalmadan gebe kalırsn canım cukom..
ama olurda o sürece girersen her türlü bilgi ve destek için yanındayız cnm benim.
cukom ben 31 yaşnda çift koydurdumo merkeze ve doktora bağlı
aynen benm doğum sonrası korkuahahaha suya girince alışırsın
valla bilmiyorum ya eşim cok istio annemle aynı fikirde.. aslında bende istiorum cnkü hem cocuk seviorm hemde her yıl para ödüyoruz bir sene daha dondurmak için.. maddi boyutuda var.. ama en cok kafamı kurcalayan yaşadıklarım..
yaşadıklarım cok kötü günlerdi.. birdaha aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuorum açıkçası
bide eşim şehir dışında.. geçen sene pandemiden dolayı şansıma burdaydı ama artık değil... yani eş uzaktayken gerçekten zor..
bilmiyorum
anaaa... coronamı oldun kız
aşkoşşşşşşşşşş kıyamam ya..
hep bu herifinin gitmesinden kaynaklı
lena ilk doğduğu zaman 8 saat uyuyordu inanabiliyormusun ? 8 saat... asla uyandıramadık ne biz ne doktor ne hemşire...
uyurken besledik mecburen cnm.. sarılıktan öyle koruduk.. çok şükür bizim değer hiç yüksek değildi.. ama ben mama takviyesi yapmıştım ve yaza denk geldiği için sürekli terasta gün ışığındaydı...
kuzum beslenmek zorundasın... sütün azalır yapma böyle.. sen güçlü bir kadınsın öyle düşün
gelinim valla senin adına cok üzülüyorum
bu laflar bana cok tanıdık değil neyseki..
bazen cok gerginlik olursa annem diyor işte biz seni böylemi böğüttükkkkkkkkkkkk diye ama sonra sakinleşiyor benm dediklerim dışında çıkmıyor
nie siz neyime yetmiosunuz
bıktınızmı len.. döverm
Geçmiş olsun. Bir an evvel toparlarsınız inşallah. Tavşancığa da geçmiş olsunAman uzulsem ne fayda 2senedir direndim simdi yenildim coronaya
Yani simdi zaten benim kafa saglam degildi iyice gitti
Tesekkurler kuzum
Yok ya baya kotu oldum aslinda ama cok daha kotu olanlar var halimize sukur
Tesekkurler canim
Bi kac gune duzelirim diye dusunuyorum en kotusunu atlattim gibi
Tavsanlarinda corona olabildigini biliyormuydunuz
Pamugum dun aksamdan beri yemek yemedi veterinere goturduk biseyi yok ama bagirsak ve mide icin ilac verdi yemek yesin diye az da olsa yedi. Agri kesicide yapti bol bol uyuyor ve az once korkudan olecektim bi oksurmeye basladi dedim ne oluyortavsanlarin oksurdugunu bilmiyordum tabi o yuzden cok korktum sonra internetten baktim oksurebiliyorlarmis ama nasil kendini atti sagdan sola yavrum benim icim gitti
Üff tanıdık maalesef ama annem bunları bana derse sanırım ben de bastırırım, çenem durmaz- Aman iyi ki bi çocuğun var.
- Sanki dünyada bi sen doğurdun.
- Bu kadar üstüne düşme.
- Seni kim bu yasa getirdi.
- Biraz tecrübelerden faydalan.
- Annelerimiz de bizi böyle büyüttü.
En.favorim de ;
- Sen doktorlara ne bakıyorsun?
Çocuk doktorum yıllarca okumuş, ihtisas yapmış, öğretim üyesi olmuş. Benim bebekliğimden beri doktorluk yapan bir adam. Neden bakmayayım?
Tanıdık geldi mi?
N Neal
Bal0ncuk
@DusunceBulutu
dayler dayler
@Katre_g
Adam o dönem Bilgi'nin mütevelli heyeti başkanı. Evli, evlenecek yaşta oğlu var. Ece Gürsel'in ablasıyla yasak aşk yaşıyorlar. Kadın hamile kalıyor, çocuk oluyor. Adam, metres ve bu küçük kızın bayağı sosyal medyada birlikte çekilmiş fotoğrafları falan var. O süreçte kim yapıyorsa adam adına sahte hesap açıp "Maltepe Köprüsü'nde eterle bayıltılarak spermlerin çalındı" ve daha trajikomik paylaşımlar yapıyor. Zeki basın olayın ardını arkasını incelemeden bunu gerçek hesap gibi varsayıp bu iddianın üstüne falan gidiyor. O arada kadın ikinciyi doğurdu iştr. Adam da hala karısıyla evli, oğlunu everdi falan. Utanmadan hem o karısı hem metresiyle aynı fotoğraf karesine girmeye devam etti. Şu an ne alemdeler bilmiyorum ama metresin çocuklarının tüp olduğu iddiası var. Evli değiller. Ben en çok o kısma takıldım. Kadın doğum fotolarını paylaşıp doktoru Bülent Tıraş'a teşekkür etmiş falanNe ne ne. Okudum da doğru mu bu olanlar, adam mı atmış bunları, sahte hesap mı sallamış.
Ossun yaa tırmalaya tırmalaya da olsa bir şekilde geç de olsa oluyor işte. 9 ay regl olamayınca bayrakları asar kutlama yaparsın "Depresyona girmiyorum" diye diyeceğim ama o iş çok da öyle olmuyor. Başka depresyonlar yükleniyor. O yüzden şimdi girme enerjini saklaAy gerçekten oyle neos ya millet gider tek gunde halleder bizde ugras durhormonlar bacim ya benlik degil her ay oluyor
ama suratsızlıkta sana hiç yakışmıor anacımAy gerçekten oyle neos ya millet gider tek gunde halleder bizde ugras durhormonlar bacim ya benlik degil her ay oluyor
Gecmis olsun beybisu❤
Artik umitlenmiyorum bile balus onceden gik desem hamilemiyim diyodum
He sizinki doğum sonrası ayrı bir korku ahaah ona yorum yapamıcam yaşamadığım için ama akışına bırak bence suya girince alışırsın
Çocuk içinse N Neal e katılıyorum 1 senede annenin gücünde ne değişiklik olacak. Burda bence senin ve eşinin ne istediği önemli. Anne babalar daha fazla zaman geçirme psikolojisi ile bu konularda aceleci oluyorlar bence, benim gözlemim bu yönde. Siz eşinle konuşun karar verin. Yakın yaşlarda çocuğun olmaıs güzel bir şey tabi ama sizin ne beklediğiniz de önemli.
Kız 2 taneyi napıcannben de 2 tane olursa diye korkudan napcamı şaşırıyorum.
Bu arada kural yazdığım gibi ama bakBal0ncuk ne diyor bana çift koydular yaş koşulunu sağlamama rağmen diyor. N Neal de genelde merkezlerin başarı oranını yükseltmek için uymadıklarını söylemişti. Hala çoğul gebelik için şansın var yani çok istiyorsan
Ben de yeni yeni kurcalaya kurcalaya öğreniyorum gel senle el ele tutuşup tüpçüye gidelim biz
O zaman sıradaki şarkı bizden Kıvanç'ın annesine gelsin ahshhsjsjdj
Bunlar tüp değil. O yüzden çok ilgimi çekmiyor
Unutulacak gibi değil ya
35 yaş altına ilk iki denemede birden fazla embriyo transferi yasal değil ama birçok merkezde maalesef başarı şansını artırmak için bu kural deliniyor
İki taneyi ayrı ayrı yapalım yapacaksak ys ikiz gebelik çok sempatik görünüyor ama çok riskli anne için de bebekler için de
aslında ben hazırım bugünde yarındatamamen çocuk sevgisinden kaynaklı
ama olurda o sürece girersen her türlü bilgi ve destek için yanındayız cnm benim.
valla bilmiyorum ya eşim cok istio annemle aynı fikirde.. aslında bende istiorum cnkü hem cocuk seviorm hemde her yıl para ödüyoruz bir sene daha dondurmak için.. maddi boyutuda var.. ama en cok kafamı kurcalayan yaşadıklarım..
yaşadıklarım cok kötü günlerdi.. birdaha aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuorum açıkçası
bide eşim şehir dışında.. geçen sene pandemiden dolayı şansıma burdaydı ama artık değil... yani eş uzaktayken gerçekten zor..
bilmiyorum
lena ilk doğduğu zaman 8 saat uyuyordu inanabiliyormusun ? 8 saat... asla uyandıramadık ne biz ne doktor ne hemşire...
uyurken besledik mecburen cnm.. sarılıktan öyle koruduk.. çok şükür bizim değer hiç yüksek değildi.. ama ben mama takviyesi yapmıştım ve yaza denk geldiği için sürekli terasta gün ışığındaydı...
kuzum beslenmek zorundasın... sütün azalır yapma böyle.. sen güçlü bir kadınsın öyle düşün
bazen cok gerginlik olursa annem diyor işte biz seni böylemi böğüttükkkkkkkkkkkk diye ama sonra sakinleşiyor benm dediklerim dışında çıkmıyor
bıktınızmı len.. döverm
Depresyona girme sakın.Regli yaklasan hemsire depresyonu
Canım Pare ah gelince üst üste hep. İnşallah bu sıkıntıların ardı hep ferahlık olsun. Dış gebelik falan getirmeyelim hiç aklımıza. Değer düşmeye başladığına göre kendiliğinden kanamayla gidecektir. Bir an evvel toparlanıp güzel haberlerle gel inşallahNe hayallerim vardı. Cuma günü size güzel bir haber verecektim. Biliyorum ki en az benim kadar sevinecektiniz. Ama kısmet değilmiş olmadi... Ayın 16sinda regl olmam gerekiyordu. Erkenci ben 17sinde test yaptım. Pozitifi de gördüm. Aynı gün hastaneye gittim ve betam 27 çıktı. Evet dedim çok şükür hamileyim... Ama bir yandanda için içimi yedi 27 çok düşük bir değer. Sonuçta bir gün de olsa regl geçmişti. Az geldi. Doktorum yeni bir hamilelik olduğunu dedi. haftaya cuma kontrole çağırdı kese vs için... progestan, coraspin, imom omega verdi... Bugün ise normal kalktım sıkıntım yok beta yapmadım çarşambadan beri. Bir anda kanamam oldu. Kanamayla birlikte vücudumu da dinledim. Yüzüğüm parmağıma tam oldu. Boynumda bulunan nodülün şişliği indi. Kanama damla gibiydi ama sürekli geldi. Haftasonu temizlik yapmistim. Korktum o mu kanamaya sebep oldu diye. Korkuyla önce beta testi yaptırdim. Doktorun kontrolüne kadar beta sonucum çıktı. Beta 25 yani kimyasal ya da dış gebelik... Doktora giderken nolur düşük olmasın değerim yüksek olsun diye dua ediyordum şimdi ise degerim bir an evvel düşsün, dış gebelik olmasın diye dua ediyorum... Sizden ricam sizlerde bana dua edin kimyasal olsun, tekrar kürtaj olmayayım, iç kanama geçirmeyim... size sonucum iyide olsa kötüde olsa diyecektim. Çünkü her biriniz hep yanimdaydiniz...Sizi seviyorum...iyi ki varsınız...
Depresyonun sonu yok diyosunOssun yaa tırmalaya tırmalaya da olsa bir şekilde geç de olsa oluyor işte. 9 ay regl olamayınca bayrakları asar kutlama yaparsın "Depresyona girmiyorum" diye diyeceğim ama o iş çok da öyle olmuyor. Başka depresyonlar yükleniyor. O yüzden şimdi girme enerjini sakla
Valla bende rahatsiz oluyorum ama elimde degilki, hicbir sey yapmadan oylece durasim var ama isler bana bakıyorama suratsızlıkta sana hiç yakışmıor anacım
ParisimmNe hayallerim vardı. Cuma günü size güzel bir haber verecektim. Biliyorum ki en az benim kadar sevinecektiniz. Ama kısmet değilmiş olmadi... Ayın 16sinda regl olmam gerekiyordu. Erkenci ben 17sinde test yaptım. Pozitifi de gördüm. Aynı gün hastaneye gittim ve betam 27 çıktı. Evet dedim çok şükür hamileyim... Ama bir yandanda için içimi yedi 27 çok düşük bir değer. Sonuçta bir gün de olsa regl geçmişti. Az geldi. Doktorum yeni bir hamilelik olduğunu dedi. haftaya cuma kontrole çağırdı kese vs için... progestan, coraspin, imom omega verdi... Bugün ise normal kalktım sıkıntım yok beta yapmadım çarşambadan beri. Bir anda kanamam oldu. Kanamayla birlikte vücudumu da dinledim. Yüzüğüm parmağıma tam oldu. Boynumda bulunan nodülün şişliği indi. Kanama damla gibiydi ama sürekli geldi. Haftasonu temizlik yapmistim. Korktum o mu kanamaya sebep oldu diye. Korkuyla önce beta testi yaptırdim. Doktorun kontrolüne kadar beta sonucum çıktı. Beta 25 yani kimyasal ya da dış gebelik... Doktora giderken nolur düşük olmasın değerim yüksek olsun diye dua ediyordum şimdi ise degerim bir an evvel düşsün, dış gebelik olmasın diye dua ediyorum... Sizden ricam sizlerde bana dua edin kimyasal olsun, tekrar kürtaj olmayayım, iç kanama geçirmeyim... size sonucum iyide olsa kötüde olsa diyecektim. Çünkü her biriniz hep yanimdaydiniz...Sizi seviyorum...iyi ki varsınız...
Bende seni seviyorum parisim. Birlikte atlatacagiz inşallah ❤❤Depresyona girme sakın.
Biz bu dünyaya üzülmeye gelmedik. Her anımızı son anımızmış gibi düşünerek mutlu yaşamalıyız. Bugunlerimiz gelmeyecek bir daha unutma olur mu. Olmuyorsa da vardır bir hayır. Ben bugünden itibaren böyle düşünüyorum. Biz güçlü kadinlariz. Buz herseyin üstesinden geliriz. Ve çok seviliyorsun unutma olur mu
Ay o ne öyleGeçmiş olsun. Bir an evvel toparlarsınız inşallah. Tavşancığa da geçmiş olsun
Üff tanıdık maalesef ama annem bunları bana derse sanırım ben de bastırırım, çenem durmaz
Adam o dönem Bilgi'nin mütevelli heyeti başkanı. Evli, evlenecek yaşta oğlu var. Ece Gürsel'in ablasıyla yasak aşk yaşıyorlar. Kadın hamile kalıyor, çocuk oluyor. Adam, metres ve bu küçük kızın bayağı sosyal medyada birlikte çekilmiş fotoğrafları falan var. O süreçte kim yapıyorsa adam adına sahte hesap açıp "Maltepe Köprüsü'nde eterle bayıltılarak spermlerin çalındı" ve daha trajikomik paylaşımlar yapıyor. Zeki basın olayın ardını arkasını incelemeden bunu gerçek hesap gibi varsayıp bu iddianın üstüne falan gidiyor. O arada kadın ikinciyi doğurdu iştr. Adam da hala karısıyla evli, oğlunu everdi falan. Utanmadan hem o karısı hem metresiyle aynı fotoğraf karesine girmeye devam etti. Şu an ne alemdeler bilmiyorum ama metresin çocuklarının tüp olduğu iddiası var. Evli değiller. Ben en çok o kısma takıldım. Kadın doğum fotolarını paylaşıp doktoru Bülent Tıraş'a teşekkür etmiş falan
Yok bacım yok. Biz dünyaya prenses gelip öyle yaşayangillerden olamamışız. Mukadderat. Sağlığımız yerinde olsun da geri kalan her şeyi kendi çabamızla hallederiz inşallahDepresyonun sonu yok diyosun
Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah kimyasaldır kendiliğinden gider ve tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim. DuamdasınNe hayallerim vardı. Cuma günü size güzel bir haber verecektim. Biliyorum ki en az benim kadar sevinecektiniz. Ama kısmet değilmiş olmadi... Ayın 16sinda regl olmam gerekiyordu. Erkenci ben 17sinde test yaptım. Pozitifi de gördüm. Aynı gün hastaneye gittim ve betam 27 çıktı. Evet dedim çok şükür hamileyim... Ama bir yandanda için içimi yedi 27 çok düşük bir değer. Sonuçta bir gün de olsa regl geçmişti. Az geldi. Doktorum yeni bir hamilelik olduğunu dedi. haftaya cuma kontrole çağırdı kese vs için... progestan, coraspin, imom omega verdi... Bugün ise normal kalktım sıkıntım yok beta yapmadım çarşambadan beri. Bir anda kanamam oldu. Kanamayla birlikte vücudumu da dinledim. Yüzüğüm parmağıma tam oldu. Boynumda bulunan nodülün şişliği indi. Kanama damla gibiydi ama sürekli geldi. Haftasonu temizlik yapmistim. Korktum o mu kanamaya sebep oldu diye. Korkuyla önce beta testi yaptırdim. Doktorun kontrolüne kadar beta sonucum çıktı. Beta 25 yani kimyasal ya da dış gebelik... Doktora giderken nolur düşük olmasın değerim yüksek olsun diye dua ediyordum şimdi ise degerim bir an evvel düşsün, dış gebelik olmasın diye dua ediyorum... Sizden ricam sizlerde bana dua edin kimyasal olsun, tekrar kürtaj olmayayım, iç kanama geçirmeyim... size sonucum iyide olsa kötüde olsa diyecektim. Çünkü her biriniz hep yanimdaydiniz...Sizi seviyorum...iyi ki varsınız...
Bermuda şeytan üçgeniAy o ne öyle
Evetttaslında ben hazırım bugünde yarındatamamen çocuk sevgisinden kaynaklı
bilmiyorum
bıktınızmı len.. döverm
Tesekkurler canim ❤❤Ay gerçekten oyle neos ya millet gider tek gunde halleder bizde ugras durhormonlar bacim ya benlik degil her ay oluyor
Gecmis olsun beybisu❤
Artik umitlenmiyorum bile balus onceden gik desem hamilemiyim diyodum
Tesekkur ederiz kuzumGeçmiş olsun. Bir an evvel toparlarsınız inşallah. Tavşancığa da geçmiş olsun
Üff tanıdık maalesef ama annem bunları bana derse sanırım ben de bastırırım, çenem durmaz
Adam o dönem Bilgi'nin mütevelli heyeti başkanı. Evli, evlenecek yaşta oğlu var. Ece Gürsel'in ablasıyla yasak aşk yaşıyorlar. Kadın hamile kalıyor, çocuk oluyor. Adam, metres ve bu küçük kızın bayağı sosyal medyada birlikte çekilmiş fotoğrafları falan var. O süreçte kim yapıyorsa adam adına sahte hesap açıp "Maltepe Köprüsü'nde eterle bayıltılarak spermlerin çalındı" ve daha trajikomik paylaşımlar yapıyor. Zeki basın olayın ardını arkasını incelemeden bunu gerçek hesap gibi varsayıp bu iddianın üstüne falan gidiyor. O arada kadın ikinciyi doğurdu iştr. Adam da hala karısıyla evli, oğlunu everdi falan. Utanmadan hem o karısı hem metresiyle aynı fotoğraf karesine girmeye devam etti. Şu an ne alemdeler bilmiyorum ama metresin çocuklarının tüp olduğu iddiası var. Evli değiller. Ben en çok o kısma takıldım. Kadın doğum fotolarını paylaşıp doktoru Bülent Tıraş'a teşekkür etmiş falan
Aha ben boğa burcuEki Görüntüle 2956956 Selam magazinin yanı sıra astroloji eğitimimizde vardır. Ahuahuahuahua
Kuzum ya kiyamam sana umarim senin icin en iyisi neyse o olurNe hayallerim vardı. Cuma günü size güzel bir haber verecektim. Biliyorum ki en az benim kadar sevinecektiniz. Ama kısmet değilmiş olmadi... Ayın 16sinda regl olmam gerekiyordu. Erkenci ben 17sinde test yaptım. Pozitifi de gördüm. Aynı gün hastaneye gittim ve betam 27 çıktı. Evet dedim çok şükür hamileyim... Ama bir yandanda için içimi yedi 27 çok düşük bir değer. Sonuçta bir gün de olsa regl geçmişti. Az geldi. Doktorum yeni bir hamilelik olduğunu dedi. haftaya cuma kontrole çağırdı kese vs için... progestan, coraspin, imom omega verdi... Bugün ise normal kalktım sıkıntım yok beta yapmadım çarşambadan beri. Bir anda kanamam oldu. Kanamayla birlikte vücudumu da dinledim. Yüzüğüm parmağıma tam oldu. Boynumda bulunan nodülün şişliği indi. Kanama damla gibiydi ama sürekli geldi. Haftasonu temizlik yapmistim. Korktum o mu kanamaya sebep oldu diye. Korkuyla önce beta testi yaptırdim. Doktorun kontrolüne kadar beta sonucum çıktı. Beta 25 yani kimyasal ya da dış gebelik... Doktora giderken nolur düşük olmasın değerim yüksek olsun diye dua ediyordum şimdi ise degerim bir an evvel düşsün, dış gebelik olmasın diye dua ediyorum... Sizden ricam sizlerde bana dua edin kimyasal olsun, tekrar kürtaj olmayayım, iç kanama geçirmeyim... size sonucum iyide olsa kötüde olsa diyecektim. Çünkü her biriniz hep yanimdaydiniz...Sizi seviyorum...iyi ki varsınız...
Canım Pare ah gelince üst üste hep. İnşallah bu sıkıntıların ardı hep ferahlık olsun. Dış gebelik falan getirmeyelim hiç aklımıza. Değer düşmeye başladığına göre kendiliğinden kanamayla gidecektir. Bir an evvel toparlanıp güzel haberlerle gel inşallah
Parisimmrabbim yardimcin olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın. İnanıyorum bir gun gelip gebeliğini paylaşacaksin❤
Bende seni seviyorum parisim. Birlikte atlatacagiz inşallah ❤❤
Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah kimyasaldır kendiliğinden gider ve tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim. Duamdasınbizde seni seviyoruz. İyiki varsın
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Şu an sağ bel ağrısından duramıyorum. Ayağıma vuruyor. Kanamada durdu. Korkuyorum ama Dua etmekten başka şansım yok. Bu sinavida vereceğim inşallahEvettt
Tesekkurler canim ❤❤
Tesekkur ederiz kuzum❤
Aha ben boğa burcu
Kuzum ya kiyamam sana umarim senin icin en iyisi neyse o olurSikma o tatli canini elbet bir gun olacak oyle yada boyle o bebe gelecek buraya ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?