Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Şu an sağ bel ağrısından duramıyorum. Ayağıma vuruyor. Kanamada durdu. Korkuyorum ama Dua etmekten başka şansım yok. Bu sinavida vereceğim inşallah
Neler geçti, atlattın. Bunu da atlatacaksın. "Güçlü olmam gerekiyor" diye de sıkma kendini. Bırak, güçsüz de düşeceğiz, ağlayacağız da. Hepsi bizim için. Senin de eşinin de sağlığınız yerinde olsun, sonu güzel olsun. Önceki kimyasalında ne kadar kan kaybedip ağrı çekmiştin. Çok şükür bir sıkıntı oluşmadı sonrasında. Bunu daha da kolay atlatırsın inşallah. Allah yardımcın olsun, güç kuvvet versin

26 sinda asko randevu, izne çıkmış dr
Garibanın yüzü gülür mü demek istiyorum yine Randeunuzu almışsınız en azından kuzu şükür. Güzel sonuçlar yorumlar gelsin diyelim
Hoşgeldin lohusa 1
Olsun burdasın ya Sen tavşancığa iyi bak kendine daha da iyi bak
Hoşgeldin lohusa 2 Sıkmayın canınızı kızlar lohusa bunalımı diye bir şey boşa çıkmamış demekki değil mi? Siz en az stresle bu dönemi geçirmeye bakın. Tabiki daha iyi olacaksınız, bebişlerle zamanınızın keyfini çıkarmaya çalışın bu yenidoğan dönemleri de bir daha gelmeyecek ve çok hızlı geçecek
Maalesef tanıdık geldi. Anneler annelerimiz

Kuzum burda sizin ne istediğiniz önemli tabi. Bana zor gelmez zamanım enerjim maddiyatım var istiyorum da diyorsan yap tabi. Ama sadece anne lafıyla şaapma Enişteylesiz napıcanızı bilirsiniz, gönder gelsin bir tüp daha, belki beraber başlarız
Depresyonlaran depresyon beğenicez diyorsun
Eki Görüntüle 2956956 Selam magazinin yanı sıra astroloji eğitimimizde vardır. Ahuahuahuahua
Astorolojiden yana da şansım gülmedi, yengeç burcuyum. Kim bu burçlar hemen bir adım öne çıksın dayler dayler 'in o 3 gebe tahminini ortaya çıkaralım
Ya kuzucum çok geçmiş olsun. Biz de seni seviyoruz Keşke iyi haberler verseydn ama hayatın ve forumun içinde olumsuzluklar da var maalesef her zaman, kimilerimiz biraz daha fazla boğuşuyoruz bu meretlerle Umarım en kısa zamanda güzel haberler verirsin, üzüntünü paylaştığımız gibi sevincini de paylaşır birlikte kutlarız

Ay kızlar bu arada ben bugün Zeynep Kamil'e son testlerim için gittim. İçimden diyordum sonuçlar ne kadar geç çıkabilir ben 1 hafta sonra gelirim nihai muayeneye, tedavi de belli olur artık. Smear testi 1 gün sonra servikal kültür testi ise ÜÇ HAFTAYA çıkıyomuş. Arkadaş 3 hafta napıyosunuz labda benim servikal mukusumla allah aşkına Benim tedavinin belirleneceği muayenem 3 hafta sonraya kaldı yani Hemsirecik gel sarılalım arkadaşım Bakalım hangimiz daha çok gidicez doktora

Depresyonlaran depresyon beğenicez diyorsun
Ben beğeniyorum. O yüzden mecburen siz de beğeneceksiniz. Sizin ne ayrıcalığınız var??? Pirenses gibi hamile olacak değilsiniz ya
Astorolojiden yana da şansım gülmedi, yengeç burcuyum.
Pii sen de mi Brütüs
O üç haftada kocanı ultrasona ikna etmenin 55 altın yolunu bulabilir miyiz acaba? Belki de bu bir işarettir

Benim şu ana kadar sadece bir kez yapıldığı için yeterli istatistiğe sahip değilim. Tahriş mi ettiler ki acaba

töööğbee haağğşaaaa! Sen bizim piremses hamilelik geçirme ihitmalimize inanıyor musun? Hamilelik öncesinden ne gördük ki hamileliğinden piremseslik bekleyelim
Benim şu ana kadar sadece bir kez yapıldığı için yeterli istatistiğe sahip değilim. Tahriş mi ettiler ki acaba
İnternette okudum hafif kanama lekelenme olabilir demişler ama ben daha önce çok vermeme rağmen ilk defa yaşayınca bir işkillendim tabi

Yok bacım yok. Biz dünyaya prenses gelip öyle yaşayangillerden olamamışız. Mukadderat. Sağlığımız yerinde olsun da geri kalan her şeyi kendi çabamızla hallederiz inşallah
Elimizde bi sagligimiz kaldi zaten oda gitmez inşallah
Telefon kilifimda garibanın yüzü gülür mü yaziyor biliyomusun gdgdgd benimde yarin regl günüm eger olursam 3 gun sonra muayeneye gidicem 26sinda kbb randevum var kapisiriz evelallah

Lekelenme olur diye biliyorum ben asko

Demek ki normal ya. İçimize girmedik çıkmadık alet edevat kalmadı. Orası kanamasın da neresi kanasın

Şaka şaka ben olamadım siz pirenses hamile olun. Güzel bir şey olsa gerek
Elimizde bi sagligimiz kaldi zaten oda gitmez inşallah
Tövbe de gız ağzından yel alsın. Turp gibiyiz diyecesin

Benim içime hiç alet edevat girmedi ahsjsjsnss
En son ilaç kullandım yalnızca fitil oldu giren ahahhaha
Adet düzensizliğim vardı geçti çok şükür. Her açıdan düzeldi. Doktor diyor ki tüp bebek yapsan hemen tutar o kadar güzel ve temiz bir rahmin var, hocam rahim temiz ama kocada sağlıklı sperm yok onu netcez

Hayat mottomuz işte boşuna demiyoruz biz ahahahaha
İyi olan kazansın hemşirecik

turp gibiyim turp turp, şurup gibiyim şurup
Hayat mottomuz işte boşuna demiyoruz biz ahahahaha
İyi olan kazansın hemşirecik
bundan sonra hastanekolik desinler bize

Vallaha mı la na gada da şanslı bir kadın
Ben smear ve kültürlerle başladım, ultrason aleti, rahim filmi ve tüplü dalışla devam ettim yola. Bende de bir sıkıntı yoktu, aynı şekilde eş faktöründen dolayı tedaviye başladık işte ama giren hep bana girdi ahahhsjs
turp gibiyim turp turp, şurup gibiyim şurup
Şahdık şahbaz olduk bak ne güzel. Bizim Ajdar'dan neyimiz eksik ahshjsj

Evde muzlarla kucuk capli ajdar klibi cekmeye gidiyorum ben

1.5 metre gsgsgsvs
Oooohh ne rahat valla sen her yere sığırsın da bi de bana bak 1,73 küççük arabalara sığamıyorum ahahah. eski arabamız rahatsız geliyodu misal Hem söylemesi de kolay bak bi buçuk metre allah tamamına erdirsin diyelim
Şaka şaka

Cnm parem... Ah cnm parem...
Canm en az senin kadar yanıyor
Herşey güzel olacak inşallah

Parem canımın içi ah acını içimde hissettim inşallah bir an önce değerin sıfırlanır.. Kötü şeyleri düşünme. İnşallah bundan sonraki gebeliğin sağlıklı olur umarım en kısa zamanda bize güzel haberi vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…