- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.561
Neler geçti, atlattın. Bunu da atlatacaksın. "Güçlü olmam gerekiyor" diye de sıkma kendini. Bırak, güçsüz de düşeceğiz, ağlayacağız da. Hepsi bizim için. Senin de eşinin de sağlığınız yerinde olsun, sonu güzel olsun. Önceki kimyasalında ne kadar kan kaybedip ağrı çekmiştin. Çok şükür bir sıkıntı oluşmadı sonrasında. Bunu daha da kolay atlatırsın inşallah. Allah yardımcın olsun, güç kuvvet versinDesteğiniz için çok teşekkür ederim. Şu an sağ bel ağrısından duramıyorum. Ayağıma vuruyor. Kanamada durdu. Korkuyorum ama Dua etmekten başka şansım yok. Bu sinavida vereceğim inşallah
Garibanın yüzü gülür mü demek istiyorum yine26 sinda asko randevu, izne çıkmış dr
Hoşgeldin lohusa 1Bakalım ne dicek perşembe
Bir haftalık olduk bebiş hala sarı gibi fazla uyuduğu zamanlar oluyor uyandıramıyorum.yarın topuk kanı alıncak inşallah değer düşmüş olur.çok uyumadığı zaman saat başı emzirdim inşallah işe yaramıştır
Kendim bir haftadır iştahsızım iki kaşık yemek zor yiyorum gitmiyor bir tek hoşaf içebiliyorum.enerjim desen hiç yok ölü gibiyim.bugün annemle kardeşim gitti arkalarından çok kötü oldum kv oturdu benle ağladı.ne bileyim lohusa depresyonunda mıyım ne şuan kendimi mutlu edecek hiçbir şey bulamıyorum hep ağlamak istiyorum tutuyorum kendimi
Olsun burdasın yaAman uzulsem ne fayda 2senedir direndim simdi yenildim coronaya
Yani simdi zaten benim kafa saglam degildi iyice gitti
Tesekkurler kuzum
Yok ya baya kotu oldum aslinda ama cok daha kotu olanlar var halimize sukur
Tesekkurler canim
Bi kac gune duzelirim diye dusunuyorum en kotusunu atlattim gibi
Tavsanlarinda corona olabildigini biliyormuydunuz
Pamugum dun aksamdan beri yemek yemedi veterinere goturduk biseyi yok ama bagirsak ve mide icin ilac verdi yemek yesin diye az da olsa yedi. Agri kesicide yapti bol bol uyuyor ve az once korkudan olecektim bi oksurmeye basladi dedim ne oluyortavsanlarin oksurdugunu bilmiyordum tabi o yuzden cok korktum sonra internetten baktim oksurebiliyorlarmis ama nasil kendini atti sagdan sola yavrum benim icim gitti
Hoşgeldin lohusa 2Ay az once bile agladim, hala durduramiyorm kendimi, cok sukur her sey yolunda, benimki tamamen dogum travmasi, aglama sebebim de esimin telefonundaki doğum zamanina ait videolar fotolar. Bakamıyorum, izleyemiyorum, gecmistir deyip bi bakayim diyorm kahroluyorum. Gececek biliyorum ama iste braz zamana ihtiyac var... Gunden güne daha iyi olacagm biliyorum...
Inşallah canım, olacak tabii ki, cok şükür halimize, her sey yolunda maaşallah
Maalesef tanıdık geldi. Anneler annelerimiz- Aman iyi ki bi çocuğun var.
- Sanki dünyada bi sen doğurdun.
- Bu kadar üstüne düşme.
- Seni kim bu yasa getirdi.
- Biraz tecrübelerden faydalan.
- Annelerimiz de bizi böyle büyüttü.
En.favorim de ;
- Sen doktorlara ne bakıyorsun?
Çocuk doktorum yıllarca okumuş, ihtisas yapmış, öğretim üyesi olmuş. Benim bebekliğimden beri doktorluk yapan bir adam. Neden bakmayayım?
Tanıdık geldi mi?
N Neal
Bal0ncuk
@DusunceBulutu
dayler dayler
Katre_g
Kuzum burda sizin ne istediğiniz önemli tabi. Bana zor gelmez zamanım enerjim maddiyatım var istiyorum da diyorsan yap tabi. Ama sadece anne lafıyla şaapmaaynen benm doğum sonrası korkuahahaha suya girince alışırsın valla bilmiyorum ya eşim cok istio annemle aynı fikirde.. aslında bende istiorum cnkü hem cocuk seviorm hemde her yıl para ödüyoruz bir sene daha dondurmak için.. maddi boyutuda var.. ama en cok kafamı kurcalayan yaşadıklarım..
yaşadıklarım cok kötü günlerdi.. birdaha aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuorum açıkçası
bide eşim şehir dışında.. geçen sene pandemiden dolayı şansıma burdaydı ama artık değil... yani eş uzaktayken gerçekten zor..
bilmiyorum
Depresyonlaran depresyon beğenicez diyorsunOssun yaa tırmalaya tırmalaya da olsa bir şekilde geç de olsa oluyor işte. 9 ay regl olamayınca bayrakları asar kutlama yaparsın "Depresyona girmiyorum" diye diyeceğim ama o iş çok da öyle olmuyor. Başka depresyonlar yükleniyor. O yüzden şimdi girme enerjini sakla
Astorolojiden yana da şansım gülmedi, yengeç burcuyum. Kim bu burçlar hemen bir adım öne çıksınEki Görüntüle 2956956 Selam magazinin yanı sıra astroloji eğitimimizde vardır. Ahuahuahuahua
Ya kuzucum çok geçmiş olsun. Biz de seni seviyoruzNe hayallerim vardı. Cuma günü size güzel bir haber verecektim. Biliyorum ki en az benim kadar sevinecektiniz. Ama kısmet değilmiş olmadi... Ayın 16sinda regl olmam gerekiyordu. Erkenci ben 17sinde test yaptım. Pozitifi de gördüm. Aynı gün hastaneye gittim ve betam 27 çıktı. Evet dedim çok şükür hamileyim... Ama bir yandanda için içimi yedi 27 çok düşük bir değer. Sonuçta bir gün de olsa regl geçmişti. Az geldi. Doktorum yeni bir hamilelik olduğunu dedi. haftaya cuma kontrole çağırdı kese vs için... progestan, coraspin, imom omega verdi... Bugün ise normal kalktım sıkıntım yok beta yapmadım çarşambadan beri. Bir anda kanamam oldu. Kanamayla birlikte vücudumu da dinledim. Yüzüğüm parmağıma tam oldu. Boynumda bulunan nodülün şişliği indi. Kanama damla gibiydi ama sürekli geldi. Haftasonu temizlik yapmistim. Korktum o mu kanamaya sebep oldu diye. Korkuyla önce beta testi yaptırdim. Doktorun kontrolüne kadar beta sonucum çıktı. Beta 25 yani kimyasal ya da dış gebelik... Doktora giderken nolur düşük olmasın değerim yüksek olsun diye dua ediyordum şimdi ise degerim bir an evvel düşsün, dış gebelik olmasın diye dua ediyorum... Sizden ricam sizlerde bana dua edin kimyasal olsun, tekrar kürtaj olmayayım, iç kanama geçirmeyim... size sonucum iyide olsa kötüde olsa diyecektim. Çünkü her biriniz hep yanimdaydiniz...Sizi seviyorum...iyi ki varsınız...
Ben beğeniyorum. O yüzden mecburen siz de beğeneceksiniz. Sizin ne ayrıcalığınız var??? Pirenses gibi hamile olacak değilsiniz yaDepresyonlaran depresyon beğenicez diyorsun
Pii sen de mi BrütüsAstorolojiden yana da şansım gülmedi, yengeç burcuyum.
O üç haftada kocanı ultrasona ikna etmenin 55 altın yolunu bulabilir miyiz acaba? Belki de bu bir işarettirAy kızlar bu arada ben bugün Zeynep Kamil'e son testlerim için gittim. İçimden diyordum sonuçlar ne kadar geç çıkabilir ben 1 hafta sonra gelirim nihai muayeneye, tedavi de belli olur artık. Smear testi 1 gün sonra servikal kültür testi ise ÜÇ HAFTAYA çıkıyomuş. Arkadaş 3 hafta napıyosunuz labda benim servikal mukusumla allah aşkınaBenim tedavinin belirleneceği muayenem 3 hafta sonraya kaldı yani Hemsirecik gel sarılalım arkadaşım Bakalım hangimiz daha çok gidicez doktora
Benim şu ana kadar sadece bir kez yapıldığı için yeterli istatistiğe sahip değilim. Tahriş mi ettiler ki acabaBu arada kızlar size bir soru, daha önce hiç smear ve servikal mukus testleri verirken kanamam olmamıştı. Şimdi eve geldim baktım kanla karışık akıntım oluyor. Akıntım pembelleşmiş. Böyle bir şey yaşayanınız var mı bu normal mi ya
töööğbee haağğşaaaa! Sen bizim piremses hamilelik geçirme ihitmalimize inanıyor musun? Hamilelik öncesinden ne gördük ki hamileliğinden piremseslik bekleyelimBen beğeniyorum. O yüzden mecburen siz de beğeneceksiniz. Sizin ne ayrıcalığınız var??? Pirenses gibi hamile olacak değilsiniz ya
Pii sen de mi Brütüs
O üç haftada kocanı ultrasona ikna etmenin 55 altın yolunu bulabilir miyiz acaba? Belki de bu bir işarettir
İnternette okudum hafif kanama lekelenme olabilir demişler ama ben daha önce çok vermeme rağmen ilk defa yaşayınca bir işkillendim tabiBenim şu ana kadar sadece bir kez yapıldığı için yeterli istatistiğe sahip değilim. Tahriş mi ettiler ki acaba
Elimizde bi sagligimiz kaldi zaten oda gitmez inşallahYok bacım yok. Biz dünyaya prenses gelip öyle yaşayangillerden olamamışız. Mukadderat. Sağlığımız yerinde olsun da geri kalan her şeyi kendi çabamızla hallederiz inşallah
Telefon kilifimda garibanın yüzü gülür mü yaziyor biliyomusun gdgdgdGaribanın yüzü gülür mü demek istiyorum yineRandeunuzu almışsınız en azından kuzu şükür. Güzel sonuçlar yorumlar gelsin diyelim
Hoşgeldin lohusa 1
Olsun burdasın yaSen tavşancığa iyi bak kendine daha da iyi bak
Hoşgeldin lohusa 2Sıkmayın canınızı kızlar lohusa bunalımı diye bir şey boşa çıkmamış demekki değil mi? Siz en az stresle bu dönemi geçirmeye bakın. Tabiki daha iyi olacaksınız, bebişlerle zamanınızın keyfini çıkarmaya çalışın bu yenidoğan dönemleri de bir daha gelmeyecek ve çok hızlı geçecek
Maalesef tanıdık geldi. Anneler annelerimiz
Kuzum burda sizin ne istediğiniz önemli tabi. Bana zor gelmez zamanım enerjim maddiyatım var istiyorum da diyorsan yap tabi. Ama sadece anne lafıyla şaapmaEnişteylesiz napıcanızı bilirsiniz, gönder gelsin bir tüp daha, belki beraber başlarız
Depresyonlaran depresyon beğenicez diyorsun
Astorolojiden yana da şansım gülmedi, yengeç burcuyum. Kim bu burçlar hemen bir adım öne çıksındayler dayler 'in o 3 gebe tahminini ortaya çıkaralım
Ya kuzucum çok geçmiş olsun. Biz de seni seviyoruzKeşke iyi haberler verseydn ama hayatın ve forumun içinde olumsuzluklar da var maalesef her zaman, kimilerimiz biraz daha fazla boğuşuyoruz bu meretlerle Umarım en kısa zamanda güzel haberler verirsin, üzüntünü paylaştığımız gibi sevincini de paylaşır birlikte kutlarız
Ay kızlar bu arada ben bugün Zeynep Kamil'e son testlerim için gittim. İçimden diyordum sonuçlar ne kadar geç çıkabilir ben 1 hafta sonra gelirim nihai muayeneye, tedavi de belli olur artık. Smear testi 1 gün sonra servikal kültür testi ise ÜÇ HAFTAYA çıkıyomuş. Arkadaş 3 hafta napıyosunuz labda benim servikal mukusumla allah aşkınaBenim tedavinin belirleneceği muayenem 3 hafta sonraya kaldı yani Hemsirecik gel sarılalım arkadaşım Bakalım hangimiz daha çok gidicez doktora
Lekelenme olur diye biliyorum ben askoBu arada kızlar size bir soru, daha önce hiç smear ve servikal mukus testleri verirken kanamam olmamıştı. Şimdi eve geldim baktım kanla karışık akıntım oluyor. Akıntım pembelleşmiş. Böyle bir şey yaşayanınız var mı bu normal mi ya
Demek ki normal ya. İçimize girmedik çıkmadık alet edevat kalmadı. Orası kanamasın da neresi kanasıntöööğbee haağğşaaaa! Sen bizim piremses hamilelik geçirme ihitmalimize inanıyor musun? Hamilelik öncesinden ne gördük ki hamileliğinden piremseslik bekleyelim
İnternette okudum hafif kanama lekelenme olabilir demişler ama ben daha önce çok vermeme rağmen ilk defa yaşayınca bir işkillendim tabi
Tövbe de gız ağzından yel alsın. Turp gibiyiz diyecesinElimizde bi sagligimiz kaldi zaten oda gitmez inşallah
Benim içime hiç alet edevat girmedi ahsjsjsnssDemek ki normal ya. İçimize girmedik çıkmadık alet edevat kalmadı. Orası kanamasın da neresi kanasın
Şaka şaka ben olamadım siz pirenses hamile olun. Güzel bir şey olsa gerek
Tövbe de gız ağzından yel alsın. Turp gibiyiz diyecesin
Hayat mottomuz işte boşuna demiyoruz biz ahahahahaElimizde bi sagligimiz kaldi zaten oda gitmez inşallah
Telefon kilifimda garibanın yüzü gülür mü yaziyor biliyomusun gdgdgdbenimde yarin regl günüm eger olursam 3 gun sonra muayeneye gidicem 26sinda kbb randevum var kapisiriz evelallah
turp gibiyim turp turp, şurup gibiyim şurupDemek ki normal ya. İçimize girmedik çıkmadık alet edevat kalmadı. Orası kanamasın da neresi kanasın
Şaka şaka ben olamadım siz pirenses hamile olun. Güzel bir şey olsa gerek
Tövbe de gız ağzından yel alsın. Turp gibiyiz diyecesin
bundan sonra hastanekolik desinler bizeHayat mottomuz işte boşuna demiyoruz biz ahahahaha
İyi olan kazansın hemşirecik
Vallaha mı la na gada da şanslı bir kadınBenim içime hiç alet edevat girmedi ahsjsjsnss
En son ilaç kullandım yalnızca fitil oldu giren ahahhaha
Adet düzensizliğim vardı geçti çok şükür. Her açıdan düzeldi. Doktor diyor ki tüp bebek yapsan hemen tutar o kadar güzel ve temiz bir rahmin var, hocam rahim temiz ama kocada sağlıklı sperm yok onu netcez
Şahdık şahbaz olduk bak ne güzel. Bizim Ajdar'dan neyimiz eksik ahshjsjturp gibiyim turp turp, şurup gibiyim şurup
Evde muzlarla kucuk capli ajdar klibi cekmeye gidiyorum benVallaha mı la na gada da şanslı bir kadın
Ben smear ve kültürlerle başladım, ultrason aleti, rahim filmi ve tüplü dalışla devam ettim yola. Bende de bir sıkıntı yoktu, aynı şekilde eş faktöründen dolayı tedaviye başladık işte ama giren hep bana girdi ahahhsjs
Şahdık şahbaz olduk bak ne güzel. Bizim Ajdar'dan neyimiz eksik ahshjsj
ahahaha ağlamaya yer arama kııızzz ağlamak yokArabayi servise getirdim bekliyorum, oturdugum sandalyede ayaklarim yere değmiyor cocuk gibi salliyorumaglicam ya sinirim bozuldu
1.5 metre gsgsgsvsahahaha ağlamaya yer arama kııızzz ağlamak yok
Ayıptır sorması boyun kaç beybi
Oooohh ne rahat valla sen her yere sığırsın da bi de bana bak 1,73 küççük arabalara sığamıyorum ahahah. eski arabamız rahatsız geliyodu misal1.5 metre gsgsgsvs
Cnm parem... Ah cnm parem...Ne hayallerim vardı. Cuma günü size güzel bir haber verecektim. Biliyorum ki en az benim kadar sevinecektiniz. Ama kısmet değilmiş olmadi... Ayın 16sinda regl olmam gerekiyordu. Erkenci ben 17sinde test yaptım. Pozitifi de gördüm. Aynı gün hastaneye gittim ve betam 27 çıktı. Evet dedim çok şükür hamileyim... Ama bir yandanda için içimi yedi 27 çok düşük bir değer. Sonuçta bir gün de olsa regl geçmişti. Az geldi. Doktorum yeni bir hamilelik olduğunu dedi. haftaya cuma kontrole çağırdı kese vs için... progestan, coraspin, imom omega verdi... Bugün ise normal kalktım sıkıntım yok beta yapmadım çarşambadan beri. Bir anda kanamam oldu. Kanamayla birlikte vücudumu da dinledim. Yüzüğüm parmağıma tam oldu. Boynumda bulunan nodülün şişliği indi. Kanama damla gibiydi ama sürekli geldi. Haftasonu temizlik yapmistim. Korktum o mu kanamaya sebep oldu diye. Korkuyla önce beta testi yaptırdim. Doktorun kontrolüne kadar beta sonucum çıktı. Beta 25 yani kimyasal ya da dış gebelik... Doktora giderken nolur düşük olmasın değerim yüksek olsun diye dua ediyordum şimdi ise degerim bir an evvel düşsün, dış gebelik olmasın diye dua ediyorum... Sizden ricam sizlerde bana dua edin kimyasal olsun, tekrar kürtaj olmayayım, iç kanama geçirmeyim... size sonucum iyide olsa kötüde olsa diyecektim. Çünkü her biriniz hep yanimdaydiniz...Sizi seviyorum...iyi ki varsınız...
Ne hayallerim vardı. Cuma günü size güzel bir haber verecektim. Biliyorum ki en az benim kadar sevinecektiniz. Ama kısmet değilmiş olmadi... Ayın 16sinda regl olmam gerekiyordu. Erkenci ben 17sinde test yaptım. Pozitifi de gördüm. Aynı gün hastaneye gittim ve betam 27 çıktı. Evet dedim çok şükür hamileyim... Ama bir yandanda için içimi yedi 27 çok düşük bir değer. Sonuçta bir gün de olsa regl geçmişti. Az geldi. Doktorum yeni bir hamilelik olduğunu dedi. haftaya cuma kontrole çağırdı kese vs için... progestan, coraspin, imom omega verdi... Bugün ise normal kalktım sıkıntım yok beta yapmadım çarşambadan beri. Bir anda kanamam oldu. Kanamayla birlikte vücudumu da dinledim. Yüzüğüm parmağıma tam oldu. Boynumda bulunan nodülün şişliği indi. Kanama damla gibiydi ama sürekli geldi. Haftasonu temizlik yapmistim. Korktum o mu kanamaya sebep oldu diye. Korkuyla önce beta testi yaptırdim. Doktorun kontrolüne kadar beta sonucum çıktı. Beta 25 yani kimyasal ya da dış gebelik... Doktora giderken nolur düşük olmasın değerim yüksek olsun diye dua ediyordum şimdi ise degerim bir an evvel düşsün, dış gebelik olmasın diye dua ediyorum... Sizden ricam sizlerde bana dua edin kimyasal olsun, tekrar kürtaj olmayayım, iç kanama geçirmeyim... size sonucum iyide olsa kötüde olsa diyecektim. Çünkü her biriniz hep yanimdaydiniz...Sizi seviyorum...iyi ki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?