- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.581
"Çocukla uğraşamam" da tam göbekte çok manidarKeşfetimin durumu ektedir
O da benim bıkkın ruh halimi temsil ediyor göbekte"Çocukla uğraşamam" da tam göbekte çok manidar
Uğraşırız ya. Hem kim bilir belki çocuklar bizimle uğraşır. Pek normal analar olacak gibi durmuyoruz hiçbirimiz. Sözüm meclisten içeri. Herkes üstüne alınsınO da benim bıkkın ruh halimi temsil ediyor göbekte
Aha da buraya yazıyorumUğraşırız ya. Hem kim bilir belki çocuklar bizimle uğraşır. Pek normal analar olacak gibi durmuyoruz hiçbirimiz. Sözüm meclisten içeri. Herkes üstüne alınsın
Dur şimdi şey yapma şşt kaçmasın duyup da. Gelince şey edersinAha da buraya yazıyorumonlar gelene kadar bize kafayı sıyırttılar ben de benimkine ergenlikte çektiricem görür o gününü
Ayagim debriyaja zor yetişiyorOooohh ne rahat valla sen her yere sığırsın da bi de bana bak 1,73 küççük arabalara sığamıyorum ahahah. eski arabamız rahatsız geliyodu misalHem söylemesi de kolay bak bi buçuk metre allah tamamına erdirsin diyelim
Şaka şaka
Çok şükür atlattın hepsiniben cok şey yaşadım bulutum.. gebeliğim zaten berbattı biliyorsun
doğum yaptım emmedi mastit oldum felan... ama bunalıma girmedim çünkü bebeğinin en cok sana ihtiyacı var
bütün anneler aynı demek ki.. benimki dün gitti insan kızsa da arıyormuş..- Aman iyi ki bi çocuğun var.
- Sanki dünyada bi sen doğurdun.
- Bu kadar üstüne düşme.
- Seni kim bu yasa getirdi.
- Biraz tecrübelerden faydalan.
- Annelerimiz de bizi böyle büyüttü.
En.favorim de ;
- Sen doktorlara ne bakıyorsun?
Çocuk doktorum yıllarca okumuş, ihtisas yapmış, öğretim üyesi olmuş. Benim bebekliğimden beri doktorluk yapan bir adam. Neden bakmayayım?
Tanıdık geldi mi?
N Neal
Bal0ncuk
DusunceBulutu
@dayler dayler
Katre_g
hoşbuldukGaribanın yüzü gülür mü demek istiyorum yineRandeunuzu almışsınız en azından kuzu şükür. Güzel sonuçlar yorumlar gelsin diyelim
Hoşgeldin lohusa 1
Olsun burdasın yaSen tavşancığa iyi bak kendine daha da iyi bak
Hoşgeldin lohusa 2Sıkmayın canınızı kızlar lohusa bunalımı diye bir şey boşa çıkmamış demekki değil mi? Siz en az stresle bu dönemi geçirmeye bakın. Tabiki daha iyi olacaksınız, bebişlerle zamanınızın keyfini çıkarmaya çalışın bu yenidoğan dönemleri de bir daha gelmeyecek ve çok hızlı geçecek
Maalesef tanıdık geldi. Anneler annelerimiz
Kuzum burda sizin ne istediğiniz önemli tabi. Bana zor gelmez zamanım enerjim maddiyatım var istiyorum da diyorsan yap tabi. Ama sadece anne lafıyla şaapmaEnişteylesiz napıcanızı bilirsiniz, gönder gelsin bir tüp daha, belki beraber başlarız
Depresyonlaran depresyon beğenicez diyorsun
Astorolojiden yana da şansım gülmedi, yengeç burcuyum. Kim bu burçlar hemen bir adım öne çıksın @dayler dayler 'in o 3 gebe tahminini ortaya çıkaralım
Ya kuzucum çok geçmiş olsun. Biz de seni seviyoruzKeşke iyi haberler verseydn ama hayatın ve forumun içinde olumsuzluklar da var maalesef her zaman, kimilerimiz biraz daha fazla boğuşuyoruz bu meretlerle Umarım en kısa zamanda güzel haberler verirsin, üzüntünü paylaştığımız gibi sevincini de paylaşır birlikte kutlarız
Ay kızlar bu arada ben bugün Zeynep Kamil'e son testlerim için gittim. İçimden diyordum sonuçlar ne kadar geç çıkabilir ben 1 hafta sonra gelirim nihai muayeneye, tedavi de belli olur artık. Smear testi 1 gün sonra servikal kültür testi ise ÜÇ HAFTAYA çıkıyomuş. Arkadaş 3 hafta napıyosunuz labda benim servikal mukusumla allah aşkınaBenim tedavinin belirleneceği muayenem 3 hafta sonraya kaldı yani Hemsirecik gel sarılalım arkadaşım Bakalım hangimiz daha çok gidicez doktora
Gözünüz aydın. Darısı kiloya. O da olur hiç merak etme. Dünyamıza yeni yeni alışıyorlar daha yavrucaklar da şaşkınÇok şükür atlattın hepsinihaklısın bana ihtiyacı var neyseki sarılık düşmeye başlamış moralim yerine geldi.kilo alımı az 3 gün sonra tekrar kontrol.düze çıkıcaz bir gün inşallah
Biz aynı apartmandayız, o yüzden pek kıymetini bilmiyor da olabilirim.bütün anneler aynı demek ki.. benimki dün gitti insan kızsa da arıyormuş..
doktor bana olabilir demişti alırken. hala da gidip sonuçlarını alamadım gerçi.Bu arada kızlar size bir soru, daha önce hiç smear ve servikal mukus testleri verirken kanamam olmamıştı. Şimdi eve geldim baktım kanla karışık akıntım oluyor. Akıntım pembelleşmiş. Böyle bir şey yaşayanınız var mı bu normal mi ya
Yok ya ondan değil bence. Senin annen de ilginçli bir vaka. Bütün o sıkıntılı hamilelik sürecinde kılını kıpırdatmayıp şimdi temizlik yapacağım diye tutturması ve bunu bebeğin kovasıyla yapması biraz fazla değişikBiz aynı apartmandayız, o yüzden pek kıymetini bilmiyor da olabilirim.
bana takıntılısın normal değilsin diyor. kardeşin ne güzel büyüttü çocuğunu diyor. bi gün yeğenim hasta olmuş, ateşi çıkmış bayağı, kardeşim de çocuk bu geçer bişey olmaz demiş. onu örnek gösteriyor.Yok ya ondan değil bence. Senin annen de ilginçli bir vaka. Bütün o sıkıntılı hamilelik sürecinde kılını kıpırdatmayıp şimdi temizlik yapacağım diye tutturması ve bunu bebeğin kovasıyla yapması biraz fazla değişik
Onda belki de beta baktirmadigim için bu kadar onemsememistim. Ya da idrak edememistim bilmiyorum... Amin nerde sorun yaşayan varsa Allah güç kuvvet versinNeler geçti, atlattın. Bunu da atlatacaksın. "Güçlü olmam gerekiyor" diye de sıkma kendini. Bırak, güçsüz de düşeceğiz, ağlayacağız da. Hepsi bizim için. Senin de eşinin de sağlığınız yerinde olsun, sonu güzel olsun. Önceki kimyasalında ne kadar kan kaybedip ağrı çekmiştin. Çok şükür bir sıkıntı oluşmadı sonrasında. Bunu daha da kolay atlatırsın inşallah. Allah yardımcın olsun, güç kuvvet versin
Amin inşallah canımGaribanın yüzü gülür mü demek istiyorum yineRandeunuzu almışsınız en azından kuzu şükür. Güzel sonuçlar yorumlar gelsin diyelim
Hoşgeldin lohusa 1
Olsun burdasın yaSen tavşancığa iyi bak kendine daha da iyi bak
Hoşgeldin lohusa 2Sıkmayın canınızı kızlar lohusa bunalımı diye bir şey boşa çıkmamış demekki değil mi? Siz en az stresle bu dönemi geçirmeye bakın. Tabiki daha iyi olacaksınız, bebişlerle zamanınızın keyfini çıkarmaya çalışın bu yenidoğan dönemleri de bir daha gelmeyecek ve çok hızlı geçecek
Maalesef tanıdık geldi. Anneler annelerimiz
Kuzum burda sizin ne istediğiniz önemli tabi. Bana zor gelmez zamanım enerjim maddiyatım var istiyorum da diyorsan yap tabi. Ama sadece anne lafıyla şaapmaEnişteylesiz napıcanızı bilirsiniz, gönder gelsin bir tüp daha, belki beraber başlarız
Depresyonlaran depresyon beğenicez diyorsun
Astorolojiden yana da şansım gülmedi, yengeç burcuyum. Kim bu burçlar hemen bir adım öne çıksın @dayler dayler 'in o 3 gebe tahminini ortaya çıkaralım
Ya kuzucum çok geçmiş olsun. Biz de seni seviyoruzKeşke iyi haberler verseydn ama hayatın ve forumun içinde olumsuzluklar da var maalesef her zaman, kimilerimiz biraz daha fazla boğuşuyoruz bu meretlerle Umarım en kısa zamanda güzel haberler verirsin, üzüntünü paylaştığımız gibi sevincini de paylaşır birlikte kutlarız
Ay kızlar bu arada ben bugün Zeynep Kamil'e son testlerim için gittim. İçimden diyordum sonuçlar ne kadar geç çıkabilir ben 1 hafta sonra gelirim nihai muayeneye, tedavi de belli olur artık. Smear testi 1 gün sonra servikal kültür testi ise ÜÇ HAFTAYA çıkıyomuş. Arkadaş 3 hafta napıyosunuz labda benim servikal mukusumla allah aşkınaBenim tedavinin belirleneceği muayenem 3 hafta sonraya kaldı yani Hemsirecik gel sarılalım arkadaşım Bakalım hangimiz daha çok gidicez doktora
Canımsın dert ortağımsin ne kadar uzakta da olsan tutanacak dalimsin... İyi ki varsın... Biliyor musun hamile olduğumu anneme dememistim keseyi goreyim kesinleşsin öyle derim diye... Bugün annem evde sürekli ev kazaları yaşamış üst üste bilmiyorum anne yüreği hissetti mi bilmiyorum tesadüf mü... Ne kadar doktora giderken iyi şeyler düşünmeye çalışsam da içten içe en baştan biliyordum olumsuz olacağını... 17 rakamindan artık nefret ediyorum...Cnm parem... Ah cnm parem...
Canm en az senin kadar yanıyor
Herşey güzel olacak inşallah
Amin canım inşallahParem canımın içi ah acını içimde hissettiminşallah bir an önce değerin sıfırlanır.. Kötü şeyleri düşünme. İnşallah bundan sonraki gebeliğin sağlıklı olur umarım en kısa zamanda bize güzel haberi vereceksin
İnşallah canım. Allah razı olsunParesilaaa inşallah dış gebelik değildir üzme canını her şey güzel olcak bu imtihanları kazanacaksın.dualarım seninle
Yetişmezse debriyajı söker atar o şekil oldurursunAyagim debriyaja zor yetişiyoraz daha kisa olsam kullanamazdim bunada şükür
Evet beybi öyleymiş galiba.doktor bana olabilir demişti alırken. hala da gidip sonuçlarını alamadım gerçi.
17'nin güzellikler getireceği zaman da gelecek parem. Sen değil miydin olacak olacak diyen. Senin de olacak bebişin benim de ama öyleeee ama böyleeeeOnda belki de beta baktirmadigim için bu kadar onemsememistim. Ya da idrak edememistim bilmiyorum... Amin nerde sorun yaşayan varsa Allah güç kuvvet versin
Amin inşallah canım
Canımsın dert ortağımsin ne kadar uzakta da olsan tutanacak dalimsin... İyi ki varsın... Biliyor musun hamile olduğumu anneme dememistim keseyi goreyim kesinleşsin öyle derim diye... Bugün annem evde sürekli ev kazaları yaşamış üst üste bilmiyorum anne yüreği hissetti mi bilmiyorum tesadüf mü... Ne kadar doktora giderken iyi şeyler düşünmeye çalışsam da içten içe en baştan biliyordum olumsuz olacağını... 17 rakamindan artık nefret ediyorum...
Amin canım inşallahbiliyor musun kanama oldukça seviniyorum... Değerim düşüyor diye... Umarım güzel haberlerimizi alırız her birimiz
İnşallah canım. Allah razı olsunprenses umarım daha da iyidir
Yav he hebana takıntılısın normal değilsin diyor. kardeşin ne güzel büyüttü çocuğunu diyor. bi gün yeğenim hasta olmuş, ateşi çıkmış bayağı, kardeşim de çocuk bu geçer bişey olmaz demiş. onu örnek gösteriyor.
Amin inşallah. Benim de aklıma o geldi. Belki de o zaman değerin daha bile yüksekti diye düşündümOnda belki de beta baktirmadigim için bu kadar onemsememistim. Ya da idrak edememistim bilmiyorum... Amin nerde sorun yaşayan varsa Allah güç kuvvet versin
SağolasınGözünüz aydın. Darısı kiloya. O da olur hiç merak etme. Dünyamıza yeni yeni alışıyorlar daha yavrucaklar da şaşkın
ne tuhaf insanlar varYok ya ondan değil bence. Senin annen de ilginçli bir vaka. Bütün o sıkıntılı hamilelik sürecinde kılını kıpırdatmayıp şimdi temizlik yapacağım diye tutturması ve bunu bebeğin kovasıyla yapması biraz fazla değişik
Daha iyiyiz çok şükürOnda belki de beta baktirmadigim için bu kadar onemsememistim. Ya da idrak edememistim bilmiyorum... Amin nerde sorun yaşayan varsa Allah güç kuvvet versin
Amin inşallah canım
Canımsın dert ortağımsin ne kadar uzakta da olsan tutanacak dalimsin... İyi ki varsın... Biliyor musun hamile olduğumu anneme dememistim keseyi goreyim kesinleşsin öyle derim diye... Bugün annem evde sürekli ev kazaları yaşamış üst üste bilmiyorum anne yüreği hissetti mi bilmiyorum tesadüf mü... Ne kadar doktora giderken iyi şeyler düşünmeye çalışsam da içten içe en baştan biliyordum olumsuz olacağını... 17 rakamindan artık nefret ediyorum...
Amin canım inşallahbiliyor musun kanama oldukça seviniyorum... Değerim düşüyor diye... Umarım güzel haberlerimizi alırız her birimiz
İnşallah canım. Allah razı olsunprenses umarım daha da iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?