Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uğraşırız ya. Hem kim bilir belki çocuklar bizimle uğraşır. Pek normal analar olacak gibi durmuyoruz hiçbirimiz. Sözüm meclisten içeri. Herkes üstüne alınsın
Aha da buraya yazıyorum onlar gelene kadar bize kafayı sıyırttılar ben de benimkine ergenlikte çektiricem görür o gününü

Ayagim debriyaja zor yetişiyor az daha kisa olsam kullanamazdim bunada şükür

ben cok şey yaşadım bulutum.. gebeliğim zaten berbattı biliyorsun
doğum yaptım emmedi mastit oldum felan... ama bunalıma girmedim çünkü bebeğinin en cok sana ihtiyacı var
Çok şükür atlattın hepsini haklısın bana ihtiyacı var neyseki sarılık düşmeye başlamış moralim yerine geldi.kilo alımı az 3 gün sonra tekrar kontrol.düze çıkıcaz bir gün inşallah
bütün anneler aynı demek ki.. benimki dün gitti insan kızsa da arıyormuş..
hoşbulduk sonuçlar inşallah güzel çıkar iyi haberler bekliyoruz

Gözünüz aydın. Darısı kiloya. O da olur hiç merak etme. Dünyamıza yeni yeni alışıyorlar daha yavrucaklar da şaşkın

doktor bana olabilir demişti alırken. hala da gidip sonuçlarını alamadım gerçi.

Biz aynı apartmandayız, o yüzden pek kıymetini bilmiyor da olabilirim.
Yok ya ondan değil bence. Senin annen de ilginçli bir vaka. Bütün o sıkıntılı hamilelik sürecinde kılını kıpırdatmayıp şimdi temizlik yapacağım diye tutturması ve bunu bebeğin kovasıyla yapması biraz fazla değişik

bana takıntılısın normal değilsin diyor. kardeşin ne güzel büyüttü çocuğunu diyor. bi gün yeğenim hasta olmuş, ateşi çıkmış bayağı, kardeşim de çocuk bu geçer bişey olmaz demiş. onu örnek gösteriyor.

Onda belki de beta baktirmadigim için bu kadar onemsememistim. Ya da idrak edememistim bilmiyorum... Amin nerde sorun yaşayan varsa Allah güç kuvvet versin
Amin inşallah canım
Cnm parem... Ah cnm parem...
Canm en az senin kadar yanıyor
Herşey güzel olacak inşallah
Canımsın dert ortağımsin ne kadar uzakta da olsan tutanacak dalimsin... İyi ki varsın... Biliyor musun hamile olduğumu anneme dememistim keseyi goreyim kesinleşsin öyle derim diye... Bugün annem evde sürekli ev kazaları yaşamış üst üste bilmiyorum anne yüreği hissetti mi bilmiyorum tesadüf mü... Ne kadar doktora giderken iyi şeyler düşünmeye çalışsam da içten içe en baştan biliyordum olumsuz olacağını... 17 rakamindan artık nefret ediyorum...
Amin canım inşallah biliyor musun kanama oldukça seviniyorum... Değerim düşüyor diye... Umarım güzel haberlerimizi alırız her birimiz
Paresilaaa inşallah dış gebelik değildir üzme canını her şey güzel olcak bu imtihanları kazanacaksın.dualarım seninle
İnşallah canım. Allah razı olsun prenses umarım daha da iyidir

Ayagim debriyaja zor yetişiyor az daha kisa olsam kullanamazdim bunada şükür
Yetişmezse debriyajı söker atar o şekil oldurursun biz imkansızlıkların kadınıyız unuttun mu
doktor bana olabilir demişti alırken. hala da gidip sonuçlarını alamadım gerçi.
Evet beybi öyleymiş galiba.
Bu arada bence annelerin geneli böyle. Galiba yaş ilerledikçe kafaları gidiyor iyice. Ama öyle ki yanı başında olmayınca da çok arıyorsun ben mesela 1 saat telefonda konuşunca beni laflarıyla çıldırtıyor kaldı ki sen aynı binadaymışsın bence olası şeyler bunlar. Annelerle baş etmek genel olarak sıkıntılı ve zor bence. Bir de bu kıyaslama işi de klasiktir annelerimizin. Ne kadar sevse ayırmam dese de birileriyle kıyaslar mutlaka
17'nin güzellikler getireceği zaman da gelecek parem. Sen değil miydin olacak olacak diyen. Senin de olacak bebişin benim de ama öyleeee ama böyleeee hiç gebelik bile yaşamadım ama üzüntünü derinden hissediyorum inan bu süreç hiç kolay değil maalesef bazılarımız için ama bir şekilde sonuca varana kadar yürüyoruz işte birlikte Bak sayımıza cücük kadar kaldık topicte. Bu ne demek sıra bize geliyor demek Güzel günler göreceğiz

Yav he he
Onda belki de beta baktirmadigim için bu kadar onemsememistim. Ya da idrak edememistim bilmiyorum... Amin nerde sorun yaşayan varsa Allah güç kuvvet versin
Amin inşallah. Benim de aklıma o geldi. Belki de o zaman değerin daha bile yüksekti diye düşündüm

Gözünüz aydın. Darısı kiloya. O da olur hiç merak etme. Dünyamıza yeni yeni alışıyorlar daha yavrucaklar da şaşkın
Sağolasın inşallah Fazlasıyla şaşkınlar.insanlar daha şaşkın bir haftadır çocuğu kucağa alıştırmadan sessiz sakin büyütüyorduk kv bir gün kaldı çocuk koyduğumuz an ağlıyor.laftan anlamayana ne denir bilmiyorum
ne tuhaf insanlar var
Daha iyiyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…