- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.601
Günaydın canımın içi
İnşallah ne deyim canım 1 ve 7 hiç yan yana bana uğur getirmediYetişmezse debriyajı söker atar o şekil oldurursunbiz imkansızlıkların kadınıyız unuttun mu
Evet beybi öyleymiş galiba.
Bu arada bence annelerin geneli böyle. Galiba yaş ilerledikçe kafaları gidiyor iyice. Ama öyle ki yanı başında olmayınca da çok arıyorsunben mesela 1 saat telefonda konuşunca beni laflarıyla çıldırtıyor kaldı ki sen aynı binadaymışsın bence olası şeyler bunlar. Annelerle baş etmek genel olarak sıkıntılı ve zor bence. Bir de bu kıyaslama işi de klasiktir annelerimizin. Ne kadar sevse ayırmam dese de birileriyle kıyaslar mutlaka
17'nin güzellikler getireceği zaman da gelecek parem. Sen değil miydin olacak olacak diyen. Senin de olacak bebişin benim de ama öyleeee ama böyleeeehiç gebelik bile yaşamadım ama üzüntünü derinden hissediyorum inan bu süreç hiç kolay değil maalesef bazılarımız için ama bir şekilde sonuca varana kadar yürüyoruz işte birlikte Bak sayımıza cücük kadar kaldık topicte. Bu ne demek sıra bize geliyor demek Güzel günler göreceğiz
Sayılara, aylara, tarihlere olumsuz anlamlar yükleme ki bebeğini küstürme annesi. Belki o sayılardan ya da tarihlerden birinde gelecek sana ya haberi ya kendisi. Düşünseneeeeeİnşallah ne deyim canım 1 ve 7 hiç yan yana bana uğur getirmediinşallah bundan sonra getirir ona inancım tam her birimiz hamile kalacaz Allah'ın izni ile ve sonra dedikodu time topici açacağız
Ayyy evet yaaaaa tüp bebek yapan ünlüleri çekiştiririz bu da bir kadın olup çocuk doğuramadı bak bize nasıl fırtlattık çocuğu diyeİnşallah ne deyim canım 1 ve 7 hiç yan yana bana uğur getirmediinşallah bundan sonra getirir ona inancım tam her birimiz hamile kalacaz Allah'ın izni ile ve sonra dedikodu time topici açacağız
Aaa çok geçmiş olsun. Nerde nasıl çaldırmış ya koca laptopıeşim benm laptobumu çaldırmış kaybetmiş artık herneyse..
bulan kişi istede getirir çünkü içinde herşeyimiz var
cok kızgınım
Nasil yaaeşim benm laptobumu çaldırmış kaybetmiş artık herneyse..
cok kızgınım
Ayyy evet yaaaaa tüp bebek yapan ünlüleri çekiştiririz bu da bir kadın olup çocuk doğuramadı bak bize nasıl fırtlattık çocuğu diye
Aaa çok geçmiş olsun. Nerde nasıl çaldırmış ya koca laptopı
Nasil yaa
Belki çıkar bir yerlerden o zamanburnumdan soluyorum
pazar antebe dönecek eşyaları arabaya yerleştirirken laptobu nerye koymuş bilmiyormuş
yok gitti yani kesinBelki çıkar bir yerlerden o zamanumarım kaybolmamıştır yaa bir şeylerimin kaybolmasına ben çok takıntılıyım sinirleri bozuluyor insanın hele de önemli bir eşya oldu mu
Şifresi var mıydı bilgisayarın? Canını sıkmak istemem ama giden genelde geri gelmiyoyok gitti yani kesin
ama alan her kimse istese bizi bulur
çünkü içinde adresimize kadar herşey var
O yüzden dedim ya inşallah bundan sonra uğur getirir diyeSayılara, aylara, tarihlere olumsuz anlamlar yükleme ki bebeğini küstürme annesi. Belki o sayılardan ya da tarihlerden birinde gelecek sana ya haberi ya kendisi. DüşünseneeeeePişman eder seni sonra bu dediklerini yutturur
Canım adliyede hakimlerin laptobu ve çantaları çalınmıştı ve geri gelmemiştieşim benm laptobumu çaldırmış kaybetmiş artık herneyse..
cok kızgınım
Ben adliyede öğrendiğim dedikoduları da size derimAyyy evet yaaaaa tüp bebek yapan ünlüleri çekiştiririz bu da bir kadın olup çocuk doğuramadı bak bize nasıl fırtlattık çocuğu diye
Aaa çok geçmiş olsun. Nerde nasıl çaldırmış ya koca laptopı
O bebe geldiğinde senin gibi güçlü annesi olduğu için gurur duyacak paremGünaydın canımın içi
Kuşların sesleri ve sizlerin sayesinde çok daha iyiyim
Çıkar inşallah bir yerdenburnumdan soluyorum
pazar antebe dönecek eşyaları arabaya yerleştirirken laptobu nerye koymuş bilmiyormuş
Amiiiin amin inşallah ParemO yüzden dedim ya inşallah bundan sonra uğur getirir diye
Ama ağlarımO bebe geldiğinde senin gibi güçlü annesi olduğu için gurur duyacak parem
Yok artık.geçmiş olsun inşallah bulunureşim benm laptobumu çaldırmış kaybetmiş artık herneyse..
cok kızgınım
Ama ağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?