Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ne deyim canım 1 ve 7 hiç yan yana bana uğur getirmedi inşallah bundan sonra getirir ona inancım tam her birimiz hamile kalacaz Allah'ın izni ile ve sonra dedikodu time topici açacağız

İnşallah ne deyim canım 1 ve 7 hiç yan yana bana uğur getirmedi inşallah bundan sonra getirir ona inancım tam her birimiz hamile kalacaz Allah'ın izni ile ve sonra dedikodu time topici açacağız
Sayılara, aylara, tarihlere olumsuz anlamlar yükleme ki bebeğini küstürme annesi. Belki o sayılardan ya da tarihlerden birinde gelecek sana ya haberi ya kendisi. Düşünseneeeee Pişman eder seni sonra bu dediklerini yutturur

Ayyy evet yaaaaa tüp bebek yapan ünlüleri çekiştiririz bu da bir kadın olup çocuk doğuramadı bak bize nasıl fırtlattık çocuğu diye
eşim benm laptobumu çaldırmış kaybetmiş artık herneyse..
bulan kişi istede getirir çünkü içinde herşeyimiz var
cok kızgınım
Aaa çok geçmiş olsun. Nerde nasıl çaldırmış ya koca laptopı

burnumdan soluyorum
pazar antebe dönecek eşyaları arabaya yerleştirirken laptobu nerye koymuş bilmiyormuş

burnumdan soluyorum
pazar antebe dönecek eşyaları arabaya yerleştirirken laptobu nerye koymuş bilmiyormuş
Belki çıkar bir yerlerden o zaman umarım kaybolmamıştır yaa bir şeylerimin kaybolmasına ben çok takıntılıyım sinirleri bozuluyor insanın hele de önemli bir eşya oldu mu

Belki çıkar bir yerlerden o zaman umarım kaybolmamıştır yaa bir şeylerimin kaybolmasına ben çok takıntılıyım sinirleri bozuluyor insanın hele de önemli bir eşya oldu mu
yok gitti yani kesin
ama alan her kimse istese bizi bulur
çünkü içinde adresimize kadar herşey var

O yüzden dedim ya inşallah bundan sonra uğur getirir diye
eşim benm laptobumu çaldırmış kaybetmiş artık herneyse..
bulan kişi istede getirir çünkü içinde herşeyimiz var
cok kızgınım
Canım adliyede hakimlerin laptobu ve çantaları çalınmıştı ve geri gelmemişti Allah yardımcınız olsun
Ben adliyede öğrendiğim dedikoduları da size derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…