- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.621
Ay Rahmetli ah ah hep güldürüyor
Ben altınları bozdurmaya gideyim kp reşat taktı ayıptır söylemesiHerkeş de dolar bozdurmaya mı gitmiş? Nerdesiniz ulan
Güzel günlerde harcayın. Artık altın devri kapanır herhalde. Bitcoin'le yarışırBen altınları bozdurmaya gideyim kp reşat taktı ayıptır söylemesigörümce bilezik taktı şoka girdim meğersem 14 ayarmış
Oo açılım mı yaptın
He klasik gaz sancıları işte. O değil de iki gündür evden burnumu çıkarmadım. Sıkıntıdan patlayacağım. Haberleri de gördükçe iyice içim şişti
Hahhaha hadi yedik hadi taam taam inandıkAhahah yok kız ayda iki kere falan böyle yarım saattlik bir saatlik işim oluyo hep ofiste. İşimizin başındayız yani, katre 2 yıldır ofise gitmiyor, doğru düzgün çalışmıyor diyenler varmış, duyuyoruz bunları
Ben de çıkana kadar sürünüyorum, çıktıktan sonra içeri giresim gelmiyor ama bugün hep yağmur vardı. Bayağı da esiyor. Yemiyor şu an bir tarafım. Zaten aksırık tıksırık durmuyor. Gidip hastalanmayayımAyy haberler rezalet yaa. Ben bugün ofisten çıkmadan 12ydi dolar eve geldim 13.40tıağlanacak halimize gülüyoruz sen çok rahatsız değilsen çık yürüsene bir yağmurluk geçirip üstüne. Açılırsın biraz. Başta yürümeye üşeniyorum ben bazen. Ama sonra çıkınca da iyi ki çıkmışım diyorum yürümek iyi geliyo
Teşekkür ederiz.bilmem ki ne olcak daha çok artacak sanırım.Allah sonumuzu hayredeGüzel günlerde harcayın. Artık altın devri kapanır herhalde. Bitcoin'le yarışır
Artmasın artık. Amin inşallahTeşekkür ederiz.bilmem ki ne olcak daha çok artacak sanırım.Allah sonumuzu hayrede
Konum at geliyorum gezelim azcık yakında hiçbiyere gidemiciiis hJahajhsOo açılım mı yaptın
He klasik gaz sancıları işte. O değil de iki gündür evden burnumu çıkarmadım. Sıkıntıdan patlayacağım. Haberleri de gördükçe iyice içim şişti
Tükkanı kapattık bacım. Neredeydin bütün gün? Taam şey yapalım. Yarın çıkıyoz hazırlan. Ortamlar eğlence görsün. Çılgın yürürüz bak, 10 saniyede üç adım falan atabiliyorumKonum at geliyorum gezelim azcık yakında hiçbiyere gidemiciiis hJahajhs
Bütün gün kaynanamdaydım misafirleri gelmiş yemeğin dibine vurdumTükkanı kapattık bacım. Neredeydin bütün gün? Taam şey yapalım. Yarın çıkıyoz hazırlan. Ortamlar eğlence görsün. Çılgın yürürüz bak, 10 saniyede üç adım falan atabiliyorumGerçekten ya bazı marketlerde ürünlere satış sınırı gelmiş galiba
Oh yarasın. Gün mü yaptınız?Bütün gün kaynanamdaydım misafirleri gelmiş yemeğin dibine vurdum
Of ben senin göbüşü sevmekten yürüyemem oturalım yürümeyelim
Evet yağ,pirinç,tuvalet kağıdı,nutella falan filan.
14 ayar bileziğe o parayı vereceğine çeyrek alaymş 22 ayar..Ben altınları bozdurmaya gideyim kp reşat taktı ayıptır söylemesigörümce bilezik taktı şoka girdim meğersem 14 ayarmış
Eşimle kavga edince benAğzıma geleni saydım heryerden engelledim
Şimdi gitsn tüm gn fb maçı izlesin..
Neyse günaydn bu arada
ay bana böyle bişey olmamış gibi küsmüyüz derse bir daha başına yıkarımEşimle kavga edince ben
Eşimin tepkisi ; " Küs müyüz? "
Yok canım ne küsmesi, keyfimden ortalığı yıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?