Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben ofis işleri falan hallettim bugün. İnanır mısınız 1 saatliğine ofise gittim sen nasıldın neoş ağrın sızın var mı? N Neal
Oo açılım mı yaptın
He klasik gaz sancıları işte. O değil de iki gündür evden burnumu çıkarmadım. Sıkıntıdan patlayacağım. Haberleri de gördükçe iyice içim şişti

Oo açılım mı yaptın
He klasik gaz sancıları işte. O değil de iki gündür evden burnumu çıkarmadım. Sıkıntıdan patlayacağım. Haberleri de gördükçe iyice içim şişti

Ahahah yok kız ayda iki kere falan böyle yarım saattlik bir saatlik işim oluyo hep ofiste. İşimizin başındayız yani, katre 2 yıldır ofise gitmiyor, doğru düzgün çalışmıyor diyenler varmış, duyuyoruz bunları

Ayy haberler rezalet yaa. Ben bugün ofisten çıkmadan 12ydi dolar eve geldim 13.40tı ağlanacak halimize gülüyoruz sen çok rahatsız değilsen çık yürüsene bir yağmurluk geçirip üstüne. Açılırsın biraz. Başta yürümeye üşeniyorum ben bazen. Ama sonra çıkınca da iyi ki çıkmışım diyorum yürümek iyi geliyo

Hahhaha hadi yedik hadi taam taam inandık
Ben de çıkana kadar sürünüyorum, çıktıktan sonra içeri giresim gelmiyor ama bugün hep yağmur vardı. Bayağı da esiyor. Yemiyor şu an bir tarafım. Zaten aksırık tıksırık durmuyor. Gidip hastalanmayayım

Konum at geliyorum gezelim azcık yakında hiçbiyere gidemiciiis hJahajhs
Tükkanı kapattık bacım. Neredeydin bütün gün? Taam şey yapalım. Yarın çıkıyoz hazırlan. Ortamlar eğlence görsün. Çılgın yürürüz bak, 10 saniyede üç adım falan atabiliyorum Gerçekten ya bazı marketlerde ürünlere satış sınırı gelmiş galiba

Bütün gün kaynanamdaydım misafirleri gelmiş yemeğin dibine vurdum
Of ben senin göbüşü sevmekten yürüyemem oturalım yürümeyelim
Evet yağ,pirinç,tuvalet kağıdı,nutella falan filan.

Bütün gün kaynanamdaydım misafirleri gelmiş yemeğin dibine vurdum
Of ben senin göbüşü sevmekten yürüyemem oturalım yürümeyelim
Evet yağ,pirinç,tuvalet kağıdı,nutella falan filan.
Oh yarasın. Gün mü yaptınız?
Göbüş o kadar büyümedi de şişkinlik var gibi ondan yürüyemiyorum. Erkenden kağnı oldum
Sonumuz hayır olsun inşallah

Dünki sinirim geçmedi...
Herifi tanıdım tanıyalı ilk defa ama ilk defa bu kdar gözm döndü
Ağzıma geleni saydım heryerden engelledim
Şimdi gitsn tüm gn fb maçı izlesin..

Neyse günaydn bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…