- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.641
neoş öğretmenler günün kutlu olsundayler dayler Nurzfr Öğretmenler gününüz kutlu olsuun
@Miss Bride Sen de mi öğretmendin yaa emin olamadım bak şimdi
dayler dayler Nurzfr Öğretmenler gününüz kutlu olsuun
@Miss Bride Sen de mi öğretmendin yaa emin olamadım bak şimdi
Teşekkür ederim kuzular
neoş öğretmen değilTeşekkür ederim kuzularN Neal dayler dayler kuzular öğretmenler gününüz kutlu olsun 3600 ve diğer haklariniz hayırlı olsun bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun arkadaşlar
Her anne bir ogrrtmendirneoş öğretmen değil
yaaaaaaaaaaaaaaaaaHer anne bir ogrrtmendirseninde günün kutlu olsun bacimsu
paroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Hadi inşallah. Bir gün yeniden çalışmaya başlayabilirsemTeşekkür ederim kuzularN Neal dayler dayler kuzular öğretmenler gününüz kutlu olsun 3600 ve diğer haklariniz hayırlı olsun bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun arkadaşlar
Aa değil miymişimneoş öğretmen değil
kız cidden öğretmenmsiin ?Hadi inşallah. Bir gün yeniden çalışmaya başlayabilirsemHepimizin hepimizin
Aa değil miymişim
Bilmem öyle miyimkız cidden öğretmenmsiin ?
Valla ya küfreder gibi14 ayar bileziğe o parayı vereceğine çeyrek alaymş 22 ayar..
Sırf bilezik taktm demek için hey allam..
sevgili gibi engelledin mi eve gelince yüz yüze bakacaksınız yaDünki sinirim geçmedi...
Herifi tanıdım tanıyalı ilk defa ama ilk defa bu kdar gözm döndü
Ağzıma geleni saydım heryerden engelledim
Şimdi gitsn tüm gn fb maçı izlesin..
Neyse günaydn bu arada
Canimmmmmmmmmmmmparoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Bende öylesin diye hatırlıyorumBilmem öyle miyim
Sağol kizcemmdayler dayler Nurzfr N Neal ve Bal0ncuk eşinin öğretmenler günü kutlu olsun... (Hatirlamadigim var ise affola)
Teşekkür ederiizdayler dayler Nurzfr N Neal ve Bal0ncuk eşinin öğretmenler günü kutlu olsun... (Hatirlamadigim var ise affola)
Oh yarasın. Gün mü yaptınız?
Göbüş o kadar büyümedi de şişkinlik var gibi ondan yürüyemiyorum. Erkenden kağnı oldum
Sonumuz hayır olsun inşallah
İyi yapmışsınız. Günlerde yapılan atıştırmalıklar tencere yemeğinden daha güzel olmuyor mu yaaaAynen canısı gün gibi.
Aa bol bol yürü ozaman gazlar mazlar çıksın hep
Ah kesinlikle grupça bi gün kuralım herkes o gün evinde gün atıştrmalığı yapsın birlikteymişiz gibi yiyelimİyi yapmışsınız. Günlerde yapılan atıştırmalıklar tencere yemeğinden daha güzel olmuyor mu yaaa
İki gündür eve hapsoldum. Bugün çıkacağım inşallah
Yapalım nam namAh kesinlikle grupça bi gün kuralım herkes o gün evinde gün atıştrmalığı yapsın birlikteymişiz gibi yiyelim
Diyorum sana at konum bim gezelim a101 gezelim şok gezelim gajsbsnsn dahada bi yere gidemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?