Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmem öyle miyim
Ciddi soruom kız

Valla ya küfreder gibi neyse diyip geçiyoruz

sevgili gibi engelledin mi eve gelince yüz yüze bakacaksınız ya biz de bebe yüzünden kopukluk yaşıyoruz ev arkadaşı gibi olduk iyice
Ben evdeykende yüz yüze bakmıorm

Canimmmmmmmmmmmm

Bende öylesin diye hatırlıyorum
Nasılsınnnn

Ah kesinlikle grupça bi gün kuralım herkes o gün evinde gün atıştrmalığı yapsın birlikteymişiz gibi yiyelim

Diyorum sana at konum bim gezelim a101 gezelim şok gezelim gajsbsnsn dahada bi yere gidemeyiz
Ben rejimdeym

Ciddi soruom kız

Ben evdeykende yüz yüze bakmıorm

Nasılsınnnn

Ben rejimdeym
Ben daha iyiyim canım hakimim ile konuştum bugün. Onun da ilk evladı sonrası 2 sene içerisinde 5 tane düşük yaşamış sonra kızına kucağına almış. Onunla dertlestim bir dost gibi bir abla kardeş gibi... İyi geldi... Sen nasılsin canım iyi misin

Ne zor geçmiştir o iki yıl kadına. Yalnız ne iyi böyle dertleşmesi falan. Böyle şeyleri ancak yaşayan anlıyor

Ne zor geçmiştir o iki yıl kadına. Yalnız ne iyi böyle dertleşmesi falan. Böyle şeyleri ancak yaşayan anlıyor
O kadar tatlı ki... ben 10 yıldır çalışıyorum böyle bir hakim tanımadım. Öyle iyi geldi ki anlatamam sana. Doktor önerileri sundu. Testleri nerde yaptiracagima kadar... O da benim gibi ailesine dememiş. Bir tanesinde çok kanaması olmuş eşi korkmus annene haber vereceğim demiş yine izin vermemiş. O da benim gibi gelmiş çalışmış kimseye anlatmadım diyor. Nezleydim dedim 2 -3 günlük izinler aldım diyor ya da haftasonuna denk geldi diyor. En sonuncusunda işte demiş doktoru sakın bağlanma yokmuş gibi davran. Dediği gibi yaptım. Hani diyorlar ya kafandan atınca oluyor diye belki o sayede evladımı kucağıma aldım diyor. 2 yılda 5 düşük 2 kürtaj birinden ise ölümden dönmek. Onun da bazı doktorları iyi değilmiş saçma saçma konuşmuş. Kendime benzettim tek farkla o benden daha çok kayıp yaşamış daha çok acı çekmiş. Ama sonunda mükâfatını almış çok şükür

Kızlar biz yeni adım olarak sperm dna hasarına baktırmaya karar verdik. Sperm sonucu güzel olsa bile hasar olabiliyomuş, vitaminle düzelebiliyomuş. Genelde kimyasal, sık sık düşük yaşayanlara öneriyolarmış bunu. Ben hiç hamile kalamadım ama yinede bakmak istiyoruz

Ah ya kolay mı bir değil iki değil. Hem bedenen hem psikolojik olarak ne kadar yıpratıcıdır. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın gerçekten. Çok şükür sonu mutlu bitmiş. Allah ona evlatlarını bağışlasın, sana da en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla bebeğini sağ salim kucağına alabilmeyi nasip etsin Eminim benzer şeyleri tecrübe etmiş biriyle konuşmak sana da "yalnız değilim" hissini yaşatmıştır ve mutlu son sana da umut olmuştur
Bu dna hasarı olayını bu aralar çok görmeye başladım burada. Dediğin gibi değerler iyi olsa da hasar olabiliyor diyorlar. Bizden istememişlerdi ama başka genetik testler istemişti doktor morfoloji düşük diye. Yaptırın bakalım zararı yok, faydası var. Elinizde bir bilgi daha olmuş olur

Ne öğretmenisin kız

Cnm benm.. Bunları okuduğuma cok sevindim..
Herşey güzel olacak inşallah

Dna hasarından önce ros baktırmştk biz
Daha az maliyetli
Ros testi dna hasarını belirliyor zaten aşağı yukarı
Ros bizde yüksek çıktı.. Yüksek ihtimal dna hasarıda yüksek cıkacaktır boşa para vermeyin ikisini tedavi eden yöntemle ikisinide onaralım dedi
3 aydan fazla vitamin kullandı ama en az 3 ay kullanılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…